Dodaj do ulubionych

czulosc facetow

27.11.16, 23:08
Mam problem. Maz jest czuly i mily tylko 5 min. Wtedy kiedy chce seksu. Raz na 10 dni. Ja mam wieksze potrzeby i robie podchody czesciej na co on reaguje agresja. Konczy sie to spaniem oddzielnie i awantura. Czy ja mam duze wymagania dwa razy w tyg? Niestety seks jest wtedy kiedy on ma ochote ale ma rzadko. Czuje sie odrzucona i szukam kochanka.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:11
      On ma takie potrzeby czy możliwości?
      • marcelina36 Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:12
        on ma male potrzeby
        • sueellen Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:14
          Znajdz sobie kochanka. Tak robia faceci, a mamy rownouprawnienie
          • triss_merigold6 Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:16
            Dokładnie. Nie musi się zakochiwać czy od razu snuć planów na najbliższe 5 lat, wystarczy dyskretnie i bez zobowiązań. Nic osobistego, tylko dla higieny.
            • shell.erka Re: czulosc facetow 28.11.16, 01:25
              Bo to takie proste big_grin
              • sueellen Re: czulosc facetow 28.11.16, 09:13
                Oczywiście, że proste. Popatrz na facetów. Zdradzają żony na lewo i prawo bez skrupułów a baby gdy tylko pomyślą że mogłyby z innym choć męża od dawna patykiem nie tkną od razu czują się nieczyste.
                • bistian Re: czulosc facetow 28.11.16, 17:23
                  sueellen napisała:

> Oczywiście, że proste. Popatrz na facetów. Zdradzają żony na lewo i prawo bez s
                  > krupułów a baby gdy tylko pomyślą że mogłyby z innym choć męża od dawna patykie
                  > m nie tkną od razu czują się nieczyste.

A z kim ci faceci zdradzają?
                  Kobiety więcej kłamią i nie chwalą się, zdradzają tak samo.
        • triss_merigold6 Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:14
          No to ma, pewnie zawsze miał. Jak już przerobiłaś opcje z rozmawianiem/zachęcaniem czy inne polecane przez poradniki, a nie zamierzasz zmieniać męża, to znajdź sobie dyskretnie kochanka na raz w tygodniu, tylko bez zaangażowania emocjonalnego i łzawych zwierzeń.
          Nie ma za co.
    • anorektycznazdzira Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:14
      > Czuje sie odrzucona i szukam kochanka.
      no a czego on się innego spodziewa?
      Raz na 10 dni?! Matko...
      • marcelina36 Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:20
        Ale to nie tylko o seks chodzi. Ja sie prosze o buzi, przytulenie, wsparcie. Do cholery mam dosyc sie prosic
        • anorektycznazdzira Re: czulosc facetow 28.11.16, 17:12
          Ja się zgadzam, to się nie da! A poza tym krew nie woda, nie dość, że niefajnie to za rzadko.
          Facet, przepraszam, idiota albo celowo Cię zniechęca. W każdym razie ja bym się na pewno zniechęciła.
    • yaguarete Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:21
      Zaproponuj mu jakas odmiane np. seks w trojkacie albo jakies role play, jakies gadzety, jest mnostwo opcji, do wyboru do koloru, co kto lubi. Moze w wasz zwiazek wkradla sie rutyna i stad ten problem wink
      • marcelina36 Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:23
        Nie to nie rutyna. On nie ma ochoty bo mu starczy tak rzadko. Zreszta on nie jest wylewny i nie jest czuly. Nie wiem czy kobiety takich lubia
        • yaguarete Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:28
          marcelina36 napisała:

> Nie to nie rutyna. On nie ma ochoty bo mu starczy tak rzadko. Zreszta on nie j
          > est wylewny i nie jest czuly. Nie wiem czy kobiety takich lubia.

No ale czy zawsze taki byl czy sie zmienil jakos w ostatnim czasie? Jezeli zawsze badz od dluzszego czasu, to do tej pory ci to nie przeszkadzalo? A jezeli sie zmienil, to co bylo tego powodem? Moze cierpi na jakies zaburzenia, ma kochanke, jest kryptogejem....itd.
        • aankaa Re: czulosc facetow 28.11.16, 00:06
          marcelina36 napisała:

> Nie to nie rutyna. On nie ma ochoty bo mu starczy tak rzadko. Zreszta on nie j
          > est wylewny i nie jest czuly. Nie wiem czy kobiety takich lubia

1) starczy to jest uwiąd / a może chciałaś napisać "sterczy"
          2) coś w sobie (innego) ma skoro go polubiłaś tongue_out
      • triss_merigold6 Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:23
        Gee... tak, na pewno gość, który ma ciśnienie 3x w miesiącu odnajdzie się w trójkącie, do którego trzeba mieć niezłą kondycję.
        • marcelina36 Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:25
          Jakim trojkacie....hehe. On ma niskie libido. Nigdy uczuc nie okazuje. Jest zimny. Seks rzadko. Tylko wtedy kiedy on ma ochotr
          • 3-mamuska Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:30
            To znajdź sobie kochanka z ktorym beda czułości miłe telefony, smsmy, romantyczny spacer.
            Poszukaj na fb Dorota zdrada w sieci,doskonale wie jak sobie radzić.
            • triss_merigold6 Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:31
              A po huk jej romantyczne wieczory i miłe telefony? Przecież wtedy wtopi emocjonalnie i nie będzie mogła tylko korzystać z urozmaicenia.
              • 3-mamuska Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:52
                triss_merigold6 napisała:

> A po huk jej romantyczne wieczory i miłe telefony? Przecież wtedy wtopi emocjon
                > alnie i nie będzie mogła tylko korzystać z urozmaicenia.

Ale ona tego chce, przeczytałaś czułości nie seksu.
                Chce buziaczka itp. Wiec nie tylko kontaktów seksualnych.

Zreszta skoro maja taki dziwny układ z mężem moze czas zakończyć to maleństwo.
                Jak maz moze reagować agresja na buziaka czy przytulenie od zony?
              • anorektycznazdzira Re: czulosc facetow 28.11.16, 17:14
                Wtopi czy nie wtopi, będzie miała jakiś normalny kontakt z żywym z krwi i kości facetem, a nie jakąś k* atrapę wuj wie na co i po co
          • yaguarete Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:33
            marcelina36 napisała:

> Jakim trojkacie....hehe. On ma niskie libido. Nigdy uczuc nie okazuje. Jest zim
            > ny. Seks rzadko. Tylko wtedy kiedy on ma ochotr

No ten trojkat to tak z przymruzeniem oka byl zasugerowany wink Na wypadek, gdybys byla trollem.
      • mynia_pynia Re: czulosc facetow 28.11.16, 17:38
        Nic niech nie proponuje! Dlaczego ma się sznacić i prosić męża o dotyk, odstawić misia niech jedzie na ręcznym. A sobie znaleźć kochanka, ale to nie proste, ja szukam i szukam i wszyscy zbyt banalni albo bez żon.
    • aurinko Re: czulosc facetow 27.11.16, 23:42
      Znajdz sobie kogoś a jak mąż będzie się łasić to go pogoń, ja mu wystarcza raz na 10 dni to bez problemu wytrzyma miesiąc czy dwa posuchy, a ty sobie pouzywasz.
    • feel_good_inc Dymaj na boku, ematki radzą 28.11.16, 08:35
      Was trzeba wysłać na terapię i to razem. Serio piszę, z sytuacji przedstawionej wynikają jakieś deficyty w głowie męża i bez pozbycia się ich na otarcia w sromie nie masz dużych szans.
      A jak nie będzie chciał iść, to znajdź sobie kochanka.
    • inguszetia_2006 Re: czulosc facetow 28.11.16, 09:03
      Witam
      A może on woli chłopców, co? Myślałaś kiedyś o tym?
      Pzdr.
      Ing
      • kropkacom Re: czulosc facetow 28.11.16, 09:10
        No tak, bo facet nie może mieć mniejszych potrzeb w temacie big_grin Woli chłopców... Ludzie...
    • kropkacom Re: czulosc facetow 28.11.16, 09:15
      Nie masz dużych wymagań. Musicie o tym spokojnie porozmawiać po prostu. Może na jakieś terapii?

PS. Na libido bardzo kiepsko wpływa stres i zmęczenie. Zarówno na kobiety, jaki i na mężczyzn.
    • bywalec.hoteli Re: czulosc facetow 28.11.16, 10:15
      spam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka