01.02.16, 16:53
Chcialam dzisiaj zaczac glodowke
nike wytrwalam
zjadlam obiad: kluski i sos
i z 10 rurek czekoladowych

czuje sie potwoiernie
a czulam sie do tego momentu tak dobrze..
Obserwuj wątek
    • jjagoodaa Re: :( 01.02.16, 17:00
      do głodówki najlepiej się przygotować, tak więc pomysl ze dzisiejszy dzien to bylo przygotowaniem.(kilka ladnych godziny wytrzymalas bez jedzenia). A głodówkę zaczyasz od jutra.
      • dyzurny_troll_forum Re: :( 01.02.16, 17:04
        jjagoodaa napisała:

> do głodówki najlepiej się przygotować,

Głodówka nie ma sensu! Nawet jak wytrwa jakiś czas to i tak w 90% przypadków efekt jojo z +150% tego co zrzuciła....
    • aquella Re: :( 01.02.16, 17:05
      a ile dni tej głodówki planujesz?
      • bei Re: :( 01.02.16, 17:09
        Dlaczego chcesz glodowac? To protest? smile
        Jesli chcesz schudnac, to wystarczy zmienic diete i porzucic zle nawyki.
        Detoks?
        Lepiej zdrowo zaczac jesc, niz raz kiedys usilowac pozbyc sie niepotrzebnych zlogow...
        • wadatka Re: :( 01.02.16, 17:15
          chce glodowac bo czuje sie ciezko... czuje sie zle ze soba.. grubo... mam wrazenie ze cuchne. chce poczuc stan nirwany i odzwyczaic sie od jedzenia tych smieci typu rurki czy czekolada, makaron....sos...
          • julita165 Re: :( 01.02.16, 17:22
            Ja 1,5 m-ąca temu miałam kilkudniową głodówkę., Przymusową...wylądowałam w szpitalu z zapaleniem i kamicą przewodów żółciowych. I powiem Ci, że rzeczywiście wyszłam z tego szpitala lekka jak piórko ( fakt, że schudłam chyba 7 kg ) i czując się o wiele lepiej niżby to wynikało z samego faktu wyleczenia. Fakt, że była to głodówka kontrolowana ( kroplówki ) więc nie wiem czy można tak sobie samemu w domu coś takiego zafundować.
          • aqua48 Re: :( 01.02.16, 17:57
            wadatka napisała:

> chce glodowac bo czuje sie ciezko... czuje sie zle ze soba.. grubo... mam wraze
            > nie ze cuchne. chce poczuc stan nirwany i odzwyczaic sie od jedzenia tych smiec
            > i typu rurki czy czekolada, makaron....sos...

Nie odzwyczaisz się od jedzenia tych rzeczy jeśli masz je w domu. Nie kupuj słodyczy i naucz się gotować lekkostrawne dania.
          • aankaa Re: :( 01.02.16, 18:29
            mam wrazenie ze cuchne. chce poczuc stan nirwany i odzwyczaic sie od jedzenia tych smieci typu rurki czy czekolada, makaron....sos...

zapal zioło / łyknij jakąś tabletkę , weź prysznic albo kąpiel
            połączysz przyjemne z pożytecznym
    • tryggia Re: :( 01.02.16, 17:17
      Może to za brzmieć złośliwie, ale tak nie jest: jeśli takie miewasz obiady, to głodówka może być szokiem. Powoli. I lepiej na stokach niż na czczo.
      • aquella Re: :( 01.02.16, 17:47
        głodówka od niczego nie odzwyczai i nie tylko będzie szokiem ale i czymś szkodliwym jeśli nie poprzedza jej kilka dni na warzywach i owocach i takie również wyjście z niej
    • thea19 po co karmicie trola? 01.02.16, 17:52
    • mynia_pynia Re: :( 01.02.16, 18:23
      He, he ... nie dasz rady wink
      • jola-kotka Re: :( 01.02.16, 22:19
        Jak będzie twarda da rade swego czasu przezylam 19 dni na wodzie,kawie ,fajkach i mleku.
    • kamunyak Re: :( 01.02.16, 19:15
      kluski i sos to jeszcze rozumiem ale 10 !!! rurek czekoladowych?
      Jest taka dieta (nazwijmy to umownie), która przewiduje 2 dni w tygodniu mocne ograniczenie jedzenia.
      Może zamiast zakładać głodówkę, nie wiadomo na jak długo, to spróbuj własnie wybrać sobie 2 dni, kiedy zjesz 1/3, 1/4 tego, co zwykle i bez słodyczy (założenie to 500 kalorii).
      To jest dieta 5+2, poczytaj sobie.
    • angeika89 Re: :( 01.02.16, 22:39
      Głodówka nigdy niczego dobrego nie robi.
      Dostaniesz potem efekt jo-jo, nabawisz się anemii, albo jeszcze coś gorszego...
      Lepiej prowadzić zdrowy tryb życia, jeść dużo owoców i warzyw, a mniej zapychaczy.
      Więcej się ruszać i na pewno zgubisz kilka kilo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka