Dodaj do ulubionych

Pozytywne wiadomości

16.01.16, 14:01
Nie macie ostatnio uczucia osaczenia przez fatalne informacje, albo choć wkurzające i dające uczucie bezsilności ? Ja tak i widzę, że wpływa mi to fatalnie na nastrój. Napiszcie o czymś fajnym, na forum też jakoś buro się robi. Ostatni wesoły wątek to chyba Konwalki o psich wyczynach, chyba jedyny w którym nikt z nikim się nie pokłócił.
Z desperacji poszłam się zresetować na forum humorum, kiedyś można tam było pośmiać się z głupot. A teraz i tam jakis przestój mają.
Obserwuj wątek
    • kkalipso Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 14:14
      Nie licz na to leć na yttongue_out
      Ja tak robię.
      • kagrami Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 23:36
        mhm, na yt niechcacy trafiłam na serie dołujacych filmów o duchach-clownach i czernobylskich okropnościach a wpisałam tylko coś w rodzaju "shocking".. nie polecam wink
        • kagrami Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 23:37
          plus na kulturze pierwszy odcinek serialu "utopia" tez mega dołujący. Nie polecam. O forumowych znajomych którzy sie spotkali w realu Myślałam że będzie fajny.
    • echtom Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 14:14
      Ciężko będzie, u mnie też bessa. Pociesz się, że gazety, które podają same dobre wiadomości, szybko bankrutują, wiec może i lepiej, że biznes złych newsów się kręci wink
      • echtom Z małych promyczków 16.01.16, 14:32
        to przebadałam moją 17,5-letnią kotkę. Wet był zdumiony tak dobrymi wynikami u kota w tym wieku i skomentował, że sam chciałby mieć takie wink Szanse na osiemnastkę rosną smile
        • gama2003 Re: Z małych promyczków 16.01.16, 15:43
          Super, że zdrowa, zwierzaki to jednak nas tak ,, bezinteresownie,, ciesza.....moja psica dziś dostała szybkobiegu w kółko na śniegu. I szczekała z radości wink
        • kosheen4 Re: Z małych promyczków 16.01.16, 23:20
          jak ma dobre wyniki, to i 20 dociągnie.
          kotka mojej siostry dożyła 22 lat smile
    • triss_merigold6 Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 14:16
      Byłam dziś na mezoterapii i masażu. Liczy się? big_grin
      • przystanek_tramwajowy Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 14:24
        Jak się tak wygląda, że się potrzebuje mezoterapii, to nie jest dobra wiadomość.
      • gama2003 Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 15:41
        Pewnie, że się liczy, o śniegu też. Zaczęło padać, kazałam dzieciom lecieć i patrzeć
        jak pada. Rzadki widok i miasto jakieś ladniejsze
        wink
    • paszczakowna1 Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 14:22
      Fajna pogoda, świetny śnieg. smile
      • cosmetic.wipes Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 14:53
        Śnieg jest do doopy tongue_out
        • bi_scotti Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 16:45
          cosmetic.wipes napisała:

> Śnieg jest do doopy tongue_out

Sugerujesz jako extra afrodyzjak? Hmmm ... tego jeszcze nie probowalismy tongue_out Problem w tym, ze u mnie nie ma sniegu ale nie chce psuc watku marudzeniem.
          Z dobrych wiadomosci, Najmlodszy i jego band zostali zaproszeni ma malenka traske koncertowa, kilkanascie gigs w Japonii i Korei. To nie sa wielkie kluby, w ktorych beda grac ani wielkie pieniadze jakie zarobia ale chlopcy sa uber happy a my (krewni i znajomi Krolika) razem z nimi. Leca na polowe kwietnia i caly maj wiec Najmlodszy jeszcze nawet teraz skorzysta z boom jaki maja w Whistler i zarobi sobie jak nalezy. Czyli dobrze jest ... na zachodnim wybrzezu. Na wschodnim tez nie jest zle, bo Najstarsza cos tam znow opublikowala i tym sposobem zdaje sie, ze zapewnila sobie funding na kolejne semestry pracy - ponoc byl nawet champagne ze wspolpracownikami wiec to moze nawet cos waznego ... Kto wie - jej dyscyplina jest dla mnie totalna czarna magia wink Jak dzieci happy to i my happy ... tylko tego sniegu brak, eh big_grin Cheers.
          • cauliflowerpl Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 17:04
            Przepraszam najmocniej, nie chcę urazić ani Ciebie ani córki, ale po przeczytaniu o afrodyzjaku myśli moje poszły już tym torem i przeczytałam, że "cos tam znow opublikowala i tym sposobem zdaje sie, ze zapewnila sobie fucking na kolejne semestry" big_grin
            • bi_scotti Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 17:43
              cauliflowerpl napisała:

> "cos tam zn
              > ow opublikowala i tym sposobem zdaje sie, ze zapewnila sobie fucking na
              > kolejne semestry" big_grin

big_grin big_grin big_grin
              Z tym akurat moze byc gorzej, bo jej umilowany probuje dosc skutecznie kreaowac jakas tam kariere dyplomatyczna wiec "f***ing" to oni chyba glownie przez Skype ale jako dobrze wychowana przez ematke emama nie pytam, nie wtracam sie, nie sugeruje ... nawet sniegu jako afrodyzjaku tongue_out Aczkolwiek trzeba przyznac, ze ich ostatni wspolny wyjazd na narty zaoowocowal pierscionkiem wiec moze "cos" w tym sniegu jednak jest tongue_out Czekam na jakies detale "jak ten snieg w doopie stosowac" od Cosmetic Wipes wink Cheers.
              • cosmetic.wipes Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 19:46
                Chyba powinnam była napisać, że śnieg jest ..ujowy tongue_out
                • cauliflowerpl Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 22:51
                  Spoko, spoko, co byś nie napisała, też byśmy coś zbereźnego do tego dorobiły big_grin
        • echtom Ze śniegu można robić fajne rzeczy :) 16.01.16, 17:05
          Na przykład takie: https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12439550_879995678782606_5432005419062495675_n.jpg?oh=e324ad750842888f791fa01d9eb4cdae&oe=5739218A
          • cauliflowerpl Re: Ze śniegu można robić fajne rzeczy :) 16.01.16, 17:10
            Fajne big_grin
            Albo takie:
            https://digilander.libero.it/DgVoice/BLOG/sesso-neve-2.jpg
            • echtom Re: Ze śniegu można robić fajne rzeczy :) 16.01.16, 18:00
              big_grin
            • cosmetic.wipes Re: Ze śniegu można robić fajne rzeczy :) 16.01.16, 19:48
              I takie też:

https://pu.i.wp.pl/k,MzgzNjEyNjQsNDUxMDMwNTA=,f,gigantyczny_sniezny_penis__2_.jpg
              • cosmetic.wipes Re: Ze śniegu można robić fajne rzeczy :) 16.01.16, 19:49
                Ciekawe czy mnie wymoderują? big_grin
                • cauliflowerpl Re: Ze śniegu można robić fajne rzeczy :) 16.01.16, 22:56
                  Hahahaha, takie to lepiliśmy co roku pod akademikami na polibudzie. Nijak nie pamiętam, który z kolegów wiódł prym w nadawaniu formy big_grin
    • a_sia_g Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 16:00
      Też tak mam. Nawet spać ostatnio nie mogę, przed snem mam korowód myśli a potem śnią mi się koszmary.
    • beataj1 Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 16:07
      Na dzisiejszym spacerze z lubym i córką wykonaliśmy 20 aniołków śnieznych.
      dorwaliśmy nienaruszone boisko do kosza przykryte nienaruszonym śniegiem i zaczęliśmy z lubym robić aniołka za aniołkiem. Znudzona córka odmówiła współpracy i zasiadła na sankach patrząc jak się starzy wydurniają. I tylko co chwila: mamo choooodz już...
      - jeszcze chwiiiila kochanie.

Spacerowicze się na nas dziwnie patrzyli ale nikt nie dołączył...
      • gama2003 Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 16:35
        I to jest super, mieć ,, starych,, robiących aniołki na śniegu. Autentycznie super wink
        • ichi51e Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 19:57
          Z perspektywy kochana... Z perspektywy...
    • cauliflowerpl Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 16:13
      Pierwszy raz w życiu jeździłam dziś rowerem po śniegu.
      Miało to miejsce w Hiszpanii. W Polsce nigdy mi do głowy nie przyszło, że to takie fajne.

Od informacji medialnych odcięłam się dość dawno, serwuję sobie absolutne minimum.
      • bi_scotti Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 17:47
        cauliflowerpl napisała:

> Pierwszy raz w życiu jeździłam dziś rowerem po śniegu.

Masz takie fajne opony? Ja jezdzilam na zimowym bike tylko raz w zyciu, w Winnipeg kilka lat temu - kompletnie inne doswiadczenie niz "regular" smile
        https://www.skiwhitewater.com/store/images/Nordic_Centre/Fat-Tire-Bike-1.jpg
        • cauliflowerpl Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 22:49
          Nie, ale minął mnie taki jeden MAMIL (Middle Aged Man In Lycra) na tych grubasach.
          Modne te oponki ostatnio.
          Ja na razie po prostu jeżdżę na rowerze smile
        • kosheen4 Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 23:23
          o, widziałam taki rower w uk na wystawie - to chyba nie jest tylko zimowy tak w ogóle, ale na różne tam błota. ciekawa opcja, nie powiem.
      • beataj1 Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 17:56
        Rozmawiałam kiedyś z dziewczyna która wylądowała kiedyś na rok w Laponii. Opowiadała że jednym z najlepszych doświadczeń życiowych to była przekonanie się że da się jeździć na rowerze przy -25.
        Trzeba się dobrze ubrać - co oczywiste. I startować z ciepłego pomieszczenia ponieważ smar w kołach działał tylko do -15. Zatem jak stanęło się gdzieś na chwilę to trzeba juz był rower nieść na plecach. Nie wiem na ile to prawda ale przemówiło mi to do wyobraźni smile
    • kropkacom Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 16:29
      Dostałam mój prezent urodzinowy wcześniej. Znaczy przed urodzinami. Cieszę się jak dziecko. smile Pogoda ma być jutro fajna. Znaczy będzie słonecznie. Szkoda, że cały śnieg stopniał, ale co mi tam. Był smile
      • bazia8 Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 16:37
        Kupilam sobie książkę o miłości, bardzo mi się podoba, polecam. Ku Klux Klan. Tu mieszka miłość.

Liczy się?
    • aquella Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 17:15
      mam sprawę o alimenty po 9 latach ukrywania się tatusia syna po świecie pierwsza rozprawa za 3 dni, może być? wink
      • gama2003 Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 19:35
        Pewnie, że może być, wszystko ku dobremu wink może być. Powodzenia.
    • aankaa Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 18:16
      nieco ponad tydzień po przywiezieniu drugiego kota (ten w budzie) sytuacja wygląda tak
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ei/ef/kdsh/y62oD0nfS692CG1z1B.jpg
      • menodo Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 23:35
        Za chwilę się zaprzyjaźnią, u mnie też na początku zadomowiony pieszczoch z wielką rezerwą podejmował nowego współlokatora smile
    • kosheen4 Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 23:28
      czuję ogromną satysfakcję że w widoczny sposób poprawia się mój angielski i pomału-pomału zanika polski akcent.
    • saszanasza Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 23:35
      Ostatnio ponownie miałam okazję zgłębiać temat śmierci ze swoją 7 latką, tyym razem interesowały ją sposoby pochówku. W efekcie tej rozmowy musiałam określić, czy po skremowaniu zmieszczę się w wazonie czy raczej w pudełku po zapałkach;-} To średnio optymistyczne chyba, nie?
    • menodo Re: Pozytywne wiadomości 16.01.16, 23:43
      Niedługo wyjeżdżam na dwa tygodnie do mojej ukochanej Barcelonysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka