laruara 07.12.16, 00:33 ...telefon bezprzewodowy... Miało być termometr bezdotykowy... Koleżanka zaniemówiła, ale.... Co robi niewyspanie z człowieka. Czemu dzieci chorują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sacea Re: Kupiłam sobie.... 07.12.16, 00:35 Koleżanka kupiła złote kolczyki, a pojechała do sklepu po płaszcz zimowy... widzisz, zdarza się nawet wyspanym i bez dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Kupiłam sobie.... 07.12.16, 00:37 sacea napisała: > Koleżanka kupiła złote kolczyki, a pojechała do sklepu po płaszcz zimowy... > widzisz, zdarza się nawet wyspanym i bez dzieci :- D Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Kupiłam sobie.... 07.12.16, 08:36 A kiedyś zupełnie wyspana i trzeźwa zamówiłam szafkę drewnianą, olejowaną a chciałam lakierowaną, transport, zdzieranie oleju i pokrywanie lakierem kosztowało mnie połowę z tego, co cała szafka... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Kupiłam sobie.... 07.12.16, 09:37 Proszę cię...ja wczoraj umyłam się, uczesałam, pomalowałam, ubrałam, spakowałam swoje badania, zamówiłam taksówkę i jeszcze raz zerknęłam w terminarz wizyty u lekarza......na jutro Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Kupiłam sobie.... 07.12.16, 09:56 oj tam, i tak nic nie przebije kupionej przez pomyłkę sukni ślubnej la manii, przez niedoszłą (?) żonę pana Krupy byłego męża Górniak, którą teraz wystawiła na sprzedaż kiedy Krupa wyszedł z aresztu. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kupiłam sobie.... 07.12.16, 10:11 Wyspana i trzezwa kupilam 2pare takich samych butow,bo o pierwszej zapomnialam. Teraz pudelka mam pooznaczane i mam Liste,bym nie zapomniala co mam Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Kupiłam sobie.... 07.12.16, 10:58 oj , ja tam kiedys pojechałam po kanape a kupiłam samochód Odpowiedz Link Zgłoś