Dodaj do ulubionych

Ukryte piękno malowanych brwi

29.06.16, 18:21
Inwazja szablonowych malowanych henną brwi. Czarne, brązowe. Tatuowane również. Musi być widać, że są robione? Goli się ponoć własne i maluje skórę. Macie? Ładnie wyglądacie?
Obserwuj wątek
    • konwalka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:25
      "Apel do kobiet, które rysują swoje brwi: malujcie je na normalnej wysokości! Zaden człowiek nie jest przez cały dzień zaskoczony"

tak tylko mi sie przypomniało
    • oqoq74 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:28
      Nie wiem co widzą w tych pomalowanych, namalowanych brwiach ich posiadaczki. Bo ani to ładne, ani twarzowe.
    • mynia_pynia Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:35
      Ja mam, uwielbiam. Tylko mam swoje, ciągnę je cieniem do brwi, brązowym. Linie mam piękną, łamaną, zawsze wszyscy chwalili moje brwi, obecnie je maluje, bo z jasnej blondynki robie się na ciemny brąz i bardzo jasne brwi w zestawieniu z kolorem włosów wyglądają źle. Jestem wielką przeciwniczką robienia sobie czegoś w czym trend się zmienia na stałe, nie wydepilowałabym sobie cipki laserowo, brwi też nie tatuuję. Ale włosów pod pachami i na nogacg/rękach chętnie się pozbędę.
      • mildenhurst Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:42
        Ktoś chalił Twoje dłonie? Brwi owszem więc rzucają się w oczy- nie są naturalne. Muszą być mocno sztuczne. Ale co kto lubi.
        • livia.kalina Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:47
          Dziwny tok rozumowania. Chwali się to, co piękne a nie to co neutralne (dłonie). Piękne dłonie tez można chwalić. Brzydkie lub neutralne - nie.
        • dziennik-niecodziennik Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:48
          Tzn jak ktos ma brwi ladne, zaslugujace na komplementy, to znaczy ze ma je mocno sztuczne i z pewnością namalowane/wytatuowane??
          Doprawdy, zaskakujesz mnie.
          • thank_you Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:51
            No oczywiście. A gdyby pochwalili dłonie to dlatego, bo paznokcie pokryte są 30 cm szponami. Jeśli biust - wiadomo, silikony. Włosy? Jak nic, doczepiane. Rzęsy? Norki 3do1. Usta? Kwas hialuronowy.

Kto to słyszał urodzić się z ładnymi brwiami. wink
            • dziennik-niecodziennik Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:53
              Jezu, to wychodzi na to ze nosze proteze dentystyczna!...
              Nie wiedzialam przez tyyyyyle lat...
              • livia.kalina Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 20:42
                Nikt nigdy nie pochwalił moich brwi=mam piękne brwi.

wink
                • mid.week Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 09:18
                  Z drugiej strony jeśli ktokolwiek kiedykolwiek powiedział do ciebie "ale jesteś piękna" to przegwizdane...
                  • livia.kalina Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 12:07
                    No przegwizdane ale chociaż brwi piękne!
          • mildenhurst Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:54
            Nie. Jeśli naturalnie piękne to ok ale tu mamy malowane. Sztuczne częściej rzuca się w oczy. Można poprawiać naturę ale tylko tak zęby tej poprawy nie był widać. Ładny sztuczny biust c to nie h. Na c nikt nie zwróci uwagi. H będzie zaciekawiać.
        • thank_you Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:49
          Moje brwi chwaliło wiele osób, a nigdy w życiu nie miałam henny itp.

Dłoni niestety nikt nie chwalił, chlip chlip.
        • saszanasza Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 11:18
          mildenhurst napisała:

> Ktoś chalił Twoje dłonie? Brwi owszem więc rzucają się w oczy- nie są naturalne
          > . Muszą być mocno sztuczne. Ale co kto lubi.

Ale coś w tym jest. Generalnie nie chwali się posiadania ładnych brwi, jak i się ich nie krytykuje. Po prostu się ich nie zauważa.
          Ja uważam, że można sobie zafundować coś takiego, ale z naturą nie ma to nic wspólnego, może więc wyglądać ładnie wyłącznie jako część całego make-upu.
          Nie wyobrażam sobie takiego "tworu" na niepomalowanej twarzy.
      • 3-mamuska Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:44
        "Apel do kobiet, które rysują swoje brwi: malujcie je na normalnej wysokości! Zaden człowiek nie jest przez cały dzień zaskoczony"

Dogadam jeszcze zeby przestały robic tak ze brwi dominują cała twarz i śliczny czasem makijaż , ale nie pierdykna se gruba ciemna krechę i wyglądają masakrycznie.!!!!!!!
        Błagam zaglądajcie w lusterko, a nie za moda która nie każdemu pasuje.
        • mila04 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:54
          Przecież to wcale nie jest teraz modne.

• edelstein Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:45
      Oczywiscie,ze robie henna brwi. Wszyscy sie zachwycaja.
      • mildenhurst Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:46
        Marszcząc przy tym nos i zwijając usta u dziubek? To jest próba ukrycia śmiechu.
        • peonka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:51
          Ty jednak jesteś... dziwna.
        • edelstein Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 19:00
          A w domu wszyscy zdrowi?
          • bialeem Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 20:18
            No tak. Edel wróciła.
            • edelstein Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:49
              Masz jakis Problem?
              • mozambique Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 10:29
                tłuscioch z flamastrowymi brwiami ?
                • edelstein Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 17:14
                  Tak,wiemy,ze jestes tlusta i stara,po co to tyle razy piszesz?
    • kkalipso Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 18:54
      Mam ładne swoje własne zwykła kredka do brwi mi wystarcza.
      Jednak trzeba przyznać że widziałam i ładnie zrobione gdzie trudno na pierwszy rzut oka powiedzieć że dorysowane czy sztuczne.
      • naturella Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 19:48
        Ja to nawet kredki nie używam.
      • mildenhurst Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 20:06
        Byłam niedawno na Podlasiu. Tam tak ludzie mówią. Jesteś z tego regionu?
        • mildenhurst Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 20:07
          Do edel to było o zdrowiu.
        • edelstein Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:51
          W zyciu na podlasiu nie bylambig_grin a w jakiej dziurze nie potrafia ogarnac drzewka?
    • angeika89 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 19:55
      Nie mam i nie podoba mi się to.
      Mam naturalne brwi, oczywiście wyregulowane, bez henny etc.
      Są czarne same w sobie.
    • angeika89 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 20:56
      Tak mi się teraz przypomniało wink

pl-pl.facebook.com/Jak-si%C4%99-bawi%C4%87-to-si%C4%99-bawi%C4%87-brwi-wyjeba%C4%87-kreski-wstawi%C4%87-1384130225169013/
      • chlodne_dlonie Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:27
        O rany!! Czy to się da jeszcze 'odzobaczyć'..??!! tongue_out
        • jola-kotka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:47
          O takich to chyba nikt tutaj nie mowi smile
      • 3-mamuska Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 01:03
        Tak mi się teraz przypomniało wink

pl-pl.facebook.com/Jak-si%C4%99-bawi%C4%87-to-si%C4%99-bawi%C4%87-brwi-wyjeba%C4%87-kreski-wstawi%C4%87-1384130225169013/

No mniej wiecej tak wyglądają kobiety które depilują ,wyrywają ,gola własne brwi ,a rysują sobie sztuczne.
        Jak brwi bez włosow mogą byc ładne???
        Taka płaska krecha na twarzyuncertain
        • zlotonaiwnych Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 06:48
          O borze szumiący, jak kobiety mogą sobie robić taką krzywdę.....
      • eliszka25 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 03:22
        brwi nike wymiataja big_grin
    • azyl85 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:37
      ja mam naturalne ciemnobrazowe włosy i ciemnobrazowe oczy, brwi ładne ale rzadkie i jakies takie jasne do oprawy, podkreslam do ciemnego brazu kredka clinique, pod łuk brwiowy daje rozświetlacz smile czasami tez podkreslam takim zelem podobnym do tuszu do rzes ale jest do brwi, mnie sie podoba wynalazek z kredka do brwi!
      • azyl85 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:38
        tego mi bylo trzeba, blondynki potrzebuja tuszu do rzes bo maja jasne w wiekszosci, a ja potrzebuje kredki do brwi zeby zagescic rzadkie i przyciemnic, wygladam naturalnie bo jak pisalam wllos i oko ciemne
        • snakelilith Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 22:22
          azyl85 napisała:

