Dodaj do ulubionych

Opalona w paski

04.07.16, 11:34
Spędziłam przemiły weekend na łonie natury, w sandałach.
Wróciłam do pracy, założyłam czółenka, ups, stopa w kratkę.
No nie chce mi się rajstop zakładać, upałów niby już nie ma, ale nie zakładam, jak nie muszę.

Koleżanka pieliła działkę. W rękawiczce. Zgadnijcie, jak teraz wygląda.

Co robić, droga redakcjo?
Obserwuj wątek
    • liisa.valo Re: Opalona w paski 04.07.16, 11:35
      Jak ci aż tak przeszkadza, to może rajstopy w spray'u?
    • kanna Re: Opalona w paski 04.07.16, 11:41
      Przestać się przejmować pierdołami?

Nie dziękuj, nie dziękuj, dobre rady to moje hobby wink
    • bei Re: Opalona w paski 04.07.16, 11:44
      Odrobina samoopalaczasmile
      Mialam juz rece opalone tylko za lokcie, albo tylko kark, lub tylko plecy- jak rolniczkasmile
      Pozostaje korzystac z krotkich ( tak po 10 min) ekspozycji slonecznych by wyrownac paski.
    • fifiriffi Re: Opalona w paski 04.07.16, 11:46
      na szybko nic, ale na póżniej samoopalacz w sprayu, taki mgiełka. Będziesz żyć wink
    • jehanette Re: Opalona w paski 04.07.16, 12:56
      Olewam smile Mam wrażenie że po 30tce włączył mi się tumiwisizm i wdupiemanizm i tak mi z tym dobrze ... big_grin
    • rulsanka Re: Opalona w paski 04.07.16, 13:04
      Kobiecy problem: stopa w kratkę.
    • mikams75 Re: Opalona w paski 04.07.16, 16:05
      nic, samo sie wyrowna po jakims czasie.
    • mika_p Re: Opalona w paski 04.07.16, 17:23
      Pociesz się, moglo być gorzej:
      joemonster.org/art/36628/Dlaczego_powinienes_uzywac_kremu_przeciwslonecznego
      • estragonka Re: Opalona w paski 04.07.16, 18:20
        OJP, zaliczyłam prawie wszystko z tego w tym sezonie... gęba z czapką i okularami - majówka na jachcie, plecy w stanik sportowy i przód w pasy ratunkowe - ostatnie kajaki, spodenki i skarpetki - biegając po mieście w upały...

ale w tamtym roku i tak był rekord - na łąjbie w czerwcu opaliłam nie dość że sandały, to jeszcze ortezę którą miałam na nadgarstku (tydzień prażącego słońca, a my non stop na deku), a potem walnęłam się nad basenem leżąc w takiej pozycji że opaliłam sobie brzuch w paski - do końca wakacji się nie wyrównało. ale żeby się tym przejmować, hmm..
        • landora Re: Opalona w paski 04.07.16, 18:38
          Kiedyś na Lednicy opaliłam się w mundur harcerski, kompletny, wraz z beretem zsuniętym na ucho. Paski na stopach mam co roku, a da się bez, jeśli się chodzi w sandałach? W ogóle się tym nie przejmuję.
          • mika_p Re: Opalona w paski 04.07.16, 18:47
            Da się, trzeba miec różne sandały i nosić na zmianę od wiosny big_grin
            • landora Re: Opalona w paski 05.07.16, 04:30
              Wtedy mam po prostu nakładające się paski od różnych sandałow. tongue_out
    • yoma Re: Opalona w paski 04.07.16, 18:25
      Pomyśleć, że mogło być gorzej. Np. mogłaś zasnąć na plaży, a ukochani przyjaciele mogli ci położyć w tym czasie na brzuchu rybi szkielet.
    • eliszka25 Re: Opalona w paski 04.07.16, 18:33
      eee tam, sie przejmujesz. kiedys maz wybral sie z kumplem z pracy na narty i tenze kumpel zapomnial posmarowac twarz kremem. do konca zimy wygladal jak zorro big_grin
    • drinkit Re: Opalona w paski 04.07.16, 18:47
      Nic nie robić. Ja olewam, a co roku jestem opalona od chodzenia po górach, czyli skarpetki i krótkie spodenki, koszula z rękawkami, potem dochodzą do tego sandały i koszulki na ramiączkach np na krzyż i potem dopiero kostium kąpielowy, a że mam dwa (1 i 2-częściowy z różnych układem ramiączek) to wyglądam przedziwnie. Jak się opamiętam to smaruję się delikatnym balsamem brązującym.
    • kamunyak Re: Opalona w paski 04.07.16, 21:22
      są samoopalacze, wyrównaj sobie.
      Tylko dokladnie bo ja kiedys samoopalaczem "opaliłam" sie w kratkę.
      • jowita771 Re: Opalona w paski 05.07.16, 07:11
        Jak pierwszy raz użyłam samoopalacza, to nie wiedziałam, że on aż tak przyciemnia. Posmarowałam twarz i palcami zjechałam w dół po szyi. Na drugi dzień była niedziela, szłam do kościoła, był upał, a ja w golfie, bo szyja w pionowe paski.
    • klamkas Re: Opalona w paski 04.07.16, 22:13
      Nic nie robić. Mimo kremu mam dość wyraźnie opalone ręce i zupełnie białe dłonie (dzięki rękawiczkom rowerowym) - olewam i szukam plusów - starcze przebarwienia na dłoniach mi groźne wink.
      • klamkas Re: Opalona w paski 04.07.16, 22:14
        *nie groźne
    • gama2003 Re: Opalona w paski 04.07.16, 22:17
      Uśmiechnąć się do śmiesznej opalenizny i z dumą nosić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka