pade 12.12.15, 12:36 i podoba mi się to, co widzę Kosiniak-Kamysz, Nowacka wzbudzają moje zaufanie i ...nadzieję naiwna jestem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: Oglądam TV 12.12.15, 13:04 Cieszę się, że tak dużo osób mimo niepogody wyszło na ulicę. Dziękuję Wam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Oglądam TV 12.12.15, 13:20 Podoba mi się określenie komentatora, że mała grupka przeciwników marszu, niknie gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Oglądam TV 12.12.15, 13:22 Sami demonstrujacy takze mi sie podobaja jakze inni mentalnie i wizualnie od babc z miesiecznic. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Oglądam TV 12.12.15, 20:55 Kosiniak-Kamysz wzbudza twoją nadzieję... Facet który nie tak dawno udowadniał,że ma prawo mieć buty , które kosztują więcej niż miesięczna dotacja państwowa na niepełnosprawne dziecko....bo on jest przecież ministrem.... Buc i burak,naprawdę nie pamiętasz , jak potrakował opiekunów niepenosprawnych, którzy protestowali w sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
glowka-sodowka Re: Oglądam TV 12.12.15, 21:15 no właśnie, siedział jak sierota obok Tuska, który wziął na siebie całą odpowiedzialność za opanowanie gniewu tych matek Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Oglądam TV 12.12.15, 21:15 Raczku, zasiłek na niepełnosprawne dziecko to 153 zł. Też mam buty droższe niż taki zasiłek. Próbuję ci przez to powiedzieć, że do dupy taka retoryka. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Oglądam TV 12.12.15, 21:26 1200 zł to nie "dotacja na niepełnosprawne dziecko" tylko wynagrodzenie dla rodzica dziecka niepełnosprawnego za opiekę nad nim. Za rządów PO wzrosło z 420 zł (tyle było za rządów PIS) do 1300 (od stycznia 2016). Tak zgadzam się, ze to mało ale wzrost ponad trzykrotny. Co do cen butów polityków: wszyscy mają te same pensje- czy polityk PO czy polityk PIS a na co je wydają (jeśli są to po prostu ich pensje a nie łapówki) to przecież nie nasza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Oglądam TV 12.12.15, 21:34 chodzi mi o jego butę, arogancję i pychę w obliczu i w stosunku do naprawdę biednych i doświadczonych prze los ludzi. Nigdy nie zaufałabym takiemu człowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Oglądam TV 12.12.15, 21:43 Żeby nie było, że Kosiniak-Kamysz to jakiś mój idol, któremu ufam bezgranicznie ale argument z butami jest zwyczajnie słaby. Jeśli to jedyny hak, który udało się na niego znaleźć to przyznam szczerze, że na tle naszej klasy politycznej, choćby takiego Piotrowicza czy Kryże wypada wręcz FANTASTYCZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Oglądam TV 13.12.15, 11:18 Kosiniak-Kamysz powiedział też, że 1200 zł w zupełności wystarczy na przeżycie całego miesiąca. i taki człowiek wzbudza nadzieję on ma gdzieś przeciętnych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: Oglądam TV 12.12.15, 20:57 hugo43 napisała: > Sami demonstrujacy takze mi sie podobaja jakze inni mentalnie i wizualnie od > babc z miesiecznic. no własnie Odpowiedz Link Zgłoś
glowka-sodowka Re: Oglądam TV 12.12.15, 21:11 w tłumie sympatyczne twarze, mądrze mówią, mają fajne swoje hasła- widać że domowa robota, a nie partyjne spod sztancy tłum spontanicznie maszerował, widać że nimi nikt nie dyrygował jak na miesięcznicach, liderzy partyjni gdzieś zginęli w tłumie, i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Oglądam TV 12.12.15, 21:29 A ja nie oglądam - i podoba mi się nieoglądanie. Zdrowsza jestem. Mniej nerwowa. Wybieram sama info, które mnie interesuje. Z obecnej sceny - nikt wzbudza we mnie zaufania (nadzieje może - warunkiem sukcesu przecież nie jest moje zaufanie). Ufam, że znajdzie się ktoś, kto "nas" naprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Oglądam TV 12.12.15, 21:44 Ja też wybrałam Chciałam obejrzeć marsz i cieszę się, że to zrobiłam. Nikt nas nie "naprawi" jeśli się sami nie naprawimy. Odpowiedz Link Zgłoś