Dodaj do ulubionych

Jutro moje urodziny:(

23.10.15, 19:56
Od zawsze mi się ten dzień zle kojarzy,nie lubię tego dnia,wszystkie nieszczere geby będą życzyć wszystkiego najj,jak to nie szczere,wylądowałam datę na fb niechce żadnych życzeń,z mężem też ciche dni ,ostatnio powiedział mi ze jestem pie...ieta....nic nowego od dziecka mi to powtarzano ,i żal mi go ze trafił na mniesadsad,mógł spotkać kobietę,wyksztalcona,inteligetna,ambitna,a nie nic wartego ,bez ambicji człowieka....jedyne co to dzieci mnie kochają taka jaka jestem i staram się być jak najlepsza matka,i co robie to robie z myślą o nich......licza się w życiu tylko dzieci oby miały dużo miłości i szczęśliwe dzieciństwo...
Obserwuj wątek
    • matyldamoja Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 20:11
      Jak możesz sama tak źle o sobie mówić. Życzę Ci więcej wiary w siebie i żebyś czuła się ważna nie tylko dla dzieci. Szczęścia po prostu.
      • bei Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 21:01
        Wpadanie w dol w okolicy urodzin ma swoje uzasadnienie w astrologii- wchodzimy w dwunasty dom, i dlatego chandra.

Wszystkiego najszczesliwszego smile!
    • mildenhurst Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 21:07
      nie wiem czy...i tego się trzymaj.
    • la_mujer75 Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 21:22
      Ej, co to za myśli ! Masz cudowne dzieci ? Na pewno ! Czyli nie możesz być taka, jak sama o sobie myślisz, bo byś nie miała takich fajnych dzieciaków !
      Nad chłopem się "nie lituj" - na pewno trafił najlepiej, jak mógł ! I na pewno i tak jesteś dla niego za dobra - ja zawsze mojemu tak mówię smile
      Trzymaj się !!!!!!!
    • awesome810 szczerze ci życzę 23.10.15, 21:29
      wszystkiego najlepszego, weź sobie nawet tę moją wygraną w kumulacji lotto smile.

A mężowi powiedz: śmierć i żona od Boga przeznaczona wink.
      Mogłaś mieć pięciu takich ale wybrałaś jego, bo tak coś czułaś, że wam fajne dzieci się udadzą.
    • cosmetic.wipes Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 21:36
      Mimo wszystko i szczerze:

https://www.polishexpress.co.uk/wp-content/uploads/2013/12/wpid-1289467255.jpg
      • przyszla_mama22 Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 03:55
        Jeszcze raz dziewczyny dziękuję,każdej z osobna za życzenia i cieple słowa i nawet za krytykę ,nie mam ochoty na świętowanie,najchętniej popłakała bym sobie teraz w poduszkę,ale jestem w pracy,bardzoooo bym chciała najmocniej w świecie czuc się dowartościowana ze jestem kimś ,ale niestety jest odwrotnie,i życzę sobie tego obymod dzisiaj na raka pewności siebie !!!
    • inguszetia_2006 Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 21:37
      Witam
      Już cię lubię! Moja córka ma jutro urodziny. Nie daj się Skorpionie zapędzić w kozi róg. Masz jad, to go używaj. Wrogów wybij do ostatniego!;-Dhttps://s5.favim.com/orig/74/champagne-class-classy-flowers-Favim.com-777109.jpg
      Pzdr.
      Ing
    • mid.week Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 21:39
      Wszytskiego naj i uszy do góry!
    • mikams75 Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 21:44
      ale czemu myslisz, ze zyczenia ludzi sa nieszczere? Ok zdawkowe pewnie jak to na FB, ale jaki biznes moze miec ktos, zeby ci skladac nieszczere zyczenia?
    • przyszla_mama22 Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 22:07
      Dziękuję dziewczyny,na was zawsze mogę liczyc
    • ankadal Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 22:34
      www.youtube.com/watch?v=YkXwfUhCWTA
    • jola-kotka Re: Jutro moje urodziny:( 23.10.15, 23:56
      wszyscy mili,skladaja zyczenia a ja jak zwykle chyba musze się wylamac. tylko absolutnie nie zlosliwie.maz ci powiedział,ze jesteś pier.... ty to potwierdzasz mowiac tak sama o sobie,zamiast go walnac w ryj. Gdzie twoje poczucie wartości? Jak można tak sama siebie ocenic,kobieto walnij lbem o sciane może zaczniesz myslec. Nie daj się facetowi obrażać i tlamsic.co to za chamstwo,zeby mowic w ten sposób do matki swoich dzieci. zrob cos z tym!!!!. a teraz szczerze wszystkiego najlepszego,sto lat i sily do odbudowania swojego zycia tak zebyc poczula się szczesliwa i duuuuzo warta.
      • miniofilka Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 00:54
        I chyba nie masz u męża szacunku skoro ciebie tak wyzywa....moja rada : Naucz go do siebie szacunku. Do własnej matki tez tak się odzywa? Nie sadze.
    • miniofilka Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 00:48
      Nie czytałam całego wątku ale mam wrażenie że żyjesz tylko życiem rodziny. Zrób cos dla siebie - idź do pracy, na studia czy kurs niemieckiego. Życie to nie tylko dzieci.
    • naomi19 Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 01:55
      o, ja też mam dziś urodziny wink i tez may kryzys z chlopem, ale mam gorzej, bo ja mam w dodatku remont wink czyli nie chcialabys byc na moim miejscu, co? wsztstkiego najlepszego!
      • rosapulchra-0 Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 03:29
        Niech się chłop na remoncie wyżyje, a ty zrób sobie specjalny na ten dzień prezent smile Wszystkiego najlepszego!
    • rosapulchra-0 Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 03:28
      Łatwo nie masz, ale tylko i wyłącznie od ciebie zależy, jak twoje życie się dalej potoczy. Więc stara - do roboty! I wszystkiego najlepszego!

P.S. A wiesz, że w Afryce dzieci głodują? suspicious
    • kotradykcja Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 08:35
      Przyszla_mama22 napisała:

> Od zawsze mi się ten dzień zle kojarzy,nie lubię tego dnia,wszystkie nieszczere
      > geby będą życzyć wszystkiego najj,jak to nie szczere,wylądowałam datę na fb ni
      > echce żadnych życzeń,z mężem też ciche dni ,ostatnio powiedział mi ze jestem pi
      > e...ieta....nic nowego od dziecka mi to powtarzano ,i żal mi go ze trafił na mn
      > iesadsad,mógł spotkać

Znałam kiedyś taką dziewczynę .
      Niemal każda rozmowa z nią kończyła się biadoleniem jaka ona beznadziejna, jak to nikt tak naprawdę jej nie lubi.
      Ile by jej człowiek z siebie nie dał , ile pomocy i wsparcia nie udzielił, ile by dobrych rzeczy nie powiedział , zawsze były oskarżenia, że to nieszczere, że na pewno jakiś interes się w tym ma.
      Miała faceta, całkiem fajnego. Non stop zamęczała go , że dlaczego on z nią jest, że mógłby być z inną , lepszą, mądrzejszą, ładniejszą. Ze na pewno i tak w końcu ja zostawi. Facet na początku śmiał się, mówił, że kocha ją. Potem zaczął się irytować. Później zaproponował jej psychologa. A ostatecznie trzasnął drzwiami , pewnie też padły słowa typu "jesteś pierd..ta".
      Na szczęście nie byli małżeństwem i nie mieli dzieci.
      Nikt z tą kobietą na dłuższą metę nie był w stanie wytrzymać.
      Tak że daleka jestem od wieszania psów na mężu.
      Autorko, weź się za siebie. Bo zostaniesz sama. Dzieci na razie nie mają wyjścia, są. Ale za kilka lat będą uciekać, bo je zatrujesz wiecznym marudzeniem.
      Urodzony trzeba świętować i to hucznie, z radością. zrobić dobre jedzonko, kupić szampana, zaprosić rodzinę i przyjaciół. Cieszyć się tym, co się ma. Jutro może nas nie być wink
      • przyszla_mama22 Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 13:31
        Mężowi nie marudzę apsolutnie,on nawet nie wie o tym ze mam dola,nie zadreczam go moimi jakimiś tam osobistymi problemami,przy nim udaje silna kobiete,a tak naprawdę jestem w rozsypce,przyjaciul nie mam,jestem taka osoba trochę skryta miałam przyjaciulke z wielkimi problemami pomogłam jej wyjść z problemów i co zostawiła mnie znalazła sobie lepszy model,dzieciom też nie marudzę wychowuje je w wielkiej miłości i daje im codziennie do zrozumienia jak są wazni,oby znali swoja wartość,bo ja tego nigdy w dzieciństwie nie miałam,a dzieciom dam z siebie wszystko to co ze kiedyś pójdą w swiat,ale zduma bede patrzyła jak ich wychowałam i nigdy nie powiedzą ze bylam zła matka!! Codziennie mi powtarzają jak mnie kochają i W TYM JEST SILA ze warto poświęcić się dzieciom po to wydaliśmy ich na swiat!!
        • jola-kotka Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 16:13
          Przestan grac kogos kim nie jestes we wlasnym domu,zacznij glosno mowic o tym co czujesz,nie udawaj to do niczego dobrego cie nie zaprowadzi. Przestan sie poswiecac,dzieci ok,ale zacznij myslec o sobie. Jak dlugo jeszcze pociagniesz tak?Rozwalisz sie psychicznie do konca i juz przed nikim nic nie bedziesz wstanie grac.
    • thea19 Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 10:47
      modlilas sie o dobrego meza, to masz dobrego meza. on sie nie modlil i ma to, co ma.
      • jola-kotka Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 16:15
        OJP
        • thea19 Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 20:42
          paczki gotowe?
    • aguar Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 13:33
      Wszystkiego najlepszego!!! Też mam dziś urodziny! Specjalnie się nie cieszę, ale moje dziecko cieszy się za mnie. Po obiedzie przyjdą teściowie, będzie tort i świeczki, dostanę prezenty, w tym różową sukienkę od mojego dzieckasmile
      • rosapulchra-0 Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 14:27
        Miłych urodzin i wszystkiego najlepszego!
        • aguar Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 15:13
          Dzięki.
          • karme-lowa Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 16:32
            Wszystkiego najlepszego dziewczyny🎁🎂🎈🎆💞💞
    • peonka Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 18:06
      Wszystkiego najlepszego! Jak minął ci dzień?
      Nawet jeśli nie świętujesz specjalnie, spraw sobie jakąś przyjemność. Ja bym sobie kupiła jakieś bardzo wypasione ciastko tortowe, albo trzy smile
      A może mąż i dzieci jakoś uczcili Twój dzień?
    • agaja5b Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 20:00
      Kochana, ja tez mam urodziny dziś i bardzo lubię ten dzień. Cieszę się jak dzieciak każdego roku 24.10, czym wprawiam z zdumienie niektórych znajomych bo nie narzekam że kolejny rok minął, sama sobie gratuluję, a cosmile A ty myslisz źle o sobie bo się nauczyłaś tak myslec od dzieciństwa. Spójrz na siebie inaczej to i inni będą musieli zweryfikować swoje poglądy o tobie. Mąż pewnie jest niebywałym szczęściarzem, że jest z tobą tylko o tym nie wie, dlatego ze pozwalasz mu mysleć o sobie źle, bo i ty tak o sobie myślisz. Wszystkiego najlepszego.
      • agaja5b Re: Jutro moje urodziny:( 24.10.15, 20:10
        I chyba tę moją radośc było widac na zewnątrz, bo miałam dzis więcej farta jak rozumu, jechałam autobusem na gepę, trzymałam bilet w ręku, ale jakos zapomniałam skasowac dopiero prośba o okazanie biletu mi o tym przypomniała.Zacżełam się w duchu smiac z siebie i tak radosnie sobie z kanarem pogadałam, że mi podarował karę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka