Dodaj do ulubionych

trochę głupie pytanie mam

21.02.16, 16:04
Otóż posiadam świetne dżinsy- rozmiar, fason i kolor wymarzone dla mnie. Tyle tylko, że to spodnie ciążowe z golfem.
Macie pomysł jak je przystosować do noszenia bez konieczności zachodzenia w ciążę? Golf nie trzyma spodni w miejscu bo zwyczajnie nie mam dużego brzucha.
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 16:07
      Poduszka?
      • ra-sowa Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 16:18
        szelki i poduszka?
        big_grin
    • wegatka Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 16:19
      Przypnij do golfa szelki.
    • kira02 Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 16:20
      Trzeba udać się do dobrej krawcowej - niech oceni, co da się zrobić. Może da się zamienić golf na -bo ja wiem - pas z gumy?
    • malwa51 Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 16:30
      jak wygladaja spodnie "z golfem"? Powaznie pytam, nie spotkalam ie z tym wyrazeniem,
      jesli chodzi ci o ten elastyczny pas u gory spodni w ciazowkach to tez mam fajne spodnie ciazowe z takim pasem wlasnie, kupione zupelnie bez ciazy. Pas uzdatnila mi krawcowa, nie jest rozciagniety, za to mocno dopasowany do figury- ot, mam spodnie z bajerem wink
      • salinas Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 20:19
        malwa51 napisała:

> jak wygladaja spodnie "z golfem"?

Ano tak wink :

https://static1.platine.pl/i/art/85/309589_big.jpg
        • wegatka Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 20:47
          big_grin

Tylko (jak widać na powyższym zdjęciu) używanie spodni z golfem ma jeden skutek uboczny - makabrycznie koślawi stopy wink
      • angeika89 Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 22:39
        Chodzi pewnie o górną wstawkę na brzuszek wink

www.onlysmile.pl/files/Clipboard12-horz.jpg
    • asmarabis Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 16:31
      Zwyczajnie obciac ten golf troche z szerokosci wlozyc gumke/ sznurek. Mialam takie cos podczas ciazy, nie przerabiane ale kupione gotowe
    • run_away83 Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 19:30
      A mają tylko golf, czy jeszcze gumę w pasie, regulowaną guzikami? Bo ja miałam takie z golfem i gumą, jak urodziłam to golf odprułam, gumę wyregulowałam tak, żeby spodnie pasowały do nieciążowego brzucha - wyszły cudne biodrówki - i nosiłam aż się rozpadły ze zużycia wink
      • tereska.z.bombaju Re: trochę głupie pytanie mam 21.02.16, 20:15
        Niestety tylko golf
        • b-b1 Re: trochę głupie pytanie mam 22.02.16, 09:22
          Są dwie opcje. Prujemy golf na szwie i wkładamy szeroką gumę(można kupić bezproblemowo w pasmanteriach)-zszywamy szew i już, albo wypruwamy cały golf i wszywamy zamiast niego szeroką gumę.
          • ichi51e Re: trochę głupie pytanie mam 22.02.16, 11:07
            Albo sciagac -
            Mozna kupic gotowy
            • ichi51e Re: trochę głupie pytanie mam 22.02.16, 11:08
              Sciagacz!
              • b-b1 Re: trochę głupie pytanie mam 22.02.16, 12:20
                Ściągacz się naciąga i nawet jeśli wszyje "mniejszy" w obwodzie-szybko nadrobi i spodnie będą się zsuwały. Tylko guma gwarantuje na dłuższy czas spokój z przeróbkami.
                Można jeszcze do golfa wszyć kilka gumek cieniutkich/okrągłych w odstępie ok 1cm-dają taki sam efekt jak wciągnięcie, lub wszycie szerokiej gumy.
    • black.emma Re: trochę głupie pytanie mam 22.02.16, 19:25
      Obciąć golf i wszyc szeroka gumę. Zrobiłam tak po ciazy i bardzo dobrze mi sie chodziło w takich spodniach
    • tereska.z.bombaju Re: trochę głupie pytanie mam 22.02.16, 19:36
      Dzięki serdeczne za wszystkie porady smile
    • anty_nick Re: trochę głupie pytanie mam 22.02.16, 20:57
      zamiast golfu przyszyć szeroką gumę?
    • thea19 Re: trochę głupie pytanie mam 22.02.16, 20:58
      mam rybaczki z decathlonu z golfem. nosze je bez ciazy. golf sie wywija na zewnatrz. maja jeszcze sznurek do wiazania bo spadaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka