facetidealny 19.07.16, 10:26 Idzie sobie pani z panem. Pan się ogląda za każdą kobietą. A pani się ogląda za każdym facetem. Kto z tej pary jest głupszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapalka.na.zakrecie Re: Idzie sobie para 19.07.16, 10:37 może są w związku otwartym. I kogo to? Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Idzie sobie para 19.07.16, 10:46 zapalka.na.zakrecie napisała: > może są w związku otwartym. Co to jest "związek otwarty"? I jaki to ma wpływ na oglądanie się za babami/facetami? Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Idzie sobie para 19.07.16, 11:02 iwles napisała: > Szukają kogoś do trójkąta? O tym nie pomyślałem. Ale myślę sobie tak, że w ten sposób nie szuka sie trójkąta. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Idzie sobie para 19.07.16, 10:49 Może są w Ciechocinku i taka z nich "para". Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Idzie sobie para 19.07.16, 10:56 > Kto z tej pary jest głupszy? Ten, kto ma niższe IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia.grzesiowa Re: Idzie sobie para 19.07.16, 11:07 no, twojego wątku i tak nie przebiją. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick wątek z tezą? 19.07.16, 20:18 niech zgadnę, wedle autora pan, bo mężczyzna może się oglądać, a kobieta nie. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: wątek z tezą? 19.07.16, 22:41 Nie, nie, rzecz jasna kobieta, bo złapała już jakieś portki, więc po co się ogląda- niech z wdzięcznością podziwia to, co już dorwała. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Idzie sobie para 19.07.16, 21:54 Zależy czy ta para to tylko para dwóch osób i nic więcej np brat i siostra, czy para będąca w związku. Jeśli to drugie to oboje są głupi... Gdy kobieta i mężczyzna już na bezczelnego na swoich oczach oglądają się za płcią przeciwną, nie powinni być razem. Ja rozumiem, że są ładni ludzie i można się obejrzeć za kimś, a facet to facet i ma swoje instynkty ale nie wyobrażam sobie robić to przy drugiej osobie. To trochę upokarzające. Tak samo jak by powiedzieć:"tamta jest od ciebie ładniejsza, to sobie popatrzę" Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: Idzie sobie para 20.07.16, 08:40 >>a facet to facet i ma swoje instynkty Których kobieta oczywiście w ogóle, ale to nic a nic nie posiada. >> Tak samo jak by powiedzieć:"tamta jest od ciebie ładniejsza, to sobie popatrzę" Nie, to nie jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Idzie sobie para 21.07.16, 22:56 Ja nie mówię, że kobieta nie posiada instynktów, ale jednak bardziej potrafi nad nimi zapanować. Są statystyki w tej materii i to facet częściej zdradza, a pewnie zaczęło się od patrzenia Skoro facet na bezczelnego w mojej obecności obraca się na widok każdej ładnej napotkanej kobiety, to pomyślałabym, że albo już go nie kręcę i szuka nowego obiektu, albo jednak tamta jest ładniejsza i zamiast patrzeć na mnie i rozmawiać woli patrzeć na tamtą... Rozumiem, można sie CZASEM obejrzeć ale nie natarczywie i totalnie nie zwracając uwagi na druga osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Idzie sobie para 19.07.16, 22:31 Moze zawodowo sie ogladaja? Trendsetterzy? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Idzie sobie para 20.07.16, 01:16 Gdzie jest ta okolica, w ktorej warto sie obejrzec za kazda mijana kobieta/kazdym mijanym mezczyzna? Czy to moze jak w pioseneczce Starszych Panow "... tu biuscik zachwyci, tam nozka, bo nie ten, bo nie ten juz wzrok ..." Ta para dawno nie byla u okulisty? A moze szukaja dawnych znajomych szkolnych i kazda mijana osoba im sie kojarzy? One way or the other, ja bym sie chetnie przeszla po okolicy, w ktorej kazdy facet wart bylby mojego obejrzenia sie za ... Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Idzie sobie para 22.07.16, 10:07 Ja tez bym chciala mieszkac na takiej ulicy ;D i naprawde wystarczy mi jak sobie tylko popatrze Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Idzie sobie para 20.07.16, 09:16 mi pierwsze, co przyszło do głowy, to że się wygłupiają. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Idzie sobie para 22.07.16, 10:18 Gdzie oni są, że każda kobieta i każdy facet wart oglądania? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Idzie sobie para 22.07.16, 10:22 Tomi przypomina ze znalam pare ktora faktycznie wszystkich ogladala od gory do dolu i non stop ludziom d obrabiali... "Jezu co ta baba ma na sobie... No! Ale ten koles obok to dopiero lach..." Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Idzie sobie para 22.07.16, 10:28 ichi51e napisała: > Tomi przypomina Tomi - ładne imię. Dużo lepiej brzmi niż taki przaśny Tomaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Idzie sobie para 22.07.16, 10:42 Bardzo prosze nie wymawiac przy mnie tego imienia. Dowcip ktory padl ostatnio na gorum zniszczyl mi je totalnie Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Idzie sobie para 22.07.16, 10:45 ichi51e napisała: > Bardzo prosze nie wymawiac przy mnie tego imienia. Dowcip ktory padl ostatnio n > a gorum zniszczyl mi je totalnie No to masz problem Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Idzie sobie para 24.07.16, 23:39 Tomasz, Tomuś, Tomaszek, Tomek, Tomcio, Tomeczek... Sorry, ale ja uwielbiam to imię Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Idzie sobie para 22.07.16, 13:25 liisa.valo napisała: > Ale że za każdym każdym? No nie całkiem za każdym. Za tymi między 20 a 40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś