Dodaj do ulubionych

Jaki plecak wybrac?

27.07.16, 20:59
Witam,chce kupic plecak mlodziezowy dla corki i mam zagwozdke,jaki wybrac aby wytrzymal 2-3 lata.Teraz miala topgal i jest super ale potrzebuje glebszego plecaka bo nosi segregator.Ogladalysmy roomster i jest gleboki ok 25,5 cm ale jak sie sprawuje,jaki jest spod,wytrzymaly?Moze cos innego polecicie,tylko zadne torby na jedno ramie.Dzieki za odpowiedzi .
Obserwuj wątek
    • solejrolia Re: Jaki plecak wybrac? 27.07.16, 21:07
      moja córka nosi tego typu, wzór inny, ale fason ten, teraz będzie 3rok użytkowania.
      www.zalando.pl/roxy-shadow-plecak-in-the-breeze-true-black-ro551h032-k11.html
      raz pożyczyłam ten plecak na wyjazd (jako bagaż podręczny , spakowałam się na 4dni do niego) i nosiłam go podczas wyjazdu- potwierdzam, jest wygodny.
      • fajnedziewcze Re: Jaki plecak wybrac? 28.07.16, 08:01
        Dzieki plecak b.fajny ale jest plytki bo ma tylko 16,5 cm glebokosci a ja szukam glebszego plecaka ok 25cm.Moze sie ktos jeszcze wypowie.
    • sayyida Re: Jaki plecak wybrac? 28.07.16, 09:28
      My od dawna kupujemy miejskie plecaki w sklepach turystycznych (np. w składnicach harcerskich). Lżejsze i bardziej wytrzymałe od typowo szkolnych, lepiej wyprofilowane i wygodniejsze, a częstokroć tańsze.
    • kolibeer2 Re: Jaki plecak wybrac? 28.07.16, 10:20
      www.zalando.pl/the-north-face-borealis-classic-plecak-th344e013-l11.html?sizeshockne%20Size
      jest naprawdę wytrzymały i całkiem pojemny
      starszy trochę model córka nosiła przez całe gimnazjum, do liceum wybrała nowy, bo ten jż się zudził trochę i teraz funkcjonuje jako wycieczkowy
    • dajankowicz Re: Jaki plecak wybrac? 05.03.18, 22:21
      Bardzo fajne plecaki, takie szkolne, ma Globtroter. Cenowo to jakieś 50-60 zł, a jakość w porządku. Mój synek nosi go od zeszłego roku szkolnego i mimo wielu ciężkich przepraw (wiadomo, chłopcy nie zawsze dbają o takie rzeczy) nadal jest zadbany wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka