patir23 06.10.15, 12:47 Które to? gdzie kupujecie np. Dla siebie lub dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: Wasze ulubione sieciówki? 06.10.15, 17:57 Odwiedzam Mango i Sephore. Ogolnie unikam ich. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Wasze ulubione sieciówki? 06.10.15, 19:18 solar, esprit,benetton, kiedyś lubiłam bardzo tatuum, ale jakość mocno w dół i wzornictwo tez nie zawsze dla mnie, z buciarskich geox i caprice Odpowiedz Link Zgłoś
nota_bene0 Re: Wasze ulubione sieciówki? 06.10.15, 20:12 Benetton, Solar, Simple i Massimo Dutti. Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Wasze ulubione sieciówki? 06.10.15, 20:14 HM - seria basic jest nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Wasze ulubione sieciówki? 06.10.15, 20:44 Ja unikam, dla dziecka - zara. Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Wasze ulubione sieciówki? 07.10.15, 09:45 Nie mam, bo co sezon w zasadzie to się zmienia. Sieciówki są bardzo nierówne pod kątem dopasowania do mojego stylu i gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Wasze ulubione sieciówki? 07.10.15, 09:58 C&A i ewentualnie - Promod. W sam raz dla pań starszych i nieco grubszych niż rozmiar 36 Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Wasze ulubione sieciówki? 07.10.15, 10:34 Sisley, River Island, Zara, Promod, Mango, Pull & Bear, Massimo Dutti to moje ulubione - zawsze cos tam dla siebie znajde. Nie znosze wzornictwa C&A i niemieckich sieciowek i ogolnie niemieckiej mody, tylko dla dzieci wentualnoie cos da sie wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś
vikatl Re: Wasze ulubione sieciówki? 07.10.15, 16:53 Benetton,Zara,Esprit Mango to najgorsze szmaty,jakie kupilam w zyciu.Nigdy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Wasze ulubione sieciówki? 07.10.15, 17:15 vikatl napisała: > Mango to najgorsze szmaty,jakie kupilam w zyciu.Nigdy wiecej. ostatnio kupiłam rurki w Mango -i powiem Ci rewelacja A przymierzałam duużo. jedne z moich ulubionych dzinsów -oprócz tych z Sisley Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Wasze ulubione sieciówki? 07.10.15, 17:13 bergamotka77 napisała: . Nie znosze wzornictwa C&A i niemie > ckich sieciowek i ogolnie niemieckiej mody, tylko dla dzieci wentualnoie cos da > sie wybrac... > oo to tak jak ja ! co do sieciówek to :zara, promod ,mango ,mohito ,sisley ,czasem hm -głównie dla córki. Odpowiedz Link Zgłoś
vikatl Re: Wasze ulubione sieciówki? 07.10.15, 17:29 Byc moze te rurki z Mango rzeczywiscie sa fajne.Ale ja tak sie przejechalam na rzeczach kupionych wiosna,ze wiecej na nic sie nie zdecyduje.Ciuchy po jednym sezonie letnim nadaja sie na scierki. Odpowiedz Link Zgłoś
czere-pach Re: Wasze ulubione sieciówki? 07.10.15, 19:10 Spodnie- Orsay, Promod, Zara. Bluzki, buty- Ryłko, sukienki- Mohito. Bluzki, koszule, swetry- bardzo różnie. Często kupuję w Orsay, bo dla klubowiczów mają mnóstwo zniżek i rabatów. Rok temu z kolei w bardzo korzystnej promocji Diverse kupiłam kurtki dla całej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
valtho Re: Wasze ulubione sieciówki? 08.10.15, 08:07 Dla mnie Benetton, Zara i Massimo Dutti. Dla dzieci DPAM, Bennetton, Okaidi i Zara Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Wasze ulubione sieciówki? 08.10.15, 08:43 Dla dzieci Zara i H&M. Chociaż na córkę coraz trudniej cos kupic, bo jest okrągła, a ciuchy dziecięce sa szyte na chudzielców. Ostatnio mama zabrała moja córkę do Nico, to duży, włoski sklep z ciuchami. Kupiła jej cała masę sukienek, legginsów, bluz - wszystko było na Olę idealne, nic za szczupłe, za małe. Moj syn z kolei jest szczupły, i ciuchy w Zarze sa idealne, biorę na 9/10 lat i syn nawet nie musi przymierzać. Dla siebie najbardziej lubie Esprit i Promod, chociaż w Promodzie jakość bywa wątpliwa niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Wasze ulubione sieciówki? 08.10.15, 08:50 Najchętniej w Orsay. Szczególnie spodnie, bo w każdym modelu mam zwężenie w talii i miejsce na d..ę. A poza tym mają dużo zniżek dla klubowiczów, ale to już czere-pach napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
sonniva Re: Wasze ulubione sieciówki? 08.10.15, 08:52 Ja na codzienne bieganie - Simple, Solar, Zara, Aryton Na extra okazje Lamania (ale to chyba nie sieciówka ), kupuję też w internecie showroom Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: Wasze ulubione sieciówki? 08.10.15, 15:33 Dla mnie - zara, benetton, mango, tatuum, sporadycznie H&M, promod, monari, solar Dla synka - mothercare, zara, okaidi, cocodrillo Odpowiedz Link Zgłoś