mid.week 30.09.16, 17:23 Wystartowało - można głosować. Macie jakieś wybrane projekty? wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,142076,20766234,wroclawianie-glosujemy-na-projekty-wbo.html#ixzz4LjUGZSU6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klamkas Re: WBO Wrocław 30.09.16, 17:46 Częściowo mamy - w rejonowych na pewno "duży" nr 12 (Oświetlenie pętli spacerowo-rekreacyjnej w Parku Grabiszyńskim - zachęcam! ), w ogólnomiejskich "duży" nr 710 (Drzewa dla Wrocławia). Co do tych niskobudżetowych to ciągle się waham. Pewnie stanie na którychś rowerowych, chociaż jest też ciekawy projekt mojego macierzystego wydziału, który jest początkiem większego planu zagospodarowania tej części nabrzeża Odry, ale ścieżki rowerowe są praktyczne i rozsądne, no i nie wiem.... A ty, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: WBO Wrocław 30.09.16, 17:52 Mnie też te Drzewa dla Wrocławia się podobają Co roku wybierałam ścieżki rowerowe, zarówno w rejonie jak i z ogolnych. Ale już ich trochę powstało i czuję, że ze dwa głosy mozna oddać na inne pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: WBO Wrocław 30.09.16, 17:49 Coś mało ich w tym roku. Głosowałam na renowację Fredrusia, oświetlenie Parku Grabiszyńskiego (klamkas- blisko mieszkasz)i oba projekty ścieżek rowerowych. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: WBO Wrocław 30.09.16, 18:07 Dwie pierwsze- Gaj i Spiska. To akurat tereny mojego dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś