15.01.16, 19:55
Innej drogi w tej chwili nie widzę. Im szybciej tym lepiej bo ta hałastra mniej zniszczy naszą Ojczyznę.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Majdan! 15.01.16, 20:03
      Chyba oszalałaś. Róbcie sobie cholerny Majdan na jakichś wioskach, moje miasto już parę razy było zniszczone i wystarczy.
      • przystanek_tramwajowy Re: Majdan! 15.01.16, 20:06
        Spoko, na Pradze Majdanu nie będziemy robić. Siedź pod stołem, chłopa do kaloryfera przywiąż, nie wychylaj się, nie przejeżdżaj na drugą stronę Wisły. Zawsze byli tacy jak ty - bierni i mierni.
        • triss_merigold6 Re: Majdan! 15.01.16, 20:12
          Pracuję w Śródmieściu i nie lubię jak w biały dzień powszedni walają się tłumy demonstrujących po ulicach, bo blokują ruch i szczają gdzie popadnie. Tak, mam na myśli również wielokrotnie oglądane manifestacje przedstawicieli różnych grup zawodowych, znanych z zamiłowania do palenia opon, obrzucania budynków różnymi przedmiotami i hałaśliwego wygłaszania roszczeń.

Odnośnie do bierności - fochy kieruj do niegłosujących. Ja w wyborach biorę udział zawsze i nie głosowałam ani na PO, ani na PiS. W prezydenckich głosowałam na "...ujowo ale stabilnie", a nie na "dobrą zmianę".
          • przystanek_tramwajowy Re: Majdan! 15.01.16, 20:14
            To weźmiesz wolne. Jak jednej biurwy zabraknie przez tydzień, to dziury w moście nie będzie.
            • triss_merigold6 Re: Majdan! 15.01.16, 20:16
              Nie mam powodów, żeby brać wolne. Jak ktoś ma może sobie demonstrować w tygodniu, to znaczy, że ma za mało roboty i we łbie mu się poprzewracało.
              • przystanek_tramwajowy Re: Majdan! 15.01.16, 20:20
                To oznacza tylko, że nie musi pilnować swojego stołka od 8-15 jako czwartorzędny urzędniczyna w pięciorzędnym wydziale sześciorzędnego urzędu.
                • lauren6 Re: Majdan! 15.01.16, 20:34
                  Nie musi, bo go utrzymuje żona, a dług wobec dzieci rośnie.
                • edelstein Re: Majdan! 15.01.16, 21:01
                  big_grin big_grin big_grin 10na10
                  • livia.kalina Re: Majdan! 15.01.16, 22:27
                    tylko, że on maleje...
              • krejzimama Re: Majdan! 15.01.16, 20:37
                Byłoby dobrze jakby budżetowa biurwa nie używała słowa robota bo nic o niej nie wie.
                Ale jestem w stanie zrozmieć, że córka pzprowskich aparatczyków ma genach nienawiść do tych co cenią wolność.
                • lauren6 Re: Majdan! 15.01.16, 20:50
                  Bo Majdan dał Ukrainie wolność big_grin Czwarty rozbiór Polski ci się marzy.
                  • krejzimama Re: Majdan! 15.01.16, 20:54
                    Marzy mi się byśmy moja Ojczyzna i ja odzyskali wolność.
                    • magkul99 Re: Majdan! 15.01.16, 21:05
                      Wzruszłam się ??
                    • scher Ojczyznę wolną? 16.01.16, 08:57
                      krejzimama napisał:

> Marzy mi się byśmy moja Ojczyzna i ja odzyskali wolność.

Jesteś teraz bogoojczyźniana?
                      Śpiewasz pod prysznicem "Ojczyznę wolną racz nam wrócić, Panie"?

Oficer prowadzący narrację zmienić kazali?
                      • kolter PISowski psychol dał głos :) 16.01.16, 09:32
                        scher napisał:

> krejzimama napisał:
                        >
                        > > Marzy mi się byśmy moja Ojczyzna i ja odzyskali wolność.
                        >
                        > Jesteś teraz bogoojczyźniana?
                        > Śpiewasz pod prysznicem "Ojczyznę wolną racz nam wrócić, Panie"?
                        >
                        > Oficer prowadzący narrację zmienić kazali?

• kaz_nodzieja Re: Majdan! 15.01.16, 22:11
                Ty masz za to nadmiar roboty w swojej pracy, najdobitniej świadczą o tym Twoje liczne, składne, bardzo przemyślane, więc widać, że pisane z namysłem, bez pośpiechu posty od poniedziałku do piątku od 9.00 do 17.00. A pewnie jeszcze oblatujesz Pudelka, inne portale i inne.
              • lady-z-gaga Re: Majdan! 15.01.16, 22:37
                >Jak ktoś ma może sobie demonstrować w tygodniu, to znaczy, że ma za mało roboty i we łbie mu się poprzewracało.

To prawie, jak Ty, tylko że Ty musisz udawać, że pracujesz.
              • kolter czerwoni tak do Solidarności zniechęcali 16.01.16, 09:27
                triss_merigold6 15.01.16, 20:16
                Nie mam powodów, żeby brać wolne. Jak ktoś ma może sobie demonstrować w tygodniu, to >znaczy, że ma za mało roboty i we łbie mu się poprzewracało.

albo kocha ten kraj i szczerze nie lubi hołoty która go teraz dewastuje
      • menodo Re: Majdan! 15.01.16, 20:25
        Róbcie sobie cholerny Majdan na jakichś wioskach, moje miasto już parę razy było zniszczone i wystarczy. "

Przyłączam się i proszę, aby nie zasyfiać Warszawy - róbcie sobie majdany w Krakowach czy innych Rzeszowach.
        • cosmetic.wipes Re: Majdan! 15.01.16, 20:35
          W Krakowie jest tylko martwy Kaczyński, więc Warszawa jest jakby bardziej własciwa do tego celu tongue_out
          • menodo Re: Majdan! 15.01.16, 20:55
            Kraków wyprodukował obciachowego prezydenta, więc tym bardziej niech robi Majdan tongue_out
            • cosmetic.wipes Re: Majdan! 15.01.16, 20:56
              Mam cię przepraszać za budynia?

Więc przepraszam big_grin
              • menodo Re: Majdan! 15.01.16, 21:10
                Nie, no co Ty, ja za BUL też nikogo nie przepraszam, ale na Majdan w Warszawie organizowany przez krejzi nie ma mojej zgody.
                • cosmetic.wipes Re: Majdan! 15.01.16, 21:20
                  Ale ja w Krakowie też nie chcę boordelu.
                  • triss_merigold6 Re: Majdan! 15.01.16, 21:24
                    W Krakowie i tak nie da się oddychać więc co za różnica.
                    • menodo Re: Majdan! 15.01.16, 21:34
                      To w sumie jak w tych kanałach wink
                    • cosmetic.wipes Re: Majdan! 15.01.16, 21:37
                      Jak się dobrze pogryzie, to się datongue_out
      • kolter Re: Majdan! 16.01.16, 09:24
        triss_merigold6 15.01.16, 20:03
        Chyba oszalałaś. Róbcie sobie cholerny Majdan na jakichś wioskach, moje miasto już parę razy było >zniszczone i wystarczy.

kiedys robił to obcy dziś zrobi to niby swój
    • lauren6 Re: Majdan! 15.01.16, 20:05
      Po... cię.
      • triss_merigold6 Re: Majdan! 15.01.16, 20:06
        To jest autentyczne podsycanie nastrojów w kierunku ataków fizycznych, rozruchów, zamieszek.
        • menodo Re: Majdan! 15.01.16, 20:21
          No dokładnie.
          Powinno to być ścigane z urzędu.
          • bluebellll Re: Majdan! 15.01.16, 20:26
            Zacznijcie od ściągania tych w Brukseliwink
    • fadilla Re: Majdan! 15.01.16, 20:22
      Majdan bo euro po 4,50 i ematki drozej za wakacje i fatałaszki z zachodnich sklepów zapłacą. big_grin
      • mia_siochi Re: Majdan! 15.01.16, 21:08
        ...albo za kredyt, bo banda nieudaczników dorwała sie do piaskownicy i pomyliła ja z kuweta?
    • fadilla Re: Majdan! 15.01.16, 20:24
      Eksporterzy zyskuja lemingi wy niedouczone. Chcecie im dokopać? Podobno Polska ma tyle dóbr na eksport żywnosc, jachty, alkohole, czy co tam kiedyś wypisywałyście.
      • bluebellll Re: Majdan! 15.01.16, 20:29
        A cóż to się buduje i wytwarza bez elementów kupowanych za euro?
        Ponadto my chyba zagranicą więcej kupujemy niż sprzedajemy, więc jednak jest problem.
        • fadilla Re: Majdan! 15.01.16, 20:32
          No toz wtedy pisałam, że jestesmy tylko montownia. Wiesz jak na mnie siadły. To teraz powinna radosc byc.
    • tryggia Re: Majdan! 15.01.16, 21:15
      Proszszsz

https://e.pudelek.pl/p376/4644730b0022cdd546895b8f
      • magkul99 Re: Majdan! 15.01.16, 21:22
        I na tym drogie Panie powinniśmy zakończyć ten cały Majdan.
        No może jeszcze pospieszmy ratować kreizji, którą ktoś uwieził (ona marzy o wolnosci) .
        Krejzi napisz w ktorym jesteś zakladzie/ szpitalu zamknieta to spróbujemy cię uwolnić .
    • lady-z-gaga Re: Majdan! 15.01.16, 22:06
      Chyba Cię poyebało. I tyle w temacie.
    • zielonelato Re: Majdan! 15.01.16, 22:13
      Wiesz co krejzak, weź ty chłopie zmień dealera, natychmiast.
    • inguszetia_2006 Re: Majdan! 15.01.16, 22:37
      Witam
      Kurczę, Krejzi, stać cię na więcej. Nie kupuję tej kreacji z Ojczyzną w roli głównej. Do tej pory się starałeś, a teraz jedziesz matrycą. Bronek odpadnięty, PO też. Spokojnie, PiS-owi urośnie i bez ciebie;-P Ja bym cię zdegradowała w trybie natychmiastowym, bo jesteś spalony.
      Pzdr.
      Ing
      • kolpik124 Re: Majdan! 15.01.16, 23:32
        czy on nie pisał kiedyś, że pojęcia ojczyzna, polskość, naród to przeżytek, nic dla niego nie znaczą i że równie dobrze były zabór pruski mógłby wrócić do Niemiec?
    • tupatup Re: Majdan! 15.01.16, 23:01
      www.pudelek.pl/artykul/87885/majdan_spedzil_sylwestra_bez_rozenek/

tak jest, uważam, że należy temu położyć kres!
    • a.va Re: Majdan! 16.01.16, 00:47
      Jasne, niech się krew poleje. Jakim durniem trzeba być, żeby coś takiego pisać. Całe szczęście, że PO to już przeszłość i miejmy nadzieję, że nie wróci, przez takie właśnie wasze durne gierki teraz mamy to, co mamy.
    • jagienka75 Re: Majdan! 16.01.16, 09:16
      marzy ci się ropierducha na miarę Ukrainy?
      do uczciwej roboty się bierz, leniu śmierdzący, to przestaną ci się lęgnąć głupoty w tym pustym łbie.
      • kolter Re: Majdan! 16.01.16, 09:35
        jagienka75 16.01.16, 09:16
        marzy ci się ropierducha na miarę Ukrainy?
        >do uczciwej roboty się bierz, leniu śmierdzący, to przestaną ci się lęgnąć głupoty w tym pustym łbie.

fakt trza będzie wiecej zapie... bo PIS podnosi swoimi posunięciami marże w sklepach ,żeby cygańskim bachorom nie zabrakło na zasiłki
    • mdro Re: Majdan! 16.01.16, 09:48
      Przestań bredzić, krejzi. Męczeństwo ci się marzy? Czy tylko adrenaliny ci za mało i innych chcesz w roli męczenników oglądać?
      • fadilla Re: Majdan! 16.01.16, 09:55
        Krejzi obok Petru bedzie tylko nawoływać, walczyć i ginać maja inni.
    • paszczakowna1 Re: Majdan! 16.01.16, 10:08
      Gwoli wyjaśnienia, Krejzi zapewne chodzi o stałe zgromadzenia pod Sejmem, nie o krwawe zamieszki. (Do których nie sądzę, by doszło.)

Tym niemniej, na to jeszcze czas, tym bardziej, że aura nie sprzyja. Na razie jest czas na marsze.

Uspokój się, myślę, że lada dzień PiS zacznie sie żreć między sobą, bo nie sądzę, by brednie wygadywane wczoraj przez prezesa kogokolwiek podniosły na duchu. Tym bardziej, że na dobranoc dostali informację o obniżonym ratingu.
      • a.va Re: Majdan! 16.01.16, 14:00
        Nie zacznie się żreć, wierchuszka PIS jest tak dobrana, żeby byli sami lojalni. Na razie Kaczyński jest zaskoczony protestami społecznymi i obmyśla, co dalej, ale nie łudźmy się, że obmyśli coś studzącego emocje, bo jest do tego niezdolny. Więc tym bardziej opozycja i wszyscy inni mądrzy ludzie powinni te emocje studzić, bo wcale nie jesteśmy daleko od rozlewu krwi. Który jest najgorszym możliwym pomysłem. Mamy w całkiem niedawnych doświadczeniach i Powstanie Warszawskie, i Okrągły Stół - i wiemy doskonale, na czym lepiej wyszliśmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka