Dodaj do ulubionych

Kierownik Rejonu Sprzedaży

16.07.16, 17:25
Emamy, wiecie wsztstko. Jak wygląda praca kierownika rejonu sprzedaży w Lidlu i innych Biedronkach? Głównie chodzi mi o wymiar czasu pracy, czy to 40 godzin tygodniowo czy ta praca zajmuje więcej czasu? Czy super organizacja własnego czasu pracy coś pomoże?
Będę wdzięczna za jakieś informacje, może być na priv.
Obserwuj wątek
    • abatos Re: Kierownik Rejonu Sprzedaży 25.07.16, 11:14
      Pracuje jakaś emama na takim stanowisku? Help.
      • kaz_nodzieja Re: Kierownik Rejonu Sprzedaży 25.07.16, 19:11
        Żadna się nie przyzna, tu same rekiny biznesu, wąskie specjalistki lub menadżerki w prawdziwej korporacji. Jeżeli nawet któraś z nich była kierownikiem w Lidlu to ewentualnie w pierwszej pracy.
        • lokitty Re: Kierownik Rejonu Sprzedaży 25.07.16, 19:35
          Coś Ty, co najwyżej dorabiała tak na studiach big_grin.
        • abatos Re: Kierownik Rejonu Sprzedaży 15.09.16, 10:59
          No wiem że tutaj to może być siara, dlatego wspomniałam że może być na priv. smile
    • barefoot_duck Re: Kierownik Rejonu Sprzedaży 15.09.16, 12:54
      abatos, koleżanka niedawno zwolniła się ze stanowiska kierownika rejonu w Lidlu. Praca zdecydowanie ponad 40 godzin/tydz. Na początku masz coś w rodzaju stażu, kilka miesięcy. Wysyłają cię wtedy gdzieś, nawet w p..du daleko, dostajesz hotel lub wynajęte mieszkanie (na koszt Lidla oczywiście) i się uczysz. Czyli zasuwasz. Elementem stażu jest np. zarządzanie jednym sklepem jako kierownik tego sklepu - kumpela wyglądała na tym etapie jak zombie, zasypiała na stojąco, siedząco, w formie dowolnej, bo np. miała przyjęcie towaru i otwarcie sklepu o jakiejś 4.00 rano, potem cały dzień w sklepie, zamknięcie i następnego dnia znowu otwarcie.
      Jak już przejdziesz ten staż (nie pamiętam, czy to 6,8 czy 10 miesięcy) jest fizycznie lżej - masz pod opieką kilka sklepów, jeździsz między nimi. Ale to nadal absolutnie nie jest 40 godzin tygodniowo, to nie jest praca że o 17.00 gasisz światło, wyłączasz komputer, samochód i myślenie o pracy.
      • haneke_29 Re: Kierownik Rejonu Sprzedaży 15.09.16, 14:36
        Dokladnie tak jest, jak mowi Barefoot-duck.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka