Dodaj do ulubionych

Pomocy...numer

17.01.17, 08:44
Jeszcze wczoraj nie myślałam, że bd potrzebować pomocy.

Wróciłam do PL. Usłyszałam o obowiązku rejestracji numeru. No to poszłam i zarejestrowałam.
Dostałam 1000 zł na sms i rozmowy. Doładowałam międzyczasie konto z 3 razy bo wysyłałam charytatywne sms i wiadomo z konta promocyjnego z 1000 zł nie można.

A dziś nie mam sieci, nieudana rejestracja karty sim. WTF?
Przepatrzyłam sms mam komunikat, że jak nie doładuje konta stracę numer. Z jakiej niby okazji? Czemu nikt mi o tym nie powiedział. SMS z numerów XXXX usuwam albo ignoruję nawet nie czytam. Da się coś zrobić i dlaczego TO się stało?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Pomocy...numer 17.01.17, 09:12
      Pewnie rejestrowalas w placowce posredniczacej i czegos nie dopelnili. Od znajomej cos pesel zle wpisali i potem nie dzialalo
      • tajemnicza.a.m Re: Pomocy...numer 17.01.17, 09:17
        Nie. Chyba już rozkminiłam. Byłam za granicą nie doładowywałam kartami za 30 zł tylko np 5 X 5 i teraz też jak wysyłałam sms. Po prostu mój numer niezależnie od rejestracji miał stracić ważność jak nie doładuję konta. I stracił zaraz po tym jak 1000 zł się skończyło. A szanowna orange nie wysyła komunikatu dzień przed żeby człowiekowi przypomnieć a kilka dni wcześniej . Zawaliłam.

Jestem na mieście, czy w salonie orange pomogą mi odzyskac numer? czy musze sama na necie szukać itp.
        • asia-loi Re: Pomocy...numer 17.01.17, 09:21
          tajemnicza.a.m napisała:

> Jestem na mieście, czy w salonie orange pomogą mi odzyskac numer? czy musze sama na necie szukać itp.

Powinni Ci pomóc w salonie.
    • mikams75 Re: Pomocy...numer 17.01.17, 11:17
      mieszkasz na stale w pl?
      bo jesli nie, to ja nie wiem czy jest sens utrzymywania numeru i robienia wiecznych doplat. A moze jest ju jaka siec, gdzie nie trzeba doplacac zeby utrzymywac numer?
      Ja ostatecznie zrezygnowalam z posiadania stalego numeru i jak mi byl potrzebny telefon to po prostu kupowalam nowa karte na krotko. Wszyscy moi znajomi notorycznie zmieniaja numery telefonow, nikt juz za tym nie nadaza a kontakt jest i tak przez net.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka