mid.week Re: Renulka 24.10.16, 22:06 m.facebook.com/story.php?story_fbid=10209936407981788&id=1082168352 Brudów pranie na ekranie.... Po co jej to? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 24.10.16, 22:34 Pewnie jej to Wojewodzki napisal Ohydna ta cala "afera", juz wolalabym chyba pokazac gola d... dla rozglosu niz go zdobywac w taki sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_mary Re: Renulka 24.10.16, 22:41 Przecież pokazała, nie pomogło, to szuka innych sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 24.10.16, 22:45 No to mogla sie lansowac na operacje zmiany plci albo cokolwiek Zreszta mniejsza z nia ale Wojewodzki mnie jednak zawiodl chociaz juz od jakiegos czasu nie mialam o nim dobrego mniemania... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_mary Re: Renulka 24.10.16, 22:54 Jakoś przez nią totalnie zglupial, przykro aż czytać te wynurzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Renulka 24.10.16, 23:37 Może nie zglupial, tylko niechcacy pokazał prawdziwe "ja"? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 24.10.16, 22:57 Ciekawe co na to Play... szczególnie że na zrzutach ekranu widać że panna ma Plusa Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Renulka 25.10.16, 00:06 OJP ona jest coraz bardziej żenująca Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 29.10.16, 20:23 Nie o Żenulce wprawdzie ale o Perfekcyjnej będzie i jej odpowiedzi na sprawę konfliktu. Małgonia w wywiadzie wyjaśnia, że złożyli pozew bo: „Ja się nigdy nie obrażam jak ktoś obraża mnie. Nawet na zasadzie jestem głupia, gruba, stara, brzydka, źle zrobiłam program. (...) Zaczynam reagować wtedy kiedy porusza się tematy nieprawdziwe!” Prawdziwa królowa cytatów Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Renulka 30.10.16, 08:39 Jakby mnie ktoś wyzwał od starych bab to też bym to olała. Wyzywania od kobiet, które zrobiły karierę prostytuując się w życiu nie puściłabym płazem. Rozenek w tym sporze jak najbardziej kibicuję. Może Kubusiowi trochę rozumku do główki wróci jak będzie musiał sprzedać swoje Porsche by zapłacić zadośćuczynienie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Renulka 30.10.16, 09:13 Kubuś ma samochody lepsze niż Porsche i to w ilości mnogiej i raczej niczego sprzedawać nie będzie musiał. Ale fakt faktem - zachował się jak ostatni burak. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Renulka 02.11.16, 22:37 ależ ja chciałabym zobaczyć Renulkę w tej kukle. Dlaczego jej się nic nie przytrafia takiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Renulka 02.11.16, 22:43 Pierwszy raz ogladalam ten program, renulka zenada poziom najwyzszy, wewszla na ulice pod kola skutera i jeszcze miala pretennsje do kierowcy.Ta dziewucha to dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 02.11.16, 22:47 A rzucenie się do stołu na stypie....? Albo dopytywanie Weroniki skarżącej się że facet ja moletowal o to co dokładnie jej zrobił. Przed kamerami miała opowiadać...? Ja nie wierzę że tacy ludzie istnieją... Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Renulka 02.11.16, 22:59 zabawne w jej ustach tez było to że jak Lenio na skuterze jechał środkiem (tak jakby mógł w języku lokalnym tak z jechac kierowcy) że robi to specjalnie i ze ona nigdy by tak go nie blokowała. Chyba zapomniała o odcinku w którym była blokerem i wszelkie granice przyzwoitości przekroczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Renulka 02.11.16, 23:00 tak z jechac kierowcy = tak kazac kierowcy uwielbiam słowniczek w telefonie Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Renulka 02.11.16, 22:59 Tak masz racje, w calym odcinku byla mega zenujaca, ale przy probie zatrzymania motocykla mogla naprawde spowodowac powazny wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 02.11.16, 23:02 Ojej jestem cytowana? Nie pamiętam nawet ze coś takiego pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Renulka 02.11.16, 23:08 Ba ;D Codziennie mysle o tym cytacie jak zakladam obciskujace gacie, maluje sie i tak sobie dumam, czy ja oszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Renulka 03.11.16, 10:40 A czytałyscie (na plotku lub pudelku), że Wojewódzki żąda przemontowania pozostałych odcinków Azja Express, bo niby pokazują Renulkę w złym świetle? To jest cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Renulka 03.11.16, 12:39 nie wchodzę na te strony dopóki ktoś tu nie zalinkuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 02.11.16, 23:07 Z molestowaniem przegapiłam (przelaczalam na mecz). Renata sprawia na mnie wrażenie strasznie glupiej. Jakies teksty o zakrzywianiu emocji,no luuudzie! Troche jakby nie znala języka polskiego i uzywala nieadekwatnych słów. Jej partnerka z pary tez mnie wkurza,taki typ meczennicy-zamiast sie postawić zdecydowanie to miauczy. I te ich rozmowy o "strategii"- no idiotki,nie da się tego inaczej nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Renulka 02.11.16, 23:17 jej partnerka resztkami sił stara się nie wybuchnąć..... jak by mogła to wydrapałaby jej oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 03.11.16, 10:37 Może lepiej by bylo dla obu gdyby jednak wybuchła,takie kiszenie w sobie emocji szkodzi na cerę Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 03.11.16, 18:19 Jeśli ktoś wybuchł to Renulka Jako portal rozrywkowy poświęcamy temu tematowi sporo miejsca, co najwyraźniej nie spodobało się Renacie Kaczoruk. Modelka wystosowała na adres redakcyjny pismo, w którym straszy nas pozwem i żąda zaprzestania publikacji dotyczących między innymi: 1. Występu Renaty Kaczoruk w Azja Express 2. Związku Renaty Kaczoruk z Jakubem Wojewódzkim Zaczynam mieć wątpliwości czy można być tak ..... dziwnym. Może to jednak taka strategia na Donalda Trumpa? Jego też połowa świata nienawidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 03.11.16, 18:31 Czytałam Mam wrażenie,ze Renata z Wojewódzkim chca powtórzyć "sukces" afery Rafalala-Kisio (przykre to bylo, bo Kisio jest chora na głowę alkoholiczka). Poziom żenady podobny...wiec może Renata jest chora psychicznie, tylko jeszcze niezdiagnozowana? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Renulka 03.11.16, 23:06 A dajcie już spokój z tą kretynka. Narcyz trafił na narcyza-dobrana para. Wojewódzki ma na tyle sprytu, że usiłuje tworzyć wizerunek jaki to on niby autoironiczny/prowokujacy, ale w gruncie rzeczy jest narcyzem. Ona jest bardziej prymitywna w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 05.11.16, 22:07 Wojewódzki wrzuca na fb jakies aresztowania Majdana sprzed 8 lat...on chyba musi Renulke BARDZO kochać, chyba tylko z miłości można tak skretyniec doszczętnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 05.11.16, 22:33 Chyba się odgryza za to, że Perfekcyjna w wywiadzie zaprosiła Renulkę na casting do Projekt Lady Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 05.11.16, 22:37 A oni tak dlugo mogą?? Juz bym chciała zeby Rozenkowa sie nie odgryzala, polubiłam ja w Azja Express Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 06.11.16, 11:39 Nie wydaje mi się. Ile musieliby zapłacić Wojewodzkiemu za taka ustawke? Na ile wycenilby swój wizerunek? Sa lepsze sposoby na podniesienie ogladalnosci, serio-serio. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Renulka 06.11.16, 14:47 To czas wyłączyć tv skoro mamy tego typu gwiazdy. Oglądam ostatnio wywiady przeprowadzane przez Mołek i Wojewódzki w nim zaplatuje je się o własne nogi Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Renulka 06.11.16, 16:32 Prawdziwa Renia - Azja Express na podsłuchu - youtube www.youtube.com/watch?v=yQPGBYU1WVM i cała prawda o tej kochanej dziewczynie Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 07.11.16, 17:16 sceny z Azja Express z podłożonymi dialogami. Np. Renia stopująca Lenia i krzycząca, że kocha ludzi. Stwierdzająca, że musi iśc nakarmić bezdomnego kotka, dlatego nie moze z im wsiąśc do stopa. Jadą na pace a Renia zaniepokojona ze Leniosi uszka przewieje i powinni wysiąść, puka do kabiny krzycząć - wpuśćcie Lenia bo sie pochoruje! Lenio za to miał dialogi chama. Durne ale komiczne Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Renulka 08.11.16, 20:55 www.pudelek.pl/artykul/100274/tvn_chce_ocieplic_wizerunek_kaczoruk_po_interwencji_kuby_zdecydowali_sie_przemontowac_ostatnie_odcinki/ Ciekawe czy przemontowanie odcinków ma na celu ukrycie faktu, że inni uczestnicy Azji grają przeciwko Renulce? Chyba poza Agnieszką i Marysią Renulka zdołała zajść za skórę wszystkim innym parom. Zapowiedź dzisiejszego odcinka sugerowała, że inne pary będą próbowały zablokować Renulce wejście do finału. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 08.11.16, 21:05 żeby ocieplić Renulkę trzeba by ją podpalić. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 08.11.16, 21:09 www.pudelek.pl/artykul/100329/zenulka_klamie_przed_sadem_w_show_sad_rodzinny_zagrala_rozwodzaca_sie_celebrytke/ ciekawe czy ten film też zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 09.11.16, 09:47 Wymiana uprzejmości między paniami chyba nigdy się nie skończy: www.plotek.pl/plotek/7,154063,20949302,malgorzata-rozenek-zazartowala-z-renaty-kaczoruk-zaczelo-sie.html Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 09.11.16, 22:58 Ufff,odpadla nareszcie I jeszcze uslyszala na koniec kilka słów prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Renulka 09.11.16, 23:02 oooo a ja nie oglądałam, wiedziałam ze nie powinnam tu wchodzic dopoki nie obejrze na playerze cała zabawa bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 09.11.16, 23:06 Ile emocji Cie ominie! Ale obejrzyj i tak, fajny odcinek byl- z pająkami Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Renulka 09.11.16, 23:42 Oooo, zaatwili ją koncertowwo, taK emocjonujacy odcinek,że chyba nie zasne... a ta jej prośba do Pascala....przepuscicie nas...no nie na darmo zwąja zenulka.... Szczerze mówiąc to myślałam ze wygra program, nie spodziewałamsie, ze dzisiaj odpadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 09.11.16, 23:50 Proszenie Pascala o przepuszczenie po tym jak go obrzucila jajkami i podarowala mu utrudnienie to bylo mistrzostwo świata Jezeli ona grala tak głupia i wredna to jest naprawde swietna aktorka-ja jednak mysle,ze po prostu byla sobą. Prawie mi jej bylo dzis żal, dobrze,ze juz skończy z robieniem sobie obciachu Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Renulka 10.11.16, 11:51 A mi żal Weroniki. Tyle poświęceń, niechciany tatuaż i wszystko na nic. Jeśli to prawda, że po programie przestała się odzywać do Renulki to wcale jej się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Renulka 09.11.16, 23:52 Jak to mówią karma to suka. Dobrze ją Lenio podsumował. A ja nie mogę się zdecydować, czy bardziej kocham Ize czy Lenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 09.11.16, 23:56 Ja Ize Ona i ta kumpela Wlodarczyk sa tak śmiesznie "babskie", milo sie je ogląda obie. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Renulka 10.11.16, 20:50 Ja już to pisałam, ale ponieważ już się etap Renulki zakończył to powtórzę. Tak naprawdę to przykra sprawa z nią jest, bo my jej nie znaliśmy, albo znalismy jako dziewczynę Kuby. Ma przeciez swoich znajomych ktorzy pewnie poznali ja z tej lepszej strony. A tu taki zonk. Okazuje się że ta miła dziewczyna to wredna zołza, udająca idiotkę, idąca po trupach do celu, zero empatii, złosliwa. Jakbym była jej matka to bym wstydziła sie sąsiadek. Na miejscu Kuby przemyślalabym związek z kimś takim. Zakładając oczywi ście że Renia nie jest przykrywką. Co musiała zrobić tej Weronice ze tamta się z nia nie chce kontaktować? Straszne rozczarowanie człowiekiem, bo nigdy nie miałam do czynienia z taką egoistyczną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 10.11.16, 11:35 Snila mi sie dzis Renulka To byl bardzo dramatyczny sen. Ona i ten aktor,mąż Gasiorowskiej, sie w sobie zakochali. No ale on żonaty i dzieciaty, wiec oboje-on i Renulka walczyli z tym uczuciem,udawali wzajemna niechęć itd. Sen skończył sie scena pocalunku,potem na szczęście sie obudziłam Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Renulka 10.11.16, 11:48 Przedawkowałaś AE Nie mogłam dzis oglądać DD TVN ale nie widzę na ich FB porannego spotkania z odpadającymi uczestniczkami. Zawsze byli a tu cisza...? Miałaby szansę uratować choć odrobinę godności. Stanowczo dziewczyna powinna zainwestować w kogoś od PR. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Renulka 10.11.16, 13:15 z plotów wiadomo, ze dla niego to akurat żadna przeszkoda Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 10.11.16, 15:03 Tak? A to buc A taka fajna ma żonę A zmieniając temat: czy tylko mnie on przypomina Rysia z 13 posterunku? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Renulka 10.11.16, 21:29 Trochę przypomina. Dla mnie to strasznie antypatyczny typ, zaraz po Renulce. Sprawia wrażenie zakompleksionego, złośliwego faceta. Ale coś w sobie musi mieć, bo żonę ma fajną, do tego wyciągnęła go z nałogu i zgodziła się zostać macochą jego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 10.11.16, 21:42 Jak dla mnie ma ładne oczy i jest inteligentny, ma poczucie humoru- pewnie zona w nim widzi cos wiecej Ale ździebko chamowaty przy tym. Nie palam do niego sympatia ale jest ciekawa postacią w programie. To samo z Pascalem. Gdyby wszystkie pary byly słodkie jak Iza z Leniem to by chyba nudno bylo Aha- zauwazylam,ze chyba jedyna osoba z AE,ktora absolutnie nikogo nie obchodzi to kumpel Pascala. Nie pamiętam ani jednego komentarza o nim, normalnie przezroczysty koleś. Ktos go w ogóle lubi/nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Renulka 10.11.16, 17:58 fornitta69 napisała: > Snila mi sie dzis Renulka To byl bardzo dramatyczny sen. Ona i ten aktor,mąż > Gasiorowskiej, sie w sobie zakochali. No ale on żonaty i dzieciaty, wiec oboje > -on i Renulka walczyli z tym uczuciem,udawali wzajemna niechęć itd. Sen skończy > ł sie scena pocalunku,potem na szczęście sie obudziłam zdecydowanie przedawkowałaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 10.11.16, 21:43 Oj tak Ale i tak dobrze,ze mi sie Trump nie przysnil! Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Renulka 16.11.16, 18:43 Oby to nie był sen proroczy. Obejrzałam do końca ostatni odcinek Azja Express: ten koleś się strasznie nakręcił tą rywalizacją z Renulką. Jak dla mnie to była rywalizacja z podtekstem Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Renulka 16.11.16, 14:31 Masłowska jest genialna, nie mogła lepiej podsumować Renulki www.pudelek.pl/artykul/100723/dorota_maslowska_wysmiewa_azja_express_i_zenulke_wizerunkowa_bankrutka/ Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 16.11.16, 17:25 Bardzo dobrze ja opisala. Ale tez zwrocila uwagę,ze hejt jaki ja spotyka jest przesadzony I w sumie troche straszny z socjologicznego punktu widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
sid2016 Re: Renulka 16.11.16, 17:28 Proponuję zajrzeć do źródła, a nie do Pudelka i przeczytać felieton. Najlepiej ze zrozumieniem. www.dwutygodnik.com/artykul/6843-jak-przejac-kontrole-nad-swiatem-nie-wychodzac-z-domu-17.html Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Renulka 16.11.16, 17:40 A ja czytałam i chociaż jest tam wiele trafnych spostrzeżeń to jednak moim zdaniem chwilami Maslowska przesadza- choćby z tym użytkowym podejściem uczestnikow do tubylców. Mam wrażenie,ze zanim zaczela ogladac program miała juz gotowa tezę Odpowiedz Link Zgłoś