Dodaj do ulubionych

Słuchanie muzyki

10.09.16, 22:18
Z przykrością muszę przyznać, że się zestarzałam. Wypadłam z obiegu. Nie mam bladego pojęcia na czym teraz dzieciaki słuchają muzyki. Córka coś przebąkuję o głośnikach przenośnych ale mam wrażenie, że to totalne gó..., a jakość dźwięku pozostawia wiele do życzenia. Chcemy młodej kupić do pokoju sprzęt, żeby ją w końcu wyprowadzić od nas, z jej hiciorami.
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Słuchanie muzyki 10.09.16, 22:23
      Xs box canton
    • krejzimama Re: Słuchanie muzyki 10.09.16, 22:25
      czasy są ogólnie piekne. Teraz słucham Duka Ellingtona wyszukując jego kawałki na jutubie i spotifaj.
      Słucham muzyki z jutuba, spotifaj, cd i płyt analogowych, korzystam z wieży i głosników na kablu, głosnikow do kompa, przensonego w sypialni do spotifaja. Muzycznie jest wspaniale.
      • glowa_do_wycierania Re: Słuchanie muzyki 10.09.16, 22:31
        No - zgadza się, też korzystam z tych dobrodziejstw ale jak zaproponowałam córci nasze głośniki tannoya - to mi powiedziała, ze to już lekka siara.
    • nightdream Re: Słuchanie muzyki 10.09.16, 22:48
      Jaki macie budżet?
      Nie wiem jak młodzież ale ja do sypialni aktualnie marzę o czymś takim:
      www.bowers-wilkins.com/ipod_and_computer_speakers/ipod_and_computer_speakers/zeppelin_air/

Gra pięknie, łączy się bezprzewodowo tylko kosztuje wink
      • nightdream Re: Słuchanie muzyki 10.09.16, 22:51
        W sumie to ten bardziej:
        m.bowers-wilkins.com/shop/wireless-speakers/Zeppelin-Wireless.html smile
      • glowa_do_wycierania Re: Słuchanie muzyki 10.09.16, 22:56
        O jaa, faktycznie kosztuje. Myślałam, że w 1tys pln zmieszczę się z palcem w d.
    • burina Re: Słuchanie muzyki 10.09.16, 23:37
      soundbar
    • jak_matrioszka Re: Słuchanie muzyki 11.09.16, 01:08
      Mysmy kupili dziecku sam glosnik, ktory sie z telefonem komunikuje i z innymi glosnikami z tego systemu tez. Szwagrowie maja takie w stolowym i kuchni, dzieki czemu ta sama muzyka leci rownoczesnie w obu pomieszczeniach i ciaglosc jest jak sie przemieszczamy. Starsza ma takie male glosniki, tez do telefonu podlacza. Generalnie, przy obecnym nastawieniu na posiadanie wszystkiego na telefonie, to opcja "sam glosnik" jest najpopularniejsza, chodzi tylko o wielkosc.
      cnet3.cbsistatic.com/img/-RWJt_m97Qzq3Kt6wffG5udiguk=/770x433/2016/02/18/34d63f81-353f-4e45-b42c-e89448ef5868/samsmung-wam1500-r1-04.jpg
    • aya-breya Re: Słuchanie muzyki 11.09.16, 02:09
      Starsze mają Soundbar KLIPSCH. Młodszym wystarcza muzyka z telefonu, telewizora czy komputera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka