angelika.to.ja 16.11.15, 14:11 kto miał/ma... tanie, skórzane i stad moje pytanie co to warte?pytanie do posiadaczek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquella Re: torebki batica 16.11.15, 14:35 19 neutrali na allegro mówi samo za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: torebki batica 16.11.15, 14:44 allegro.pl/show_user.php?uid=13332651&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neu Odpowiedz Link Zgłoś
joka23 Re: torebki batica 31.05.17, 13:01 Kupiłam plecak skórzany typu torebka. Ogólne wrażenie niezłe, skóra sztywnawa. Przy noszeniu ze spiętym paskiem jako torebka na ramię nie jest wygodny - skóra jest za sztywna, nie układa się, zsuwa z ramienia. Po 8 miesiącach użytkowania popękały paski na szwach i skóra w miejscu mocowania pasków. Torebki nie są drogie i to przekłada się na bardzo słabą jakość skóry. Miałam plecaczek Gucci kupiony już jako używany na Allegro, był ze mną kilka lat i się ogólnie zniszczył ale nigdzie nic mu nie pękło ani się nie urwało. Odpowiedz Link Zgłoś