Dodaj do ulubionych

Ale Tusk kaszanę odwalił :D

• kpr007 Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 10:51
      Widzę, że ludzie nie potrafią czytać fotografii i trzeba im ją literkami wyjaśniać wink
      Otóż na 2 zdjęciach są paluszki. Paluszki mówią: Donald, tam. Tam Donald idź! Oczywiście jest to robione z uśmiechem, bo nie ma żadnego powodu do nienawiści jaką widzimy u Donka i tego niewyraźnego.

• saszanasza Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 11:19
      O rany! Rzeczywiście straszna wpadka, pewnie znów nam obniżą ratingbig_grin
      • saszanasza Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 11:26
        Gdybym jednak miała pokusić się o interpretację tych zdjęć, bardziej rzuca się w oczy odizolowany Duda, spięty, niekontaktowy z nienaturalnym uśmiechem, który stoi jak kołek przyklejony do podłoża, prawie w tej samej pozycji bo pewnie tak mu kazali.
        • salinas Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 14:11
          Szkoda, że na filmiku nie pokazane jest od początku jak politycy się ustawiali. Gdyby p. Tusk nie przeciskał się na ostatnie stopnie, żeby się przywitać z tymi, którzy stoją na ostatnim stopniu, to p. prezydent nie byłyby ,,odizolowany". P. Tusk powinien wzorem tego starszego pana ( nie wiem, kto zacz) stanąć na wskazanym miejscu przez blondynkę . Ten polityk przywitał się ze wszystkimi stojąc przodem do wszystkich zgromadzonych, nie musiał przepychać się i wchodzić aż na ostatni stopień.
          • saszanasza Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 14:15
            salinas napisała:

> Szkoda, że na filmiku nie pokazane jest od początku jak politycy się ustawiali
            > . Gdyby p. Tusk nie przeciskał się na ostatnie stopnie, żeby się przywitać z ty
            > mi, którzy stoją na ostatnim stopniu, to p. prezydent nie byłyby ,,odizolowany"
            > . P. Tusk powinien wzorem tego starszego pana ( nie wiem, kto zacz) stanąć na w
            > skazanym miejscu przez blondynkę . Ten polityk przywitał się ze wszystkimi stoj
            > ąc przodem do wszystkich zgromadzonych, nie musiał przepychać się i wchodzić aż
            > na ostatni stopień.

No pewnie! I znów wina Tuska. Dlaczego mnie to nie dziwibig_grin
            • salinas Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 14:27
              A czytasz ze zrozumieniem? . Słowo odizolowany napisałam w cudzysłowie, jako odpowiedz na dywagacje poprzedniczki. A, to że p. Tusk się przepychał nie ulega żadnej wątpliwości. Nie będę ukrywać, że jak 99,9% ematek znam się na protokole dyplomatycznym, bo się nie znam, ale pan niepotrzebnie wchodził w tłum, nikt oprócz niego tego nie zrobił, więc jakieś małe faux pas było big_grin

> No pewnie! I znów wina Tuska. Dlaczego mnie to nie dziwibig_grin
              • salinas Re: Ale Tusk kaszanę odwalił :D 10.07.16, 14:29
                salinas napisała:

> A czytasz ze zrozumieniem? . Słowo odizolowany napisałam w cudzysłowie, jako od
                > powiedz na dywagacje poprzedniczki

Ha ha ... teraz dopiero widzę, że to twoje dywagacje tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka