lexie007 21.10.15, 14:40 Ktora z was ma buty z " Australii" u .. ( nie moge pisac nazwy bo bedzie ze reklamuje) chce sie skusic ale nie wiem czy warto, wygodne sa, nie wykrzywiaja sie, dlugo je macie, czesto nosicie? Warto zaplacic tyle kasy? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexie007 Re: Buty 21.10.15, 17:02 Nie prosilam o opinie jak moge napisac😱 I dwa nie chce emu tylko u.g, a to jest roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Buty 21.10.15, 17:14 Nie ujmując im komfortu i walorów cieplnych - te buty są strasznie, straszliwie brzydkie. Nie lepiej sobie jakieś ładne Sorelki za te same pieniądze sprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Buty 21.10.15, 17:56 Mam ugg-i trzy sezony i po myciu piana z szamponu do wlosow wciaz sa ladne, pieta sztywna, w srodku malowydeptane. Tylko nie wiem, czy moja opinia bedzie miarodajna, bo ja bardzo malo buty niszcze, ba, nawet bardzo liche podroby emu ( takie za 30 pln) , ktore kupilam na wieczorne spacery a wykorzystalam tez przy koszeniach trawy przez DWA sezony- po wypraniu w pralce sa jak nowe Odpowiedz Link Zgłoś
lexie007 Re: Buty 21.10.15, 18:00 Jest miarodajna, a ugg tez w pralce pralas? Jak deszczowy dzien to nie przemakaja? Dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pilota Re: Buty 21.10.15, 18:25 mam ugg 2 pary, czarne i jasny beż. Kupione w zeszłym roku, cena 899 najpierw kupiłam czarne i je pokochałam, noszę często, bardzo o nie dbam, unikam chodzenia po błotach i kałużach nie wykrzywiły się i wciąż są jak nowe, traktuję je szczoteczką do zamszu są bardzo bardzo wygodne, uwielbiam je dlatego po niedługim czasie kupiłam beżowe, akurat była już wyprzedaż (zaraz po świętach BN) i kupiłam 50% taniej Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Buty 21.10.15, 21:02 mam uggi nieziemsko wygodne-noszę je często, nie powykrzywiały się, nie przemakają, są cieplutkie ale noga się nie poci co do prania-wrzucam je do pralki (może gdyby były nowe to bałabym się je tak prać) Odpowiedz Link Zgłoś