fabryka.lodow.napatyku 31.12.16, 03:40 serial o zdradzie, skonczylam ogladac wczoraj, chcialam polecic. Wspanialy. histora o tym jak sie zmierzyc ze zdrada.o bolu. o zemscie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziaadek Re: Doctor Foster 01.01.17, 16:05 Widziala ten serial pare miesiecy temu i faktycznie jest bardzo dobry. Tez polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziaadek Re: Doctor Foster 01.01.17, 16:35 u mnie we Francji lecial w telewizji ale mozna tez bylo go sciagnac z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Doctor Foster 02.01.17, 11:25 W Polsce leciałna ale kino. Niezły, tez mi sie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Doctor Foster 15.02.17, 09:18 Czy może wiedzieć, gdzie znaleźć ten serial online? W czasie wakacji mignęło mi kilka scen któregoś odcinkaw TV na alekino, ale nie miałam możliwości obejrzenia calości. A to, co widziałam, wydalo mi sie bardzo interesujące... Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Doctor Foster 15.02.17, 10:43 Dobry serial, doktor foster to taka lepsza odmiana ematki. W alekino dość często są powtórki może jeszcze będzie szansa zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Doctor Foster 15.02.17, 21:00 No właśnie też w tych fragmentach wydał mi się ciekawy. Strasznie żałuję, że nie mam jak go obejrzeć, bo nawet, jeżeli powtórzą go w Alekino, to nie mam szans, z/w na swój rozregulowany tryb życia. Tylko online w dogodnej dla mnie godzinie... Szkoda, że nie mogę go namierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś