Dodaj do ulubionych

a może wybory Miss Patologia na forum? :D

06.02.17, 23:30
Emamie zawdzięczam przede wszystkim świadomość, że jestem patologią. I to w tylu aspektach, że ciężko zliczyć, ale spróbujmy:
- rodzice zgotowali mi kurnik - w domu rodzinnym dzieliłam pokój z rodzeństwem,
- do 29 roku życia mieszkałam w wynajętych mieszkaniach dzieląc je z obcymi ludźmi,
- jeżdżę komunikacją miejską,
- nie mam bidetu.
Coś mi się pewnie jeszcze przypomni. Ale póki co, kto da więcej? smile
Pamiętajcie - w zabawie liczą się tylko ematkowe standardy patusanu, bo ma być na wesoło, a nie na smutno.
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 06.02.17, 23:35
      Przebieram nogami big_grin
      • pieskuba Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 15:10
        Dziewczęta, kryteria są niejasne! Co musi, a czego nie może patologia? Jakie są czynniki dyskwalifikujące?!
    • tt-tka Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 06.02.17, 23:43
      Kandyduje ! Wszystko co powyzej - nawet obecnie mieszkam w wynajetym mieszkaniu - pale, nie mam sprzataczki, a sama sprzatam, kiedy mi sie zechce, nie jestem waska specjalistka, urlopy spedzam w Polsce... jak mi cos jeszcze przyjdzie do glowy, to dopisze.
      • konsta-is-me Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 03:29
        Ja to samo, w dodatku nie robi mi się niedobrze i nie mdleje od dymu papierosowego!!
        Jak palacz przechodzi obok nie wzywam pogotowia, policji ani nawet straży pożarnej.

I jeżdżę komunikacja miejska.W nocy też.

Nie zmieniam ścierek kuchennych kilka razy dziennie, o zgrozo nawet ich nie prasuje.
        Ale nabyłam kosz na śmieci do łazienki.

Nie wymieniam garderoby co sezon.
        Nie mam ani jednego kaszmirowego swetra.
        Niestety mam jeden z merynosów, ale z lumpexu , więc się nie liczy.
        Ani butów za kilkaset zl.

Nie rozkoszuje się piciem czerwonego wina z mężem.
        Nie chce pić kawy na tarasie (którego nie mam)
        Auta i prawa jazdy też nie mam.
        Ani poduszki finansowej .

Zarabiam mało i nie jestem wąska specjalistka.

• afro.ninja Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 07:15
          Ten kosz w łazience.... dyskwalifikacja
          • rosapulchra-0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:22
            Wywaliłam kosz z łazienki! Mogę?
        • dyzurny_troll_forum Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:41
          konsta-is-me napisała:

> Nie chce pić kawy na tarasie (którego nie mam)

Jakby miała to byś chciała.... oczywista oczywistość!
    • nastjaa Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 06.02.17, 23:54
      Nie zarabiam miesięcznie trzech średnich krajowych. Moj mąż też nie.
    • ania.rene Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 06.02.17, 23:55
      Mam mieszkanie na kredyt,
      Tylko 3 pokoje i w tym sypialnia z dzieckiem,
      Nie mam studiów
      Zarabiam poniżej średniej
      Jadam w domu
      Mam tanie buty i ubrania
    • kota_marcowa Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 06.02.17, 23:59
      To ja tylko komunikacją jeżdżę, ale dlatego, że mam dobry dojazd i lubię, niech będzie, że w tej kwestii, ekscentryczka tongue_out
    • tajemnicza.a.m Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:09
      Do tej pory wypomniano mi że:

- że nieambitne programy chce oglądać: np Agent.

poza tym idąc za waszym przykładem:

- nie mam i nigdy nie miałam ani jednej markowej rzeczy, nigdy nie miałam żadnych oryginalnych ubrań, butów itp.
      - nie orientuje się w markach ciuchów, kosmetyków itp czuje się jak matoł w rozmowach n/t
      - ponad miesiąc temu wynajmowałam nie mieszkanie z obcymi ludźmi a mieszkanie z obcymi ludźmi i pokój z kumpelą
      - pochodzę z rodziny wielodzietnej.
      - jeżdżę komunikacją a nawet chodzę na piechotę jak znany wsiowy włóczęga
      - nigdy nie byłam na prawdziwych wakacjach ( to mnie k...a boli najbardziej)
      • tajemnicza.a.m Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:11
        A, nie jestem w związku! Patologia X2 w tym wieku to pewnie jestem taka brzydka, beznadziejna, że nikt mnie nie chce.
    • tt-tka Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:10
      Mam kosz na smieci w lazience. To kwalifikacja czy dys- ?
      • antypomidorowa Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:13
        Nadrabiasz paleniem big_grin
    • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:13
      Glejtu nie mam, konta nie dzielę, kołdry też nie, dzieci mieć nie chcę, urlopu nie spędzam.
      Cholerny bidet trochę bruździ. Ale za to kosz jest dla kotów nie dla gości.
      Może mnie uratuje tylko jeden prysznic dziennie.
      • afro.ninja Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 07:17
        Niestety nie. Bidet to nie przelewki.
        • cauliflowerpl Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:56
          Wlasnie. Ja ma dwa. Mozesz jeden zaadoptowac duchowo.
          • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:21
            Kuźwa. Wiedziałam. Mogłam chociaż napisać, że częściej kot w nim śpi niż cokolwiek innego...
            Cauliflower, z tego co pamiętam, to Twój jeden bidet nie działa suspicious
            Więc wiesz...
            • cauliflowerpl Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:29
              To tym bardziej. Zaadoptowac duchowo niepelnosprawny bidet - to nobilituje.
              • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:40
                big_grin Dobra, przekonałaś mnie big_grin
              • tt-tka Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:23
                cauliflowerpl napisała:

> To tym bardziej. Zaadoptowac duchowo niepelnosprawny bidet - to nobilituje.

Z lekka potluczona wypelzam spod stolu, pod ktory wlecialam po przeczytaniu powyzszego. Rezygnuje z walki o tytul miss, choc przypomnialam sobie kilka kolejnych grzechow. Duchowej adopcji niepelnosprawnego bidetu nie przebije !
                Ech, nawet w patologii nie jestem w czolowce, co za nedza... chyba sie uchleje wieczorkiem... zamiast zadzwonic do nieposiadanego psychoanalityka...
    • liisa.valo Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:19
      Podpisuję się pod twoim. Na dodatek nie podaję dziecku hummusu, sprzątaczki też nie mam - jak miałam, sprzatalam zanim przyszła, bo mi było wstyd za bałagan. Nie mam genialnego dziecka - jeszcze rok temu zjadala piach z piaskownicy zamiast chodzić na angielski i tenisa. Odzywiam się fatalnie, a pracę mam średnio płatną i są dni, że nie mam kiedy się wysikac, nie mówiąc o targaniu pudełek z ekojedzeniem do pracy.
    • eulalia_bardzo_przecietna Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:38
      Z jednej strony jestem mocną patologią - wynajmuję zamiast kupić, nie gotuję, nie jeżdżę nigdzie na wakacje (bo nie mam z kim), nie mam własnego samochodu.
      Z drugiej strony - mam dobrze płatną pracę, nie mam żadnych zobowiązań, nie muszę dzielić mieszkania z obcymi ludźmi,
    • lady_mary Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:39
      Za mało zarabiam, za dużo ważę.
      Bidetu nie mam.
      Nie miałam cesarki.
      Moje dziecko nie wyjdzie z domu bez czapki (uważa, że to element obowiązkowy stroju, tak jak buty).
      Za długo robię kupę (serio kiedyś na tym forum wyczytałam ile sekund powinno to zajmować).
      Za rzadko zmieniam pościel.
      Nie gotuję ekosreko.

Gdyby nie fakt, że mam wredną teściową, to chyba musiałabym się wypisać z forum. I kosz w łazience jeszcze mnie ratuje.
      • liisa.valo Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:42
        A, też nie zmieniam pościeli co tydzień. Ani nie nakazuję zmiany. A poród naturalny to dobry jest, prawidłowy smile
      • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:52
        >>serio kiedyś na tym forum wyczytałam ile sekund powinno to zajmować
        noo, to przebija wątek o koszu
        oraz o paleniu dokumentów
      • tt-tka Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 01:08
        lady_mary napisał(a):

> Za mało zarabiam, za dużo ważę.

ja tez, ja tez !

> Za długo robię kupę (serio kiedyś na tym forum wyczytałam ile sekund powinno to
        > zajmować).

O mamusiu. Nie znalazlam. Nie przyznam sie, ile czasu spedzam na kiblu, ale lubie tam poczytac. Co gorsza, czytam chlam. Czasem ogladam Kiepskich i Miodowe lata. I stare Kobry. Juz siegnelam dna ?
        • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 01:12
          przeczytałam "co gorsza tam chlam" uncertain
          czas spać
        • latarnia_umarlych Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:27
          tt-tka napisała:
          > > Za długo robię kupę (serio kiedyś na tym forum wyczytałam ile sekund powi
          > nNie przyznam sie, ile czasu spedzam na kiblu, ale lub
          > ie tam poczytac.

O, siostro! I ja czytam w kiblu, na dodatek czasem biorę tam laptop...

Oprócz tego:
          - żyję z konkubentem i jestem bezdzietna
          - nie mamy sprzątaczki
          - wynajmujemy mieszkanie, w którym nie ma bidetu ani zmywarki, nie mówiąc o tarasie (nie był potrzebny, nie pijam kawy...)
          - mam krzywe zęby i wyglądam przez to jak wampir
          - pracuję niewiele, żeruję na pracowitości konkubenta
          - maluję się tylko do pracy (znaczy rzadko)
          - prysznic biorę raz dziennie, włosy myję jeszcze rzadziej
          - czasem popalam
          - a na imprezie zdarza mi się zwyczajnie na...bać
          - nie mamy samochodu
          - zmiana pościeli co 2 tygodnie to max moich możliwości
          - kocham frytki i nic tego nie zmieni

Myślę, że mocna ze mnie kandydatka.
      • swiecaca Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:29
        lady_mary napisał(a):

> Za długo robię kupę (serio kiedyś na tym forum wyczytałam ile sekund powinno to
        > zajmować).

błagam o link, muszę sprawdzić czy jeszcze spełniam standardy ematki
        • rosapulchra-0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:26
          1,5 godziny wystarczy?
        • lady_mary Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 17:48
          Znalazłam! Wg dosi przysługuje 30 sekund na kupę. forum.gazeta.pl/forum/w,567,161015335,161015335,Zle_nawyki.html?pelna=tak
          • znowu.to.samo Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 19:26
            No to ja spełniam ten wymóg, ale tylko wtedy gdy mam sraczkę big_grin
          • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 19:46
            >>forum.gazeta.pl/forum/w,567,161015335,161015335,Zle_nawyki.html?pelna=tak
            O pradawni bogowie, dziękuję wam, że wymiana poglądów w temacie "czytanie i kupanie" była miłościwie krótka.
            Pozwalam sobie przypuszczać, że autorka uwagi o 30 sekundach ekstrapolowała.
            Swoje doświadczenie na całą populację.
    • angeika89 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:41
      U mnie w domu bidetu nie ma i też dzieliłam pokój z bratem.
      Ale nigdy mi tego nie wypomniano, bo też za bardzo o sobie nie opowiadam....
      • angeika89 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:47
        O i sprzątaczki nie posiadam, nawet raz w tygodniu żadna Ukrainka nie przychodzi surprised
        Sama sprzątam, piorę i gotuję.
        I rodziłam naturalnie.
        • liisa.valo Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:56
          Ej, serio to rodzenie naturalne jest gorsze? Ja miałam cesarke i mi na porodowce powiedziano, że nie jestem prawdziwą matka.
          • angeika89 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 00:59
            Według standardów ematkowych po naturalnym porodzie nie jesteś już taka atrakcyjna w tamtych miejscach a i komfort życia seksualnego się rujnuje big_grin
            • lalkaika Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 01:29
              no jak tak. Jak mi poszly wody o 3 rano to zmienilam spodnie od pizamy i pojechalam wlasnym samochodzikiem 40 km .Po ciemku,listopad ,zimno jak sukinkot. Zaparkowalam prawidlowo i wykupilam ticket na 6 h,bo mi bylo szkoda kasy na wiecej smile Niestety porod sie przeciagnal o nastepne 16 h ,mala sie odwrocila buzia i wyciagali maszyna .. Suspanse . Nie .. tatus pozniej dotarl i zaplacil nastepny ticket .....
            • rosapulchra-0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:28
              gazeciarkich/kaznodziejowych, nie ematkowych.
              Mam nadzieję, że nie ematkowych.
            • angeika89 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 23:07
              A i zmywarki nie mam, ale z wyboru. Szkoda mi miejsce szafki zabierać na wstawienie zmywarki.
          • bergamotka77 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 01:04
            Serio Ci tak powiedzieli? A trzeźwi byli? wink Ja nie jestem patologia forumową jak sie okazuje choc cos znajde - o, mój mąż nie rodził ze mną i nie zmieniam pościeli co tydzień plus mamy tradycyjny podział ról- on zarabia więcej kasy a ja robię więcej rzeczy z dziećmi związanych np. zawożenie, dowożenie, wizyty lekarskie itp.. No i nie mamy kotów big_grin
            • lady_mary Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 08:15
              O właśnie, ja to nawet nie lubię kotów!
            • liisa.valo Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:16
              Serio, serio. Matka po porodzie leżąca ze mną w sali, więc chyba trzezwa smile u mnie od początku było wiadomo, że będzie cesarka, więc poród rodzinny nie wchodził w grę i dobrze, bo też bym mojego wywalila za drzwi.
            • rosapulchra-0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:29
              Akurat ty najbardziej pasujesz do forumowej patologii tongue_out
    • bergamotka77 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 01:12
      A i antypomidorowa zapomniałaś ze mąż nie pozwala zdjąć obrączki nawet na chwilę big_grin
      • antypomidorowa Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:45
        Pozwala mi, ale jest mu smutno jak nie noszę, a ja się przejmuję tym, że mu smutno - to jest dopiero pato!
      • rosapulchra-0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:30
        Za to twój pisze na tym forum, jaką ma zdradliwą żonę. Liczy się?
    • redheadfreaq Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 01:27
      "My time to shine", jak mówią big_grin

- nie mam bidetu,
      - śpimy z mężem pod osobnymi kołdrami,
      - konta też mamy osobne,
      - Na moim jest głównie kurz i pajęczyny, bo - uwaga - utrzymuje mnie mąż,
      - nie mam sprzątaczki, ale i nie latam na szmacie, bo wolę pograć w Wiedźmina,
      - 90% rzeczy dla dziecka będę mieć z drugiej ręki i prawdopodobnie żadna z nich nie jest markowa lub dizajnerska,
      - w odzież zaopatruję się w ciuchlandach,
      - nie mam ani jednej torebki Korsa (czy kogoś tam znanego) i nie wiem, po co miałabym mieć,
      - regularnie korzystam z komunikacji miejskiej,
      - w zeszłym roku jedyne wakacje, jakie mieliśmy, to tygodniowy wypad na Roztocze, który notabene przespałam, bo byłam na początku ciąży.
      - od lat namiętnie jeżdżę na Woodstock i istnieje ryzyko, że mi nie przejdzie,
      - przed ciążą zdarzyło mi się haniebnie przesadzić z alkoholem,
      - ciąża nie wyleczyła mnie z miłości do jedzenia, także najgorszego sortu.

To jak bardzo jestem patusem? big_grin
      • lalkaika Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 01:34
        Bardzo Cie lubie.
        • lalkaika Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 01:36
          Jakby cos miedzy nami ,kto wie zajarzy to ja mam 2 bidety /zadko uzywamy /
          Made my day.
      • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 01:42
        Red, miałabyś co najmniej podium IMHO ale rozumiesz, ten MĄŻ..
      • vessss Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:30
        Gdyby nie te dwie kołdry (ja aż tak nisko nie upadłam), to bym pomyślała, że opisujesz mój patologiczny tryb życia smile
      • rosapulchra-0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:38
        redheadfreaq napisała:

> "My time to shine", jak mówią big_grin
        >
        > - nie mam bidetu,
        też nie posiadam
        > - śpimy z mężem pod osobnymi kołdrami,
        mój mąż nie pozwolił, musi mnie czuć, ja nie muszę, ale on tak
        > - konta też mamy osobne,
        jak my, tyle że w tym tygodniu zakładamy wspólne - jeden cel
        > - Na moim jest głównie kurz i pajęczyny, bo - uwaga - utrzymuje mnie mąż,
        to prawie tak jak u mnie smile
        > - nie mam sprzątaczki, ale i nie latam na szmacie, bo wolę pograć w Wiedźmina,
        sprzątanie, to ostania rzecz, która przychodzi mi do głowy, za stara już jestem
        > - 90% rzeczy dla dziecka będę mieć z drugiej ręki i prawdopodobnie żadna z nich
        miałam tak, gdy moje dzieci były małe, dziś same sobie kupują ciuchy i tylko za swoją, zarobioną kasę
        > nie jest markowa lub dizajnerska,
        jest oryginalna
        > - w odzież zaopatruję się w ciuchlandach,
        u mnie te sklepy nazywają się charity shops
        > - nie mam ani jednej torebki Korsa (czy kogoś tam znanego) i nie wiem, po co mi
        > ałabym mieć,
        w ogóle nie posiadam żadnej torebki
        > - regularnie korzystam z komunikacji miejskiej,
        a ja chodzę na piechotę, gdy nie mogę korzystać z naszego auta
        > - w zeszłym roku jedyne wakacje, jakie mieliśmy, to tygodniowy wypad na Roztocz
        > e, który notabene przespałam, bo byłam na początku ciąży.
        a ja miałam zagraniczny wyjazd - po sześciu latach odwiedziłam Polskę
        > - od lat namiętnie jeżdżę na Woodstock i istnieje ryzyko, że mi nie przejdzie,
        pojechałabym, ale takich staroci jak ja nie wpuszczają
        > - przed ciążą zdarzyło mi się haniebnie przesadzić z alkoholem,
        zdarzało się, po też
        > - ciąża nie wyleczyła mnie z miłości do jedzenia, także najgorszego sortu.
        Jedzenie to zdecydowanie większa rozkosz niż seks
        >
        > To jak bardzo jestem patusem? big_grin
        >

Zdecydowanie mniej niż ja tongue_out
    • randi91 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 07:08
      Mieszkam w walącym się domu opalanym piecykiem typu "koza", ważę 120kg, nie mam połowy zębów, nie chodzę do fryzjera, kosmetyczki, mam niepełne średnie wykształcenie, nie pracuję, mam dziewięcioletnią córkę, którą się opiekuję, nie mam swoich pieniędzy, gdy czegoś potrzebuję proszę męża.
      • randi91 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 07:12
        Za wczesnie się wysłało - pochodzę z niepełnej rodziny, ojciec wcześnie zmarł, matka piła, gdy miałam 17 lat urodziłam dziecko, które podąża aktualnie w ślady babci, miałam osiem skrobanek i kilku mężów.
        • albertynaa Miss Bezmyślności 07.02.17, 10:17
          randi91 napisał(a):

> miałam osiem skrobanek

... jesteś rocznik 1991.
          Powinnaś się nad sobą poważnie zastanowić, to nie jest zabawne.
          • dyzurny_troll_forum Re: Miss Bezmyślności 07.02.17, 10:21
            albertynaa napisała:

> randi91 napisał(a):
            >
            > > miałam osiem skrobanek
            >
            > ... jesteś rocznik 1991.
            > Powinnaś się nad sobą poważnie zastanowić, to nie jest zabawne.

A może po prostu Bóg jej nie kocha!? Pomyślałaś o tym?
            Może sama się poważnie zastanów!
        • thea19 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 10:59
          to nie jest forumowa patologia, to jest najpospolitsza patologia. nawet jesli jestes pospolitym trollem, to takie rzeczy nie sa smieszne.
      • albertynaa Miss Lenistwa i Niedbalstwa 07.02.17, 10:19
        randi91 napisał(a):

> Mieszkam w walącym się domu opalanym piecykiem typu "koza", ważę 120kg, nie mam
        > połowy zębów, nie chodzę do fryzjera, kosmetyczki, mam niepełne średnie wykszt
        > ałcenie, nie pracuję, mam dziewięcioletnią córkę, którą się opiekuję, nie mam s
        > woich pieniędzy,
      • pulower8 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 20:03
        randi91 napisał(a):

> Mieszkam w walącym się domu opalanym piecykiem typu "koza", ważę 120kg, nie mam
        > połowy zębów, nie chodzę do fryzjera, kosmetyczki, mam niepełne średnie wykszt
        > ałcenie, nie pracuję, mam dziewięcioletnią córkę, którą się opiekuję, nie mam s
        > woich pieniędzy, gdy czegoś potrzebuję proszę męża.

A kozę rozpalasz od góry czy od dołu?
    • cauliflowerpl Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 07:18
      Nazywam się Kalafior, mam 36 lat i jestem panną. Nawet nie rozwódką. Panną.
      • nathasha Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 08:47
        Moj Boze, to ja tez, i chlop mnie pewnie niedlugo pusci w trabe bo w koncu ktory chlop by chcial byc z taka staruszka wink
      • zlababa35 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 08:50
        Ja jestem panną z dzieckiem, tu na forum dowiedziałam się, że to gorsze niż rozwódką z dzieckiem tongue_out.
        • nathasha Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 08:56
          No ba, oczywista oczywistosc, w koncu rozwodke ktos kiedys chcial wink ale masz dziecko przynajmniej, a ja tu marnuje bezcelowo zycie, i kto mi poda szklanke herbaty na starosc???
          • dotcomhaha Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:06
            No pannę z dzieckiem chyba tym bardziej chciał skoro bzyknął ,to wyższa szkoła jazdy niz jakis tam ślub,ze o bezdzietnym małzeństwie czy związku nie wspomnę,kobita bez dziecka jest wybrakowana patologia .mam sporo znajomych,stolica,solidne wykształcenie,z dobrych domów.takie poglądy prezentują.
            • nathasha Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:24
              Ja to czasem sobie mysle ze po to zeby pocieszyc sie ze posiadanie dziecka to zadna bulka z maslem a przyznac sie do tego ciezkiego zycia w Polsce po prostu nie wypada. Ostatnio czytalam wpis laski na blogu ktora przypominala sobie swoje marzenia sprzed nastu lat, ze trojka dzieci, dom pod miastem, wysoka pozycja w korpo, idealne zycie malzenskie i rodzinne, laski ja od razu z bledu wyprowadzily ze w zyciu to tak nie wyglada ale jestesmy karmione taka a nie inna wizja swiata sad
              Ale panne ktos bzyknal i sobie poszedl, nawet na slub sie nie zalapala wink
              • dotcomhaha Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 11:30
                Czy ja wiem,czasem mysle ze urodzić zdrowe fajne dziecko to wcale nie taka bułka z masłem.osttanio dowiedziałam sie przypadkiem o ludziach,dwójka młodych,zdrowych ,bez obciążeń genetycznych-fajny dzidziuś im sie urodził,z tym ze chory na nieuleczalna chorobę,cos nie styknelo w genach,o czy nie mieli pojęcia.leczenie kosztuje masę pieniędzy ,jakis nowatorski lek ,i w sumie i tak musi to chyba brać do końca życia,takze mam respekt do tego wszystkiego.osobiscie jestem w tej prymitywnej większości XD ktora jednak dzieci miec chciała i ma,zawsze gdzies w sercu jest to największy osiąg dla matki,nawet jesli moze sie rowniez pochwalić kariera zawodowa,aczkolwiek nie epatuje podobnymi poglądami wszem i wobec.ludzie nie maja dzieci z rożnych powodów,nie chce wchodzić z butami w czyjeś zycie.moja ciotka,obecnie 50 paro letnia ,ma 19 lat starszego męża.on ma dwójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa juz dorosłych,dzieci ,wnuki itp.legenda rodzinna mowi ze raz usunęła dziecko,nie wiem,nie wnikam.jest spoko osoba.a 36 lat to nie jest dzisiaj jakis starczy wiek,bez jaj.mozna spokojnie urodzić,jesli sie chce.
                • nathasha Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 19:15
                  to sobie poczytaj kaznodzieje - 30 lat to juz starosc taka ze jak ci sie uda zajsc w ciaze to cud wink idealnie wiec pasuje do patologii. ja nawet lubie dzieci, tylko po prostu nie mam warunkow, nie chce mi sie, cholernie sie boje ze strace to co mam, a co lubie, wiem ze potem moze byc za pozno, ale w koncu, hej, Sharon sobie zaadotpowala w starszym wieku wiec why not wink
          • annajustyna Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:36
            Chyna kieliszek wodki...
        • cauliflowerpl Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:17
          Ja jestem panna bezdzietna. Tez patologia.
          • nathasha Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:27
            No ja tez, i zdaniem niektorych juz za stara na dziecko.
            • cauliflowerpl Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 11:47
              O, ja bym bardzo chciala, zeby otoczenie doszlo do takiego wniosku. Niestety obawiam sie, ze czeka mnie co najmniej 5 lat sluchania, ze pewnego dnia zechce miec dziecko.
              Potem juz beda kiwac glowa z politowaniem, ze mi sie "nie udalo".
              • nathasha Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 19:16
                wink ja ostatnio kolezance z bolem na twarzy powiedzialam ze nie mozemy i ze to jest drazliwy temat - skutecznie ja zamknelo wink
      • beataj1 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:35
        Kochana, może być gorzej. Od 15 lat jestem kryzysowa narzeczoną. Chłop na bank mnie rzuci (umówmy się, po prostu nie będzie miał innego wyjścia) i wszyscy będą mnie żałować że zmarnowalam życie bo nie było ślubu.
        • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:26
          Przebijam. Dwadzieścia.
          A 36 to miałam czas jakiś temu suspicious
          • rosapulchra-0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 17:25
            Do pięt wam nie dorastam. Ja tylko siedem.
            • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 19:48
              Ale za to z trójką drobiażdżku suspicious
        • rosapulchra-0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 17:24
          Kryzysowa narzeczona big_grin big_grin big_grin
          Zupełnie jak tris big_grin
          • karme-lowa Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 17:56
            rosapulchra-0 napisała:

> Kryzysowa narzeczona big_grin big_grin big_grin
            > Zupełnie jak tris big_grin
            >
            Nudna jesteś Rosa, z tym bieganiem za Triss.
    • default Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 08:03
      Skoro "Miss" to ja się nie kwalifikuję od razu na starcie, ewentualnie do tytułu Mrs Patologia mogłabym kandydować, a to z powodu że:
      - mam w domu smród i wszystkie meble i tekstylia przesiąknięte trującymi wyziewami papierosowymi (gdyż obydwoje z mężem palimy),
      - ponadto mam syf spowodowany posiadaniem 4 psów i 2 (teraz, przedtem było więcej) kotów, które oczywiście też - zgodnie z wyrokiem z forum - śmierdzą straszliwie,
      - no i taka "normalna" patologia : nie mam bidetu, nie jeżdżę zagranicę na AI, z trudem mieszczę się w górnej granicy BMI, za rzadko zmieniam ręczniki i pościel....
      Aaaa ! Zapomniałabym - patologicznie obawiam się, że mój mąż zobaczy mnie rano bez makijażu - to ostatnio się dowiedziałam big_grin
      • magkul99 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 08:11
        Mam bidet ale z niego nie korzystam.
        Moje 8 letnie dziecko nie umie wiązać butów i niestety uczy się w prywatnej szkole.
        Spożywamy gluten, białe pieczywo i mnóstwo węglowodanów i jeszcze mieszkam w Warszawie.
    • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 08:25
      Wygram w cuglach. wink

- formalnie panna z dzieckiem
      - alkoholiczka, bo tak forum orzekło big_grin
      • lilly_about Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 08:34
        Weź przestań. Malujesz się drogimi kosmetykami, zamiast postawić na naturę i ubierasz dziecko na plac zabaw w schludne ciuchy, a nie znoszone wink
        • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 08:43
          Muszę malować się drogimi, żeby zamaskować mój alkoholizm - tanie już nie dają rady. ;-D

Ale masz pamięć, lilly! smile)))))
          • lilly_about Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:03
            Korzystam z twoich porad, to pamiętam wink Kiedyś pisałam o rewelacyjnym kremie pod oczy, przypomnisz mi nazwę?
            • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:36
              Bobbi Brown?
              • lilly_about Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:39
                Po cenie wnioskuję, że to ten, dzięki wink
                • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:48
                  Poluj na promocje, mnie udało się go kupić nawet poniżej 200 zł, bo cena regularna to zbrodnia (nawet biorąc pod uwagę wydajność tego kremu).
      • rorzrzutny Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:18
        thank_you napisała:

> ...
        > - alkoholiczka, bo tak forum orzekło big_grin

I to niejedno... tongue_out big_grin
        • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:40
          Ha ha, to fakt. big_grin Dam jeszcze jednemu szansę, jeśli werdykt będzie podobny, to rzucę alko. big_grin (Wszak tydzień już ust nie zamoczyłam, o ja biedna i trzęsąca się big_grin ).

A wiesz, że już wróciłam do nurków?! big_grin
          • rorzrzutny Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:52
            thank_you napisała:

> A wiesz, że już wróciłam do nurków?! big_grin

Słuch ci niemiły? suspicious

Że po pierwszej ciąży mogą się skończyć bolesne miesiączki, to słyszałem. Ale że problemy laryngologiczne, to nie. tongue_out
            • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 10:13
              Problemy się nie skończyły, aktualnie na prowadzenie wysuwają się zatoki (to nowość!). wink
              Tydzień temu wzrosło mi też ciśnienie i utrzymuje się do dziś. Dopiero w grudniu dopadła mnie choroba (ZP), a było tak pięknie prawie 5 lat, jak nie u mnie. big_grin
              • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 10:22
                Powiem tak - mam lekkiego cykora schodząc pod wodę, przez wgląd na pamiętną blokadę wsteczną i ból, którego wtedy doznałam, dlatego nie nuram jakoś głęboko i mam silne postanowienie, że gdy tylko poczuję jakąkolwiek dolegliwość związaną z uszami (taka uroda...pamiętasz...), to przerzucam się na snurkowanie.
      • antypomidorowa Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:07
        > Wygram w cuglach

Nie ma mowy! Jeśli dobrze pamiętam to miałaś nieprzyzwoicie przystojnego i ogólnie ogarniętego faceta , więc albo przyznasz, że jesteś mitomanką, albo "ubierać się i do domu" tongue_out
        • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:21
          No miałam, miałam a co więcej... mam z nim spotkanie pojutrze. big_grin
          • antypomidorowa Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:28
            > mam z nim spotkanie pojutrze

Wiesz co... bujaj garba! Chociaż z drugiej strony ja mam swojego Adriena Brodiego na co dzień w łóżku, a żeby jeszcze było mało to dziś w nocy śnił mi się seks z Justinem Trudeau (jedna z niewielu zalet ciąży ja na razie - sny erotyczne mam pierwsza klasa wink ).
            • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:36
              Ech, ta zwiększona ilość krwi ma jednak swoje zalety. big_grinDD Który m-c?
              • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:38
                Jeśli nie odezwę się w czwartek wieczorem to znaczy, że przepadłam. big_grinDD
              • antypomidorowa Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 15:44
                > Który m-c?

Czwarty. Więc i we śnie jest fajnie, i na jawie można pofiglować wink
            • liisa.valo Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:41
              Mój też jest przystojny w sumie . I pokochał mnie w błocie.
      • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:29
        Nie wygrasz thank_you,
        Pół forum używa "Twojego" protektora do obuwia tongue_out
        • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:22
          big_grin A drugie pół savon noir. big_grin Mam jeszcze sporo takich hitów w zanadrzu, ale będę je dozowała. big_grin
          • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:27
            to tym bardziej, jak to ujęła Antypomidorowa "ubierać się i do domu" tongue_out
            big_grin
            • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:30
              No dobra, zabieram łopatki i spadam testować inne cuda. big_grin
              • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:38
                >>spadam testować inne cuda. big_grin
                i jeszcze swoim Adonisem się chwalisz bezczelnie na pożegnanie???
                • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:45
                  Ha ha ha. big_grin Proszę was, Dziewczyny, bo naprawdę skorzystam. big_grin
          • liisa.valo Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 17:13
            A ja kupiłam to coś do włosów. To też ty polecałaś smile
            • thank_you Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 17:26
              I co, fajne? smile
    • ania.rene Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 08:26
      Zapomniałam dodac, że nie mam pralko suszarki a pranie suszę na balkonie.

Moje dziecko ogląda TV.
      • quilte Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:19
        -Nie mam bidetu
        -Ani kota
        -Jeżdżę komunikacją
        -Jem wszystko, co dobre (nawet eko-sreko tongue_out) I dużo.
        -Nie kąpię niemowlaków codziennie (w przypadku raczkujących, podnoszę wieczorem z podłogi i zastanawiamy się "myjemy, czy robimy nowe")
        -Miewam kaca po nadużyciu
        -Nie lubię się bawić z dziećmi - no chyba że to klocki, książki, sport, spacer
        -Nie maluję się (jak się raz na ruski rok zdarzy, to bliscy znajomi mnie nie poznają)
        -Myję włosy co drugi dzień, nie codziennie
    • jakasik0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:11
      łapię się jak nic:
      -rozwódka
      -dzieć nie ma samych 5 i 6
      -bidetu brak
      -kosza brak
      -zmywarki brak
      -tarasu brak
      -nie zarabiać średnia x 3
      - nienawidzę kotów
      -nie jestem wonska spec
      -mam 5kg nadwagi
      -nie mam kaszmirowej apaszki
      -auto mam ale służbowe więc się nie liczy
      • leokadia35 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:37
        Moje 9 letnie dziecko lata cały dzień po dworze w ciepłe pory roku. Zima chodzi poszlajać się po galerii z kolegami , czasami chodzą też po podwórku. Nie zaprowadzam go do szkoły od drugiego tygodnia 1 klasy. Pozostałe dzieci oglądają dużo bajek w TV i filmiki na YouTube. Jedzą słodycze , jak nie zjedzą obiadu , nie robię im drugiego tylko chodzą tak do kolacji. Wszystkie ciuchy dla dzieci mam używane, a jak śpiochy robią się za małe to obcinam stópki nożyczkami(śpiochom😁) mamy 2 pokoje ale kiedyś zmienimy, na razie mam za wygodnie bo przedszkole i teściowa pod nosem . Dzieci chodzą boso po domu.jak idziemy do lasu na spacer w pobliżu domu , mąż bierze piwko ja czasami redsa i pijemy sobie na polanie a dzieci się bawią,popalamy przy tym fajki i dłubiemy słonecznik. Kto mnie zgłosi do mopsu 😁
        • rorzrzutny Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 10:04
          A syn ma na imię Viceroy?... big_grin
    • dzika41 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 09:58
      Spróbuję 😉
      - do 19 roku życia mieszkałam w dwupokojowym mieszkaniu z rodzicami, siostrą i bratem. Na wsi. Pokój wspólny dla całej trójki, łóżko (kanapa do spania) dzielone z siostrą.
      - jestem wonską specjalistką ale zarabiam niewiele ponad 2tys netto - uroki państwowego instytutu
      - dom na kredyt, brak ogrodzenia, brak bidetu i kosza w łazience, 4 sypialnie i tylko jedna łazienka funkcjonuje (druga niewykończona)
      - od czerwca staniemy się patologią bo przybędzie trzeci potomek
      - na wakacje zwykle jeździmy do moich rodziców, prawie nad morze.
      - dzieci nigdy nie miały niani, od 14mca szły do żłobka
      - nie mam pani do sprzątania, sama gotuję na codzień, imprezy robimy w domu a nie w restauracji, torty i ciasta też sama robię- nie zamawiam w najmodniejszej restauracji...
      Dojdę choć do półfinału? 😉
      • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:32
        Nie dojedziesz.
        Masz potencjał.
        I szanse na bidet wink
    • mozambique Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 10:15
      - jesli w hotelu siadasz na łóżku ( bo nie wolno siadac) - jestes patologią
      - jesli w nocu wstajesz na siku smile ( bo w nocy dorosly niema prawa wstawać) - tez jestes
      • liisa.valo Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:09
        A na czym siadać w hotelu?
        Forum uczy żyć.
      • cauliflowerpl Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:12
        Jezu!
        Po cztery razy czasem wstaje na siku w nocy (bo chleje wode jak opetana popoludniami).
        Czas umierac.
        Byle nie na nerki.
        • rosapulchra-0 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 17:39
          Jestem większą patologią od ciebie, bo nie chleję wody popołudniami, a wstaję w nocy czasem i pięć razy.
      • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:34
        >>- jesli w hotelu siadasz na łóżku ( bo nie wolno siadac) - jestes patologią
        proszę o doprecyzowanie: nie siadać w ogóle czyli kłaść się przez rzucanie na płasko
        czy o sadzanie tyłka w spodniach z miasta chodzi?
    • kaz_nodzieja Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 10:19
      Biorę prysznic co 2 dzień.
    • vaikiria Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 10:25
      Może choć raz mam szansę na bycie miss big_grin Dużo mi tu patologii wytknięto.
      - Mam patologicznych rodziców, ktorzy mnie nie wyslali na studia w Oxfordzie
      - Wychowałam się w bloku i mieszkam w bloku
      - Mieszkanie kupiłam krótko po 30. urodzinach, wcześniej mieszkałam u konkubenta (!) albo wynajmowałam pokój w mieszkaniu ze współlokatorami. Ba, raz wynajęłam własne łózko i przeniosłam się na podłogę, bo potrzebowałam kasy.
      - Jestem rozwódką
      - Jestem macochą, a wkrótce urodzę bękarta, w dodatku jako stara pierwiastka, a ojciec dziecka to już w ogole jedną nogą w grobie
      - Nie mamy sypialni
      - Nie mam samochodu, a nawet prawa jazdy
      - Z bidetu korzystam tylko w przychodni przed wizytą u ginekologa
      - Nie kąpię się codziennie rano
      - Jem cukier i gluten
      - Praktycznie nie bywam na tzw. Zachodzie, tylko dwa razy po dwa dni w Berlinie
      - W czasie wyjazdów śpię w najtanszych hostelach, zdarzało mi się spać na dworcu
      - W językach obcych mówię z polskim akcentem
      - Noszę tzw. odzież patriotyczną i już ten jeden punkt powinien mi zapewnić zwycięstwo smile

• wheels.of.steel Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 12:39
        Tez latam w takiej odziezy, tym bardziej ze ma sportowy kroj i pasuje do moich bicepsow. tongue_out
        Ty nie pisalas kiedys pod nickiem Leniwy Pierog? smile
        • vaikiria Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:18
          Miałam zdecydowanie durniejszy nick i to na jakiś niszowych forach tematycznych smile
      • antypomidorowa Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:12
        > Noszę tzw. odzież patriotyczną i już ten jeden punkt powinien mi zapewnić zwycięstwo

Ale w jakim sensie patriotyczną? Bo jesli tylko w nadruki z żołnierzami wyklętymi, na bawełnie made in China/Bangladesh to sorrry. Ale jak zgrzebny len to masz jeszcze szansę tongue_out
        • vaikiria Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:03
          Nie no, to nie są garażowe nadruki marki Sebix smile Porządne firmy szyjące Polsce.
          • wheels.of.steel Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 19:27
            Czyli tak samo jak ja. smile
      • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 13:38
        No nie wiem.
        Języków znasz więcej niż jeden.
        Co kasuje nawet bycie starą pierwiastką.
        O, chyba, że celujesz w cesarkę na życzenie suspicious
        • vaikiria Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:00
          Co z tego, że znam więcej niż jeden, jak nie znam angielskiego smile
          • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:19
            to ang kasuje dwa inne? suspicious tego nie wiedzialam
            <zdziw>
            • bergamotka77 Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:23
              W tych czasach nieznajomość angielskiego nawet podstawowego to kalectwo.
              • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 14:29
                Ale patologia też? suspicious
                • vaikiria Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 21:25
                  No i masz odpowiedź co mi po tych innych językach smile
              • vaikiria Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 21:27
                Bez problemu czytam, tylko nie mówię. To jestem tylko pół kaleką chyba.
                • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 22:33
                  E tam, jak doczytasz czy kupujesz szampon czy grozi Ci umycie włosów balsamem do ciała to jak dla mnie luzik.
                  Są kraje w których znajomość angielskiego daje niewiele, zwłaszcza poza aglomeracjami.
      • dyzurny_troll_forum Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 16:24
        vaikiria napisał(a):

> - Noszę tzw. odzież patriotyczną i już ten jeden punkt powinien mi zapewnić zw
        > ycięstwo smile

To ty?

https://niezlomni.com/wp-content/uploads/2016/10/pis.jpg
        • magic.marker Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 16:30
          No nie wiem, państwu na powyższym zdjęciu obrączek nie widać tongue_out
        • vaikiria Re: a może wybory Miss Patologia na forum? :D 07.02.17, 21:28
          Z taką lewacką fryzurą? smile Ja mam prawilny słowiański warkocz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka