kropkacom 16.01.16, 16:45 Dajcie linka do piosenki, którą ostatnio musicie codziennie usłyszeć. Chcę posłuchać co ematkom w duszy gra. To moja piosenka: www.youtube.com/watch?v=WCVJny3Va4I Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereska.z.bombaju Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 16:53 m.youtube.com/#/watch?v=3BE0D9geu2o Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 16:57 ... choc wcale nie marzy mi sie jeszcze wiosna www.youtube.com/watch?v=M2RJMBU2PzA Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 17:11 Piosenki takiej nie mam, ale wczoraj ubawiłam się przy tym. Na wspomnienia mnie wzięło. Adele Carpool Karaoke Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 23:32 To jest bardzo dobry talk show, wręcz "epicki". Jest to oczywiście wyreżyserowane, ale gwiazdy zachowują się bardzo naturalnie, mozna rzeczywiście tych ludzi poznać. Imho rozrywka tv na najwyższym poziomie. Stevie Wonder Carpool Karaoke Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 18:13 Ostatnio to mnie przesladuje, utwor jak i teledysk www.youtube.com/watch?v=gKhjaGRhIYU Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 18:32 Dawno tego nie słyszałam. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 19:55 A proszę I jeszcze jeden udreczacz duszy mi sie przypomnial, "Shivers", z mlodziutkim Nickiem Cavem na wokalu www.youtube.com/watch?v=QsIPoRTBV44 zreszta inne utwory Rolanda S.Howarda (autora Shivers) tez dzialaja na mnie uzalezniajaco www.youtube.com/watch?v=MTNsAl0PHrI&list=PLivH-gMoom0jf-jeD86nHES_wHXFr-1Us&index=7 Nie walczę z tym nałogiem Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 18:48 uu kochana,trafiłaś mi z tematem ja mam ostatnio wręcz listę takich piosenek. Mało ambitne ale codziennie słucham. N to jedziemy nr 1 www.youtube.com/watch?v=3WtT20OQJjk nr 2 www.youtube.com/watch?v=ogD8UDiMe1g mam nadzieję, ze wejdą linki Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 18:50 nr 3 www.youtube.com/watch?v=bNmppd9isEo nr 4 www.youtube.com/watch?v=gEiqSUzQ1fo nr 5 www.youtube.com/watch?v=N1EwYpfUFQU i nr 6 www.youtube.com/watch?v=lBztnahrOFw Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 20:07 Dzień bez Hanka Marvina, to dzień stracony. Mój dzownek w telefonie: www.youtube.com/watch?v=0Zou2V-e0zo Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Gulcia, a ten filmik widziałaś? :) 16.01.16, 20:31 www.youtube.com/watch?v=EzgbcyfJgfQ Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Gulcia, a ten filmik widziałaś? :) 17.01.16, 04:22 Powiedz, że The Shadows nie byli cudni A słyszałaś ich wersję "Rodrigo's guitar" ? www.youtube.com/watch?v=EfaP1-JJsJs Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Gulcia, a ten filmik widziałaś? :) 17.01.16, 09:28 Byli, sama sporo ich słuchałam. Piękna wersja, choć ostatnio częściej słucham wokalnych adaptacji klasyki www.youtube.com/watch?v=EK2dYLZXzA8 PS. Gulcia, a Ty z jakiej strefy czasowej piszesz, że o tej godzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Gulcia, a ten filmik widziałaś? :) 17.01.16, 19:02 Ostatnimi czasy żyję niejako poza strefą czasową Mam wrażenie, że lotnisko w Helsinkach to mój drugi dom Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Gulcia, a ten filmik widziałaś? :) 18.01.16, 07:25 A co do wokalnych interpretacji klasyki - całkowicie się z Tobą zgadzam Miałam niedawno okazję być na koncercie Sissel. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Gulcia, a ten filmik widziałaś? :) 18.01.16, 08:06 Pamiętam Sissel z Lillehammer Skoro już zajechałyśmy do Norwegii, wrzucę Ci unikatowe nagranie odkryte przypadkiem na YT - rumuńskiego barda śpiewającego z grupą norweskich muzyków: www.youtube.com/watch?v=IH3vWOxoU2E Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Gulcia, a ten filmik widziałaś? :) 17.01.16, 04:22 Powiedz, że The Shadows nie byli cudni A słyszałaś ich wersję "Rodrigo's guitar" ? www.youtube.com/watch?v=EfaP1-JJsJs Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 20:25 Bracia - Po drugiej stronie chmur Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 20:46 Znowu do mnie wróciło www.youtube.com/watch?v=jVqqE_e9vo4 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 22:47 Oj tak, Bracia... Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 20:57 może nie codziennie, ale co kilka dni kilka razy dziennie www.youtube.com/watch?v=be60--LsAfE Odpowiedz Link Zgłoś
echtom W mojej duszy gra ostatnio classical crossover 16.01.16, 21:00 musiałabym wrzucić kilkadziesiąt linków Wybiorę jeden, w tej wersji, choć wkurzają mnie panienki piszczące jak na koncercie Beatlesów: Il Divo in Scheveningen - Caruso Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: W mojej duszy gra ostatnio classical crossove 17.01.16, 19:40 Ja z kolei wolę Caruso w tej wersji: m.youtube.com/watch?v=98uiSYoQ8IQ - za tydzień jadę na koncert w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: W mojej duszy gra ostatnio classical crossove 17.01.16, 20:11 W sumie ten sam gatunek Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: W mojej duszy gra ostatnio classical crossove 17.01.16, 20:30 Tak... Sam Enrico Caruso też oprócz opery śpiewał utwory z gatunku popularnych, więc w sumie nic nowego ale po latach słuchania bardzo różnych rodzajów muzyki olśniło mnie, że bel canto to jest to, czego szukałam zawsze - mój szał trwa od lipca. Aktualnie tłukę Trubadura Verdiego Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: W mojej duszy gra ostatnio classical crossove 18.01.16, 08:09 Pisałam w innym wątku, że moje muzyczne zainteresowania też ostatnio ewoluują w stronę opery. Zakładam, że class cross jest etapem pośrednim Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 21:14 Od lata - Zeus z dziećmi m.youtube.com/watch?v=C86Po9B8DkQ A ostatnio rozsmieszyla mnie Formacja Absurd m.youtube.com/results?q=ona%20czuje%20we%20mnie%20biede%20&sm=1 Mało ambitnie, wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 22:34 wkręciło mi się, ciągnie mnie w dół Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
zielonelato Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 22:37 Wszystko z ostatniej rewelacyjnej płyty Hurts, wszystkie utwory są perfekcyjne, a najbardziej w duszy gra mi to: www.youtube.com/watch?v=G98n_5tHf4U Tekst, muzyka, głos Theo i jestem w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
ortruda Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 23:15 Moja ulubiona www.youtube.com/watch?v=RleTwu7ueac Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 23:50 Oczywiście sprawdzasz tylko, czy ktokolwiek w te linki klika Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 23:36 A to moja. www.youtube.com/watch?v=7NJQdRanUZM Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 16.01.16, 23:52 Nie wiem czy to poprawne politycznie, video zobaczyłam dziś po raz pierwszy, ale od kilku dni prześladuje mnie ten utwór: youtu.be/aM2b7H1zt64 Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 17.01.16, 09:47 www.youtube.com/watch?v=5iB2C8D5ezE Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 17.01.16, 10:02 Jestem uzależniona od całej płyty, ale tego kawałka potrafię słuchać kilka razy dziennie. Kiedy dochodzi do słów "the circle is done" mam ciarki na całym ciele: PARADISE LOST - Beneath Broken Earth (OFFICIAL VIDEO) Odpowiedz Link Zgłoś
gragi_tara Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 17.01.16, 10:32 Jason Mraz - Life is Wonderful Music Video Odpowiedz Link Zgłoś
lokitty Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 17.01.16, 10:38 www.youtube.com/watch?v=uGcsIdGOuZY&spfreload=10 Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 17.01.16, 21:04 Nathaniel Rateliff S.O.B m.youtube.com/watch?v=1iAYhQsQhSY&feature=player_embedded Podsiadlo "w dobra stronę", genialny tekściarz z chłopka: m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=5iB2C8D5ezE Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 17.01.16, 21:58 Lubię i często słucham www.youtube.com/watch?v=-hqbkY1-iLQ a jeśli można więcej niż1 to proszę: www.youtube.com/watch?v=IVBn9O0HsiE www.youtube.com/watch?v=KxJburk5v6U natomiast ta przypomina mi o kimś z młodości www.youtube.com/watch?v=1cQh1ccqu8M.... lubię: www.youtube.com/watch?v=9l5x3vRXYWQ Metallica wszystko,np www.youtube.com/watch?v=L_jgUR-Ypdo James jest genialny Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 17.01.16, 22:38 Zdecydowanie w tym miesiącu polskie bity, przede wszystkim Fisz Emade "Pył" teksciory.interia.pl/fisz-emade-tworzywo-pyl-feat-justyna-swies-tekst-piosenki,t,648552.html Rano lubię to, rewelacyjne moim skromnym zdaniem, też polska produkcja, jest moc : vimeo.com/140774028 a wieczorem lubię, chyba nie trzeba reklamować, kapela ze wsi i Jan Sobótkowy, w połączeniu ze świetnym teledyskiem ciarki chodzą jak się słucha www.youtube.com/watch?v=PZOkmLs9l4Y Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Wątek lekki i muzyczny. Jedna piosenka... 18.01.16, 08:33 Niby znam to (i lubię) od pewnego czasu, ale właśnie "wróciło" do mnie [;Hozier]; "In the Woods Somewhere" Story Lyric Video Odpowiedz Link Zgłoś