> tego mi bylo trzeba, blondynki potrzebuja tuszu do rzes bo maja jasne w wiekszo
          > sci,

Jeżeli koniecznie chcą wyglądać jak z jedngo kopyta to może tak, ale akurat duża zmiana naturalnych kolorów brwi i rzęsów u naturalnych blondynek nie zawsze upiększa. U mnie przyciemnione brwi od razu dodają lat, a nie używam nawet ciemnych kolorów, a beży, czy oliwkowej zieleni. Często więc by się nie postarzać nie używam niczego, a tylko bezbarwnego żelu. Tusz do rzęs też nie musi być obowiązkowy, jasne rzęsy ładniej wyciągają kolor jasnych oczu (częste u naturalnych blondynek), a zamazane kredką i czarnym tuszem oczy mogą przytłaczać delikatną urodę blondynki. Więc to nie jest prawda, że jasne rzęsy i brwi trzeba koniecznie zawsze przyciemniać. Tilda Swintom wygląda właśnie dlatego tak magicznie, bo stawia na kompletnie nieumalowane oczy:
          1.soompi.io/wp-content/uploads/2015/10/tilda-swinton.jpg
          • ola766 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 23:04
            Tu wygląda jakby miała kolorowe soczewki, więc nie wiem jak z tą naturalnością. ?
            • snakelilith Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 00:12
              Wygląda jakby grafik podrasował trochę kolory na fotografii, ale ona ma takie oczy:
              cdn-img.instyle.com/sites/default/files/styles/684xflex/public/1430839020/050515-tilda-swinton-lead.jpg?itok=xN37NcdB
              Zresztą ten kolor wygląda na taki instensywny właśnie dlatego, że nie ma tusz i kredki.
              • lady-z-gaga Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 09:30
                na dobrym zdjęciu wszystko może wyglądać magicznie
                tyle, że wątek chyba nie o tym, co może zrobić dobry fotograf (albo oko kamery) z wyblakłej i bezrzęsej jasnej blondynki, ale o kobietach w codziennym życiu
                poza tym nie łudź się, że ona jest naturalna - przy takich rzęsach mało prawdopodobne są gęste i równe brwi, prawdopodobnie coś z nimi robi, tyle, że nie maluje ich na ciemno
                • snakelilith Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 12:00
                  Jezus Maryja. A kto mówi o naturalności? Naturalnie, że jest umalowana i naturalnie, że może mieć korygowane brwi. Przecież zaoponowałam tylko, że blondynki MUSZĄ mieć przyciemnione jasne brwi i rzęsy. Ja zostawiając "naturalne" oczy maluję się nawet staranniej, cera musi być bowiem wtedy idealna, na powieki nakładam mineralny cień w jasno beżowym odcieniu, w tym samym celu, obowiązkowy jest dobrze dobrany róż, by nie wyglądać blado. U mnie najlepsza jest wtedy ciepła czerwień, bo podkręca dodatkowo niebieskość oczu. A jak umaluje się usta, to taki makijaż bez tuszu wygląda nawet bardzo zmysłowo. A jeżeli chodzi o Tildę, to doskonale wiem, że moje niebieskie oczy w zależności od reszty makijażu też mogą wyglądać blado, gubić się w "nadmiarze" szminki, albo intensywnie, wyciągnęte kolorystycznie jak u niej, więc to nie jest tylko dobre zdjęcie. Akurat u jasnych typów wiele można za ciemnym makijażem oka zepsuć. Co nie znaczy, że TRZEBA naśladować zawsze Tildę, ja też używam zwykle tuszu, ale nie dlatego, że blondynki nie mają innego wyjścia.
                  • milka_milka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 18:18
                    Nie sądzę, aby bez makijażu i specjalistek od wizażu można było osiągnąć taki efekt. Nie łudziłabym się, że samodzielnie można tak wyglądać.
    • jola-kotka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:44
      Ja mam ale permanetne i tak gole do zera wlasne. No skoro mam to mi sie podoba.
      • ola766 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:58
        Golisz całe brwi? Ale jak to robisz, maszynką czy wyskubujesz, czy jak? Nie mogę sobie tego wyobrazić. I co potem, malujesz takie kreski o kształcie brwi czy co? Bo przecież jak brwi są namalowane to widać, że są nieprawdziwe, nie mają włosków, a brwi to włoski przecież. No nijak nie rozumiemsmile
        • jola-kotka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 22:01
          Maqkijaz permanetny to jak tatuaz takze nic nie maluje a brwi depiluje maszynka jednorazowa codziennie rano przelece trwa to sekunde. Nie jestem fanatyczka tego co prawdziwe lubie duzo u siebie nie prawdziwego smile
          • ola766 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 22:14
            Yyy, chyba nigdy w realu nie spotkałam takiej osoby jak Ty (chodzi mi o te sztuczne rzeczy, bo jedną kobietę która namalowuje sobie całą twarz znam). Myslę, że te wszystkie zabiegi zabierają bardzo duzo czasu, kiedy Ty dajesz radę prowadzic firmę i życie towarzyskie? I w ogóle, że Ci się chce... Ja mam odwrotnie smile
            • jola-kotka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 22:31
              Makijaz permanetny robi sie raz na dwa lata,to sa dwa spotkania z pania robiaca ,zabieg glowny i korekta smile Daje rade ,chce mi sie bo nalezy o siebie dbac teraz chodze na sesje zabiegow tzw.sonotermolipoliza,super sprawa na ujedrnienie skory np. twarzy,brzucha itd. Ale ja to lubie sprawia mi to przyjemnosc,tzn. wszystkie takie rozne zabiegi,nowosci,chetnie je testuje na sobie.
              • kkalipso Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 23:02
                Ale po co do tego golić swoje brwi przecież to musi bardzo nienaturalnie wyglądać?
                Mam znajome co mają i nie musiały...
                • jola-kotka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 23:05
                  Ale mi sie tak podoba gdybym miala nie golic nie robilabym sobie permanetnych brwi
                  • kkalipso Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 23:32
                    No dobrze, tylko myślałam że taki makijaż robi się dla wygody, podkreślenia brwi, ładnego stałego wykonturowania a nie żeby męczyć się z codziennym goleniem. Najładniej taki makijaż permanentny dla mnie wygląda na własnych naturalnych brwiach, jeśli już. Kiedy nie ma potrzeby to po co golić? Sobie wydumałam na noc zagadkę...
                    • jola-kotka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 00:54
                      Po co zaprzatac sobie glowe czyms co cie nie dotyczy?
                  • joanna266 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 09:13
                    Tez nie rozumiem. Ja mam permanentne i nie gole. Fatalnie bym się czuła bez tych włosków. Permanentne mają podkreślać i przyciemniac własne. Nie je zastępować.
                    • morgen_stern Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 11:09
                      Joanna, to ty? smile
                      • joanna266 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 18:20
                        TaK Morgan to ja??
                        • joanna266 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 18:24
                          Morgen,aż się uśmiałam z tego Morgana??
            • 3-mamuska Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 23:17
              Ja spotkałam, jak brwi odrosną chodz 2/3 włoski to widac wrednie jak to jest makabryczne.
              Chyba nie ma nic gorszego co mozna zro ic sobie z brwiami. Niz miec tak jak Jola.
              Sorry Jola lubie cie ale takie brwi to ochyda. Ale rozumiem ze tobie mogą sie podobać.uncertain
      • snakelilith Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 22:02
        O matko, z każdą dodatkową informacją na temat twojego wyglądu coraz bardziej wyłania się obraz plastikowej drag queen. Ja rozumiem, że to może ci się podobać, ale chyba sama nie wierzysz, że taki faszyn for raszyn na kimkolwiek spoza połświatka może robić pozytwne wrażenie? Kto goli sobie jeszcze brwi i tattuuje coś w zamian? Tego już nawet ghetto bitches nie robią.
        • jola-kotka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 22:07
          Serio dziwne bo ja znam sporo takich co robia jak ja i to wcale nie wyglada strasznie brwi nie sa czarne ja jestem blondi wiec nie moga byc bardzo ciemne. Nie zyje w polswiatku cokolwiek masz na mysli smile
          • snakelilith Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 22:24
            Nawet gdybyś żyła w półświatku, to to nie jest w ogóle żadnym wstydem. Wstydem jest tylko tak wyglądać. wink
            • jola-kotka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 22:33
              Ale ty nie wiesz jak ja wygladam wiesz co ci mowi twoja wyobraznia i zreszta srednio mnie interesuje czyjes zdanie na ten temat no moze gdyby maz mi powiedzial ze jest cos nie halo to bym sie zmartwila.
              • snakelilith Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 22:57
                No nie wiem jak wyglądasz, ale dałaś nam sporo wskazówek. Jesteś chuda, masz sztuczny biust doczepiane włosy i permamentny makijaż. Acha i kiedyś wspomniałaś, że twoje botoksowanie (czy inne zabiegi) dają już nieco nienaturalne efekty. Więc jak możesz wyglądać? Dla mnie tandetnie, bo mam zupełnie inne wyobrażenie o tym, czym jest atrakcyjna kobieta. Pewnie blondynką naturalną też nie jesteś i masz jakąś tlenioną fryzjerską wizję jakiego maestro ala Zohan:
                (trunkysbun.files.wordpress.com/2014/06/13995-0-570-359.jpg)
                I masz fatalny gust, wiele razy pokazywałaś ciuchy do straszenia małych dzieci. Oczywiście masz do tego prawo, skoro sobie i twoim najblższym się podobasz, to super, ale skoro się tych chwalisz na publicznym forum, to mam prawo skomentować.
                • ola766 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 23:08
                  Ale czemu tak nieprzyjemnie piszesz, przecież to więcej mówi o Tobie niz o Joli. Nie ma takiej potrzeby, a jezeli Ty taka masz - patrz punkt 1.
                  A poza tym: "Niech nie będzie kimś innym..."
                  PS Wyslę Ci wino, jak zgadniesz, kto to powiedział smile
                • evolene Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 09:25
                  A Ty to wszystko co jola-kotka pisze tak serio bierzesz? Przecież to postać zmyślona.
              • snakelilith Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 23:00
                Zohan jeszcze raz:
                images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/dvd/sony/Zohan/Zohan_4lg.jpg
                • jola-kotka Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 23:04
                  A ty masz jakies kompleksy,postanowilas podniesc sobie samoocene moim kosztem tworzac sobie moj obraz tak zeby udowodnic sobie jaka jestes piekna ok jestes ja jestem najbrzydsza na swiecie i zakonczmy ta jalowa dyskusje.
                  • snakelilith Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 00:07
                    Nie jesteś najbrzydsza na świecie, jesteś tylko pospolita, bo chcesz wyglądać, jak zlepek stereotypów kobiecego piękna. Jak laska, której wygląd po 10 minutach się zapomina, bo nie ma w sobie nic swojego. A założę się, że naturalna jolka wyglądałaby o niebo lepiej.
      • angeika89 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 23:55
        Zobacz na tą panią. Ma makijaż permanentny brwi i ich nie goli. Wygląda całkiem ładnie:
        www.mydeal.pl/admin/dealsImg/27564/17/p27564_55e557e7cfcd1.jpg

Jakoś sobie nie wyobrażam wygolić do zera, wygląda to sztucznie.
        No ale co kto lubi...
        • mynia_pynia Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 23:11
          ale ma hennę na swoich i wyregulowane.
          Moja koleżanka ma makijaż permanentny, naturalnie jest blondynką i ma jasne brwi, w dodatku twarz jest nie symetryczna i jej brwi również nie są odbiciem lustrzanym.
          W saluuunie pani od szablonu wrysowała jej idealne brwi, pomalowała i okazało się że są super.
          Koleżanka ma pięknie zrobione brwi ale swoje musi i tak hennować i regulować, bo inaczej wyglądają w nieładzie.
          Rozumie jolę, że jej się nie chce przyciemniać i regulować swoich, prościej jest pociągnąć maszynką co rano.
          • bialeem Re: Ukryte piękno malowanych brwi 01.07.16, 00:18
            Mam ciemne, dość regularne brwi. Poza tym, że się nie maluję, to do dnia dzisiejszego nie rozumiem po grzybek istnieje kredka do brwi. Siadasz wieczorem z pęsetą i rwiesz po kilka odrastaczy. Może nie będzie po aktorsku, ale wilkołaki też nie będą straszyły.
            Brwi to brwi. Służą głównie ekspresji i podkreślaniu oczu.
          • snakelilith Re: Ukryte piękno malowanych brwi 01.07.16, 01:11
            mynia_pynia napisała:

> Rozumie jolę, że jej się nie chce przyciemniać i regulować swoich, prościej jes
            > t pociągnąć maszynką co rano.

Naprawdę myślisz, że ktoś, kto tyle zajmuje się swoim ciałem i stylizacją zdecydował się na wytatuowane brwi z lenistwa? A poza tym wygolone brwi, to jakiś horror, wieczorem masz twarde odrosty jak zarost u faceta, a w ciągu dnia straszysz jak plastikowa lalka brakiem włosów i ciągle tym samym malunkiem bez względu na stylizację. Jak Chucky:

https://pp.vk.me/c629426/v629426336/41939/LziCwzVD4Tc.jpg
    • pratel12 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:57
      Ja wręcz przeciwnie.Brwi mam ciemne i gęste a jestem naturalną blondynką.Wiele razy (nawet w dzieciństwie) posądzano mnie o ich malowanie i przyciemnianie. Aktualnie reguluję,żeby nie było krzaczorów smile
      • ola766 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 29.06.16, 21:59
        O, to ja też tak mam i się z tego ciszę, bo niekłopotliwie i niechcący człowiek dobrze wygladasmile
    • naomi19 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 00:18
      Uważam, że dobrze zrobione brwi są tak samo ważne jak dobry podkład, wycieniowanie twarzy czy dobra fryzura. No bez ładnie zrobionych brwi się nie da...
      Ja podkreślam brązowym cieniem: www.google.pl/search?q=br%C4%85zowe+brwi&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjtrt_Doc7NAhUiCZoKHb0SBrAQ_AUIBigB#imgrc=VXTeb4Hkt1G8rM%3A
    • rosapulchra-0 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 00:23
      Przeczytałam: ukryte piękno malowanych drzwi..
    • lady-z-gaga Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 07:11
      Dla mnie to ta sama kategoria co glonojad. To jest jak napis na czole " nie mam gustu ani rozumu"
    • 18lipcowa3 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 07:54
      Też tego nie rozumiem, niektóre są niebieskie jakby wytatuowane.
      Ja też kładę hennę i reguluję u kosmetyczki ale wyglądają naturalnie.
    • otomanaiczipsy Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 09:48
      Golenie brwi? O tym jeszcze nie słyszałam, ale już rozumiem, dlaczego u niektórych kobiet tak to dziwnie wygląda.
      • pratel12 Re: Ukryte piękno malowanych brwi 30.06.16, 11:06
        kiedyś poznałam panią z wygolonymi i namalowanymi brwiami. Pomyślałam - biedna, pewnie jest po chemioterapii, ale być może ona tak specjalnie goliła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka