Dodaj do ulubionych

Znów wyjechał.....

02.10.04, 19:55
Czy Wam też jest tak smutno jak Wasza druga połówka wyjedzie daleko za
granicę?Przyznam,że pierwszym razem byłio gorzej,ale teraz jest też nadal
smutno crying( Pierwszy tydzień jest najgorszy!!!A on wyjechał dopiero dziś!!!
OCH!!!!
Obserwuj wątek
    • mamamisi2 Re: Znów wyjechał..... 02.10.04, 21:51
      mój,pływa 8 lat,tesknie zawsze jak zawsze,ale inaczej...,oswajam tesknote-
      szczęsliwa ze jest z czego splacac kredyt,dzieciaczki nie tluka się po
      obcych,mam czas na ksiazki,ale spoko doly sa raz dziennie-łzy,bunt ale w takich
      chwilach zakupowe pocieszenie,babskie plotki,kosmetyczka,i powiedzmy zyje
      dalej ,staram się,a reasumując nie mysl nie odliczaj,tym bardziej ze caly rok
      masz sloneczka w domu!
    • olna Re: Znów wyjechał..... 02.10.04, 21:55
      moj tez dzis wyjechal.znowu.ale tym razem to tylko tydzien.chociaz z
      doswiadczenia wiem,ze ten pierwszy tydzien jest zawsze najgorszy.dobrze,ze mam
      co robic
      ale smutno jest -OCH!!!
      • marcysia51 Re: Znów wyjechał..... 02.10.04, 21:59
        podziwiam was,ja nie wiem czy bym wytrzymała bez swojego męża.On ciągle mnie
        namawia,że zacznie pływac na tatkach,zaobi dla nas na ieksze mieszkanie,lepszy
        samochód itp.ale wiecie co nic nie jest ważniejsze od rodziny w komplecie,nie
        wiem jaką musielibyśmy klepać biede żebym go puściła.
    • olamad Re: Znów wyjechał..... 02.10.04, 22:30
      Mój też wyjechał, 3 tygodnie temu. Szybko zleciało, a przede mną jeszcze4
      miesiace. M pływa od dwóch lat, a ja wciąż nie potrafie przyzwyczaic się do
      tych rozstań. Powinno być co raz łatwiej, a nie jest... Doły, doły, doły!
      Pozdrawiam wszystkie słomiane wdowy,
    • lola211 Re: Znów wyjechał..... 03.10.04, 08:58
      A ja z nostalgią wspominam czas, gdy mój wyjezdzał i widywalismy sie co 2-3
      tyg. przez weekend.Gdy wracal, to było baardzo miło, temperatura uczuc rosła,
      teskniło sie, a teraz, gdy widzimy sie codziennie, takie to jakies letnie.
      • olamad Re: Znów wyjechał..... 03.10.04, 10:29
        To jest oczywiscie prawda, jak M przyjeżdza to jest gorąco, to fakt. Mamy dla
        siebie tak mało czasu, że przeżywamy go napewno intensywniej niz pary które
        mają siebie na codzień. Ale jak przeżyc te szesć miesięcy... Bywa cięzko.
        Pozdrówka,
    • i544 Re: Znów wyjechał..... 03.10.04, 10:50
      Witajcie my wzielismy slub 18 wrzesnia i moj mąz wyjechal 30 wrzesnia do szkoly
      podoficerskiej na 10 miesięcy jestem bardzo smutna i nie moge sama siedziec w
      naszym domku wiec spakowalam siebie i naszą malenką i przyjechalam do rodzicow
      nie radze sobie bez niego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka