krejzimama 17.01.16, 21:58 Czujecie obrzydzenie do donosicieli? Takich, którzy donoszą władzom na ludzi tylko dlatego, że mają inne poglądy? Macie jakieś doświadczenia ze swojego życia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ra-sowa Re: Donosicielstwo 17.01.16, 22:05 kochana, przyjdź do mnie do pracy, zobaczysz co to znaczy donosiciel he he mamy taką osobę, a właściwie 2, ta pierwsza przechodzi sama siebie. Ale ty jakby nie o tym, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love donoszą głównie górale z Wzg.Golan jak ty 17.01.16, 22:28 najpierw donosili na Polaków patriotów do NKWD, potem donosili na swoich ziomków Niemcom, po wojnie donosili na Polaków patriotów do SB. A teraz donoszą do Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: donoszą głównie górale z Wzg.Golan jak ty 18.01.16, 09:57 > A teraz donoszą do Brukseli. Jak Marta Kaczyńska, Andrzej Duda, Antoni Macierewicz czy Zbigniew Ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: donoszą głównie górale z Wzg.Golan jak ty 18.01.16, 10:40 To prawda sporo Polaków donosiło do NKWD, GESTAPO i SB. Polacy jako społeczenstwo wiejskie mają dość ku...ki charakter i lubią upier... sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Donosicielstwo 18.01.16, 10:48 Tak, grożono mi nawet na tym forum. Tylko dlatego, że białe nazywam białym, a czarne - czarnym. Niestety u nas nie ma politycznej poprawności i sprawa została umorzona. A jeszcze kilka zamachów w Europie a osoby takie jak ja będą dostawać medale za walkę z nowym rodzajem nazizmu. Odpowiedz Link Zgłoś