anorektycznazdzira Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 18:57 1. mam zielone oczy 2. mam zielony pas w jujitsu 3. mam kilka par zielonych butów Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 19:07 Dwojeczka by mi jakos tak pasowala Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Proponuję nową zabawę :) 09.02.17, 18:06 OJP, cokolwiek mam albo nie mam zielonego mam też pomroczność jasną: zrobiłam dwa prawdziwe i jedno fałszywe Dziewczyny od 1 i 2 zgadły, butów zielonych niestety nie posiadam ani jednych Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 19:08 No to teraz: 1.robienie zastrzyków trenowalam na koniach, ale nie umiem pobrać krwi kotu 2. już w liceum robiłam skomplikowane swetry na drutach 3.dla swojej własnej satysfakcji nagrałam cover w profesjonalnym studiu nagran Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 21:45 Jeden leczyłam swojego konia, kiedy byłam ledwie na drugim roku studiów, wymagało to podawania zastrzyków dostawowych. Do ludzi podchodzilam potem wyluzowana o tyle, że wiedziałam, że mnie nie kopną ani nie ugryzą... swetry umiem robić w wersji totalnie podstawowej, zrobiłam w zyciu jeden w szkole średniej. I jeden dla lalki w podstawówce. Śpiewać umiem wyłącznie w samochodzie, jak jadę sama- w studio dopadłby mnie totalny mutyzm, niestety. Świat nie pozna ogromu mojego talentu Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 19:18 1. Kocham jeździć na rowerze 2. Jestem zapaloną akwarystką 3. Byłam zawodowym adminem forum gazety Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 19:29 Damn. Czuję się taka przeźroczysta Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 To jeszcze raz ja;) 07.02.17, 19:24 1. Prowadziłam quada. 2. Lubię raz na jakiś czas zapalić zioło. 3. Nową kuchnię zrobiłam w ciemnym drewnie i bieli. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: To jeszcze raz ja;) 07.02.17, 19:27 Dwojeczka. Bo kto nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 19:42 1. Wyszłam za mąż w wieku 19 lat. 2. Poznałam osobiście triss. 3. Mam 3 koty. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 20:09 Dwójeczka. jeśli tak, to miałaś inny nick kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 20:12 To ja chyba o czymś nie wiem, bo nijak kobiety nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 20:17 No nie psuj! Pamiętam kiedyś taką rozmowę na forum, gdzie ktoś podważał Twoje istnienie i pamiętam że napisałaś, że jesteś prawdziwa, że jakaś forumka X może zaświadczyć - nie pamiętam teraz która. Może to ta, tylko zmieniła pseudonim. Tak mi się skojarzyło luźno. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 21:50 2, być może też 1 - kilka nicków temu wspominałaś o bardzo wczesnym zamążpojsciu, ale nie pamiętam czy to był dokładnie ten wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 19:50 1. Byłam ofiarą stalkera, który w miedzyczasie wziął ślub cywilny, kredyt hipoteczny, a po kilku latach ślub kościelny, ciągle mnie nagabując. 2. Czasem podglądam sąsiadowi naprzeciwka w akcji. Głównie sąsiada. 3. Nigdy sama nie zatankowalam paliwa, choć jeżdżę na codzień autem. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 20:00 Też obstawiam 1 ale nie upieram się. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 21:42 Dla smaczku dodam że jego żona i ja miałyśmy termin porodu pierwszego dziecka na ten sam dzień. :] No i wtedy się odczepil (na wieść o mojej ciąży, ktorej dluugo nie było widać, bo ciąża jego zony mu nie przeszkadzała). Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 20:15 To może ja: 1. Studiowałam robotykę. 2. Byłam w kasynie w Los Angeles i wygrałam na automatach. 3. Mój mąż jest ode mnie starszy o 17 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 23:20 2! Dodam że zainwestował w te automaty dolara a zyskalam 1.2$ a potem mnie odciagneli od zabawy. Ale byłam wygrana 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 23:35 No jak by nie patrzeć byłaś na plusie Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 21:17 1. otrzymywałam anonimy z wyciętych z gazet wyrazów, w których ktoś groził mi śmiercią, sprawca został ujęty przez policję, TVN zrobiło o tym odcinek w jednym ze swoich programów 2. byłam taka jatka na ematce, że z wrażenia postawiłam czajnik elektryczny na zapalonym gazie, spaliłam pół domu, ale za to poznałam przystojnych strażaków 3. byłam hosstesą na targach w parze razem z chłopakami z Mumio, później jeździliśmy w nocy w kółko autobusem dyskutując do rana o kinie Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 21:25 Mam nadzieję, że 3 bo brzmi super. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 21:43 1 Brrr (Może to moj uraz do stalkera przemawia przeze mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 22:10 Mam nadzieję, że 3. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 22:13 Trojka. Ale jedynka fajniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 22:30 Strzelam 3, ale niezależnie od tego które jest prawdziwe, dwa pozostałe musiałaś wymyślić - masz fantazję! Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 08:21 W całości prawdziwe jest jednak wydarzenie nr 3, ale 2 i 1 też częściowo miały miejsce, nie doczytałam do końca morgen, że miały być całkowicie fałszywe, więc pozmieniałam tylko część faktów. Prawdą jest, że otrzymywałam anonimy i faktycznie był odcinek w Superglinach, faktycznie spaliłam też czajnik elektryczny ale dom się nie spalił, tylko mocno zadymił i musieliśmy się ewakuować Sorry, jak widać, dalej jestem trochę nieuważna. Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 08:52 Pisałaś o czajniku na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 09:01 Tak, kiedyś pisałam, ale chyba w cudzym wątku Sama w to nie mogłam wtedy uwierzyć, chłop mi powiedział, że się mnie boi, ale w sumie od tamtego wydarzenia wierzę w anegdoty o naukowcach, którzy gotują zegarek patrząc na jajko. Ja nie mam niestety podzielności uwagi jaką podobno mają kobiety. Koncentruję się silnie na jednym i ignoruję całkowicie drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 10:13 Tak mi się wydawało, że kojarzę coś takiego nie przejmuj się, całkiem niedawno też postawiłam czajnik na kuchence, na szczęście zreflektowałam się tuż przed zapaleniem gazu. A rundki z Mumio zazdraszczam Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 08:33 Podasz mi na priv link do tego programu? Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 08:44 Nie mam, to było dawno, jeszcze Mikulski prowadził, mam tylko gdzieś wycinki z regionalnych gazet Ale fałszem było, że groził mi śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum stephanie.plum 07.02.17, 22:23 1. grała epizodyczną rolę w serialu kryminalnym 2. poznała męża na komisariacie 3. przyjaźni się z gościem, który siedział za podwójne morderstwo Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: stephanie.plum 08.02.17, 09:55 tak, prawda kryje się pod trójką! sama bym w to nie uwierzyła. człowieka poznałam przez pracę, kiedy już był po odsiadce... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: stephanie.plum 08.02.17, 21:51 Ale tak z zimną krwią? Czy np. wypadek po pijaku? Bo ja sobie nie wyobrażam przyjaźni z kimś, kto np dla renty zarżnął własną babcię- choćby i odsiedzial swoje i prawnie znow miał czyste konto... Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: stephanie.plum 08.02.17, 22:23 zabił w młodości, z przyczyn sercowych. zastrzelił dwie osoby. facet wykształcony, twórca, tłumaczyłam jego teksty. typ wrażliwca. o tym, co zrobił, opowiedział mi pewnego dnia sam, chłodno i obiektywnie. że wciąż nie wie, jak to możliwe, iż popełnił zbrodnię. że nie może tego zrozumieć, ale nauczył się z pokorą akceptować fakt, że tak, był do tego zdolny, odebrał życie dwojgu ludziom. prawnie odsiedział, ale widać, że zawsze będzie się zmagał z prawdą o sobie, i to mnie w nim fascynuje (może niezdrowo). nie jest mordercą - celebrytą, ale ponieważ pisze, coraz bardziej zagłębia się w tematy dotyczące zbrodni i odpowiedzialności, zajmuje się m.in. zjawiskiem hitleryzmu i psychologicznym funkcjonowaniem "wykonawców" Holocaustu. uważam, że jego punkt widzenia jest, z powodu doświadczenia, szalenie ciekawy. mówi się, "tyle o sobie wiemy, ile nas sprawdzono". cóż, on wie o sobie sporo i widać, że przez to jest inny. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: stephanie.plum 08.02.17, 22:25 Wypadek po pijaku to nie byłoby morderstwo. Morderstwo to kwalifikowane zabójstwo czyli popełnione np.ze szczególnym okrucieństwem, z motywacji zasługujacej na szczególne potępienie, przy "okazji" gwałtu czy rozboju etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: stephanie.plum 08.02.17, 22:27 Albo właśnie popełnione na wiecej niż 1 osobie na raz. Brrr... Przypomniał mi się ten z Wrocławia, ktory napisal Amok bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: stephanie.plum 08.02.17, 22:38 jak rąbnął dwie osoby bo się biduek poczuł zazdrosny, to co...? żadnego gwałtu ani rozboju nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: stephanie.plum 08.02.17, 22:51 Jak 2 osoby na raz to też morderstwo, nie muszą być wszystkie warunki spelnione na raz. Warunków jest więcej, 148 k.k, 2 osoby podczas jednego zdarzenia to jeden z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 22:33 Spróbujemy, chociaż nie grzeszę taką weną jak co poniektóre 1. Nie umiem pływać. 2. Brakuje mi jednego palca u stopy. 3. Nigdy nie byłam w Zakopanym. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 22:43 2 Skoro nie masz weny, to tego nie mogłaś wymyślić! Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 10:25 Noga moja nigdy nie stanęła u górali. Serio serio. Jakoś mnie ominęło w dziecięctwie. Czasami nachodzi mnie myśl, żeby nadrobić ten brak, ale wtedy czytam relacje z Zakopianki/przeglądam zdjęcia i stwierdzam że są lepsze sposoby zagospodarowania urlopu, który jako dorosła osoba mam w ilościach bardziej ograniczonych A mój mąż mów wtedyi, że może mnie zawieść w jakieś góry, skoro łaknę, byle nie do Zakopca Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 10:39 OMG, a sądziłam, że każdy był kiedyś w Zakopcu, tak samo jak w Kazimierzu nad Wisłą. Zakopane w sezonie - tak widzę moje piekło, staje na podium razem z portem Yellow w Giżycku i plażą w Krynicy Morskiej. Ostatni raz w Zakopanem byłam z 15 lat temu i zaraz uciekliśmy na Słowację, gdzie był cicho, przyjemnie, mało ludzi. Mam nadzieję, że pokazanie Zakopanego dzieciom odwali za mnie jakaś szkoła albo kolonia. Nieodmiennie polecam Bieszczady, albo słowackie Tatry. Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 10:49 Ja z kolei nigdy w życiu nie byłam w Kazimierzu Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 12:18 A może chociaż Kazimierz był w Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 21:52 Ja też nie byłam w Kazimierzu! Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 14:08 No właśnie, nawet w sezonie wycieczek szkolnych jakieś inne okolice zawsze były grane - Wisła na przykład. A Zakopane jakoś nie bardzo. W ogóle miałam niechętny stosunek do gór do niedawna, jako formy spędzania czasu. Ale stary mnie wyciągnął w Bieszczady i jestem na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 10:51 Zakopane pamiętam dobrze jako dziecko, bo miała tam dom siostra mojej mamy, poza tym lubię góry i z Zakopca była dobra baza wypadowa. Ale teraz już nie ma zupełnie dawnego klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 22:39 Dopisuje się 1. Kiedys regularnie paliłam hasz i wracałam z imprez o 7 rano w środku tygodnia, co nie przeszkadzało mi pracować w biurze od 9 am i nigdy niczego tam nie spieprzyc 2. Pisałam prace magisterska o kulturze katalońskiej i jej wpływie na kulturę polska, miałam promotorke, która czasem nie przychodziła na konsultacje, bo "ma hashimoto" 3. Mam rękę do roślin doniczkowych, uwielbiają mnie a ja je- balkon wyglada u mnie jak kawałek dżungli Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 22:51 wpływ kultury katalońskiej na polską...? masz chyba wenę :~) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 22:59 Nie mów hop- Żydzi wypędzeni z Hiszpanii mogli coś przyciągnąć na tyle że i na magisterkę tematyki starczy, a nawet może doktorat Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 23:10 Ejze, a Luis Llach?! Ale to temat samograj. Pisałam magisterkę na inny temat w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 23:18 2-promotorKi takie bywaja... Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 23:33 Ha! Prawdą jest nr 1. Zrobiłam błąd i dopiero po wysłaniu swoich przeczytałam wasze zagadki- wiedziałam, ze triss zgadnie.) Na obronę dodam ze był to szalony rok ponad dekadę temu i ani razu się do pracy nie spóźniłam, nie przyszłam nieświeża, nietrzeźwa czy bezpośrednio upalona. Po prostu wracałam z imprezy, bralam prysznic i szlam do pracy. Nawet kawy nie piłam, świeżutka jak skowronek cały dzień. Skąd człowiek te kosmiczna energię brał...? Promotorke miałam walnięta, ale nie aż tak, a wszystkie rośliny mi umierają niestety Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Proponuję nową zabawę :) 07.02.17, 22:40 No to ja też 1. Jestem jedynaczką 2. Mam rybki 3. Mam kota Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 00:32 1. Piłem wódkę sam na sam z Lechem Wałęsą 2. Piłem wódkę sam na sam z Józefem Oleksym 3. Przespałem się z Weroniką Rosati Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 01:19 Józek ze wszystkimi pil-2 oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 14:09 2. Chętnie z nim pił Michnik, bo dużo mógł i potem jeszcze kolegów do sejmowego odnosił. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 20:53 Muszę wymyślić coś trudniejszego , prawie wszyscy od razu strzelili w punkt. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Proponuję nową zabawę :) 10.02.17, 21:37 bo się tym kiedyś pochwaliłeś Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 02:31 1.nigdy nie bylam zagranica 2. ucieklam z domu w wieku 15 lat 3. nigdy nie jadlam zabich udek Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 09:01 Fajne to, też chcę 1. Próbowałam kitesurfingu 2. Jeden z urlopów spędziłam w Kolumbii 3. Rozważałam udział w castingu do Top Model Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 20:19 And the winner is... <tarararawerble> ginger! Prawda to numer 2. P.s. fornitta - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 22:32 Szczerze, to przypadek. Top model obstawialam,zn. zamierzalam. :] Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Proponuję nową zabawę :) 09.02.17, 09:24 Skoro gramy na punkty, to szczęśliwie Ci się ręka omskła Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 odpowiedzi 08.02.17, 10:03 podawajcie, prosze, poprawne odpowiedzi, to zrobie zestawienie, kto zgaduje naczesciej, a kto najrzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: odpowiedzi 08.02.17, 12:06 Podam pod wieczór, może się ktoś jeszcze skusi zgadywać Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 slawne osoby w zyciu kury ... 08.02.17, 12:01 no to jeszcze moje przygody z "celebrytami" 1. widzialam marka grechute w szlafroku 2. bylam na romantycznej randce z laureatem nagrody nobla z fizyki 3. podrywal mnie kiedys w barze celebryta, ktorego nie rozpoznalam i dalam mu kosza (a potem zostalam uswiadomiona, kto to byl...) Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: slawne osoby w zyciu kury ... 08.02.17, 12:04 3 Jeśli tak, to zdradzisz potem kto to był? Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: slawne osoby w zyciu kury ... 08.02.17, 23:01 3 - podryw celebryty Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 wstepne statystyki ;) 08.02.17, 15:38 lista forumek, ktore zgadly cztery lub wiecej zagadek. duza czesc zagadek nie ma (jeszcze?...) odpowiedzi, wiec nie liczne stosunku zgadnietych do prob zgadywania. czyli jest to jakby lista aktywnosci w watku reszta podsumowan - pozniej, jak sie odpowiedzi prawidlowe pojawia. 1. nanuk na czele - 8 zgadnietych! 2. fornitta - 7 3. aquella i triss - 6 4. morgen - 5 5. edel i memphis - 4 Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: wstepne statystyki ;) 08.02.17, 15:51 Ha! Beda jakies nagrody po ostatecznym podsumowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: wstepne statystyki ;) 08.02.17, 16:01 > Ha! Beda jakies nagrody po ostatecznym podsumowaniu? ja moge zwyciezcy wyslac link do okladki czasopisma naukowego, na ktorym jest "rysunek" zrobiony moimi wlasnymi recami ... ewentualnie swoje zdjecie, o ile wygra kaz_nodzieja - on(a)/(o) sie zawsze domaga, haha Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: wstepne statystyki ;) 08.02.17, 16:25 Daj wszystkim link ku uciesze- jako nagrode za udzial w zabawie Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: wstepne statystyki ;) 08.02.17, 16:29 > Daj wszystkim link ku uciesze- jako nagrode za udzial w zabawie jestes pewna, ze wszyscy chca takie zberezientwa ogladac???? ... przypominam, ze obiecuje zdjecie okladki z moim obrazkiem, nie swoje, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: wstepne statystyki ;) 08.02.17, 16:39 Czy chcemy to widziec? Nie dowiemy sie, dopóki nie zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_bardzo_przecietna Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 22:15 1. Wylądowałam w łóżku z własną szefową 2. Calowalam się na backstage z wokalistą Afromental 3. Śpiewalam na scenie podczas audiencji generalnej u Jana Pawła II Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 22:19 Pewnie 1- I grzecznie poszlyscie spac Aaaa jezeli 2 to: z ktorym wokalista Afromental? Lozowski? Czy ten drugi, ladniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_bardzo_przecietna Re: Proponuję nową zabawę :) 09.02.17, 08:56 Prawdą jest numer 3. A z wokalista sie calowalam, ale innego zespolu 😀 Szefowa byla tak sexi ze z lozka bym jej nie wyrzucila, ale nie mialam okazji😀 Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Proponuję nową zabawę :) 09.02.17, 13:39 Jakiego zespolu??? No ej no! Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 22:58 Teraz ja 1. Studiowałam na czterech uczelniach 2. Byłam trzy razy zaręczona 3. Pracowałam w sześciu krajach Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_bardzo_przecietna Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 23:04 Kazde prawdopodobne, ale celuje w 1😀 Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 23:24 Jeszcze strzelajcie, bo na razie każda opcja ma po jednym głosie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Proponuję nową zabawę :) 09.02.17, 08:29 Z takim fartem nic dziwnego, że jeszcze nie zostałam milionerem Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 23:09 1. Mam autograf od Szymborskiej 2. Obgryzam paznokcie u nóg 3. Potrafie zrobic kulebiak Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Proponuję nową zabawę :) 09.02.17, 12:52 1 Paznokcie u nóg obgryzalam w dziecinstwie-blllle!- ale juz tego nie robie. A kulebiaku/kulebiaka nigdy na oczy nie widzialam,nie mowiac juz o robieniu go Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 23:16 Fajne. To jeszcze raz. 1. Jestem alkoholiczką 2. Palę papierosy 3. Całowałam się z dziewczyną Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 23:21 Mogę jeszcze raz? 1. Pracowałam dla jednego z dyrektorów Europejskiego Banku Centralnego 2. Pracowałam dla jednej z 10 najlepiej ubranych na świecie wedle Tatler's Best Dressed List 3. Pracowałam dla niemieckiego ambasadora w UK Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_bardzo_przecietna Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 23:25 Strzelam 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Proponuję nową zabawę :) 08.02.17, 23:30 Tak, 2. Pozostałych tylko znałam przez pracę Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Proponuję nową zabawę :) 09.02.17, 01:32 Pfff, to by była moja pierwsza poprawna odpowiedź tutaj. Gdybym miała szansę jej udzielić :p Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 odpowiedzi!!!!! 09.02.17, 08:05 wpisujcie, prosze, odpowiedzi, zeby mozna bylo w % wyliczyc, kto jak swietny jest % dobre na wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: odpowiedzi!!!!! 09.02.17, 08:30 Khem, celebryci kury pozostają bez odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: odpowiedzi!!!!! 09.02.17, 09:45 > Khem, celebryci kury pozostają bez odpowiedzi niedlugo napisze, moze jeszcze ktos bedzie chcial zgadywac? niech bedzie - zgadujemy do poludnia, potem odpowiedzi, potem statystyki, a potem nowy watek! co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: odpowiedzi!!!!! 09.02.17, 13:24 > Khem, celebryci kury pozostają bez odpowiedzi no dobra, zaluje, ze to NIE byl #3 z jakims fajnym celebryta... to znaczy moze i byl, ale do dzis o tym nie wiem, haha prawidlowa odpowiedz to 1 chodzilam do szkoly z synem marka grechuty, w sumie przyjaznilismy sie, douczalam go z matmy, gralismy razem na komputerze (ktory dostal od ojca za dobre oceny z matmy!) - atari 800XL, haha. no i zdarzalo sie, ze "tata kolegi" krecil sie po domu w delikatnym dezabilu... choc nigdy nic nieprzyzwoitego ... a szkoda... haha z noblista z fizyki wprawdzie nie bylam na randce, ale jadlam kilka razy sniadanie (jego zona tez tam byla, haha), a z innym podkradalam kanapeczki z kawiorem w czasie referatow (byly przygotowane na przerwe, spotkalismy przy nielegalnym podbieraniu zarcia, hehe). ten od sniadan to frank wilczek, dosc popularny ostatnio ze wzgledu na te jego "dyskretne krysztaly". mily czlowiek, choc jego zona duzo duzo ciekawsza towarzysko od niego! pamietam, ze to byl czas, kiedy moj pierwszy syn mial 7 miesiecy i pierwszy raz go "zostawilam" i wyjechalam, wiec poplakiwalam potajemnie, a na sniadaniu z noblista pokazywalam mu fotke mojego niemowlaka, haha (pochwalil, ze sliczne dziecko ). Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 WYNIKI 09.02.17, 14:19 ok, obiecane statystyki liczylam tylko zgadywanki, do ktorych autor podal odpowiedz! oczywscie moglam sie pomyslic, prosze zglaszac uwagi... wypisuje tylko te osoby, ktore zgadly co najmniej 4 zagadki. - najpierw najaktywniejsza forumka: fornitta! 28 prob! - teraz wyniki procentowe (w nawiasie liczba podjetych prob) 1. edel: 100% (4) 2. eliszka: 80% (5) 3. morgen: 71% (7) 4. aquella: 60% (10) 5. nanuk: 57% (14) 6. memphis: 36% (11) 7. fornitta: 35.7% (28) 8. kropka: 30% (10) i proponuje zaczac nowy watek z nowymi zagadkami, w tym juz sie wszystko miesza ... a dla zainteresowanych obiecana "nagroda" okladka zrobiona moimi rekami (zreszta "badania naukowe" tez, hehe) - wrazliwe - nie patrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: WYNIKI 09.02.17, 14:21 > - teraz wyniki procentowe (w nawiasie liczba podjetych prob) > > 1. edel: 100% (4) > 2. eliszka: 80% (5) > 3. morgen: 71% (7) > 4. aquella: 60% (10) > 5. nanuk: 57% (14) > 6. memphis: 36% (11) > 7. fornitta: 35.7% (28) > 8. kropka: 30% (10) ZAPOMNIALAM!!! wypisac triss! jest na 4 miejscu, za morgen i przed aquella: 4. triss: 70% (10) przepraszam triss i prosze odpowiednio miejsca sobie przestawic panie po triss Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: WYNIKI 09.02.17, 15:10 To jakas roslinka jest? A gdzie ma listki i kwiatki? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: WYNIKI 09.02.17, 15:25 Dziewczyno bez szkoły, toż to wytyczone szlaki podejścia na Olimp. Nie widzisz, że na górze Zeus siedzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: WYNIKI 09.02.17, 15:35 > Dziewczyno bez szkoły, toż to wytyczone szlaki podejścia na Olimp. Nie widzisz, > że na górze Zeus siedzi?? a here zauwazylas??? po prawej, pod zeusem... Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: WYNIKI 09.02.17, 15:40 Ja zauwazylam,ale myslalam,ze to o narkotyk chodzi. Albo ja za prosta,albo rysunek za trudny... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: WYNIKI 09.02.17, 15:44 > Ja zauwazylam,ale myslalam,ze to o narkotyk chodzi. Albo ja za prosta,albo rysunek > za trudny... no bez dopalaczy, to fizyki nie bedzie ... haha Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: WYNIKI 09.02.17, 15:58 > Albo ja za prosta,albo rysunek za trudny... Fornitta, obiecywalam tylko _pokazac_ rysunek, a nie go tlumaczyc a jakbys chciala wiedziec, to jest to jeden z seksowniejszych wynikow - pokazuje jak zmienia sie struktura protonu w zaleznosci od tego, z jakiej odleglosci patrzymy... to, ze te dane na rysunku (punkty) ida do gory bylo wyczekane bodajze od lat 70-tych, a my zmierzylismy to bardzo precyzyjnie ... aby to zrobic, wybudowalismy akcelerator 20 metrow pod ziemia, dlugi na ponad 6 km ... i mierzylismy przez prawie 15 lat ... a potem kolejne 10 opracowywalismy te pomiary ... ... ja moge napisac wiecej, ale wiem, ze nikogo to za bardzo nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: WYNIKI 09.02.17, 15:45 Od razu powiazalam fakty, siostra, a zarazem żona. You pervert. :] Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: WYNIKI 09.02.17, 15:53 > Od razu powiazalam fakty, siostra, a zarazem żona. You pervert. > :] hm. to jeszcze dodam, ze jeszcze byl z nami ... hermes ... ale na ta konkretna publikacje sie nie zalapal, biedaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: WYNIKI 09.02.17, 16:00 > Ty to chyba duzo o tej mitologii piszesz. tylko jedne biedaczki skrewily - tam u gory jest tez nazwa "H1" - mysleli, ze jak sie nazwa H1 od HERA1 to beda pierwsi (bo hera to matka nas wszystkich - nasz akcelerator), ale konkurencja (m.in. "my") ich wykosila i nazwala sie hermes i zeus i heraB, haha - tak tak, tym wlasnie zajmuja sie fizycy za pieniadze podatnika ... Odpowiedz Link Zgłoś