Dodaj do ulubionych

Społeczna kampania anyalkoholowa-ktos pamięta?

02.02.17, 23:16
Kilka lat temu były takie reklamy zagraniczne,szukam jednej,jak chłopak wygrywa mecz i wsiada po piwie do auta,a niedaleko tata gra z dziećmi w piłkę na ogrodzie...Chłopak traci panowanie nad kierownicą,rozwala ogrodzenie..zabija chłopca...Może ktoś pamięta.?
Druga to była,jak pijany kierowca zabija chłopaka,który stoi ze swoją dziewczyną ...Oba filmiki drastyczne..
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: Społeczna kampania anyalkoholowa-ktos pamięta 02.02.17, 23:19
      Byly. Pamietam. Ciezko zapomniec.

youtu.be/vBsQc0a_8sE tu masz pierwsza.
      • mamaemmy Re: Społeczna kampania anyalkoholowa-ktos pamięta 02.02.17, 23:27
        tak,o to mi chodziło,ale o wczesniejszą wersje-generalnie o tamtą muzyke,w tej wczesniejszej wersji. Jak mogę to odszukac ?
        • dziennik-niecodziennik Re: Społeczna kampania anyalkoholowa-ktos pamięta 02.02.17, 23:31
          Wpisz na youtube 'don't drink drive commercial' i przeszukuj po kolei.
          Ale jak znalezc co za muzyka w reklamie to ja nie wiem...
          • mamaemmy Re: Społeczna kampania anyalkoholowa-ktos pamięta 02.02.17, 23:35
            mam..
            www.youtube.com/watch?v=6mU_Y8_hJ64

teraz muszę znalezc co to za muzyka..chodzi za mną od wielu lat
            • ginger.ale Re: Społeczna kampania anyalkoholowa-ktos pamięta 02.02.17, 23:49
              Nie otwieralsm tej reklamy, ale jeśli jest przez chwilę sama muzyka, bez gadania, to można spróbować odtworzyc ją na kompie i sprawdzić telefonem (chyba każdy smartfon ma jakas aplikację do wyszukiwania muzyki w stylu trackID).
              • mamaemmy Re: Społeczna kampania anyalkoholowa-ktos pamięta 02.02.17, 23:55
                mam juz,wpisalam w google slowa tej piosenki i wyszlo mi -Gary Jules Mad World
    • mamaemmy dziennik-niecodziennik 02.02.17, 23:44
      a umiesz mi znalezc tą muzykę-w moim linku?
      • mamaemmy Re: dziennik-niecodziennik 02.02.17, 23:50
        mam juz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka