Dodaj do ulubionych

Zaczynam podziwiać jarka

31.03.16, 15:11
za spryt którego nie da się przecenić...
taki mały, a rozdaje karty jak chce, wszyscy graja w jego grę, realizują jego plan,
jedzą mu z reki

Dzisiejsze spotkanie miało jeden cel: umożliwia pisowi mówienie, że pracują nad implementacją zaleceń KW do porządku prawnego RP, że pracują nad kompromisem - to daje im nietykalność za granicą.... i czas, żeby spokojnie robić swoje!

Brawa dla Czarzastego za przytomność umysłu i upomnienie się o przedstawianie "propozycji kompromisu" na piśmie. Plus dla Schetyny za realistyczny osąd faktycznego celu spotkania....
Naiwność Petru chyba graniczy z głupotą....
Obserwuj wątek
    • zlotarybka_1 Re: Zaczynam podziwiać jarka 31.03.16, 15:23
      szczerze mowiac od zawsze bardziej niz sam Jarek wkurzala mnie jego banda kundelkow.
      • hanka78 Re: Zaczynam podziwiać jarka 31.03.16, 15:40
        kundelki są specjalnie dobrane, szkolone latami, szczekają tylko to co karze i na co zezwala samiec alfa...
        • zawsze-w-drodze Re: Zaczynam podziwiać jarka 31.03.16, 17:23
          "Każe". No chyba, ze chodzi ci o "karanie"
    • paloma_blauwinder Re: Zaczynam podziwiać jarka 31.03.16, 16:26
      Mnie to, przyznam szczerze, nie imponuje - tzn. spryt, małe gierki, dyktat cynicznej skuteczności i populizm. Wręcz się tym brzydzę.
      Imponuje mi polityka oparta na wartościach - na tym forum to niepopularne, wiem, ale taką politykę uprawia Angela Merkel (z tych, co mają dywizje).
      • hanka78 Re: Zaczynam podziwiać jarka 31.03.16, 16:56
        dobra, wmawiam sobie ten podziw, żeby nie czuci tak silnie goryczy i tak jak Ty obrzydzenia
        • mid.week Re: Zaczynam podziwiać jarka 31.03.16, 17:18
          Ja nie daję rady niczego sobie wmówić. Przestałam też oglądać TVPis bo zamiast podziwu dla zręcznego manipulowania faktami czuję wielkiego wq....a.
    • mytoya Re: Zaczynam podziwiać jarka 31.03.16, 17:09
      Polecam artykuł w wydaniu wielkanocnym Polityki o Jarosławie i micie jaki stworzył wokół siebie i jaki pozwolili mu wykreować jego polityczni przeciwnicy. Zdaje się, że jest mistrzem w zarządzaniu strachem i niesamowitym manipulator rzeczywistości. Pomimo,iż pamiętam lata jego pierwszych rządów i wcześniejsze to jednak nie sposób mu odmówić ogromnego politycznego talentu ( niestety w negatywnie wykorzystywanego bo opartego tez na ogromnej frustracji) i cierpliwości .

Obawiam się , że nasza.opozycja i elity polityczne nadal nie mogą uwierzyć w co się dzieje. Nie doceniają przebieglosci Jarosława i nie są w stanie przeciwstawić mu się skutecznie . A on nie ma granic i przed niczym się nie cofnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka