Dodaj do ulubionych

Sexy Justysia

28.05.16, 08:56
Trzeba przyznać, że jak na 44 lat trzyma się świetnie. Figury może jej pozazdrościć niejedna 20 latka.

www.fakt.pl/kobieta/plotki/justyna-steczkowska-przechodzi-na-czerwonym-swietle/173fdh3
Obserwuj wątek
    • mama303 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 09:00
      fakt jest bardzo zgrabna ale jak dla mnie strasznie sztuczna
      • zjadaczbigosu Re: Sexy Justysia 28.05.16, 10:31
        mama303 napisała:
        > fakt jest bardzo zgrabna ale jak dla mnie strasznie sztuczna

Chuda to nie znaczy zgrabna.
        I chodzi po ulicach w stroju do pracy w ogródku.
        Do tego przechodzi na czerwonym świetle.
        Najgorzej jak dojrzała kobieta myśli że wygląda na nastolatkę.
        https://ocdn.eu/images/pulscms/ZjY7MDMsMCwyMjYsMSwx/adaaafd17de9f3f77c4d28d08a73a45b.jpg
        • agnieszka77_11 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 10:44
          Na nastolatkę nie wygląda, ale chuda zdecydowanie nie jest. Jest szczupła. Figurę ma idealną.
          • zjadaczbigosu Re: Sexy Justysia 28.05.16, 10:58
            agnieszka77_11 napisała:
            > Na nastolatkę nie wygląda, ale chuda zdecydowanie nie jest. Jest szczupła. Figu
            > rę ma idealną.

Niedożywienie i zanik mięśni, to idealna figura?
            Zanik mięśni nóg, bo biceps ma ćwiczony aż jej żyły wyłażą big_grin
            https://ocdn.eu/images/pulscms/NjQ7MDMsMCwyMjYsMSwx/e02a659fcb801631354a938b7049dab0.jpg
            • agnieszka77_11 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 11:09
              Ale gdzie ona wygląda na niedożywioną???
        • kitek_maly Re: Sexy Justysia 28.05.16, 10:53
          > I chodzi po ulicach w stroju do pracy w ogródku.
          Najgorzej jak dojrzała kobieta myśli że wygląda na nastolatkę.
          >

Popraw sobie poduszkę w oknie. big_grin
        • mama303 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 12:25
          zjadaczbigosu napisał:

> Chuda to nie znaczy zgrabna.

ona jest akurat chuda i zgrabna.
    • kira02 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 10:29
      Jest bardzo zgrabna.i zadbana, zrobiona. Ale jej siostra wydaje mi sie lasniejsza, taka bardziej naturalna.
      • zjadaczbigosu Re: Sexy Justysia 28.05.16, 10:34
        kira02 napisał(a):
        > Ale jej siostra wydaje mi sie lasniejsza

laśniejsza? to od laski?
        No to moja laska jest najlaśniejsza big_grin
      • agnieszka77_11 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 10:38
        Siostra ładniejsza, zgadzam się. Ale obie bardzo zgrabne i zadbane wink
    • kkalipso Re: Sexy Justysia 28.05.16, 11:08
      Też mam zgrabniutkie nogi jak założę takie szpilki to już całkiem ale do głowy by mi nie przyszło (nawet gdyby mieli mi zapłacić) chodzić w tak krótkich spodenkach po ulicach miasta. Tym razem to grubo przesadziła, ok nadmorska miejscowość spacer po plaży w japonkach ale po mieście...
      • shell.erka Re: Sexy Justysia 28.05.16, 12:46
        Eee to nie są bardzo krótkie spodenki wink
        Ostatnio na jednej fejsowej grupie była jatka, no jedna wystawiła foto naprawdę krótkich wink takich przy których widać pośladki. Mąż jej kupił i pytała czy może, jako matka 3 dzieci, w takich wyjść.

I większość była zdania, że co to kogo obchodzi jak się ubierasz, że z takim pięknym tylkiem wręcz powinna go pokazywać, że jak ktoś uważa te spodenki za ubiór niestosowny na wyjście z domu, to na bank z zazdrości.
        A jedną poniosło i uznała, że idealne na wyjście na kolacje z facetem do knajpy smile))

Tak, że te Justysiowe to wręcz klasa wielka wink

Ps. Noszę ta długość bardzo chętnie.
        • kkalipso Re: Sexy Justysia 28.05.16, 14:32
          No widzisz nikt nic na to nie poradzi że istnieją kobiety które odczuwają silną potrzebę pokazania np. tyłka ludziom mijanym na ulicy ja wolę w bardziej odpowiednich miejscach i sytuacjach. Zadbanym ładnym ciałem fajne się pokazać na plaży, basenie czy wieczornym wyjściu/imprezie. Takie paradowanie z rana na pół naga jest śmieszne (w tym przypadku odsłonięte ramiona, nogi do tego wysokie buty) i kloc syn u boku.
          Co do tej dziewczyny z fb no cóż niektóre nigdy nie wyrastają z "odgapiania" stylu z hamerykańskich teledysków.

Też czasem nadal noszę ale już nie po to żeby kusić tylko dla wygody.
          • shell.erka Re: Sexy Justysia 28.05.16, 16:23
            A faktycznie. Ja to lubię badejki do zabudowanej góry. I trampki do tego lub baleriny.
            Mam fisia na punkcie albo mini albo dekolt. Albo hiper mini albo szpilki.
            Szpilki do badejek miałam kilka razy na imprezach. Badejki z fatunku wyjściowych.
      • fifiriffi Re: Sexy Justysia 28.05.16, 16:07
        kkalipso napisała:

> Też mam zgrabniutkie nogi jak założę takie szpilki to już całkiem ale do głowy
        > by mi nie przyszło (nawet gdyby mieli mi zapłacić) chodzić w tak krótkich spode
        > nkach po ulicach miasta. Tym razem to grubo przesadziła, ok nadmorska miejscowo
        > ść spacer po plaży w japonkach ale po mieście...
        >

no i masz...
        ty byś nie założyła a ona załozyła. I tu jest różnica.
        • zjadaczbigosu Re: Sexy Justysia 28.05.16, 16:13
          fifiriffi napisał:
          > ty byś nie założyła a ona załozyła.

No założyła i dlatego wygląda atrakcyjnie jak pół dudy zza krzaka.
          • fifiriffi Re: Sexy Justysia 28.05.16, 19:38
            twoim zdaniem.
            na szczescie kazdy ubiera sie w co chce.
            • zjadaczbigosu Re: Sexy Justysia 28.05.16, 19:41
              fifiriffi napisał:
              > na szczescie kazdy ubiera sie w co chce.

Bardzo dobrze. Dzięki temu bez zbędnej rozmowy można od razu odróżnić normalnych od nie całkiem.
      • jola-kotka Re: Sexy Justysia 29.05.16, 01:33
        A czemu nie? Bo ja chodze jak to wstyd to oswiec mnie czemu?
    • majenkir Re: Sexy Justysia 28.05.16, 14:16
      Fakt, trzyma sie dobrze, ale ten ciuch tragedia!

Ten chlopak to jej syn?
    • larrisa Re: Sexy Justysia 28.05.16, 14:41
      Obiektywnie widzę, że wygląda dobrze, subiektywnie - zupełnie mi się nie podoba. Choć bardzo podobają mi się drobne kobiety. Nie wiem co to, ale Steczkowska jest dla mnie od irytująca wizualnie, może to jej napinka na dobry wygląd tak działa, w każdym razie mnie odstręcza.
    • beata985 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 14:48
      przeczytałam tytuł i zobaczyłam Justysię z pięciolatkiem, którego ciągnie siłą....
      wchodzę w link a tam zamiast 5 latka chłop jak dąb...big_grin
      • a.va Re: Sexy Justysia 28.05.16, 16:03
        Też tak myślałam big_grin
    • fifiriffi Re: Sexy Justysia 28.05.16, 16:05
      skubana jest szczupła i zgrabna. To fakt! suspicious
    • jematkajakichmalo Re: Sexy Justysia 28.05.16, 16:23
      Zgrabna jest to fakt, ale jesli chodzi o twarz to dla mnie typ: przed wyjsciem na ulice zaloz torbe na glowe... uncertain i nie chodzi mi tu o wszelkie modyfikacje/mumifikacje wink
      • bei Re: Sexy Justysia 28.05.16, 16:34

Tak, bardzo zgrabna i odwaznie ubranasmile
        Artystkom wolno wiecej- to na wypadek glosow, ze stroj zbyt odwazny na ulicesmile
        • zlotonaiwnych Re: Sexy Justysia 28.05.16, 18:50
          Nie jest zgrabna. Absolutnie. Za dużo siłowni, brzydkie kolana, męski zadek, piersi proszą o powtórkę operacji, krótkie i ohydnie zylaste nogi. Twarz- zawsze była brzydka. Ale kocham jej piosenki.
          • lola211 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 23:22
            Za duzo siłowni?Chyba za mało.Jak dla mnie to jest zbyt szczupła i o ile super wyglada ubrana,to w tym stroju widac niedostatki.Za chuda,za malo miesni.
            Tym co krytykuja twarz- a co ma zrobic, przeszczepic sobie głowe?
            Uwazam, ze poprawila nature na ile sie dało, z biegiem lat bedzie coraz gorzej,ale biorac pod uwage warunki wyjsciowe- jest dobrze.Wiele rówiesniczek moze jej zazdroscic figury.
            • seniorita_24 Re: Sexy Justysia 30.05.16, 15:16
              Za mało mięśni? W którym miejscu? Bardzo zgrabna kobieta, szczupła, umięśniona, ale widać, że ma czas i chęci o funduszach nie wspominając. Ma świetną figurę.
              Strój jak na nią jest i tak dość dość zachowawczy smile
      • europadasielubic Re: Sexy Justysia 28.05.16, 19:15
        Ma sobie wyrwac ten nos?
    • lady-z-gaga Re: Sexy Justysia 28.05.16, 19:31
      wszystko można o niej powiedzieć, tylko nie to, że jest sexy, litości......
    • triss_merigold6 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 19:35
      Sexy kto? Przecież ona ma namalowaną twarz.
      My plastic is fantastic.
    • joaaa83 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 19:51
      Kapelusz, okularki i plażowe wdzianko całkiem ok, tylko po co tego założyła szpilki??? Taki strój wygląda fajnie w połączeniu z japonkami na nadmorskim molo, ale w takim stroju na szpilkach to nawet 20-latki nie chodzą po mieście. Wydaje mi się, że nasz gwiazda uzależniła się od butów na wysokim obcasie.
      • przeciwcialo Re: Sexy Justysia 28.05.16, 20:18
        Bo ona jest bardzo niziutka. 150 w kapeluszu. Synowi pewnie pod pache by weszła.
      • jola-kotka Re: Sexy Justysia 29.05.16, 01:36
        ja nosze do wszystkiego a to tez jakis zakaz jest?
    • ana119 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 21:01
      Chyba Wojewódzki powiedział ze wygląda jak bufetowa
    • angeika89 Re: Sexy Justysia 28.05.16, 22:47
      Justyna z pewnością trzyma się świetnie i jest bardzo zadbaną kobietą.
      Ale moim zdaniem do sexy piękności to jej daleko.
      Jest zbyt sztuczna, cała jej twarz jest zrobiona, a figura za mało kobieca.
      Chociaż pewnie nie jedna by jej pozazdrościła, mnie się nie podoba.
      • olewka100procent Re: Sexy Justysia 28.05.16, 23:38
        Oj tam.wszyscy tak na nią najeżdżają zawsze. Gdybym była facetem to bym wolała justysie zamiast np.dody. figurę ma mało kobiecą?? Bez jaj....
        • angeika89 Re: Sexy Justysia 29.05.16, 00:34
          No moim zdaniem ma figurę mało kobiecą.
          Gdybym była facetem to nie chciałabym ani Dody, ani Justysi...
          Dla mnie obie są zbyt sztuczne...
          Ja nie najeżdżam tylko wyrażam swoją opinię.
    • nanuk24 Re: Sexy Justysia 29.05.16, 01:17
      Ja ją widziałam na żywo i ona wygląda zjawiskowo - te nogi...one jej dodają cały ten urok. Jednocześnie, wg mojego gustu, ona jest za bardzo zrobiona. Nie chodzi mi o te całe fiu - bźdżiu, ze skórą, zmarszczkami, ale niechże ta kobieta choć raz po chleb wyjdzie w trampkach i dżinsach i zacznie się po ludzku ubierać, a nie jak luksusowa...no wiecie wink
      • jola-kotka Re: Sexy Justysia 29.05.16, 01:37
        OJP
    • zona_mi wklejone przez moderatora - autor: mamkaantka 29.05.16, 10:39
      mamkaantka 29.05.16, 10:23

Przeczytałam ten wątek i włos jeży mi się na głowie ile tam jadu.... Justysia jest albo za chuda, albo wręcz przeciwnie, zbyt umięśniona lub z ubytkami mięśni Źle ubrana, brzydka itd
      Co do urody się nie wypowiem, bo to odczucie względne, ale figurę ma idealną nie tylko na ten wiek Nie jedna nastolatka chciałaby mieć taką, a już z pewnością większość zazdrośnic i zawistnic, które tak zieją jadem w tym wątku !

fomica 29.05.16, 10:36

Bzdury piszesz. Nie czytałam wcześniej tamtego wątku, teraz go z ciekawości przejrzalam i 90% pisze, że ona ma świetną figure, jest zgrabna i szczupła, oraz 90% skrytykowało jej strój.
      Celebryci robią co mogą, żeby się wyróżniać i być na językach - ekscentrycznie się ubierają i zachowują, bywają, lansują się, no taka praca. Podejrzewam że Justynie byłoby bardziej przykro gdyby nikt jej nie zauważył i w ogóle nie skomentował smile
    • mozambique Re: Sexy Justysia 30.05.16, 13:53
      chuda krowa to nie łania smile

czego Justysia jest najlpeszym przykładem
    • 45rtg Re: Sexy Justysia 30.05.16, 14:17
      agnieszka77_11 napisała:

> Trzeba przyznać, że jak na 44 lat trzyma się świetnie. Figury może jej pozazdro
      > ścić niejedna 20 latka.

Mało jest tak kompletnie nie pociągających kobiet.
    • lilly_about Re: Sexy Justysia 30.05.16, 15:18
      Jakby jej odciąć głowę to może i byłaby sexy
    • quelquechose Re: Sexy Justysia 30.05.16, 15:50
      Czytam i za głowę się łapię. Przecież ona ślicznie wygląda. Ma piękne nogi, super figurę, twarz ok. Jak można aż tak negatywnie oceniać??? Ja rozumiem, że może to nie jest ulubiona osoba wszystkich ematek, ale ona tu naprawdę ładnie wygląda, a jeśli w czyjś gust nie wpasiła to trudno. Aż strach pomyśleć co by sobie szanowne grono na widok jakichś przeciętnych kobitek myślało. Pewnie chodnik od jadu dziurawy, bo ideałów na ziemi nie ma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka