run_away83
10.12.15, 16:29
Potrzebuję inspiracji. Tytułm wstępu: mam w przyszłym tygodniu trzy imprezy wymagające względnie eleganckiego stroju, bez kija w dupie, ale dżinsy i tiszert zdecydowanie odpadają.
Mam dwie kiecki, które mogłbym wykorzystać, obie dzianinowe, klasyczne w kroju i długości. Jedna granatowa, druga w kolorze jasnego wrzosowego fioletu. Tylko ni wuja nie wiem jak do nich dobrać buty i rajstopy. Rajstopy mam na stanie czarne, w kolorze fuksji, granatowe i w odcieniu czekoladowego brązu (wszystkie grube, kryjące, matowe). Ewentualnie bez większego problemu zdążę kupić inne. Do granatowej sukienki wykombinowałam sobie granatowe albo te fuksjowe, ale z tą wrzosową nie mam pomysłu. Wybór obuwia mam mocno ograniczony i raczej nie zdążę nic dokupić (mam nietypowy rozmiar) - mogę założyć czarne albo musztardowe botki (jedne i drugie na obcasie, fason który dobrze się komponuje z sukienką), brązowe oksfordki na obcasie, ewentualnie klasyczne czarne/brązowe/pudrowo różowe szpilki (aczkolwiek szpilki wydają mi się trochę za bardzo ą i ę, nie ta ranga uroczystości).
Ematko, pomóż!