trzy_szczurki 07.11.15, 19:23 Drogie Mamy, polećcie trening chodakowskiej proszę. Jest ich sporo, który wybrać? Szok trening będzie ok? 30 minut dziennie dam radę wygospodarować. Do zrzucenia 3-5 kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gls7 Re: Chodakowska - jaki trening zacząć? 29.11.15, 11:12 Polecam Skalpel Ewy Chodakowskiej super-brzuch.pl/ewa-chodakowska-skalpel/ Sama stosuję 2 miesiąc i efekty bardzo widoczne. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc To proste - żaden! 29.11.15, 14:04 trzy_szczurki napisał(a): > Drogie Mamy, > polećcie trening chodakowskiej proszę. Chodakowska to takie wypromowane w Bolandzie zjawisko marketingowe z bardzo słabym programem ćwiczeń. Na jutubie masz mnóstwo dużo lepszych zestawów na krótkie sesje - choćby nawet Mel B. > Do zrzucenia 3-5 kg. Ćwiczenia nie są do zrzucania kilogramów tylko do modelowania sylwetki. Zapytaj karków z siłowni, czy od ćwiczeń ubyło im kilogramów Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: To proste - żaden! 29.11.15, 14:06 sie przylaczam. od skalpela nawet sie nie spocilam. nudny jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_szczurki Re: To proste - żaden! 29.11.15, 16:00 A może jakiś inny konkretny trening? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: To proste - żaden! 29.11.15, 16:05 Mel B daje czadu, power yoga. Kilogramy zrzuca sie dieta a nie ćwiczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_szczurki Re: To proste - żaden! 29.11.15, 20:23 > Kilogramy zrzuca sie dieta a nie ćwiczeniami. Nie zgodzę się, nie trzymam diety, ubielbiam jeśc, nie umiem katować się sałatą. Samym ćwiczeniami jestem w stanie zrzucić te 3-5kg. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: To proste - żaden! 30.11.15, 01:01 trzy_szczurki napisał(a): > > Kilogramy zrzuca sie dieta a nie ćwiczeniami. > Nie zgodzę się, nie trzymam diety, ubielbiam jeśc, nie umiem katować się sałatą > . Samym ćwiczeniami jestem w stanie zrzucić te 3-5kg. Nie zrozumiałaś stwierdzenia. "Dieta" to nie "katowanie się sałatą" tylko utrzymywanie ujemnego bilansu energetycznego. Ćwiczeniami da się to zrobić, ale tylko pod warunkiem, że nie zaczniesz jeść więcej, bo 30 minut ostrego kardio w każdej chwili można wyrównać jedną konkretną kanapką. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Chodakowska - jaki trening zacząć? 29.11.15, 17:05 A ja lubię Chodakowską. Od 1,5 miesiąca ćwiczę skalpel 3 razy w tygodniu i jest oki. Jeszcze mi się nie znudziło, niektóre ćwiczenia lubię inne uwielbiam a na kolejnych zaciskam zęby (nienawidzę wypadów nóg - okropieństwo - mimo ze nogi mam najmocniej umięśnione i te wypady to "pikuś".) Ja zaczęłam Chodakowską po 3 miesiącach innych treningów i przyznam się, że wytrzymałam te 40 min ale brzuch mi sprawił olbrzymie problemy. Tak po 6 treningu już było oki. Lubię skalpel, tak za miesiąc przejdę na dwójkę, później może kiler. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_szczurki Re: Chodakowska - jaki trening zacząć? 29.11.15, 20:21 A jakie są efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
enatealie Re: Chodakowska - jaki trening zacząć? 29.11.15, 23:31 Przy 30 minutach dziennie na ćwiczenia i chęci schudnięcia proponuję rowerek/orbitrek. Dobrze poprzedniczki piszą, od zrzucania kg jest dieta. Ćwiczenia to dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Chodakowska - jaki trening zacząć? 30.11.15, 00:14 cwiczenia to nie dodatek. cwiczenia w czasie odchudzania sa po to, by modelowac sylwetke i poprawiac jedrnosc skory oraz samopoczucie. od samej diety cialo nigdy nie bedzie atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Chodakowska - jaki trening zacząć? 30.11.15, 01:25 Chcialabym poznac kogos wiryualnie lub w realu kto wytrzymal imregularnie cwiczy te wszystkie Chodakowskie, Mele B, Jillian etc przez 2 slownie dwa lata, regularnie, co najmniej 3 razy w tgodniu. Reka do gory.... Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia1973 Re: Chodakowska - jaki trening zacząć? 30.11.15, 08:18 Ja wytrzymałam! Biegam dwa razy w tygodniu oraz ćwiczę Chodakowska dwa, trzy razy w tygodniu. Biegam od 20 lat, kiedyś codziennie a w tej chwili tylko tyle daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Chodakowska - jaki trening zacząć? 10.07.19, 13:21 Jest spora grupa na FB Jillian Michaels. Sporo jest takich. Ja sam regularnie z nią znowu ćwiczę od pół roku- minimum 5 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Chodakowska - jaki trening zacząć? 10.07.19, 13:18 Żaden. Flaki z olejem, których nie trawię. Zero motywowania ćwiczącej. Oprócz tego za mało wskazówek jak wykonywać poszczególne ćwiczenia żeby się nie skontuzjować. No i jak dla mnie wiarygodność mniej niż zero. Od zawsze polecam Jillian Michaels- była gruba ale dzięki ćwiczeniom i diecie wygląda jak wygląda- jak dla mnie przynajmniej wiarygodna jest. mel B jeszcze jest ok. No i odpowiednia dieta przede wszystkim- bez tego możesz się zaćwiczyć i nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Chodakowska - jaki trening zacząć? 10.07.19, 14:55 Na początek to Skalpel, albo Model Look, ale na dłuższą metę to Chodakowską sobie darowałam. Krótkie, a intensywne i urozmaicone treningi ma Jillian Michaels. Bardzo dobre są też treningi od grupy Fitness Blender, znajdziesz na Youtubie. Oni mają i dłuższe, prawie godzinne programy i takie krótkie 10-15 minut na poszczególne partie ciała. Odpowiedz Link Zgłoś