liliawodna222 22.11.15, 11:58 Dziewczyny, o czym marzą Wasze 13-14-letnie córki? Szukam inspiracji, aczkolwiek 2 prezenty już mam ( w tym wymarzoną koszulę). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 12:02 Najbardziej to o nowym telefonie chyba, ale to dopiero pewnie wiosną, na urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 12:07 Moja niespełna jeszcze trzynastolatka chce szlafrok, Promarkery i kosmetyki EOS. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 12:09 No właśnie, nie wiem o co chodzi z tymi eos, ale ma na toaletce cztery takie błyszczyki i zwozi to dla koleżanek z każdego wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Prezenty dla nastolatek :) 27.10.16, 22:52 Balsamy do ust maja niezły skład przy tym. To nie tylko ładnie opakowana wazelina. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Prezenty dla nastolatek :) 24.11.15, 20:36 A te kosmetyki to tylko dla nastolatek? Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 12:07 Kosmetyki, perfumy, muzyka, gdyby nie miała nadmiaru to pewnie chciałaby fajne buty. Pomyśl może o torbie albo bilecie na koncert (to u nas zawsze się sprawdza) Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 12:16 Torba - fajny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 12:44 Moja corka za kilka dni bedzie miala 13 urodziny. Nie kupuje prezentu, dostanie pieniadze i z kolezanka 14-latka pojdzie na zakupy. Moja siostra pytala mnie co jej kupic, ona chce jakies blyszczyki (konkretna firma ktorej u nas nie ma) i cos bizuteri tez konkretna marka ktorej tu nie ma. Na swieta dla 10-22-latkow to ona kupuje prezenty,ma do tego reke. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 12:44 Mam przy sobie list do Mikołaja mojej 13-latki, ale daruję sobie cytowanie wszystkich 36 punktów Generalnie: pożądane zaczęły być ubrania: czarne jeansy, najlepiej z dziurami, koszule w kratę, szal-komin, sweter z warkoczowym wzorem, fajne kapcie kosmetyki: balsam do ust EOS, korektor, dezodorant/woda toaletowa, kula do kąpieli, tusz do rzęs, puder gry: najnowszy dodatek do The Sims, Ori and the Blind Forest kolorowanki tego typu: www.google.pl/search?q=Tajemny+ogrod&espv=2&biw=1346&bih=612&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiCiJ6b-aPJAhVhdXIKHWUPARcQ7AkIMQ&dpr=1 portfel wyposażenie pokoju, dekoracje: świeczka zapachowa, plakat, zegar ścienny, kaktus Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 14:30 No właśnie, poza koszulą kupiliśmy jej upatrzony zegar ścienny Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 14:03 u nas oprócz kosmetyków - ciuchy - koszula w kratę. No i ocieplane bryczesy - najlepiej softshell książki, laptop Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 14:15 moja cos przebąkuje o lokówce i chyba to dostanie, koszula w kratę to absolutne must have, białe rurki z dziurą muzycznie wszystko co się kręci wokół katy perry ew. seleny gomez a juz najlepiej żeby to był bilet na koncert perfumy katy perry a ostatnio wyskoczyła z czymś takim, że to słitaśne i koniecznie musi jej to mikołaj przynieść... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 14:20 mojej tez sie kombinezony podobają zapomniałam wyżej o ksiązkach, dostanie kilka kontynuacji ulubionych serii i jeszcze sa prezenty z działu elektroniki: własny laptop (ma wspólny z siostrami), telewizor do jej pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 14:29 pendrive zawsze się przydaje allegro.pl/pendrive-emtec-8gb-gadzet-bugs-tweety-daffy-tom-i5445999070.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Prezenty dla nastolatek :) 24.11.15, 22:11 Te są super www.ebay.co.uk/itm/Cute-Cartoon-Minions-toy-4GB-8GB-16GB-32GB-USB-2-0-Memory-Stick-Flash-pen-Drive-/221604556523?var=&hash=item3398a92eeb:m:mS7NwWZKfS3EVdKqek0fNhg Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Prezenty dla nastolatek :) 24.11.15, 16:21 co czyta Twoja córa? szukam inspiracji, bo moja młoda nie uznaje ciuchów na prezent, listu do Mikołaja też nie napisała no i jestem w kropce Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Prezenty dla nastolatek :) 24.11.15, 19:47 Jesli chodzi o ksiązki, to nie jest reprezentatywna dla swojej grupy wiekowej, bo gusta ma dośc "dziecinne". Dostanie do kolekcji: kolejny tom Lassego i Mai (w sumie ja na tej samej zasadzie z rozpędu kupuję kolejne Musierowicz , kolejny tom Kronik Archeo, kolejny tom Pożyczalskich. Pewnie przeczyta też kolejny tom Spirit Animals, który dostanie jej młodsza, 11-letnia siostra. 11-latka dostanie też "Zwiadowcy: wczesne lata", bo namiętnie czyta tę serię. Z bardziej młodzieżowych podobał się starszej Galop 44 Podsuwałam jej Szczygielskiego, ale nie załapała. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Prezenty dla nastolatek :) 24.11.15, 21:56 Moja też ni to dziecko, ni panienka Dzięki za propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Prezenty dla nastolatek :) 15.12.15, 10:50 Były na limago pare dni temu przecenione z 540 na 150 Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 19:19 Taki kombinezon to i ja mogłabym mieć, pytanie, jak bym w nim wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 14:26 Ręcznie zdobione słuchawki. Moja sobie zażyczyła na urodziny. I oficjalnie mówię- nie jest to reklama pracy narzeczonego mojej małej siostrzyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Prezenty dla nastolatek :) 24.11.15, 20:20 czadowe ! Mozna gdzieś je kupić Odpowiedz Link Zgłoś
mazelka Re: Prezenty dla nastolatek :) 15.12.15, 10:08 A czy możesz go jakoś bardziej zareklamować podając jakieś namiary na priva? Mazelka Odpowiedz Link Zgłoś
melisaa4 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 19:23 bilet na kręgle, bilet do "let me out", karte podarunkową do kosmetyczki, kartę podarunkową do empiku lub jakiegoś sklepu z ciuchami, kosmetykami. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 20:23 Telefon,kosmetyki (eos,mac,clinic),świece zapachowe z Bath & Boyworks z tej samej firmy żele antybakteryjne i słitaśne etui do nich.Natomiast na tą gwiazdkę zażyczyła sobie szczoteczkę do mycia twarzy,elektryczną z Sephory Mia coś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 20:22 koszulka z jutuberem () gra na PS3 książki kosmetyki i ciuchy moją córkę nie kręcą, nic a nic. chyba, że kupiłabym jej nowe trampki, o to tak. najlepiej, takie, żeby mogła chodzić również zimą Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Prezenty dla nastolatek :) 22.11.15, 20:51 > kosmetyki i ciuchy moją córkę nie kręcą, nic a nic. > chyba, że kupiłabym jej nowe trampki, o to tak. najlepiej, takie, żeby mogła ch > odzić również zimą ale wiesz, że są takie? Moja 13-latka śmiga w ocieplanych conversach, i jesli nie będzie śniegu, to pewnie całą zime w nich przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maderka Re: Prezenty dla nastolatek :) 24.11.15, 15:57 Moja 14latka marzy o ciuchach,kosmetykach,szafie butòw...w sumie mam to samo Na razie kupilam żel do mycia i masło do ciała o zapachu pierniczkowym,ksiàżkę Facecje,ciepłe puchate skarpetki i drobiazgi z Tigera.pewnie dokupię jakiś ciuch,może nowy szlafrok,. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Prezenty dla nastolatek :) 24.11.15, 22:11 Moja nieco starsza. Chce kolejne łansi 😉 czyli taki kombinezon 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Prezenty dla nastolatek :) 24.11.15, 22:22 Moja siostrzenica uwielbiała w tym wieku dorosłe torby/torebki, kosmetyki, szalone ciuchy i dodatki, dziwną biżuterię. A ja, jako ciocia a nie mama, dostarczałam jej tych niepraktycznych przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Prezenty dla nastolatek :) 15.12.15, 10:16 Znane mi nastolatki chciałyby w prezencie worek sako Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Prezenty dla nastolatek :) 27.10.16, 22:50 dodatek do The Sims Dodatek do planszówki Torebka Kosmetyki Telefon Laptop Fajne ubrania Papuga Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Prezenty dla nastolatek :) 07.11.16, 20:29 Puknij się w łeb. Chyba dla trzynastolatki z upośledzeniem Odpowiedz Link Zgłoś