Dodaj do ulubionych

Akcje pomocowe na emama

07.04.16, 00:49
Prosze mnie nie odsylac na inne forum, bo ja jesli pomagam to tylko z tym/z tego forum wiec i tu zadaje pytanie smile
Jest akcja Gwiazdka i jest akcja Wyprawki (do szkoly) - obie super cool, chetnie sie dokladam gdy moge i ile moge. Czy ktos myslal o jakiejs akcji doplacania sie do kolonii/obozow dla dzieci z rodzin, ktore maja malo? Wiem, wiem - wymyslam potencjalna extra prace dla kogos w PL ale gdyby komus sie chcialo cos takiego pociagnac, to ja sie chetnie ciut dorzuce jakims groszem. A moze i nie tylko ja ... Ot, mysl taka - ja te mysl rzucam, moze ktos chwyci smile A jak nie, to nie ma sprawy, poczekam do zbiorek na "back to school" smile Serwus.
Obserwuj wątek
    • kaz_nodzieja Re: Akcje pomocowe na emama 07.04.16, 08:36
      Ja mogę dać 50 zł jeżeli przez najbliższe pół roku nie będzie używać amerykańskich słówek w postach.
    • kibicstary Re: Akcje pomocowe na emama 28.04.16, 23:38
      W ogóle o akcjach na korzyść dzieci, zwł ciężko chorych - jest mało wpisów na forum Gazety, zwł. 2014-16.
      Co Pani piszę ma sens. Brzmi szczerze.
      Popieram akcję, która w miediach ogólnopolskich nie jest znana. Kogo obchodzi mukwicydoza u dzieci młodego piłkarza, który dopiero co zaczął być doceniany?
      www.youtube.com/results?search_query=%23niekr%C4%99%C4%87%C5%BCewp%C5%82acisz
      ale zawsze można połączyć siły...
      Pozdrowienia!
    • mamaemmy Re: Akcje pomocowe na emama 29.04.16, 00:22
      Te które mają mało-dostaną 500+. Dwa miesiące i starczy w sumie...
    • hermenegilda_zenia Re: Akcje pomocowe na emama 29.04.16, 10:26
      Skrzyknij się z tutejszą super-ekstra-specjalistką od pomocy - Jolką. Już kilka rodzin i dzieci zrobiła w bambuko, na pewno posłuży cenną radą i doświadczeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka