Dodaj do ulubionych

Co lubicie

31.07.16, 22:15
w sobie najbardziej? Jakie są atuty waszej fizycznosci? Ostatnio nudno na ematce jak diabli, ada milczy, lokitty milczy, kocianna i edel również. Zatem zarzuca lekki temat: z czego jesteście dumne w swoim ciele? Ja po zastanowieniu wymienię stopy, włosy i oczy. Włosy długie i gęste, oczy ponoć inteligentne i pełne życia a stopy długie, zgrabne z pięknymi palcami. No i pupa, ale to dla wybranego smile A co podoba wam się najbardziej w sobie?
Obserwuj wątek
    • facetidealny Re: Co lubicie 31.07.16, 22:16
      bergamotka77 napisała:
      A co podoba wam się najbardziej w sobie?

Wszystko, ale najbardziej rozum big_grin
    • bergamotka77 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:17
      A mężczyzni lubili zawsze we mnie głos i uśmiech, ten drugi ponoć dziewczęcy, ten pierwszy niski i seksowny. Ja nie cierpię swojego głosu, jest bardzo charakterystyczny wink
    • joa66 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:19
      Faktycznie było nudno big_grin Biorę symboliczny popcorn
    • agnieszka77_11 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:20
      Najbardziej oczy i włosy, ale ogólnie lubię swoją twarz i chyba jest ona moim największym atutem.
    • zona_mi Re: Co lubicie 31.07.16, 22:21
      Włosy i głos - szczególnie przez mikrofon.
    • lola211 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:21
      Wysportowana szczupła sylwetka -w moim wieku to niezbyt częste zjawiskosmile.
      Orientalny typ urody.
      • bergamotka77 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:27
        Zazdroszczę, bo wiem że gdybym wzięłas się za porządny trening yo wyglądałabym dużo młodziej bo po rodzicach mam młode geny tj. ponoć nie wyglądam na prawie 40 lat. Duchowo czuje się dużo młodsza i nmamam młodszych znajomych albo starszych więc też na ich tle czuje się młodo. Usta też w miare mam fajne, przy czym nic nigdy sobie nie poprawialam i nie mam zamiaru. 100 proc. naturalna jestem.
        • bergamotka77 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:33
          A najbardziej zazdroszczę kobietom długich i zgrabnych nóg oraz super talii smileTo mój kompleks sad
    • triss_merigold6 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:24
      Włosy, szyja, biust, dłonie.
    • fornitta69 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:31
      Lubie swoja figure od pasa w gore- brzuch,piersi,ramiona,uwazam,ze mam foremne (nogi za to mam zbyt umiesnione i krotkie). A z twarzy to usta zdecydowanie lubie najbardziej. Faceci za to najczesciej komplementowali moj tylek w ktorym ja nie widze nic specjalnego wink
    • miss_fahrenheit Re: Co lubicie 31.07.16, 22:31
      Z atutów czysto fizycznych - przede wszystkim oczy i nogi, poza tym talia, ramiona i stopy.
    • joa66 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:33
      sorry, ale nie mogę się powstrzymać big_grin
      • bergamotka77 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:39
        Joa big_grin genialne. Mój mąż kocha takie klimaty! smile
    • martishia7 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:42
      Masz na myśli takie rzeczy, które są dla nas jak nosek dla Ani z Zielonego Wzgórza? smile To usta - nie są wąską kreseczką, i mają dość intensywny kolor z natury. Koleżanki oświeciły mnie w nastolęctwie, że to jest to, czego mi zazdroszczą, dopiero wtedy zaczęłam zwracać uwagę i doceniłam, że wygrałam los na genetycznej loterii w tym zakresie.
      • bergamotka77 Re: Co lubicie 31.07.16, 22:44
        Ja mam taki kolor z natury, że w podstawówce podejrzewano, że jaje maluję wink
        • martishia7 Re: Co lubicie 31.07.16, 23:21
          Podobnie smile więc na co dzień nie maluję, a jeśli już, to pozwalam sobie na dość intensywny kolor (fuksja rządzi). Moja matka w głębokich latach 60' miała w szkole jazdy o to, że przychodzi z wylakierowaną czupryną. Po prostu miała i ma do dziś takie włosy - ekstremalnie grube, sztywne "druty". Wtedy jeszcze w kasztanowym odcieniu i błyszczące. Na szczęście papa miał miękki meszek i dostaliśmy z rodzeństwem w spadku coś w pół drogi- gęste, grube i mocne, ale nie aż tak sztywne jak mamine. Miłe to są rzeczy wszystko oczywiście, ale żadna w tym moja zasługa - taki genetyczny los. Tak jak i żadna w tym moja wina, że nogi mam umiarkowanie zachwycającej długości wink
    • drosetka Re: Co lubicie 31.07.16, 22:42
      nogi - długie, zgrabne i teraz jeszcze opalone, więc lubię je eksponowac
      biust- dość spory, ale dekolt w koszulkach letnich wygląda ładnie
      włosy - bardzo gęste, az za bardzo i co jakis czas dopada mnie niechęc i scinam je na krótko , aktualnie jestem w trakcie ponownego zapuszczania
      ale zeby nie wyszło ze jestem w sobie zakochana to nie lubię swoich- dłoni( kanciaste łapy robotnika) i brzucha( figura typu jabłko i mam tendencje do oponki)
    • pierwszykot Re: Co lubicie 31.07.16, 22:56
      Nogi i tyleksmile
    • julita165 Re: Co lubicie 31.07.16, 23:05
      Wąskie biodra i długie szczupłe nogi bez śladu cellulitu. Mam 42 lata i niech się 18 tki schowaja. Bardzonie podobają mi się pupiaste z nóżkami jak u kaczuszki.
    • figrut Re: Co lubicie 31.07.16, 23:05
      Mam bardzo ładną szyję, idealny owal twarzy, bardzo ładne stopy i jestem prawie zawsze uśmiechnięta. Jednak cechy fizyczne nie są dla mnie takim atutem, jak umiejętność zjednywania sobie ludzi która najbardziej mi się we mnie podoba smile
      • miss_fahrenheit Re: Co lubicie 31.07.16, 23:36
        figrut napisała:

> Jednak cechy fizyczne nie są dla mnie takim atutem, jak u
        > miejętność zjednywania sobie ludzi która najbardziej mi się we mnie podoba smile

O, szczerze zazdroszczę tej cechy.
        • bergamotka77 Re: Co lubicie 01.08.16, 00:09
          Też ją nam, łatwo nawiązuje kontakty i wzbudzam o dziwo zwykle sympatię wink
    • angeika89 Re: Co lubicie 01.08.16, 00:12
      Dziwnie się pisze o samej sobie w sposób samozachwytu wink
      Uważam, że mam fajne oczy, włosy, usta... chyba ogólnie twarz.
      Piersi i nogi są też są spoko.
      • bergamotka77 Re: Co lubicie 01.08.16, 00:17
        Trzeba angeika czasem zobaczyć w sobie coś ładnego. Polki lubią się dolowac więc to ma być wątek ku pokrzepieniu smile
        • riki_i Re: Co lubicie 01.08.16, 00:29
          Wow, cały ten wątek brzmi jak oferta dla głodnych samców wink
          • bergamotka77 Re: Co lubicie 01.08.16, 00:36
            A jesteś wyglodnialy riki? wink
            • riki_i Re: Co lubicie 01.08.16, 23:59
              Nie, skądże! wink
        • angeika89 Re: Co lubicie 01.08.16, 23:48
          Ja generalnie znam swoją wartość i uważam się za atrakcyjną kobietę, ale gdy przychodzi wymienić swoje atrybuty to dziwnie się czuję. Może to dlatego, że nie jestem typem człowieka co się chwali, opowiada co posiada etc.
          Do twarzy, włosów, piersi i nóg mogę dodać jeszcze tyłek. Najbardziej nie podoba mi się brzuch...
          • bergamotka77 Re: Co lubicie 02.08.16, 00:02
            No to niestety problem wielu rodzacych kobiet - ja też patrzę z podziwem na zdjęciach jaki mialam piękny płaski brzuch przed porodami 4-kg dzieci wink
          • bergamotka77 Re: Co lubicie 02.08.16, 00:05
            To źle angeika że tak myślisz bo tu nie chodzi o chwalenie sue, ale dostrzeżenie w sobie fajnych rzeczy. Polki są uczone od dziecka, aby były skromne i ciche. A dlaczego właściwie? Spójrz na Angielki czy Amerykanki - jaka mają pewność siebie i świadomość swoich atutów!
            • angeika89 Re: Co lubicie 02.08.16, 00:34
              No tak coś w tym jest z tymi Amerykankami i Angielkami.
              Mnie tam nikt nie uczył, że mam być skromna i cicha. Skromna jestem, cicha nie koniecznie smile
              Taka już moja natura wink
    • liisa.valo Re: Co lubicie 01.08.16, 00:39
      Oczy, nos i usta.
    • rosapulchra-0 Re: Co lubicie 01.08.16, 07:20
      Usta, dłonie, paznokcie u rąk i na różnych etapach mojej wagi - piersi.
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Co lubicie 01.08.16, 09:21
      Kolor oczu i ich kształt. I kolor włosów.
    • alpepe Re: Co lubicie 01.08.16, 09:33
      długie stopy, naprawdę cymes.
    • cauliflowerpl Re: Co lubicie 01.08.16, 09:40
      Nie jestem dumna z niczego, bo dumna bywam z rzeczy, ktore osoagnelam, a nie - ktore mam bo mam.
      Ale - lubie:
      Chudosc, ktora mi byla dana w prezencie z pakietem genow mojej Mamy i jej utrzymanie nie wymaga ode mnie zadnego wysilku.
      Oraz - szczegolnie odkad mieszkam w Hiszpanii - dlugie blond wlosy big_grin
      • nolus Re: Co lubicie 01.08.16, 10:06
        Mam bardzo ładne usta i jest to jedna z niewielu części ciała co do których nie mam zastrzeżeń -pełne ale nie przesadnie duże i ładnie wykrojone, nie trzeba ich powiększać za pomocą wypełniaczy suspicious Poza tym na pewno długie nogi i jakoś tak osobiście...bardzo lubię swoje dłonie i nadgarstki. Ale żeby nie było tak super, to natura nie obdarzyła mnie na pewno świetnym biustem ani pięknymi włosami - włosy mam cienkie, nooo...takie typowe dla kobiet z tej części Europy ( Polek, Ukrainek, Rosjanek). Jedyne co w nich jest fajne to kolor i zgarniałam za niego pochwały nawet od fryzjerów, a mi samej podoba się on tak bardzo że od 2 lat konsekwentnie go rozjaśniam tongue_out Biust w sumie nigdy nie był dla mnie przyczyną kompleksów, bo w zamian za to mam przynajmniej ładną pupę. Biorąc pod uwagę całokształt, raaaczej nie narzekam - nastolatką przestałam być dawno temu i głupio już analizować kształt swoich paznokci i ubolewać nad tego rodzaju "defektami" urody...
    • quelquechose Re: Co lubicie 01.08.16, 10:07
      Coś by się znalazło smile Mam ładne kości policzkowe, kształt głowy, biust nie najgorszy, kolor oczu, usta, zęby (choć wymagają stałego nadzoru dentystycznego smile). Długie rzęsy. Kolor włosów (choć po mału siwe się pojawiają i z żalem wielkim trzeba będzie się zabrać za farbowanie).
    • bialeem Re: Co lubicie 01.08.16, 17:51
      Gdybym nie była tak rozlazła, to bym miała niezłą figurę. Nogi, ręce, kadłubek, talia, stopy - wszystko takie jak trzeba i proporcjonalne (ani za długie ani za szerokie). Niestety przy braku ćwiczeń wszystko raczej galaretowate. Oczy - ciemne, duże w mocnej oprawie. Oszczędzam na tuszu. Owal twarzy też niezły, szyja ok. Więcej mi się podoba niż nie podoba. To co niefajne w przyszłości można za rozsądną cenę poprawić skalpelemwink
    • paknaopak Re: Co lubicie 01.08.16, 23:57
      Lubię swoje włosy. Są gęste i zdrowe, niezależnie od tego co z nimi robię. Aktualna fryzura to dzieło henny i fryzjerki, ale też mi się podoba smile
      Mam ładne usta i chętnie podkreślam je kolorowymi pomadkami. Piersi są spoko.
      Ludzie lubią mój głos, podobno bardzo dziewczęcy, i śmiech.
      W ogóle jak się tak zastanowię, to mimo że moje ciało niedoskonałe, to coraz bardziej je lubię ostatnio smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka