wilowka 01.09.16, 21:30 Pierwszy raz wygasiłam coś - nicka na forumie. a jestem tu 11 lat. Chyba dojrzałam Nie chce mi się naprawiać świata i tłumaczyć. I dobrze mi tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_lasu Re: Mój pierwszy raz 02.09.16, 11:58 Ja też niedawno do tego dojrzałam. Tzn. próbowałam już kiedyś dawno temu, ale wtedy nie było w ogóle widać postów wygaszonych osób i wypowiedzi innych traciły sens, więc zrezygnowałam. A ostatnio hurtem wygasiłam wszystkich, którzy mi działają na nerwy i forum od razu zrobiło się przyjemniejsze I przy okazji widać jak ogromna ilość wątków zakładana jest właśnie przez te osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mój pierwszy raz 02.09.16, 18:43 Własnie uznałam, że takie mikro podnosionka ciśnionka karmią trola moimi emocjami - niech sp...oczywa w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Mój pierwszy raz 02.09.16, 18:57 Bossszzz, poziom przedszkola. Wygaszalabym kolegów którzy pociągnęli mnie za warkoczyki gdyby był wtedy internet. Tak przedszkolaki mogą odreagować . Starsze panie które tu siedzą i wygaszają bo ktoś napisał nie po ich myśli to dla mnie objaw starczego zdziecinnienia Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mój pierwszy raz 02.09.16, 22:31 "Poczułoś" uwielbiam tę formę. W "Autostopem przez galaktykę" przyszło w restauracji do gości przy stole cielę i zagaiło "Czy mogłobym zaproponować się na obiad? " Od tej pory często z mężem tak mówimy Odpowiedz Link Zgłoś