drosetka 10.03.16, 22:45 jak to jest kobitki, czy bateria w łazience do wanny, umywalki, prysznica i bidetu to musi być ten sam model, czy macie rózne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juuuu7 Re: bateria w łazience 10.03.16, 23:30 Wg mnie lepiej gdy sa z tej samej linii i takie wlasnie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: bateria w łazience 10.03.16, 23:35 juuuu7 napisał(a): > Wg mnie lepiej gdy sa z tej samej linii A ja myślę że bidet powinien być wyróżniony baterią bardziej luksusową od reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: bateria w łazience 11.03.16, 00:00 miałam z jednej serii ale potem wymieniałam, bo padały, więc są z róznych. Niemniej wszystkie wpodobne i w zasadzie nie rażą jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: bateria w łazience 11.03.16, 00:06 Fajnie wyglada jak sa te same i spójnie łazienka jest urządzona, chyba ze No cóż zdarza sie ze nie mozna dopuścic stara sie psuje i trzeba kupić inna, to najlepiej jeśli sa owalne kupić owanla, jeśli "kwadratowe " to dokupić takiej samej lini. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: bateria w łazience 11.03.16, 00:11 kamunyak napisała: > miałam z jednej serii ale potem wymieniałam, bo padały Bo jak się kupuje najtańszą chińszczyznę, to pada. Potem się kupuje następną najtańszą chińszczyznę i ta znów pada. I tak w kółko. Normalna armatura nie pada a jeśli nastąpi zużycie elementów zużywających się, to się tanio naprawia. Odpowiedz Link Zgłoś