Dodaj do ulubionych

Odjechany peron- lvl hard!

16.06.16, 16:36
tajnearchiwumwatykanskie.wordpress.com/category/ksiezyc-to-technologia-obcych/
Sądziłam, że ich artykuł o tym, że chemioterapia powoduje raka, a leczyć nowotwory można witaminą C i mineralami pobiła rekordy głupoty. Ale to jest PEREŁKA! Od 52-54 minuty... Na wszelki wypadek nie oglądam całości, bo oszaleję...
Obserwuj wątek
    • lellapolella Re: Odjechany peron- lvl hard! 16.06.16, 16:57
      Pozwolisz, że odmówię, już po przejrzeniu głównej strony czuję, że będę musiała przez resztę życia stąpać boso po Ziemi, żeby przywrócić sobie jaką taką równowagęwink
    • fragile_f Re: Odjechany peron- lvl hard! 16.06.16, 17:00
      Jak oglądam coś takiego, to na serio zastanawiam się czy demokracja aby na pewno jest słusznym rozwiązaniem. Ta pani mogłaby zostać prezydentem, zupelnie legalnie.
      • lellapolella Re: Odjechany peron- lvl hard! 16.06.16, 17:04
        Nawet tego nie pisz na głoswink
    • ola766 Re: Odjechany peron- lvl hard! 16.06.16, 18:49
      Pani jak pani, ale ten gość mnie serio przeraża. Świr czystej wody.
    • kolpik124 hahaha 16.06.16, 18:49
      łykający podpuchę

pani genialnie opowiada akcję powieści Dahak Davida Webera na stronce robiącej sobie jaja z lemingów, a pańcia zapodająca wątek łyknęła to bez przepitki big_grin

gratulacje autorko wątku big_grin
      • lellapolella Re: hahaha 16.06.16, 19:18
        Kolpik124, fajnie, że się odezwałaś/eś, skoro czytasz fantastykę, bo ja się na tym zupełnie nie znam. Czy reszta na tej stronie to też akcja jakichś powieści?
        Mam na myśli takie cytaty:
        Mamy nieprzerwaną ciągłość państwową od 1800 r. p.n.e.!!!
        POLSKA JEST CHRONIONA. SĄ PEWNE NIEPODWAŻALNE PEWNIKI: np. WOJNA MILITARNA NA TERENIE POLSKI JEST JUŻ NIEMOŻLIWA.
        Illuminaci szczególnie zajadle eksterminują Słowian, dobrze wiedząc, że to właśnie z Polski ?wyjdzie iskra? Wielkiej Zmiany, która oczyści Ziemię z gadzich programów

Będę wdzięczna za odpowiedźsmile
      • fragile_f Re: hahaha 16.06.16, 19:35
        Daj mi namiar na tytuł tej książki:

"Jesteśmy wielkim starożytnym imperium ? żyjemy na tych ziemiach od co najmniej 10 700 lat! Nasz kraj (jakkolwiek pod różnymi nazwami na mapach: Lechia, Lechistan, Sarmacja, Scytia, Polania) istniał na długo przed swą rzymską (Watykan) niewolą. Mamy nieprzerwaną ciągłość państwową od 1800 r. p.n.e.!!! Pierwszym historycznym władcą STAROŻYTNEGO (Księga Sędziów 15, 9) IMPERIUM LECHITÓW był król Sarmata rządzący Lechią w 1800 r. p.n.e.!"

big_grinbig_grinbig_grin
        • ichi51e Re: hahaha 17.06.16, 07:18
          Googlej "turboslowianie" niezla beka
    • yoma Re: Odjechany peron- lvl hard! 16.06.16, 20:02
      Masowe poszczepienne okaleczenia noworodków też są fajne.
    • fragile_f Re: Odjechany peron- lvl hard! 16.06.16, 20:30
      Byłbyś chory, gdybyś nie wtrącił swoich putinowskich trzech groszy, prawda?
    • cosmetic.wipes Re: Odjechany peron- lvl hard! 16.06.16, 20:37
      Curva, a mi triss zarzuciła, że ją sprowadzam na koniec internetu, jak zalinkowalam petszopowego blogaska big_grin
      • fifiriffi Re: Odjechany peron- lvl hard! 16.06.16, 22:35
        zdradzi mikt os tajemnice co to jest? booo, yyy, nie wiem sad
    • jakasik0 Re: Odjechany peron- lvl hard! 17.06.16, 08:04
      Oni coś wzięli, czy tak sami z siebie są "inni"?
    • default Re: Odjechany peron- lvl hard! 17.06.16, 08:17
      To jest też niezłe:

stopzet.org/2016/06/11/protest-ofiar-kontroli-umyslu-sejmem-rp-6-czerwca-2016-r/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka