agnes123 02.10.04, 19:55 Czy Wam też jest tak smutno jak Wasza druga połówka wyjedzie daleko za granicę?Przyznam,że pierwszym razem byłio gorzej,ale teraz jest też nadal smutno ( Pierwszy tydzień jest najgorszy!!!A on wyjechał dopiero dziś!!! OCH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamisi2 Re: Znów wyjechał..... 02.10.04, 21:51 mój,pływa 8 lat,tesknie zawsze jak zawsze,ale inaczej...,oswajam tesknote- szczęsliwa ze jest z czego splacac kredyt,dzieciaczki nie tluka się po obcych,mam czas na ksiazki,ale spoko doly sa raz dziennie-łzy,bunt ale w takich chwilach zakupowe pocieszenie,babskie plotki,kosmetyczka,i powiedzmy zyje dalej ,staram się,a reasumując nie mysl nie odliczaj,tym bardziej ze caly rok masz sloneczka w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
olna Re: Znów wyjechał..... 02.10.04, 21:55 moj tez dzis wyjechal.znowu.ale tym razem to tylko tydzien.chociaz z doswiadczenia wiem,ze ten pierwszy tydzien jest zawsze najgorszy.dobrze,ze mam co robic ale smutno jest -OCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Znów wyjechał..... 02.10.04, 21:59 podziwiam was,ja nie wiem czy bym wytrzymała bez swojego męża.On ciągle mnie namawia,że zacznie pływac na tatkach,zaobi dla nas na ieksze mieszkanie,lepszy samochód itp.ale wiecie co nic nie jest ważniejsze od rodziny w komplecie,nie wiem jaką musielibyśmy klepać biede żebym go puściła. Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Znów wyjechał..... 02.10.04, 22:30 Mój też wyjechał, 3 tygodnie temu. Szybko zleciało, a przede mną jeszcze4 miesiace. M pływa od dwóch lat, a ja wciąż nie potrafie przyzwyczaic się do tych rozstań. Powinno być co raz łatwiej, a nie jest... Doły, doły, doły! Pozdrawiam wszystkie słomiane wdowy, Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Znów wyjechał..... 03.10.04, 08:58 A ja z nostalgią wspominam czas, gdy mój wyjezdzał i widywalismy sie co 2-3 tyg. przez weekend.Gdy wracal, to było baardzo miło, temperatura uczuc rosła, teskniło sie, a teraz, gdy widzimy sie codziennie, takie to jakies letnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Znów wyjechał..... 03.10.04, 10:29 To jest oczywiscie prawda, jak M przyjeżdza to jest gorąco, to fakt. Mamy dla siebie tak mało czasu, że przeżywamy go napewno intensywniej niz pary które mają siebie na codzień. Ale jak przeżyc te szesć miesięcy... Bywa cięzko. Pozdrówka, Odpowiedz Link Zgłoś
i544 Re: Znów wyjechał..... 03.10.04, 10:50 Witajcie my wzielismy slub 18 wrzesnia i moj mąz wyjechal 30 wrzesnia do szkoly podoficerskiej na 10 miesięcy jestem bardzo smutna i nie moge sama siedziec w naszym domku wiec spakowalam siebie i naszą malenką i przyjechalam do rodzicow nie radze sobie bez niego Odpowiedz Link Zgłoś