livia.kalina 30.08.16, 17:39 Bardzo proszę się pochwalić w linku, żebyśmy wiedziały z kim gadamy Mnie wyszła "socjaldemokracja", co mnie dość zaskoczyło... www.quizme.pl/q/paw0/test_polityczny_socln3/394010 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadzik3 Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 17:43 Socjalliberalizm i liberalizm. Bez zdziwienia. Jestem liberałem z serca i duszy Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 17:43 no ja zawsze tez byłam cos mi sie na lewo skreciło ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 17:43 socjaldemokracja, kiedys bym sie zdziwiła, teraz nie (od jakiegos czasu moje poglady to "lewactwo" przyzwyczaiłam sie)....Problem tego quizu jest taki, ze za mało pytań o gospodarkę u mnie mozliwe, ze wynik byłby inny... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 17:44 o matko "w linku", w "komentarzy" miało być, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
migona Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 17:46 chciałam rozwiązać i się chwalić, ale zobaczyłam pierwsze pytanie "czy jesteś za aborcją?" i pomyślałam, że nie ma sensu rozwiązywać testów, do których tworzenia autor/ka nie raczył/a się przyłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 17:57 Miałam dokładnie taką samą reakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 17:49 Taa... pierwsze pytanie 'Czy jesteś za aborcja' - co za debil to pisał??? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 17:51 tak, to zdecydowanie słabe jest pytanie... kto pisał- nie wiem. znacie lepszy test, lepiej przygotowany? rzućcie proszę linkiem Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 17:53 I kolejne kwiatki "Czy władza powinna mieć więcej kompetencji", "Jaki masz stosunek do państw narodowych"(wtf?)... a proponowane odpowiedzi pisał chyba 10latek na kolanie: "tylko państwo kocham je!" Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 18:01 Odpadłam po pierwszym pytaniu, poproszę o inny test. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 18:02 Socjalliberalizm i Liberalizm Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 20:17 Chadecja mi wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 20:22 Coś mi się nie otwiera ale ja i bez testu wiem że konserwatywny liberał w Starym dobrym anglosaskim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 20:23 julita165 napisała: > Coś mi się nie otwiera ale ja i bez testu wiem że konserwatywny liberał w stary > m dobrym anglosaskim stylu. co to je konserwatywny liberał? to takie coś jak Korwin-Mikke? Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 20:29 Socjaldemokracja,co mnie nie zaskoczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Agraryzm 30.08.16, 20:43 "Agraryzm to ruch, którego awangardą jest rolnictwo. Pragnie stworzyć państwo w oparciu o rolników. Popiera tradycję, gospodarkę socjalną i demokrację." Nie wiedziałem, że jestem za PSLem. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Agraryzm 30.08.16, 21:35 No widzisz. Zaangażuj się politycznie, jest dobry czas, z tą ustawą o obrocie ziemią i pomorem świń... Ogarnąłbyś się, poznał może jakiegoś sympatycznego muskularnego rolnika (teraz wyautowani geje robią karierę w polityce, patrz na Biedronia) i od razu by ci głupoty z głowy wywietrzały. Z serca ci radzę, bo te twoje niby-faszystowskie ciągotki to oczywista sublimacja. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Agraryzm 30.08.16, 22:22 Ogarnąłbyś się, poznał może jakiegoś sympatycznego muskularnego rolnika (teraz wyautowani geje robią karierę w polityce, patrz na Biedronia) i od razu by ci głupoty z głowy wywietrzały. Z serca ci radzę, bo te twoje niby-faszystowskie ciągotki to oczywista sublimacja. Hehe, no dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Agraryzm 30.08.16, 23:18 Typowo lewacka nowomowa - nazywanie patriotyzmu faszyzmem... Czuję się centroprawicowcem/konserwatystą. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Agraryzm 31.08.16, 20:53 Oj, nie obrażaj się. Toż piszę, że IMO twój zachwyt nad chłopcami w mundurkach (albo sutannach) co są tacy męscy, i umięśnieni, i tacy męscy, i tatuaże mają i są tacy męscy nie ma podłoża ideologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Agraryzm 31.08.16, 21:39 Zachwycać to się zachwycam swoimi własnymi mięśniami. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 20:57 Socjaldemokracja. Niektóre pytania (i/lub odpowiedzi) są debilne ("Czy jesteś za aborcją?" wygrywa wszystko). Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 21:19 Chrześcijańska demokracja się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 21:46 Socjaldemokracja - i nie zaskoczyło mnie to, bo większość pytań dotyczyła kwestii światopoglądowych. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 21:54 Socjalliberalizm i Liberalizm Pytania były tendencyjne Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Test polityczny - ideologie 30.08.16, 22:03 Socjaldemokracja, bez zaskoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Test polityczny - ideologie 31.08.16, 08:38 Też socjaldemokracja bez zaskoczenia, ale zgadzam się z opinią, że pytania i odpowiedzi są sformułowane infantylnie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Test polityczny - ideologie 31.08.16, 21:05 O matko, to układał jakiś półmózg. Zaznaczyłam, że jestem za aborcją (sic!), za in vitro i za związkami partnerskimi i dostałam w wyniku... chrześcijańska demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Test polityczny - ideologie 31.08.16, 22:22 I tu (na forum) czasem ktos ma problem z uzywaniem przeze mnie angielskich slow OMG, czepiajcie sie tych, ktorzy pisza/redaguja (i wysylaja w swiat) niby po polsku taki quiz! Czy juz naprawde nikt w zadnej szkole nie uczy sztuki zadawania pytan z sensem? OK, wyzlosliwilam sie - venting is over W kwestii zasadniczej, okazalam sie byc socjaldemokrata, co jest raczej oczywiste "Socjaldemokrata" to taka politically correct nazwa dla lewaka, ktorym bylam, jestem i bede forever Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Test polityczny - ideologie 31.08.16, 23:14 Socjalizm i liberalizm. Choć odpowiedzi na pytania czasem niedopasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Test polityczny - ideologie 01.09.16, 07:18 Socjalliberalizm i liberalizm. Ale ten quiz jest dziwny dosyć, nieprecyzyjnie sformułowane pytania - wpisałam na przykład, że jestem za związkami partnerskimi, a jestem za możliwością ich zawierania, a kwestia, czy ktoś jest w związku partnerskim czy nie jest mi obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś