paszewa 23.03.16, 09:10 Orientujecie się jak to wygląda w kwestii reklamacji sprzetu agd? Czy mozna reklamowac w kazdym sklepie Lidla czy tylko w tym w ktorym się kupiło? Chodzi o odkurzacz, wziety na fakturę dodatkowo. Nigdy nic nie reklamowałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi-1 Re: Reklamacja sprzętu agd w Lidlu 23.03.16, 09:18 Można w każdym lidlu,bynajmniej ja tak reklamowałam w warszawie . Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek1 Re: Reklamacja sprzętu agd w Lidlu 23.03.16, 10:13 Przynajmniej, nie bynajmniej. Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Reklamacja sprzętu agd w Lidlu 23.03.16, 09:27 Lidl Polska Nasza Infolinia jest bezpłatna i dostępna dla Państwa: 800-507-777 (połączenia tylko na terenie Polski) Jesteśmy dla Państwa dostępni: poniedziałek - piątek w godzinach 08:00 - 20:00 oraz w soboty w godzinach 08:00 - 18:00. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: Reklamacja sprzętu agd w Lidlu 23.03.16, 10:20 reklamacje w każdym, zwrot towaru w każdym. Zwrot towaru, kiedy np kierownik uzna,że dana rzecz była "niekompletna" mnie tak uznali buty męskie, i natychmiastowy zwrot gotówki, ale tylko w sklepie w którym te buty kupiłam. I na kartę, którą za te buty płaciłam. Słyszałam,że reklamację sprzętu powiedzmy "męskiego" są załatwiane na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś