28.09.16, 22:48
tak się zastanawiam nad kilkoma kwestiami.

Podobno Wojewódzki ma chody w TVN, jego laska która w życiu by sie nie wybiła bez niego jest w reality show.
Jest pokazywana w tak negatywnym świetle, że gdybym była Kubą to bym się naprawdę zdenerwowała.

Z tej dziewczyny wychodzą najgorsze absolutnie rzeczy. Nigdy nie chciałabym jej spotkać. Nigdy nie chciałabym miec z nią nic wspólnego.

Nie wierzę ze produkcja tak tnie materiał, żeby ją pokazac w złym świetle. Ona jest po prostu zła.

Małostkowa, egoistyczna, samolubna, kłamliwa, wredna.

Wszystko wychodzi w ekstremalnych sytuacjach. Na tyle o nas wiadomo na ile nas sprawdzono, a ta laska sie nie sprawdza... Nie chciałabym miec takiej dziewczyny, ani żony. A nawet przykrywki...
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: Renulka 28.09.16, 23:04
      co to sięwydarzyło na początku?!?!?!
      tak czekałam i w kulminacyjnym momencie poprzełączałam programy zamiast podgłośnić........
      co do laski już się w innych wątkach wypowiadałam...
      niestety jak Rodzynkowa odpadła to już nie będzie żadnej akcji pomiędzy tymi dwoma.....a mogło być ciekawie...wink
    • lady_mary Re: Renulka 28.09.16, 23:11
      Też się zastanawiam, nawet jeśli laska jest przykrywką, to nie lepiej by mu było wybrać taką, żeby dało się z nią pogadać?
      Może jak jest w tych sytuacjach kiedy "bogactwo ją przytłacza", to nie wychodzą z niej takie brzydkie rzeczy i nikt się nie spodziewał, że ona aż tak źle wypadnie.
      • mid.week Re: Renulka 28.09.16, 23:27
        A wojewódzki to jest zainteresowany rozmowa z kobietą?
        • lady_mary Re: Renulka 28.09.16, 23:55
          Czyli błąd w założeniu zrobiłam? Wydawało mi się, że jak z kimś się mieszka, to warto czasem móc trzy słowa zamienić..
          • klamkas Re: Renulka 28.09.16, 23:59
            Ale oni potencjalnie mogą zamieniać, bo oboje inteligentni, ale kreują się na złych i bez inteligencji emocjonalnej.
            • lady_mary Re: Renulka 29.09.16, 00:11
              Pani na super inteligentną mi nie wygląda, ale może to kwestia montażu wink
              Na pewno łączy ich patologiczne zainteresowanie sobą i tylko sobą, inni ludzie to widownia.
            • lauren6 Re: Renulka 29.09.16, 09:27
              Gdyby Wojewodzkiemu zależało na inteligentnej żonie to lata temu ożeniłby się z Muchą.
              Ta pani nie jest ani ładna, ani inteligentna, za to ego ma wybujałe w kosmos. Prosta, zła dziewczyna.
              Od razu widać jak na talerzu jakie cechy jej charakteru zaimponowały Kubie. W sumie mnie to nie dziwi, bo zawsze miałam o nim jak najgorsze zdanie.
              • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 11:23
                Przecież to tylko dziewczyna, żadnego prawdziwego ślubu nie było smile
              • naomi19 Re: Renulka 29.09.16, 11:50
                Urody nie można jej odmówić. Ok, ma coś nie tak z workami pod oczami, ale ma zjawiskowe ciało i ciekawą mimikę. Przez jej ahydny charakter widzimy ją po prostu z automatu jako brzydką, ale tak NIE JEST.
                • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 11:56
                  Jak długo ją znasz, że wiesz jaki ma charakter?wink Pracowałaś z nią, chodziłaś z nią do szkoły? A może była Twoją pacjentką? Przyznaj się, skąd ją tak dobrze znasz wink
                  • naomi19 Re: Renulka 29.09.16, 18:16
                    Nie no, przyznam się, że Hitlera też nie poznałam osobiście, ale nie mam o nim najlepszego zdania. I pewnie też zbyt pochopnie?
                    • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 18:39
                      Jak dla Ciebie nie ma różnicy między faktami a reżyserowanym programem rozrywkowym to dziękuję za uroczą "dyskusję".
                      Możesz triumfować smile
                • rhysmeyers22 Re: Renulka 06.10.16, 09:24
                  Jesli przez pojęcie "zjawiskowe ciało" rozumiesz ,mówiąc oględnie i niezbyt ładnie,sucha szkapę bez piersi to szcześliwie większość ludzi ma odmienne zdanie.nie,nie jestem bynajmniej z frakcji popierającej grubasy XD raczej z tych estetycznie wyrobionych.piekne zjawiskowe ciało to subtelne zaokrąglenia,jędrna pupa,kształtny biust ,smukłe nogi ect ect.cos ci sie chyba pomyliło w tym przypadku.
                  • naomi19 Re: Renulka 07.10.16, 20:48
                    Ona nie jest sucha i ma piersi. Rozumiem, że wolisz typ kształtnej Dody, rozumiem, ale są jeszcze inne typy kobiecej urody. Ona ma smukłe nogi, jędrną skórę, pracuje jako modelka i za to jej płacą. Alr to oni się nie znają big_grin
                    • rhysmeyers22 Re: Renulka 21.10.16, 09:02
                      Doda?😀😀😀ubawiłas mnie setnie.zjawiskowa to jest Irina shayk na przykład.cudne ciało i twarz.
                      A owa Renata niestety jest typowym wybiegowym wieszakiem,nawet niespecjalnie znanym.uwierz ze w świecie mody jest milion lepszych od niej.i niestety zjawiskowe ciało nie jest czymś co posiada.amen.
                • sanrio Re: Renulka 08.10.16, 21:28
                  naomi błagam cię...jakie ZJAWISKOWE ciało? Ten przecinek z nogami pająka to ma być to zjawisko? Właśnie na pudelku miałam okazję obejrzeć renulkę jak ją pambuk stworzył - strasznie wygląda sad
              • memphis90 Re: Renulka 29.09.16, 21:00
                >Gdyby Wojewodzkiemu zależało na inteligentnej żonie to lata temu ożeniłby się z Muchą.
                Z Muchą? Która - niestety- stała się potwierdzeniem własnej tezy, że kobietom po ciąży robi się kasza z mózgu...? Choć i przed ciążą nie siała specjalnie tymi perłami intelektu...
    • bergamotka77 Re: Renulka 28.09.16, 23:31
      Straszna to fakt i mam nadzieję ze spotka ją hejt a nie popularność na jaką pewnie liczy.
      • gama2003 Re: Renulka 28.09.16, 23:37
        Już pisałam - życzę super popularności jej partnerce, serio podziwiam tę dziewczynę - jak ona daje radę to ja nie wiem. Anioł nie kobieta wink
        • klamkas Re: Renulka 28.09.16, 23:45
          Raczej d...a, nie kobieta. Nie wyobrażam sobie współpracy z takim babsztylem, nawet jakby mi tvn płacił ;p.
      • mid.week Re: Renulka 28.09.16, 23:43
        Hejtu to ja nie życzę nikomu. Myślę że dziewczynie wystarczy ignor że strony worka z ofertami. Może sobie coś przemysli.
        • klamkas Re: Renulka 28.09.16, 23:47
          E tam... Kuba też zrobił karierę na chamstwie (pamiętacie jak gnoił ludzi w Idolu?). Renatka przy jego wsparciu też zrobi - dzisiaj się dowiedziałam co za jedna, jeśli się utrzyma parę odcinków, to cała Polska będzie wiedziała kto to i że to żona Kuby, o Azji błyskawicznie ludzie zapomną.
          • mid.week Re: Renulka 29.09.16, 09:14
            Wojewódzki zrobił karierę na chamskim poczuciu humoru, u Renulki nie widać ani poczucia ani humoru sad
    • madi138 Re: Renulka 28.09.16, 23:44
      Niektorym jest wszystko jedno, jak o nich mowia, byle tylko mowili. Po trupach do celu- widocznie to ten typ. Przynajmniej teraz juz wiadomo, czemu panienka zwiazala sie z Wojewodzkim i ze nie o wielkie uczucie tu chodzilo.
      Mysle, ze dziewcze liczylo na lans i fejm, ale nie da sie na dluzsza mete i w ekstremalnych warunkach udawac kogos inego, dlatego jej prawdziwa natura wylazi na wierzch.
    • madi138 Re: Renulka 28.09.16, 23:47
      >>Ta kariera to kwintesencja mechanizmów obecnego obrzydliwego świata. <<
      Sugerujesz, ze ten swiat stal sie tak obrzydliwy calkiem niedawno? Takie uklady i osobniki godzace sie na wszystko, dla konkretnych korzysci istnialy od zawsze- wystarczy sobie poczytac ksiazke do historii tongue_out
    • bergamotka77 Re: Renulka 28.09.16, 23:47
      Figurę ma okropna, ale twarz śliczną, taką dziecięcą troche jak Natalia Vodianowa.Tylko odrzuca mnie jako człowiek, jest fałszywa, wredna i przekonana o swojej wyjątkowości. I wbrew pozorom takie jak ona utwierdzaja innych w przekonaniu, że modelki sa zawistne, głupie i puste. Choć nie są, ja znam fajne i mądre modelki, z jedną się przyjaźnie, choć modeling to tylko jedna z aktywności jakimi się zajmuje smile
      • lauren6 Re: Renulka 29.09.16, 09:29
        > ale twarz śliczną, taką dziecięcą troche jak Natalia Vodianowa

Czy ty widziałaś ją z profilu? Może rozmawiamy o 2 różnych kobietach?
        • fornitta69 Re: Renulka 29.09.16, 09:41
          Mnie się ona tez z twarzy podoba. (I tylko z twarzy tongue_out). Duże oczy, subtelne rysy.
          • sanrio Re: Renulka 08.10.16, 21:30
            i nos Włóczykija big_grin
    • fornitta69 Re: Renulka 28.09.16, 23:53
      Ależ ty jesteś obrzydliwy. Każdy twój wpis jaki kojarzę to prostackie w formie mądrości na temat cudzych tylkow. Niedobrze się robi!
    • barbibarbi Re: Renulka 29.09.16, 00:10
      A może to wszystko jest reżyserowane? Zapłacili jej aby była wredna, bo to lepiej się sprzeda. Montują też tak, aby była mega negatywna i już. A ona się cieszy i zgarnia kasę. Nie oglądam tego, ale teraz wszystko jest ustawiane, każdy ma swoją rólkę do odegrania, zawsze musi być czarny charakter.
      • klamkas Re: Renulka 29.09.16, 00:13
        Ale dobry człowiek nie zgodzi się grać takiej roli, więc na jedno wychodzi wink.
        • barbibarbi Re: Renulka 29.09.16, 00:30
          No czego się dla kasy nie robi. Jest najmniej znana, to dostała najgorszą rolę. Zgodziła się na to, bo ma parcie na kasę i na popularność. Z pół roku wszyscy zapomną, że była wredna i głupia w tym programie, ale będą kojarzyć nazwisko i twarz, a Renulka będzie fikać w kolejnych programach "gwiazdy na lodzie" itp za grubą kasę. Wszyscy tam grają pawianów za pieniądze, a jej przypadło granie wrednej i już.
        • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 11:25
          Zatem wszyscy aktorzy, których role to czarne charaktery są złymi ludźmi? wink
    • rosapulchra-0 Re: Renulka 29.09.16, 00:16
      Czy ktoś łaskawie mógłby mi przybliżyć, o co kaman?
      • klamkas Re: Renulka 29.09.16, 00:19
        Azja Express.
        • 3-mamuska Re: Renulka 29.09.16, 00:23
          klamkas napisała:

> Azja Express.

Ktora to?
    • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 00:44
      Może panienka na taką się kreuje. Może ma jakiś w tym cel. Może to tak ma właśnie być, kto wie :wink Skoro małżeństwo fikcyjne (przy okazji gruba kasa z Playa poszła) to i postać w >Azji< może być odpowiednio wykreowana, w końcu też za niezłą kasę :wink
      Mnie inna rzecz dziwi. Przeglądając komentarze w sieci zastanawiam się, co ta dziewczyna złego innym ludziom zrobiła? Jakim trzeba być padalcem, żeby obcemu człowiekowi, który ma w sumie tylko "parcie na szkło" tak źle życzyć? Przecież wystarczy wyłączyć TV, nie czytać pudelków itp.smile Nie będzie klików, nie będzie popularności wink
    • bei Re: Renulka 29.09.16, 07:49
      To rola Lady Makbetsmile
      Pani Malgorzata prowadzi filarowe programy tvn wiec nie moze miec zlego wizerunku.
      Pani Renata przyjela zla role, co tam, za kilka miesiecy nikt nie bedzie pamietal a zarobek wpada na konto.
    • seniorita_24 Re: Renulka 29.09.16, 10:27
      Taka rolę dostała i tak wycinają (oraz podkreślają muzyką i odpowiednimi komentarzami) żeby podpasowała pod nakreślona postać. Sympatii nie budzi w przeciwieństwie do jej partnerki - widać, że jest wytrenowana w pracy z "trudnym klientem" i szefem idiotą i wypada bardzo profesjonalnie.
      Mnie irytuje Hania L.- stara a infantylna i rozpieszczona jak nastolatka z prywatnej szkoły, która usiłuje być na pierwszym planie.
      • paszewa Re: Renulka 29.09.16, 10:46
        Gdyby dostała taką rolę, to po programie chociaż inni uczestnicy by o tym wiedzieli. A dzisiaj Radek i Malgosia dosyc ostro sie o niej w DDTVN wypowiadali.
        Ja nadal nie rozumiem tej akcji z ciężarówką. Wzięli Paskala, miejsce na pace było więc nie rozumiem czemu nie weszli Majdanowie. Skoro Renulka mogła sie im wpakowac na kolana w busie, to oni chyba mogli wejsc na tę pakę.
        • karme-lowa Re: Renulka 29.09.16, 11:02
          Kto odpadł?
          • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 11:28
            Majdany.
            • karme-lowa Re: Renulka 29.09.16, 11:58
              aya-breya napisała:

> Majdany.
              Dzięki. Szkoda, że odpadliuncertain
        • babsee Re: Renulka 29.09.16, 11:04
          Slyszalas przeciez. Bo to bicz jest smileTak powiedzial Radzio.
          • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 11:29
            A co miał powiedzieć skoro kontrakt obejmuje też występy publiczne i wywiady ; ) Trzeba trzymać się wersji reżyserskiej :; )
        • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 11:27
          Nie wzięła Majdanów bo oni mieli odpaść. Proste. Tak założył reżyser. Chyba nie myślisz, że ten program to tak na serio?
          • lilly_about Re: Renulka 29.09.16, 11:31
            Serio? Przecież pół Polski oglądało to tylko i wyłacznie dla Majdanów. Więc?
            • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 11:39
              Nie wiem, czy pół Polski smile Osobiście nie znam nikogo, kto by to oglądał dla kogokolwiek wink
              Ja się tylko dziwię, że dorosłe, wykształcone, obyte osoby wierzą, że tam się dzieje wszystko naprawdę i na podstawie programu określają charaktery uczestników z taką pewnością siebie, jakby ich znali osobiście co najmniej od kołyski wink
              • lilly_about Re: Renulka 29.09.16, 11:53
                Ależ oczywiście, ze nie oglądacie. Za to nie przeszkadza ci to występować tu w roli eksperta ha ha ha
                • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 11:58
                  Eksperta? Wow, dziękuję :smile
                  I tak, wyobraź sobie, że można trochę więcej wiedzieć od drugiej strony, nawet jak znajomi nie oglądają smile
                  • lilly_about Re: Renulka 29.09.16, 12:08
                    No ale chyba jednak nijak ta twoja ma się do rzeczywistości. Majdany były ulubieńcami tłumów. Mam wrażenie, że za chwilę z lodówki wyskoczą.
                    • aya-breya Re: Renulka 29.09.16, 12:12
                      Ale co ta moja? Błagam Cię, nie próbuj mi wmawiać, że to uczestnicy decydują o zawartości odcinka.
              • naomi19 Re: Renulka 29.09.16, 11:59
                Lubisz teorie spiskowe, co nie?
                Przeczytaj, co napisał Saleta na FB po emisji odcinka, w którym odpadł.
                • beata985 Re: Renulka 29.09.16, 12:12
                  możesz wrzucić, bo albo usunięte albo źle szukam...
                  • mid.week Re: Renulka 29.09.16, 12:40
                    www.plotek.pl/plotek/7,78649,20697491,przemyslaw-saleta-ujawnia-kulisy-azja-express-prawda-jest.html
                    • konsta-is-me Re: Renulka 29.09.16, 14:35
                      Nie ma takiej strony.
                      • beata985 Re: Renulka 29.09.16, 15:33
                        konsta-is-me napisała:

> Nie ma takiej strony.
                        jekiej str. nie ma?
                        www.plotek.pl/plotek/7,78649,20697491,przemyslaw-saleta-ujawnia-kulisy-azja-express-prawda-jest.html
                      • mid.week Re: Renulka 29.09.16, 15:35
                        Jak się niedokładnie kopiuje to nie ma wink
          • kowalka33 Re: Renulka 29.09.16, 13:28
            Właśnie wczoraj oglądałam to cudo i jedno mnie zastanawia a mianowicie jak to jest ze te babki mają kupę czysciutkich wyprasowana ch ciuchów same czysciutkie i włoski ułożone . Jak się śpi po kątach i w trudnych warunkach to chyba się tak nie wygląda. Poza tym jak Azja to nie sama bieda jak się popatrzy na auta którymi jeżdżą . Jakaś to zwykła ustawka i tyle.
            • barbibarbi Re: Renulka 29.09.16, 14:00
              No przecież wszystko wyreżyserowane. Scenariusz napisany, kto co ma gadać, sceny zaplanowane, Azjaci wynajęci, samochody wynajęte, sceny zaaranżowane, wiadomo kto i kiedy odpadnie i jaki ma grać charakter, wszystko mają w kontrakcie. Takie "dlaczego ja" tylko lepiej zrobione i z profesjonalistami.
              • mikk25 Re: Renulka 29.09.16, 14:21
                Taka wysoka,strasznie chude nogi i brzydka.
        • fifiriffi Re: Renulka 29.09.16, 14:09
          paszewa napisał(a):

> Gdyby dostała taką rolę, to po programie chociaż inni uczestnicy by o tym wiedz
          > ieli. A dzisiaj Radek i Malgosia dosyc ostro sie o niej w DDTVN wypowiadali.
          > Ja nadal nie rozumiem tej akcji z ciężarówką. Wzięli Paskala, miejsce na pace b
          > yło więc nie rozumiem czemu nie weszli Majdanowie. Skoro Renulka mogła sie im w
          > pakowac na kolana w busie, to oni chyba mogli wejsc na tę pakę.

nikt miał nie oglądać, a wszyscy wiedza o co chodzi a Azja express big_grin
        • beata985 Re: Renulka 29.09.16, 14:15
          paszewa napisał(a):

> Ja nadal nie rozumiem tej akcji z ciężarówką. Wzięli Paskala, miejsce na pace b
          > yło więc nie rozumiem czemu nie weszli Majdanowie.

bo Renulka kazała odjeżdzać kierowcy, czy tam się nie zatrzymywać, na co Rodzynkowa się wkurzyła i też stwierdziła, że nie wsiądzie, bo ona tam jest i to żadna przyjemność..odc. już jest na player wiec musze jeszcze raz zerknąć..
          Skoro Renulka mogła sie im w
          > pakowac na kolana w busie, to oni chyba mogli wejsc na tę pakę.
          to jest właśnie po trupach do celuwink
    • fifiriffi Re: Renulka 29.09.16, 14:03
      kto to k... ta Renulka???
      • babsee Re: Renulka 29.09.16, 14:28
        gwiazdy.wp.pl/kuba-wojewodzki-i-renata-kaczoruk-milosc-kwitnie-5856433306522753g
        • jadis76 Re: Renulka 29.09.16, 17:16
          Ładna dziewczyna. Trochę wredna ale cóż.. ja oglądam i lubię. I cieszę sie ze odpadła rozenek: sztuczna, pusta, śmieszna. A jak usłyszałam wczoraj ze Radosław jest jedynym mężczyzna którego sie słucha etc to ogarnął mnie pusty śmiech bo kilka lat temu udzieliła żenującego wywiadu ibiszowi w kt mówiła to samo o swoim poprzednim mężu. Gorsza od niej w tym programie jest tylko lis i ta faktycznie jest mega brzydka.
    • kok.10 Re: Renulka 29.09.16, 19:55
      Renulka = Żenulka
    • paszewa Re: Renulka 05.10.16, 20:34
      no czekam co dzisiaj moja "ulubienica" pokaże smile
      • mid.week Re: Renulka 05.10.16, 22:47
        Niby nic nie pokazuje ale i tak jest irytujaca wink
        • paszewa Re: Renulka 05.10.16, 23:00
          ale w zajawce zobaczyłam że da czadu w nastepnym odcinku smile
          kto by pomyslał ze bede ogladać to cudo dla niej big_grin big_grin
          biedny Lenio.
          • mid.week Re: Renulka 06.10.16, 09:42
            Będzie się działo! Lenio miał pierwiastek szaleństwa na twarzy wink
      • oqoq74 Re: Renulka 06.10.16, 09:46
        No ale pan projektant też nie robi dobrego wrażenia. Jak dla mnie te niektóre jego teksty i zachowania są równie żenujące.
        • paszewa Re: Renulka 06.10.16, 09:55
          jaki pan projektant? aaaa Jemioł? on jest wiecznie niezadowolony, albo ma taką mimikę...
          w każdym razie z panią Lis pasują idealnie, bo ja bym go już dawno zagryzła za to jęczenie.
          Chociaż fajnie ze nosi plecak Hani.
          Niefajne, ze Hania plecak zdejmuje i zamiast powiedzieć "czy mógłbyś mi pomóc bo nie dojdę" mówi " ale bierzesz mój plecak jak chcesz zebym tam poszła".

Ale ale, to jest wątek o Renulce smile
          • mid.week Re: Renulka 06.10.16, 10:04
            Chyba ma taką mimikę i tembr głosu z lekka płaczliwy. Ale przy tym odbieram go jako człowieka dość pozytywnie do ludzi nastawionego i znającego granice przyzwoitości. Renulka za to co odcinek pokazuje, że ma te granice w zupełnie innym miejscu niz ja. Nie wyobrażam sobie dyskutowania z włascicielem domu, który prosi mnie o jego opuszczenie. A ta, że nie, nigdzi nie pójdzie, do biednej Weroniki gadki pouczające o niepoddawaniu się... Typ "wyrzucaja drzwiami to wepchnie się oknem", mogłaby sprzedawać garnki i pościel z owczej wełny.
          • oklamoradora1 Re: Renulka 06.10.16, 10:06
            Hania to dama, znalazła tragarza, niech nosi.
            A co do Renulki, to nie wierzę, żeby ta dziewczyna nie odgrywała po prostu pewnej roli. Coś musi przykuwac uwagę widzów. Wcześniej wielką gwiazdą nie była, wiec ma niewiele do stracenia - może być mega zołzą, ważne, by ludzi przed tv przyciągnąć.
    • lauren6 Re: Renulka 07.10.16, 20:14
      A nagą Renulkę widziały?

www.pudelek.pl/artykul/98886/calkiem_naga_zenulka_wychodzi_z_morza_zdjecia_s/foto_1#s1

To chyba nie jest plaża nudystów big_grin
      • mid.week Re: Renulka 07.10.16, 20:38
        coś czuję, że "Żenulka" już się od niej prędko nie odklei...
      • paszewa Re: Renulka 08.10.16, 10:31
        widziały. Jestem pewna ze to był jakiś zakład i ona przegrała i miała na tyle duże jaja żeby sie rozebrać wink
        Ja bym tego nie zrobiła smile
        • semihora Re: Renulka 08.10.16, 11:02
          Jaja albo brak mózgu tongue_out
      • mozambique Re: Renulka 10.10.16, 13:53
        jeszce jeden dowód ze szczupły nie oznacza zgrabny
        • naomi19 Re: Renulka 20.10.16, 16:51
          tu jesteś po prostu chamska
          • tol8 Re: Renulka 21.10.16, 09:01
            Bo? Powiedziała prawdę? Mało szczupłych osób jest zgrabnych
            • sid2016 Re: Renulka 06.11.16, 12:00
              Lol... To kto w takim razie jest zgrabny, jeśli nie szczupłe osoby? suspicious Grubaski, o przepraszam - plus size? Czy lansowane ostatnio deformacje typu: krótkie nóżki-wielki tyłek-talia 40 cm? Chociaż to nic dziwnego, że w czasach, kiedy ideałem kobiecej urody jest dupiasty pokurcz typu Kardashianka, wysoka i smukła kobieta nie znajduje poklasku. Ludziom wszystko można wmówić.
    • paszewa Re: Renulka 12.10.16, 21:17
      No! Robię sobie kolację i moszczę miejsce przed TV smile
      Dzisiaj na Pudlu artykuł o tym jak Kuba grozi Majdanom, bo się zdenerwował po tym jak komentowali poczynania jego Renulki.
      Będzie się działo mam nadzieję smile
      • mid.week Re: Renulka 12.10.16, 21:35
        Ooooo przegapiłabym! Idę włączać
        • lauren6 Re: Renulka 12.10.16, 22:01
          Dobry tekst, polecam. Zamiast pani Wojewódzkiej mamy pana Żenulka.
          • mid.week Re: Renulka 12.10.16, 22:20
            Pojechał.... Nie wiem tylko po co. Ludziom przez te pogodę nerwy puszczają. Niech już słońce wyjdzie.
            • paszewa Re: Renulka 12.10.16, 22:44
              ech... oni maja takie zadanie, gdzie Renia może tylko pokazywac swoją wredotę. Szkoda ze nie jest ścigaczem, pewnie zagryzłaby blokera wink
              I szkoda że z tym miłym Leniem jest w parze, ależ urodziny miał chłopak wink
          • konsta-is-me Re: Renulka 12.10.16, 22:56
            Teraz jej jeszcze bardziej nie lubie.
            A Wojewodzkiemu cos uderza pod kopula od jakiegos czasu.
            • klamkas Re: Renulka 12.10.16, 23:01
              Ja ci powiem co im obojgu uderza - konkretny biznes, który wymaga odpowiedniego image'u wink.
      • fornitta69 Re: Renulka 12.10.16, 22:44
        No dzieje się. Ja bym ja zabila ma miejscu tego gościa co z nią wylądował w parze. Zrobiłabym to powoli i okrutnie wink
        • paszewa Re: Renulka 12.10.16, 22:49
          na fanpagu Azja Express jest pińcet postów co ludzie o niej myślą. Że tez ona nie boi sie wychodzic z domu wink
          • mid.week Re: Renulka 12.10.16, 22:55
            Ona jest psychiczna. Odmienia słowo manipulacja przez wszystkie przypadki...
            • gama2003 Re: Renulka 12.10.16, 23:10
              Śmieszy mnie - kiedy #%&$@&%$$ charakter tłumaczy grą.....
              Nie, nie i nie - wychodzi jej spod skóry bezwzględność i egocentryzm wredny.
              Myślę, że państwu Żenulkom niespodziewanie chwieje się popularność. I na zdrowie.
              • klamkas Re: Renulka 12.10.16, 23:17
                Właśnie przeciwnie, nic im się nie chwieje - mają powód do udzielania wywiadów, to tłitów, do odniesień w programie Kuby, do żalów i wyjaśnień, do bycia gwiazdami plotków, gazety.pl, faktu i czego tam jeszcze. W popularności nie chodzi o bycie uwielbianym, ale o ilość newsów w codziennych mediach, a na to Renulka sobie aktywnie pracuje.
                • gama2003 Re: Renulka 12.10.16, 23:40
                  Ale to na chwilę będzie. Raczej to nie będzie sukces długoterminowy. Oboje nie mają hamulców, popłyną na obrażaniu za daleko.
              • itka-julitka Re: Renulka 13.10.16, 12:23
                I śmieszne jest, jak co chwila powtarza, że jej partner próbuje nią manipulowac, że ogranicza jej prawa, jej wolność. Żałosna...
    • cosmetic.wipes Re: Renulka 12.10.16, 22:59
      Dziś oglądałam Azję po raz pierwszy.
      Co za ci#sko z tej Renulki, to szok.
      • mid.week Re: Renulka 12.10.16, 23:02
        No dziś przeszła samą siebie. Nawet nie wiem jak to skomentować. Żałosne to było.
        • fornitta69 Re: Renulka 12.10.16, 23:11
          Ale chyba troche zlamala zasady. Powinna dostać jakas kare tongue_out Bo jakby wyleciała to mogloby sie nudno zrobić.
          • moadek Re: Renulka 12.10.16, 23:18
            Powinna odpaść załamanie regzaminu. Ona jest odpychajaca ,nikt o zdrowych zmysłach nie chciałby z nią przebywać a jeżeli to gra na zamówienie to gratuluję talentu aktorskiego. Czuje się w pełni przekonana .
            • beata985 Re: Renulka 13.10.16, 13:04
              tak sobie myslę, że właśnie dlatego Lenio z Izą nie odpadli, bo powinna odpaść Renulka za złamanie regulaminu....
              ależ Weronika odsapnie trochę, bo za tydzień znowu będzie miała zyebki...
      • beata985 Re: Renulka 13.10.16, 07:55
        oczywiście wszyscy na luzie, bez zbędnej spinki a ta pokazała co potrafi....a jeszcze przed zadaniem mówiła sama-nie będziemy opóźniać....to popłynęła......
        wśród uczestników nie widać do niej jakiejś większej niechęci więc mam nadzieję, że gra i to faktycznie sposób montażu ale niestety po raz kolejny złamała zasady i nie wyleciała...czyżby ona była oddelegowana do wygrania???
        • lauren6 Re: Renulka 13.10.16, 12:51
          Reakcje Majdanów nie było widać by ta niechęć była udawana tongue_out

Natomiast Lenio wygląda na takiego, który wychodzi z założenia, że wszyscy ludzie są dobrzy i trzeba im wybaczać najgorsze świństwo.
          • beata985 Re: Renulka 13.10.16, 12:58
            no akurat Majdanów już nie ma i szkoda, bo program miałby rekordy oglądalnosci...suspicious
            jeszcze Saleta do tego....mogło być tak fajnie....no ale i tak laska przyciąga przed tv....
          • hallbera.jarlakappi Re: Renulka 20.10.16, 21:03
            Lenio jest swiety , Iza tez fajna i się hartuje dziewczyna , od placzu o klapki do wlozenia reki w rybią siorbę. Zaimponowała mi smile
    • gama2003 Re: Renulka 12.10.16, 23:04
      Obejrzałam dzisiejszy odcinek.
      Laska jest beznadziejna, unikam takich osób jak ognia. Fuj.....
      • wioskowy_glupek Re: Renulka 13.10.16, 00:30
        Najlepsze jest to, że już 2 raz złamała zasady programu i jakoś w odróżnieniu od Salety nie wyleciała...
        Porażka...
        • mid.week Re: Renulka 13.10.16, 08:42
          Jeszcze smutniejsze jest, że łamie własne obietnice - raz z jajkami, teraz z blokowaniem. Taka z niej Zenulka Kaczoruk z Gęby Cholewa.

A wywiad, w którym krytykuje ubranie dziennikarza widziałyście...? Żal do kwadratu.
          www.plotek.pl/plotek/7,78649,20780546,renata-kaczoruk-do-dziennikarza-skad-masz-te-marynarke-kluja.html
          • olewka100procent Re: Renulka 13.10.16, 12:48
            Ja podziwiam gościa że nie strzelił jej w gębę za coś takiego
            • mozambique Re: Renulka 13.10.16, 12:51
              a za co ? bo nie widziałam
              • mid.week Re: Renulka 13.10.16, 13:33
                "(...) O ile sam wywiad przebiegł bez żadnych niespodzianek, na zakończenie rozmowy Kaczoruk wprowadziła dziennikarza w konsternację. Nie podobał jej się bowiem ubiór Łukasza Grassa.

Skąd masz tę marynarkę? Przyglądam jej się przez całe spotkanie i trochę kłują mnie oczy - powiedziała.
                Zawstydzony Grass zareagował tylko krótkim "O Jezu". "Na szczęście" Kaczoruk pospieszyła z pomocą i ofiarowała mu marynarkę, którą - jak twierdziła - kupiła w prezencie Kubie Wojewódzkiemu.

Kupiłam ją chłopakowi, ale Tobie chyba przyda się bardziej - podsumowała."

Ach jaka ona jest zabawna...
    • znowu.to.samo Re: Renulka 13.10.16, 13:29
      Poczytałam sobie teraz trochę bo nie w temacie jestem- i stwierdzam, że to jedno wielkie bagno. Wszyscy razem siebie warci. Poza tym podejrzewam że to ustawka mająca przyciągnąć większa widownię do programu, żeby teraz publiczka patrzyła jak Kaczoruk i Majdany sobie do oczu skaczą. Pani trzeba przyznać że wykorzystała swoje 5 minut świetnie -zgarnia kasę za odcinek programu a do tego ostatnio wystepuje w reklamie sieci komórkowej. Niezle, jak na kogoś kogo ja ledwo kojarzę, i to wyłącznie jako dziewczynę Wojewódzkiego. A to pewnie jeszcze nie koniec...
    • paszewa Re: Renulka 20.10.16, 09:28
      no właśnie... czuję się zawiedziona ostatnim odcinkiem wink Albo przemontowali jak odcinki Rolnika z Czarną Wdową Beatą, albo Renia spasowala.
      Odcinek nudny jak flaki z olejem. Chociaż jak Żurawski po polsku do kierowcy mówił "weź nas tary k...., zj...... jesteśmy jak ch...., no plis plis" to parsknęłam aż dzieciaki podskoczyły smile
      • mid.week Re: Renulka 20.10.16, 13:01
        Ta dziewczyna ma wyjatkowy talent do zrażania ludzi wink

https://e5.pudelek.pl/0509d1e26342679097146bda73cb1499741ba0d9.jpg
        • konsta-is-me Re: Renulka 20.10.16, 13:12
          Juz bym chciala zeby ona odpadla wreszcie, znikla zewszad I nie zenowala swoja osoba ludzi.
        • fornitta69 Re: Renulka 20.10.16, 13:18
          Skad to masz? wink Instagram? A mozna sobie podgladac tam slawnych i pieknych jak sie samemu nie ma konta?
          • mid.week Re: Renulka 20.10.16, 13:30
            Instagram, ale już wykasowała wink Weszłam sprawdzić i nie ma, jpg z pudla pobrałam.
            Nie wiem jak z kontem, ja mam a wcześniej nie próbowałam tam zagladać.
          • beata985 Re: Renulka 20.10.16, 13:30
            to twitter raczej..instagram to same fotki.
            • mid.week Re: Renulka 20.10.16, 13:53
              Instagram, tyle że screen komentarzy do fotki.
        • paszewa Re: Renulka 20.10.16, 13:58
          w tym odcinku to ja na miejscu Lenia wywaliłabym ją za burtę wink w tym aucie. To co ona robiło to był skandal i lamanie zasad, ale jak widac ona może w tym programie łamać zasady. Aż załuję że ona nie była w Agencie smile może by ją reszta uczestnikow zostawiła w lesie na pozarcie hienom smile
    • fornitta69 Re: Renulka 20.10.16, 16:22
      Bo Wy wiecie wszystko o Renulce wink wiec mam pytanie: jak to sie stalo,ze wszyscy tam maja w parze jakichs znajomych a ona prawie obca dla siebie dziewczyne? (Nie ogladam od poczatku wiec nie wiem- czemu tak?)
      • hallbera.jarlakappi Re: Renulka 20.10.16, 16:24
        bo nikt z jej znajomych nie chciał z nia jechać ?tongue_out
        • paszewa Re: Renulka 20.10.16, 20:20
          bo jej przyjaciółka rzekomo zwichnęła nogę i poleciła swoją przyjaciółkę, czyli Weronikę która się biedna zgodziła.
          • hallbera.jarlakappi Re: Renulka 20.10.16, 21:00
            tez bym sobie wolala noge zwichnąć

albo złamać

albo amputować
      • naomi19 Re: Renulka 20.10.16, 16:25
        Ktoś z kim miała jechać zrezygnował w ostatniej chwili big_grin
        • beata985 Re: Renulka 20.10.16, 16:26
          ten ktoś chyba wiedział co robi....tongue_out biedna Weronika......
          • mid.week Re: Renulka 20.10.16, 23:45
            ojtam ojtam... ona ma stado klakierów na insta i FB. Częśc osób wpisujących się z abrobatą jest z grona bliskich znajomych. Ktoś ja lubi... Każda potwora - etc.
            • fifiriffi Re: Renulka 21.10.16, 09:55
              to oni sobie sami pary dobierali?
    • mozambique Re: Renulka 21.10.16, 09:47
      Renulak skuteczna , wszystko to jej sie opłaciło
      za chwile w TVN nedzie szedł jej "autorski " program o modelkach na całym świecie
    • mid.week Re: Renulka 21.10.16, 10:17
      Renulka jedzie dalej smile

"Drugim odcinkiem byłam zdruzgotana. Dotarło do mnie, że jako uczestnicy programu jesteśmy tylko narzędziami w rękach produkcji. Tworzymy spektakl, show musi epatować emocjami, być pełne konfliktów – pożaliła się Renulka. I to jest konsekwentnie prowadzone. Chodzi o wyrysowanie jednowymiarowych postaci, niekoniecznie zbliżonych z rzeczywistymi. Myślę, że doskonale wpisałam się w rolę, w której chcieli mnie obsadzić producenci, chociaż nie miałam tego w umowie."

www.pudelek.pl/artykul/99463/renulka_znow_skarzy_sie_na_azja_express_bylam_tylko_narzedziem_w_rekach_produkcji/
      • paszewa Re: Renulka 21.10.16, 10:54
        no ale przeciez nikt nie podkłada glosu pod to co ona robi wink jak mieliby to zmontować tak żeby wyszło że jest zła i niedobra, jak ona jest zła i niedobra wink
        • mid.week Re: Renulka 21.10.16, 11:27
          Pani ma czas kiedy ją słuchają. Na swoje nieszczęście korzysta z tego dobra i przemawia chętnie:

www.pudelek.pl/artykul/99451/kaczoruk_o_reklamowym_slubie_z_wojewodzkim_bronimy_naszej_prywatnosci_to_moj_azyl/
          proponuję program "Renata powie wam wszystko to czego powiedzieć nie chce"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka