a.va 27.08.16, 20:05 Które są dobre, a które absolutnie beznadziejne? To będzie mój pierwszy raz, a włosy mam słabe, nie chcę sobie zrobić na głowie padaki, pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysiowa85 Re: Szampony koloryzujące 28.08.16, 10:07 dzisiaj będę robić pierwszy raz to ci napiszę (mnie zależy na pokryciu siwych) czy to w ogóle działa Odpowiedz Link Zgłoś
mamako2216 Re: Szampony koloryzujące 28.08.16, 23:56 U mnie działa.Ładnie pokrywa siwe.Używam tylko szamponu koloryzyjącego,nigdy farby. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiowa85 Re: Szampony koloryzujące 29.08.16, 09:53 też mnie ciekawi. wczoraj użyłam odświezacza koloru w piance, siwych mi nie pokrył ale chyba troche zabarwił (to pierwszy raz wiec nie spodziewałam sie wielkich efektów) Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Szampony koloryzujące 29.08.16, 09:57 żeby przykryły siwe to prawie bez szans. To szampon, on tylko koloryzuje, kilka myć i po kolorze.No chyba,że dasz czarny na blond Chociaż pewnie też dużo zalezy od włosów. Odpowiedz Link Zgłoś