melisaa4 11.10.15, 17:44 Znacie? chciałabym kupić wodę toaletową ale orginalną i nie wiem czy jest sens wydawać internetowo niby mniej, a jednak okaze sie, ze trwalosc nie ta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena_11 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:12 kupowałam na perfumeria.pl. Kupuję na prezenty, dobre marki, róznica do douglasa czy sephory często dochodzi do 200 zł na produkcie Odpowiedz Link Zgłoś
melisaa4 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:14 Tylko trwałość jest taka sama? napewno są to orginalne produkty? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:21 orgyginalne - dokładnie te same opakowania. Trwałość taka sama. Akurat mój tata jest przywiązany do jednej marki i wcześniej kupowałam w douglasie a w zeszłym roku w necie. Tata twierdzi, że róznicy nie ma żadnej. Ja przypuszczam, że to kwestia róznicy w kosztach. Jedni potrzebują tylko magazynu, strony internetowej, drudzy 5 sprzedawczyń ( niezależnie o której wejdę do douglasa to same sprzedawczynie, zwłaszcza rano ), duże czynsze za sklepy ( drogie Galerie ). Ja często jak nie znam zapachu idę do sieciówki i sprawdzam a potem zamawiam przez net. Jeszcze się nie nacięłam Odpowiedz Link Zgłoś
melisaa4 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:42 A masz moze polecona stronę z kosmetykami? Ostatnio w sephora zostawiłam 600zł za kosmetyki korres. Przydałoby się trochę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:58 Akurat tych kosmetyków nie używałam nigdy, ale patrzyłam na ich stronę to ciut taniej niż u nas, ale nie wiem jak wygląda kwestia wysyłki, cła itd. Ale zobacz tutaj. Wydaje mi się, że ceny mają na tyle dobre, że można zaryzykować i sprawdzić. pl.strawberrynet.com/makeup/korres/?TypeId=39&Sort=popularity Odpowiedz Link Zgłoś
melisaa4 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 19:02 super, bardzo dziękuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 31.08.16, 13:04 Co to za marka Korres? Nie znam zupełnie. Polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: drogerie internetowe- sprawdzone 25.11.16, 18:10 Śmiało kupuj na truskawce - nigdy nie miałam z nimi problemu. Perfumy kupuję również na perfumeria.pl albo na eperfumy - naprawdę oryginalne, normalne perfumy. Nigdy więcej nie przepłacę za perfumy w Sephorze, nawet z 20% zniżką, którą mam co chwila i tak się nie opłaca. Z drogerii nieperfumeryjnych - korzystam z mintishop.pl (na poczatku ze względu na markę Makeup Revolution - teraz dostępną w Hebe, a teraz - ze względu na inne niedostępne w sklepach stacjonarnych marki) , pl.houseofbeauty.co.uk - tu kupuję marki amerykańskie, których nie ma w regularnej sephorowej czy douglasowej dystrybucji. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky568 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 02.12.16, 21:38 Czytam opinie o tej marce po wpisie siouxie: www.siouxie.pl/2016/12/rajski-zapach-czyli-woda-kolonska.html Co jeszcze polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: drogerie internetowe- sprawdzone 09.01.16, 12:33 precz, spamerko. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 09.01.16, 15:31 Kupowałam na drogeria-24 i wszystko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 09.01.16, 15:32 Grrr, znów nieświeży wątek.. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: drogerie internetowe- sprawdzone 09.01.16, 17:46 dolce.pl, zawsze kupuję tam perfumy Odpowiedz Link Zgłoś