Dodaj do ulubionych

pytanie :)

IP: 80.55.171.* 27.03.05, 11:01
W jakim wieku poraz pierwszy się zakochaliście. Czy było to na początku
zauroczenie, bo nie znaliście tej drugiej osoby osobiście, czy też wszystko
zaczęło się od zwyczajnej samsko-męskiej przyjaźni.

Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: pytanie :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.05, 11:22
      Pierwszy raz zakochałam sie tak na powaznie w maturalnej w koledze z klasy.Na
      poczatku była to tylko znajomość . Pomagalismy sobie w nauce, a wszystko sie
      rozkręciło po maturze w wakacje.:))
    • Gość: grześ Re: pytanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:35
      Pierwszego nie pamiętam ale za to ostatni jak najbardziej:))
    • muss_ka Re: pytanie :) 27.03.05, 12:42
      ;) mnie najpierw spodobal sie jego samochod- taki szybki i sportowy, mialam 16
      lat. Byl kumplem mojego bylego faceta. Ale pozniej z czasem przerodzilo sie to
      w naprawde wielka milosc, bylismy ze soba dwa lata, pozniej coraz bardziej
      zauwazalam jego materializm i snobstwo ;) I tyle ;)
      Pozniej zakochalam sie jeszcze dwa razy, a z moim obecnym mezczyzna mamy juz
      powazne plany na wspolna przyszlosc ;)
      Pozdr.
    • Gość: P Re: pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:09
      19 lat.Byłam strasznie zakochana.
    • ofcia Re: pytanie :) 27.03.05, 19:17
      Pierwszy raz zakochalam sie jak mialam 17 lat... Nie chodzilismy razem do
      szkoly, nie bywalismy na tych samych imprezach ani nic w tym rodzaju, wlasciwie
      to nie wiem jak sie poznalismy... Ale predzej czy pozniej musialo do tego dojsc
      bo okazalo sie ze mieszkal w bloku obok (najciemniej pod latarnia... /hehe) na
      poczatku bylismy przyjaciolmi a potem nagle jakby nas piorun uderzyl-wielki
      wybuch , wielka milosc... no i oczywiscie koniec :( ale chyba oboje bylismy za
      mlodzi na to co planowalismy :)
      Nie zaluje niczego i byly to jedne z najpiekniejszych chwil w moim zyciu :)))
    • misscraft Re: pytanie :) 28.03.05, 00:42
      Pierwszy raz w wieku 12 lat:) zaczęło sie od koleżeństwa, trwało to krótko ale
      to pierwsze zauroczenie jakie pamiętam.
    • Gość: serduszkoprostu Re: pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 00:46
      tak zaczęło się tuż przed maturą, o mało jej nie zawaliłam, od typowo samsko-
      męskiej przygody! A jeśli to u Ciebie tylko literówka, s=d to i tak nic nie
      zmienia! U mnie sie od tego zaczęło!
      • Gość: czekoladowy zając Re: pytanie :) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.03.05, 21:23
        Pierwsz wielkie uczucie z wzajemnością w wieku 15-16 lat, kolega za szkoły o
        rok starszy. Niesamowicie zdolny, romantyk, wypatrzył mnie na korytarzu
        szkolnym. Uczucie trwało z przerwami ok.4 lat.
        Następna miłość była właśnie w jednej z tych przerw rok przed maturą, miłość
        zakończona tragicznie. itd.
    • Gość: znudzony Re: pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:21
      W wieku 23L, myślałem, że wcześniej, kiedyś ale to co czuje/łem teraz, to
      napewno to, szkoda tylko, że na daremno...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka