kpr007 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 10:51 Widzę, że ludzie nie potrafią czytać fotografii i trzeba im ją literkami wyjaśniać Otóż na 2 zdjęciach są paluszki. Paluszki mówią: Donald, tam. Tam Donald idź! Oczywiście jest to robione z uśmiechem, bo nie ma żadnego powodu do nienawiści jaką widzimy u Donka i tego niewyraźnego. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 11:19 O rany! Rzeczywiście straszna wpadka, pewnie znów nam obniżą rating Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 11:26 Gdybym jednak miała pokusić się o interpretację tych zdjęć, bardziej rzuca się w oczy odizolowany Duda, spięty, niekontaktowy z nienaturalnym uśmiechem, który stoi jak kołek przyklejony do podłoża, prawie w tej samej pozycji bo pewnie tak mu kazali. Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 14:11 Szkoda, że na filmiku nie pokazane jest od początku jak politycy się ustawiali. Gdyby p. Tusk nie przeciskał się na ostatnie stopnie, żeby się przywitać z tymi, którzy stoją na ostatnim stopniu, to p. prezydent nie byłyby ,,odizolowany". P. Tusk powinien wzorem tego starszego pana ( nie wiem, kto zacz) stanąć na wskazanym miejscu przez blondynkę . Ten polityk przywitał się ze wszystkimi stojąc przodem do wszystkich zgromadzonych, nie musiał przepychać się i wchodzić aż na ostatni stopień. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 14:15 salinas napisała: > Szkoda, że na filmiku nie pokazane jest od początku jak politycy się ustawiali > . Gdyby p. Tusk nie przeciskał się na ostatnie stopnie, żeby się przywitać z ty > mi, którzy stoją na ostatnim stopniu, to p. prezydent nie byłyby ,,odizolowany" > . P. Tusk powinien wzorem tego starszego pana ( nie wiem, kto zacz) stanąć na w > skazanym miejscu przez blondynkę . Ten polityk przywitał się ze wszystkimi stoj > ąc przodem do wszystkich zgromadzonych, nie musiał przepychać się i wchodzić aż > na ostatni stopień. No pewnie! I znów wina Tuska. Dlaczego mnie to nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 14:27 A czytasz ze zrozumieniem? . Słowo odizolowany napisałam w cudzysłowie, jako odpowiedz na dywagacje poprzedniczki. A, to że p. Tusk się przepychał nie ulega żadnej wątpliwości. Nie będę ukrywać, że jak 99,9% ematek znam się na protokole dyplomatycznym, bo się nie znam, ale pan niepotrzebnie wchodził w tłum, nikt oprócz niego tego nie zrobił, więc jakieś małe faux pas było > No pewnie! I znów wina Tuska. Dlaczego mnie to nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 14:29 salinas napisała: > A czytasz ze zrozumieniem? . Słowo odizolowany napisałam w cudzysłowie, jako od > powiedz na dywagacje poprzedniczki Ha ha ... teraz dopiero widzę, że to twoje dywagacje Odpowiedz Link Zgłoś