sara_lund 09.11.16, 22:40 Macie? Używacie? Działa? Wiem ze lepiej byc boginia fitnessu i nie potrzebowac... nam fajna kiece ale przydaloby mi sie troche wyszczuplic plecy i biodra. Cena spanx zwala z nóg ale moze warto?jaki model? Z nogawkami brac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shell.erka Re: Spanx 10.11.16, 07:38 Nie widziałam niestety nigdzie w sklepach spanxow, ale mam bardzo podobne, z wysokim stanem, bez nogawek. Podnoszą tylek i splaszczaja brzuch i biodra. Idealne na jedzone imprezy, gdzie po kilku godzinach nie zawsze udaje się panować nad brzuchem A na zimę polecam gorąco rajstopy z calzedonii. Te, które reklamuje Julia Roberts. Są niezawodne i idealnie modelują figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
nini6 Re: Spanx 10.11.16, 07:46 shell, w TKMaxx Spanxów do wyboru, do koloru. W dziale z rajtami/skarpetkami Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Spanx 10.11.16, 07:52 No ja te swoje w TK maxx kupiłam ale spanxow nie widziałam. Rozejrze się następnym razem Odpowiedz Link Zgłoś