Dodaj do ulubionych

drogerie internetowe- sprawdzone

11.10.15, 17:44
Znacie? chciałabym kupić wodę toaletową ale orginalną i nie wiem czy jest sens wydawać internetowo niby mniej, a jednak okaze sie, ze trwalosc nie ta.
Obserwuj wątek
    • arwena_11 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:12
      kupowałam na perfumeria.pl.
      Kupuję na prezenty, dobre marki, róznica do douglasa czy sephory często dochodzi do 200 zł na produkcie
      • melisaa4 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:14
        Tylko trwałość jest taka sama? napewno są to orginalne produkty?
        • arwena_11 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:21
          orgyginalne - dokładnie te same opakowania. Trwałość taka sama. Akurat mój tata jest przywiązany do jednej marki i wcześniej kupowałam w douglasie a w zeszłym roku w necie. Tata twierdzi, że róznicy nie ma żadnej.

Ja przypuszczam, że to kwestia róznicy w kosztach. Jedni potrzebują tylko magazynu, strony internetowej, drudzy 5 sprzedawczyń ( niezależnie o której wejdę do douglasa to same sprzedawczynie, zwłaszcza rano ), duże czynsze za sklepy ( drogie Galerie ).

Ja często jak nie znam zapachu idę do sieciówki i sprawdzam a potem zamawiam przez net. Jeszcze się nie nacięłam
          • melisaa4 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:28
            Dziękuję smile
            • melisaa4 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:42
              A masz moze polecona stronę z kosmetykami? Ostatnio w sephora zostawiłam 600zł za kosmetyki korres. Przydałoby się trochę taniej.
              • arwena_11 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 18:58
                Akurat tych kosmetyków nie używałam nigdy, ale patrzyłam na ich stronę to ciut taniej niż u nas, ale nie wiem jak wygląda kwestia wysyłki, cła itd.
                Ale zobacz tutaj. Wydaje mi się, że ceny mają na tyle dobre, że można zaryzykować i sprawdzić.
                pl.strawberrynet.com/makeup/korres/?TypeId=39&Sort=popularity
                • melisaa4 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 11.10.15, 19:02
                  super, bardzo dziękuję ! smile
                  • niu13 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 31.08.16, 13:04
                    Co to za marka Korres? Nie znam zupełnie. Polecasz?
                  • barefoot_duck Re: drogerie internetowe- sprawdzone 25.11.16, 18:10
                    Śmiało kupuj na truskawce - nigdy nie miałam z nimi problemu. Perfumy kupuję również na perfumeria.pl albo na eperfumy - naprawdę oryginalne, normalne perfumy. Nigdy więcej nie przepłacę za perfumy w Sephorze, nawet z 20% zniżką, którą mam co chwila i tak się nie opłaca.
                    Z drogerii nieperfumeryjnych - korzystam z mintishop.pl (na poczatku ze względu na markę Makeup Revolution - teraz dostępną w Hebe, a teraz - ze względu na inne niedostępne w sklepach stacjonarnych marki) , pl.houseofbeauty.co.uk - tu kupuję marki amerykańskie, których nie ma w regularnej sephorowej czy douglasowej dystrybucji.
              • vicky568 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 02.12.16, 21:38
                Czytam opinie o tej marce po wpisie siouxie:
                www.siouxie.pl/2016/12/rajski-zapach-czyli-woda-kolonska.html

Co jeszcze polecasz?
    • julkablondi Re: drogerie internetowe- sprawdzone 08.01.16, 21:25
      ffff
    • latarnia_umarlych Re: drogerie internetowe- sprawdzone 09.01.16, 12:33
      precz, spamerko.
    • memphis90 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 09.01.16, 15:31
      Kupowałam na drogeria-24 i wszystko było ok.
      • memphis90 Re: drogerie internetowe- sprawdzone 09.01.16, 15:32
        Grrr, znów nieświeży wątek..
    • drinkit Re: drogerie internetowe- sprawdzone 09.01.16, 17:46
      dolce.pl, zawsze kupuję tam perfumy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka