kaz_nodzieja Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 08:46 Triss - za całokształt, mam wrażenie, że jest moją bliźniaczą półkulą mózgową odnośnie poglądów. Anty-nobel: Nenia - za rozczarowanie swoją osobą (głosowanie na Kukiza i pro-islamizację Polski). Araceli - kobieta walcząca o równouprawnienia sprzyja islamizacji Polski i prawdopodobnie nie jest patriotką za jaką się podawała całe lata, tylko tworem opłacanym przez PO, który ma zakaz przyznania się do jakiegokolwiek błędu PO. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Bergamotka ... 17.12.15, 09:08 Ty nie Forumke Roku wybieraj, a lepiej poczte sprawdz, bo cos Ci napisalam Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.anka2 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 09:32 E matka Roku (jak co roku) - biscotti. Choć za rzadko się odzywa Komediowy wątek roku - kot terrorysta antyematka roku: prawicowe trolle typu gogologo Nadzieja Roku - bałtycki Odpowiedz Link Zgłoś
bachir Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 10:13 Biscotti- zero agresji i oryginalne/ madre / cieple/ zabawne wypowiedzi- w kazdym interesujacym watku na nia czekam Marusia- nie da sie nie lubic, co by tam nie napisala, coz za mila szczera wesola osobka, ja ja chce za fille au pair! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk.w.skarpecie Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 10:24 edel Za namiętne udowadnianie, że powiedzenia o słomie w butach i fraku dobrze lezącym dopiero w traecim pokoleniu, nie straciły na świeżości. No i za dyskretne podkreślanie swojej aryjskości i statusu majątkowego Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 10:27 Złote Maliny pomijam. Oskar goes to... 1. Nenia1 - za opanowanie, stalowe nerwy i znajomość klasyki światowego kina 2. Asia_i_p - za spokój i literacką melancholię w niektórych postach 3. Echtom - za dystans, dużą samoświadomość 4. Aandzia43 - za wiedzę z antropologii i kultury 5. Viridiana73 - za znajomość również polskiego kina Nie zawsze zgadzam się z ww., ale przyjemnie czyta się ich posty. Odpowiedz Link Zgłoś
latorka Inguszetia 17.12.15, 10:29 Za mądrość i ogromne poczucie humoru. Zawsze czytam Jej wypowiedzi, są wyważone, nikogo nie obraża, ale ma swoje zdanie na każdy temat. Dla mnie forumka nr1 Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Inguszetia 17.12.15, 13:15 Nigdy nie zrozumiem zachwytu inguszetią Ja czytam między wierszami i wyłaniający się obraz jest dość antypatyczny. Ale to oczywiście moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Inguszetia 17.12.15, 16:10 O rany, chociaż jedna... myślałam, że jestem tu jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Inguszetia 17.12.15, 22:04 Jest zayebista,wszystkie inne to moga jej stopy calowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Inguszetia 18.12.15, 00:28 morgen_stern napisała: > Nigdy nie zrozumiem zachwytu inguszetią Ja czytam między wierszami i wyłani > ający się obraz jest dość antypatyczny. Ale to oczywiście moje zdanie. Ponieważ zawsze jesteś na bakier w ogólną opinią i histerycznie w obrażalski sposób reagujesz na cudze komentarze, to nie dziwi mnie twoje podejście do tego, co pisze Inguszetia. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Inguszetia 18.12.15, 08:34 Kiedy rosa pisze o czyjejś histerii i obrażaniu to robi się naprawdę wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Inguszetia 18.12.15, 09:54 Się nie zgodzę. Morgen jest czasem emocjonalna, jak każda ematka, ale histerii u niej żadnej nie zauważyłam. Dla mnie np. wypowiedzi Inguszetii czasem są zabawne, a czasem złośliwe i cyniczne. Na ematce najbardziej cenię nicki, które są po prostu normalne. Są sobą i na nikogo się nie kreują. Ani na błyskotliwą jędzę ani na grzeczną dziewczynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Inguszetia 20.12.15, 07:48 Każda z nas jest emocjonalna, ale zdecydowana większość nad swoimi emocjami panuje. Zaś morgen jest obrażalska, byle co i od razu dziki foch. Nie można jej nic napisać, bo zaraz są pretensje, oczywiście ona tego u siebie nie widzi, za to u innych niemal czyta w myślach i ich obraża. Nie wiem z czego to wynika, czy z jej wiecznego PMS-a, czy z braku szacunku do ludzi, z którymi dyskutuje. I szczerze powiem, że mało mnie te powody obchodzą, efekt zawsze jest ten sam: pouczanie innych, zabieranie swoich zabawek z piaskownicy i foch. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Inguszetia 20.12.15, 09:25 Rosa, ale wiesz, że piszesz dokładnie o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Inguszetia 21.12.15, 20:06 Morgen, z całym szacunkiem - opisałam twoje zachowanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Inguszetia 22.12.15, 11:31 Jest pewna różnica między tym, co ci się wydaje, że napisałaś, a co napisałaś naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Inguszetia 22.12.15, 13:41 Tia.. W dodatku masz tendencję do wmawiania komuś rzeczy, które nie mają miejsca. Sorry, ale poglądy mamy rozbieżne, raczej marne szanse na wzajemne przekonanie się, więc lepiej zakończyć dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Inguszetia 22.12.15, 11:23 > efekt zawsze jest ten sam: pouc > zanie innych, zabieranie swoich zabawek z piaskownicy i foch. EOT EOT EOT Te EOTy to chyba twoje, co nie? I kto tu wali fochy? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Inguszetia 22.12.15, 11:28 Usiłuję sobie przypomnieć, w którym miejscu ostatnio walnęłam focha, ale jakoś nie potrafię. Trudno dyskutować z wizjami rosy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Inguszetia 22.12.15, 14:41 Zdecydowanie wolę EOT niż brnięcie w niepotrzebne awantury. Takżętego.. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Inguszetia 22.12.15, 16:35 Napisała rosa dzierżąca palmę pierwszeństwa w kłótliwości na ematce w niemal każdym wątku co się tez przekłada na liczbę postów. Naprawdę, dziewczyno, opanuj się, bo są granice śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Inguszetia 22.12.15, 18:20 Rosa, to co piszesz o Morgen jest dokładnym odzwierciedleniem Twojego zachowania😛. Pięknie siebie opisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Inguszetia 22.12.15, 22:18 mnie zazwyczaj bawi inguszetia choc te pozdrowienia czasem sa wk...jace natomiast marusia jak dla mnie jest zbyt infantylna, naiwna i skoncentrowana na sobie abym miala ochote ja adoptowac To studentka a czasem zachowuje sie i wypowiada jak 13-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 10:30 Witam Zgłaszam Marusię na e-dziecko e-matki! Typowanie było zaiste bardzo trudne i musiałam długo się namyślić. Marusia, Marusia, czy Marusia, a może Marusia? The winner is Marusia Cóż za zdziwienie, proszę państwa! Wygrał czarny koń!;-P Oklaski, kurtyna. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
bachir Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 11:21 aha, zapomnialam, jakby nie bylo Marusi, to bym glosowala tez na Inguszetie, dziecko Cie wygryzlo! Odpowiedz Link Zgłoś
lokitty Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 13:21 O tak, ja z chęcią mogę adoptować Marusię Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 13:34 Również bardzo lubię Marusię. Bardzo sympatyczna dziewczyna P.S. Zgadłam Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 19:18 Jan.Kran za wątki o córce Azaile za wątek z sukienką Tol8 - za całokształt Arwena - za wątki o tym jak to gości nienawidzi i nawet osieroconych siostrzeńców by do siebie nie wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 21:00 - a watek, w ktorym bergamotka fantazjowala na temat ewentualnego romansu z eksem byl w 2015 czy w 2014? Potem maz sie o watku dowiedzial i bergamotka dostala szlaban na ematke, ten watek bardzo mi zapadl w pamiec... - azi...i jej sukienka na wesele corki. Tu musze tez przyznac oskara za opanowanie, autorka nie dala sie podpuscic ani sprowokowac ani razu - watek anty in vitro, autorstwa kobiety ktora zaszla w jedyna ciaze w pierwszym cyklu. Zastanawialam sie wtedy jak osoba, ktora "starala" sie ewentualnie dwa tygodnie moze sie wypowiadac o przyszlosci ludzi, ktorzy staraja sie np dziesiec lat, bardzo mnie ta jej nonszalancja i dumna ze swoich lepszych jajnikow wzburzyla na te chwile glownie te mi przychodza do glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 21:01 ah sorry, nie ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
kajak.aja Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 22:04 Ta sama kobieta (kota_marcowa), była bardzo rozbawiona bzdurami, które na temat ivf wygłaszano w senacie. Jakby kompletnie zapomniała, jakie bzdury na ten temat sama wypisywała, zaledwie parę dni wcześniej. forum.gazeta.pl/forum/w,567,159660244,,Senat_in_vitro.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 20.12.15, 07:42 Kota powinna zostać number one. Tak złośliwej i nieżyczliwej osoby nigdy w swoim życiu nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 21:58 1. bisconti -za kulturę, za ciepłe ,optymistyczne i z polotem wypowiedzi 2.asia i p -za mądre słowa, obiektywne spojrzenie na problem , bez jadu i złośliwości 3. inguszetia -za celne ,ironiczno -humorystyczne odpowiedzi 4. veranda ( ale nie wiem czy ona jeszcze tu jest) -za analizy pytań, bez chamstwa i głupich rad Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 23:16 biscotti - za to, że z wielu poprawności i powinności czlowieka/matki/kobiety odcedza esencję, a fusy wyrzuca vedrana - za to że PO wychowaniu dzieci na ludzi odkryła w sobie matkę idealną Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 17.12.15, 23:33 > vedrana - za to że PO wychowaniu dzieci na ludzi odkryła w sobie matkę idealną > ; O verdanę chodzi? Ale ona już dawno strzeliła focha na ematkę - a o tym, że jest idealną matką gazetowe fora zapewniane były od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 18.12.15, 08:31 menodo napisała: > > vedrana - (...) > O verdanę chodzi? Ktoś zdaje się w tym wątku nazwał ją Verandą i to było najlepsze przeinaczenie jej nicka, jakie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 18.12.15, 08:15 No właśnie. Czy ktoś wie, co się dzieje z Verdaną? Bardzo dawno jej nie było. Na pewno wszystko u niej w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 18.12.15, 09:24 Wpadła tu na moment w jakimś wątku politycznym. Od jakiegoś czasu odzywa się na Życiu Rodzinnym i Wychowaniu. Nie wiem, czy sobie od nas odwyk robiła, czy jest zapracowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lokitty Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 20.12.15, 09:11 Wyrosła z ematki? Ja od czasu do czasu próbuję zrobić sobie odwyk, bo to pożeracz czasu. Nawet polikwidowałam jakieś stare konta, z poczty, z forum - i nie mogłam oprzeć się pokusie ponownej rejestracji. Ale szczerze powiem, że nigdzie w rzeczywistości nie spotykam aż tak wielu tak ostro zróżnicowanych poglądów, podejść, temperamentów. Nawet, jeżeli ktoś podbarwia swój życiorys, genialność dzieci i dochody, to przynajmniej opinie są szczere . Gdybym uczestniczyła w takich dyskusjach ze znajomymi, to na pewno od dawna byłybyśmy już na siebie śmiertelnie obrażone. I nie potrafię uwolnić się od tego z lekka bezproduktywnego zajęcia, jakim jest śledzenie forum, a co gorsza, pisanie na nim . Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 02:28 lokitty to dokladnie tak jak ja Czasem czytajac cie i twoje posty, czuje jakbys byla moja forumowa siostra Bedac w Wawie koniecznie daj znac I ja tez nie zrezygnuje z przyjemnosc,i jaka daje mi sledzenie e-mamy i udzielanie sie na niej, nawet gdy dostane po glowie to czytam uwaznie kazda opinie i wyciagam wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 10:56 Pozytywnie: asia_i_p, elle_hivernale, beataj, nenia, morgen, cosmetic.vipes... ci na pewno ktoś jeszcze, ale nie mogę skojarzyć. Kategoria "poznajcie moje obsesje": arwena, triss, rosa. Budzące zażenowanie: suellen, shellerka, marusia_ogoniok Chamy: wcielenia gazeciarza, gogologi i spółka, edelstein. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 11:09 "na pewno ktoś jeszcze, ale nie mogę skojarzyć." verdana, bi_scotti, grave.digger, echtom, snakelilith... pewnie wiele więcej. Lubię ematkę za to. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 16:45 Ej, no nie zawsze, tylko jak się zgrywasz na nierozumną dziewczynkę i dziwisz światu. Nie przepadam za czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 16:48 Jest gorzej, ja się zazwyczaj naprawdę dziwię światu Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 17:00 Morgen_stern za to, że po tyyylu latach na forum nadal nie da się jej nie lubić Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: E-matka Roku 2015 - wasze typy 22.12.15, 17:01 No, takie posty to i przeczytać miło Odpowiedz Link Zgłoś