Gość: uciekająca IP: 80.55.171.* 27.03.05, 11:01 W jakim wieku poraz pierwszy się zakochaliście. Czy było to na początku zauroczenie, bo nie znaliście tej drugiej osoby osobiście, czy też wszystko zaczęło się od zwyczajnej samsko-męskiej przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: pytanie :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.05, 11:22 Pierwszy raz zakochałam sie tak na powaznie w maturalnej w koledze z klasy.Na poczatku była to tylko znajomość . Pomagalismy sobie w nauce, a wszystko sie rozkręciło po maturze w wakacje.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: pytanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:35 Pierwszego nie pamiętam ale za to ostatni jak najbardziej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
muss_ka Re: pytanie :) 27.03.05, 12:42 ;) mnie najpierw spodobal sie jego samochod- taki szybki i sportowy, mialam 16 lat. Byl kumplem mojego bylego faceta. Ale pozniej z czasem przerodzilo sie to w naprawde wielka milosc, bylismy ze soba dwa lata, pozniej coraz bardziej zauwazalam jego materializm i snobstwo ;) I tyle ;) Pozniej zakochalam sie jeszcze dwa razy, a z moim obecnym mezczyzna mamy juz powazne plany na wspolna przyszlosc ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:09 19 lat.Byłam strasznie zakochana. Odpowiedz Link Zgłoś
ofcia Re: pytanie :) 27.03.05, 19:17 Pierwszy raz zakochalam sie jak mialam 17 lat... Nie chodzilismy razem do szkoly, nie bywalismy na tych samych imprezach ani nic w tym rodzaju, wlasciwie to nie wiem jak sie poznalismy... Ale predzej czy pozniej musialo do tego dojsc bo okazalo sie ze mieszkal w bloku obok (najciemniej pod latarnia... /hehe) na poczatku bylismy przyjaciolmi a potem nagle jakby nas piorun uderzyl-wielki wybuch , wielka milosc... no i oczywiscie koniec :( ale chyba oboje bylismy za mlodzi na to co planowalismy :) Nie zaluje niczego i byly to jedne z najpiekniejszych chwil w moim zyciu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: pytanie :) 28.03.05, 00:42 Pierwszy raz w wieku 12 lat:) zaczęło sie od koleżeństwa, trwało to krótko ale to pierwsze zauroczenie jakie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkoprostu Re: pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 00:46 tak zaczęło się tuż przed maturą, o mało jej nie zawaliłam, od typowo samsko- męskiej przygody! A jeśli to u Ciebie tylko literówka, s=d to i tak nic nie zmienia! U mnie sie od tego zaczęło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowy zając Re: pytanie :) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.03.05, 21:23 Pierwsz wielkie uczucie z wzajemnością w wieku 15-16 lat, kolega za szkoły o rok starszy. Niesamowicie zdolny, romantyk, wypatrzył mnie na korytarzu szkolnym. Uczucie trwało z przerwami ok.4 lat. Następna miłość była właśnie w jednej z tych przerw rok przed maturą, miłość zakończona tragicznie. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:21 W wieku 23L, myślałem, że wcześniej, kiedyś ale to co czuje/łem teraz, to napewno to, szkoda tylko, że na daremno... Odpowiedz Link Zgłoś