Dodaj do ulubionych

Nicki, loginy...

15.02.17, 22:43
Jedne mi sie podobają, inne nie, ale to normalne. Mój też niektórym może wydawać się głupi, ale...
Jak pojawia się post Ciapkiwciapki, to zawsze czytam Cipkiwciapki. Forumko, wybacz big_grin To silniejsze ode mnie.
Obserwuj wątek
    • zlababa35 Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:46
      Teraz zobaczyłam, że jesteś laruara, zawsze myślałam, że lauraura !
      Ja tu zostałam złotą żabą niedawno big_grin.
      • laruara Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:48
        big_grin
        • olikol Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 11:52
          Laruara - coś między laura a rura smile
        • sanrio Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:21
          no pacz! To ty nie jesteś laurara? big_grin
      • mikams75 Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:15
        ja dopiero po twoim poscie zauwazylam te roznice big_grin
        • laruara Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:20
          Czyli nie tylko ja jestem nieuważna big_grin
      • black-cat Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 11:50
        Zawsze czytam Twój nick zlotazabasmile
        • bei Re: Nicki, loginy... 11.01.19, 15:36
          A ja złotababa
    • anamatopeja Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:47
      tak tongue_out ja też tam cipkę widzę nie mogę inaczej przeczytać big_grin
      • laruara Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:50
        Czyli nie jest ze mną tak źle big_grin
        A do napisania postu zbieram się już jakiś czas...
      • niennte Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:09
        I ja smile
    • kochamruskieileniwe Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:49
      Z ciapkami mam to samo, a Ciebie czytam LaRura (wybacz!)
      • laruara Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:50
        LaRura !!!
        big_grin
        • kochamruskieileniwe Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:53
          no! big_grin
          Cieszę się, że się śmiejesz, a nie walisz przez łeb.
          • laruara Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:55
            A jak ja czytam Twój to robię się głodna big_grin
      • cauliflowerpl Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 08:18
        Ja tez "larura" big_grin
        Mnostwo nickow przekrecam we wlasnej glowie. A potem zdziwienie jak chce komus odpowiedziec i sie przyjrze, zeby napisac poprawnie.
    • antyideal Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:06
      No oczywiście, że cipka w ciapki.

Czasem wiele zależy od kontekstu np.o ile nicka forumowicza Wielki_uscisk odczytuje zwykle w miarę poprawnie, to na wątku o lodziku widzę już tylko Wielki_ucisk, już pomijam skojarzenia czego na co tongue_out
      • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:25
        Tu jest taka osoba podpisajaca sie Zawsze-w-Drodze. Uroczy, poetycki nick, ktory mnie sie zawsze i wciaz kojarzy z takim dawno temu wydawanym pismem "kosciolkowym" pt. "W Drodze". W dawnych czasach klaustrofobicznego PRLu mialam sporo znajomych i przyjaciol pisujacych na tzw. lamach owego "W Drodze". Wiec ile razy widze ten konkretny nick to mam przed oczami ... pewnego zakonnika Dominikanina bardzo z tym pismem zwiazanego wink No tak jakby to on wlasnie tu sie na ematce specjalnie dla mnie pojawial big_grin Crazy ... wiem ... niezglebione sciezki skojarzen ... wink Cheers.
        • baba_za_kolkiem Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 10:14
          Nie mam pojęcia, czemu, ale mnie się Twój nick bi_scotti kojarzy z szampanem, prosecco czy winem musującym. Jakoś tak.
          • kanga_roo Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:07
            a mnie bi_scotti kojarzy się z biscuit lub...biscotti
            • morgen_stern Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:31
              A mnie z biseksualizmem tongue_out
              • a.va Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 23:36
                Mnie też smile
        • kk345 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 12:21
          >mnie sie zawsze i wciaz kojarzy z takim dawno temu wydawanym pismem "kosciolkowym" pt. "W Drodze". W dawnych >czasach klaustrofobicznego PRLu mialam sporo znajomych i przyjaciol pisujacych na tzw. lamach owego "W Drodze". >Wiec ile razy widze ten konkretny nick to mam przed oczami ... pewnego zakonnika Dominikanina bardzo z tym pismem >zwiazanego

Akurat zarówno samo wydawnictwo, jak i miesięcznik "W drodze" mają się jak najlepiej i działają od 1973 do dziś.
          www.wdrodze.pl/index.php
          • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:41
            Ale to juz nie TO pismo wink Juz nie CI Dominikanie wink I hope you understand smile Cheers.
        • kadfael Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 20:45
          Marcina B. Czy Macieeja Z.? A pismot nadal istnieje
      • latarnia_umarlych Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:22
        Tak! Każdy inny nick czytam prawidłowo, a tu zawsze widzę wielki_ucisk. Kojarzy mi się ze stalinizmem.
      • wielki_uscisk Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 21:37
        antyideal napisała:

> Czasem wiele zależy od kontekstu np.o ile nicka forumowicza Wielki_uscisk
        > odczytuje zwykle w miarę poprawnie, to na wątku o lodziku widzę już tylko
        > Wielki_ucisk, już pomijam skojarzenia czego na co tongue_out

Ty się przyznaj (ptaszek na przełyku, żołądek zwrotnie na przełyku, paluszek na prostatę, czy ptak na pupu? smile)
        Będzie jak w tym kawale poniżej (w mojej wersji był o teście Rorschach(a?)).
        Chyba wszystkie oba-trzy końce we wszystkich (zaskakująco licznych) kombinacjach już wymieniłem?

A miało być tak pięknie!
        "Wielki ucisk" to sformułowanie popularne w terminologii ŚJ (czyli bliskie memu domowi, że tak powiem).
        Gdzieś tam w Biblii pisze, że będzie 'wielki ucisk' a później nadejdzie koniec [świata, znaczy się].
        Jak papryczka_chilli (bodajże) tutaj chciała podyskutować z kimś, co to się znać musiał, to chwilę musiałem pomyśleć nad nowym loginem (bo niegdyś używany, 'zboczony' już skasowałem dawno) - i tak 'branżowo' postanowiłem trochę.
        Że niby swój swego pozna czy coś.

A poza tym wielki to nieWielki.
        Żeby nie było bez skojarzeń, to mi się to wspomniało (proszę oglądać do 1:03:07 smile )
        • monikaszszsz Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 23:31
          czy Ty nalezysz do SJ ??
          • wielki_uscisk Re: Nicki, loginy... 17.02.17, 02:37
            monikaszszsz napisał(a):

> czy Ty nalezysz do SJ ??

Formalnie owszem - choć od ok. 14 lat jestem nieaktywny.
            Przygodę na forum zacząłem od (próby) dyskusji ze ŚJ w tym wątku.
            • monikaszszsz Re: Nicki, loginy... 19.02.17, 11:52
              Czy to tam pisales o SJ jako o sekcie? (nie ,nie przynaleze do SJ).
        • gulcia77 Re: Nicki, loginy... 11.01.19, 17:09
          Kurcze! To mnie się dobrze kojarzyło!!! Jestem byłym ŚJ, o czym na forum pisałam.
    • cosmetic.wipes Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:54
      Nie kumam dlaczego mówią na mnie wacik, jeśli jestem chusteczka. Ewentualnie chusteczkowatongue_out
      • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 00:23
        cosmetic.wipes napisała:

> Nie kumam dlaczego mówią na mnie wacik, jeśli jestem chusteczka. Ewentualnie ch
        > usteczkowatongue_out

Same here big_grin Tez nie rozumiem przerobek na "Ciasteczkowa" - ani moj maz takie "Ciasteczko" (choc wciaz sie prezentuje jako-tako wink), ani ja Paczowe, WZ-etka badz Karpatka, jak juz tu to taki bardziej "slodki suchar" tongue_out Cheers.
        PS. Jesli o mnie chodzi to sam nick "Bi_scotti" nie ma NIC wspolnego z Italian pastry big_grin
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:52
          To chyba od biscuit?
          • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:13
            mebloscianka_dziadka_franka napisała:

> To chyba od biscuit?

Nope wink Ja nigdy nie pisalam w zadnym watku na temat "skad sie wzial twoj nick" o tym jak sobie wymyslilam "bi_scotti" wiec prosze bardzo: zgaduj-zgadula. Co sie komu z czym kojarzy i jaka jest proweniencja mojego nick? Moze byc konkurs big_grin Gdy ktos zgadnie, niech poda swoja wybrana polska charity i ja w ramach nagrody dla zwyciezcy konkursu wplace dla tego charity 50,00 (piecdziesiat) zlotych.
            Zeby bylo uczciwie i sprawiedliwie, ktos moze tu sie zglosic jako maz/zona/ematka zaufania - wysle tej osobie na jej gazetowy email address prawidlowa odpowiedz. Jesli tak chcecie, to prosze bardzo - szansa dla jakiegos polskiego charity na extra 50,00 zl wink A jak nie ma chetnych, to Wielka Tajemnica Bi_scotti pozostanie Wielka Tajemnica big_grin Cheers.
            • mebloscianka_dziadka_franka Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:36
              ALe ja nie mówię, że to ty sobie nicka od biscuit zrobiłaś, tylko że dlatego jesteś nazywana ciasteczkowa. smile
            • sanrio Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:25
              bo chciałabyś być biseksualną Szkotką? (tak, wiem że Szkoci to Scotch, ale tak mi się skojarzyło w pierwszym momencie). Ewentualnie biseksualnym Scott'em?
            • daisy Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:30
              Bo zawsze pijasz podwójną szkocką?
              • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:34
                daisy napisała:

> Bo zawsze pijasz podwójną szkocką?

Prawie Bingo smile Kierunek myslenia sluszny jak najbardziej!
                Komu mam wplacic te 5 dych? Ja slowa dotrzymuje smile Cheers.
                • daisy Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:48
                  Serio, zgadłam? Wow, ale fajnie! Więc co dokładnie pijasz? wink
                  Wpłać na *swoją* ulubioną organizację, na pewno jest tego warta.
                  • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:03
                    Daisy, bedzie OK?
                    www.pah.org.pl/
                    Wysle Ci na gazetowy email potwoerdzenie wplaty (po pracy). Serwus.
                    • sanrio Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:28
                      ej, ja też prawie zgadłam, oszukujecie. Zgadłam scotch i zgadłam, że chodzi o podwójne "coś" . F-O-C-H
                      • daisy Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:55
                        Sanrio, nie obrażaj się. PAH jest cool. wink
                      • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 17:06
                        sanrio napisała:

> ej, ja też prawie zgadłam, oszukujecie. Zgadłam scotch i zgadłam, że chodzi o p
                        > odwójne "coś" . F-O-C-H

Tak, tak, ladnie to tak grac na uczuciach miekkiego serduszka starszej pani? No ladnie to tak? Niech Wam bedzie, wplace stowe po 50 od glowy (Daisy + Sanrio), bedzie OK? Tylko musicie poczekac do wieczora, bo w pracy nie mam tej cholernej zdrapki z kodami do wprowadzania przy kazdej transaction z konta. Paciencia i Perseveranca big_grin Cheers.
                        • kk345 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:14
                          Taki offtop z ciekawości- w Kanadzie nie ma potwierdzania przelewów za pomocą SMSa?
                          • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:33
                            kk345 napisała:

> Taki offtop z ciekawości- w Kanadzie nie ma potwierdzania przelewów za pomocą
                            > SMSa?

To chyba wszedzie na swiecie zalezy od tego jaki sie uklad z bankiem/swoim bankiem, jakie konto etc. etc. etc. Ja mam co mam wink Cheers.
                            • kk345 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 19:04
                              Po prostu dawno już nie widziałam zdrapek z PINami, stąd pytanie
                              • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 19:25
                                Well, coz Ci moge na to powiedziec? To jest ten bank: PKO Bank Polski - jak chcesz zobaczyc, to na pewno Ci to umozliwia tongue_out Cheers.
                    • daisy Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:58
                      Kochana, nie musisz, serio. Zresztą wierzę ci bardziej niż sobie samej. wink
          • kochamruskieileniwe Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:00
            Jeżeli juz od biscotti vel cantucini słodkich sucharków podwójnie pieczonych. Zaliczanych do kategorii ciasteczka.
            Stąd się nie dziwię na tą Ciasteczkową.

Pochodzenie nicka wyjaśnione, choć przyznaję, że obstawiałam coś z podwójnym pieczeniem...
            • kochamruskieileniwe Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:00
              cantuccini
            • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:08
              kochamruskieileniwe napisała:

> Jeżeli juz od biscotti vel cantucini słodkich sucharków podwójnie pieczonych.
              > Zaliczanych do kategorii ciasteczka.

Ja Ci powiem szczerze, zadna z moich szanujacych sie kolezanek wloskiego pochodzenia, ktora od czasu do czasu poswieca sie dla ludzkosci i produkuje biscotti w duzych ilosciach dalaby sobie wmowic, ze biscotti/cantuccini zaliczyc mozna (wolno/dopuszcza sie) do kategorii "cookies" - no way Jose! To by sie pewnie miescilo w tej samej szufladzie co haslo z innego watku o kluskach z ketchup'em big_grin Ah, te subtelnosci kuchni narodowych tongue_out Cheers.
              • kochamruskieileniwe Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:14
                bo to Anglicy i Amerykanie zaliczają je do kategorii cookies....big_grin
                • bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:23
                  kochamruskieileniwe napisała:

> bo to Anglicy i Amerykanie zaliczają je do kategorii cookies....big_grin

Maybe, przyznam, ze jak dotad nigdy nie zglebialam tego tematu ani z zadnym Anglikiem/Brytyjczykiem, ani z zadnym Amerykaninem. U nas biscotti to biscotti a cookie to cookie, nawet Starbucks (American chain, jakby nie bylo) ma je wyszczegolnione oddzielnie wink
                  Ciao Bella!
            • mebloscianka_dziadka_franka Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 17:06
              Nie wiedziałam, że coś takiego istnieje w ogóle smile Ale kombinowałam chyba całkiem nieźle tongue_out
              • bi_scotti Daisy & Sanrio 16.02.17, 21:43
                Zgodnie z obietnica, stowa wplacona - macie potwierdzenie by email do kazdej z Was @gazeta.pl smile Mozemy sie we trzy poklepac po plecach, ze cos dobrego dzis zrobilysmy ... ot tak ... bo takie ematki sa, a co wink Cheers.
                • sanrio Re: Daisy & Sanrio 17.02.17, 21:36
                  oj kochana, ty to masz naprawdę miękkie serduszko kiss PAH pomaga w Syrii, cieszę się, że tam posłałaś
                • nathasha Re: Daisy & Sanrio 19.02.17, 11:56
                  ja zostane jednak przy wloskim biscotti - kojarzy mi sie z jednym z moich ulubionych episodes GG smile
      • mrs.solis Re: Nicki, loginy... 11.01.19, 14:48
        Az sie boje powiedziec, co mam przed oczami jak widze twoj nick. tongue_out
    • juuuu7 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 00:20
      Mam tak samo😀
    • tereska.z.bombaju Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 05:07
      Gdzieś tu kiedyś pisywała forumka ana123
      Zawsze widziałam anaL23 big_grin
      • kaz_nodzieja Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:13
        Ana zawsze będzie mi się kojarzyć ze swędzącą pipką. Cała epopeja. W sumie smutne, bo świąd może nieźle wykończyć, w dodatku w realu w towarzystwie nie ma się komuś pożalić, a lekarze są bezradni.
    • chocolatemonster Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 07:08
      O raju...ja od dziś tez będę tAK czytała Ciapkiwciapki😂
      • ciapkiwciapki Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 10:37
        OOOO, łobuzybig_grinbig_grinbig_grin
        ciapkiwciapki pochodzi od moich ukochanych domowych kapci. dziecko kiedyś stwierdziło, że mama ma ciapki w ciapki ( takie maziaje na obuwiu).
        bidulinka , nie spodziewałam się że Wy takie skojarzenia macie, niewyżyte babybig_grinbig_grinbig_grin
        proszę mnie teraz przytulić, bo idę zmieniać login - a ten mi się podobał. ale jak tu go zachować i z Wami dyskutować wiedząc, że co druga ma skojarzeniatongue_out
        • fifiriffi Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 10:40
          no tak więc kolejny nick zostanie w mej pamięci przekręcony"cipka_w ciapki" tongue_out big_grin
        • laruara Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 10:41
          Tulimy smile
          Nie zmieniaj big_grin
          • karme-lowa Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 10:43
            Nie zmieniaj. Przytulamwink
            • karme-lowa Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 10:49
              Nick Rosy. Na początku czytałam Rosapulchna.
              I żeby nie było - to było zanim przestałam ją lubićtongue_out
              Laruara - Larura,
              Zlababa - Żaba.
        • olikol Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 11:49
          Ja dlatego chyba nigdy nie komentowałam twoich wypowiedzi, bo miałam straszny dysonans mając gadać z cipkązcipki :%
        • lady-z-gaga Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 12:30
          <dziecko kiedyś stwierdziło, że mama ma ciapki w ciapki ( takie maziaje na obuwiu).

jak maziaje, to nie wiadomo, może to ciapkiwcipki są?
          • ciapkiwciapki Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:17
            taaaa, jak w tym dowcipie
            przychodzi facet do psychiatry
            psychiatra pokazuje mu narysowany kwadrat i pyta:
            - co to jest?
            - goła baba
            pokazuje trójkąt
            -goła baba
            pokazuje koło
            - goła baba
            - Panie, pan jesteś chory! - mówi lekarz
            - ja???? a kto mi te wszystkie gołe baby pokazywał?!!!
            to ja mogę mieć ciapkiwcipki, zależy kto patrzytongue_out
        • magic.marker Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 17:56
          A mnie się skojarzyło z tym tablicami do badania daltonizmu u kandydatów na kierowców wink
    • viridiana73 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 12:03
      Mój mózg zawsze przerabia biedną Konwalkę na "Kornwałkę", ze niby z Kornwalii. To jest silniejsze ode mnie!
      • konwalka Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:42
        dlaczego biedną? suspicious
        • viridiana73 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 22:30
          No, to taki zabieg stylistycznysmile Że Ci zmieniam nick, ale współczuję jednocześnie.
    • mama.nygusa Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:29
      Co?? zlababa??, zawsze myslalam, ze zlotazaba.
    • mallard Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:38
      Pisywał (lub pisze nadal) tu taki nick, który czytałem "makrorusek"
      • olikol Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:45
        a to nie był makrorusek?
        • aquella Re: Nicki, loginy... 11.01.19, 16:50
          makurosek chyba
      • sanrio Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:26
        milllord. Niezasłużenie tongue_out
        • mallard Re: Nicki, loginy... 17.02.17, 07:37
          sanrio napisała:

> Niezasłużenie tongue_out

A bo że niby co?!
    • fornitta69 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:39
      Jak wiele innych forumek, czytam Twój nick : "larura"smile Pade zawsze czytam jako: "padre", Verdana- "verbena" a Menodo- "mendo". Wiecej grzechow nie pamietam.
    • imogen0 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:03
      Ja zawsze czytam zamiast naturella to nutellawink
      • naturella Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 17:24
        Blisko, bo naturella uwielbia nutellę smile ostatnio pozarlam cały słoik w pracy, dzień wymagał bardzo konkretnego pocieszenia i jeden batonik nie załatwiłby sprawysmile wiec jadłam cały dzień nutellę, łyżeczką, popijając Colą smile
        • viridiana73 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 22:31
          Aż dziw, że Cię nie zabił olej palmowysmile
        • magic.marker Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 22:58
          >>jadłam cały dzień nutellę, łyżeczką, popijając Colą
          Bez zagryzania ogórkiem kiszonym? suspicious
          Szacun. Ogromny.
          • naturella Re: Nicki, loginy... 17.02.17, 16:48
            Bez zagryzania, bo nie miałam ogórków smile Następnego dnia nadal czułam tę Nutellę w żołądku, jakbym cegłę zjadła (i tu chyba wystąpił w swojej roli olej palmowy, ale nie dał rady mnie wykończyć). Minęło trochę czasu i znów mam ochotę (zwłaszcza, że żywiłam się dzisiaj tym, co miała koleżanka w diecie pudełkowej 1000 kcal - pojechała w delegację).
    • silenta Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:42
      Zawszę jak czytam użytkowniczkę Asia_i_p to czytam jej nicka "Asia i pieniek" w związku z sygnaturką jaką kiedyś miała ale nie wiem czy nick ma cokolwiek wspólnego z tamtą sygnaturką czy to się wylęgło w mojej głowie? smile
      • bergamotka77 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:39
        A ja czytam asia i pipa. Nie wiem dlaczego wink
    • fornitta69 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:22
      A pamietacie "zuleyke z targu" i "verande"? wink
      • agua_de_coco Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 17:32
        Mnie się to "z targu" trzyma big_grin
        Oprócz tego Valkiria, wspomniany już Wielki ucisk i nie wiem czemu, bo litery trochę nie te, zawsze czytam Hallbera.jarlapiri wink
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:30
          To zuleyka nie jest z targu?! Jak nie z targu to skąd? smile
          • laruara Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:44
            Dla mnie jest z targu i taką pozostanie.
            • sfornarina Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 20:47
              Jak nie z targu jak z targu smile
              • kota_marcowa Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 21:11
                O matko, dopiero mnie oświeciłyście, że faktycznie nie jest z targu, lol big_grin
          • memphis90 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 22:13
            To jest Żulerka z Talgaru wink
            • viridiana73 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 22:33
              "Z talargu" mi się zawsze czytało, idiotycznie!
      • fifiriffi Re: Nicki, loginy... 17.02.17, 23:54
        zuleyke? czytałam zawsze "żulerka z targu" smile
    • kota_marcowa Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 21:09
      No przykro mi, ja też widzę cipki tongue_out

Drugi taki nick, to makurokurosek (aż musiałam w innym wątku sprawdzić, jak to się pisze smile ), ja zawsze widzę makurokutasek tongue_out

Do obu nicków nic akurat nie mam, ale takie budzą skojarzenia.
      • magic.marker Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 21:54
        >> makurokurosek
        Może łatwiej będzie zapamiętać susuwatari suspicious
      • wheels.of.steel Re: Nicki, loginy... 17.02.17, 00:35
        Mikrokutasek big_grin
    • bywalec.hoteli Re: Nicki, loginy... 11.01.19, 11:49
      Przypominam o tym zabawnym wątku smile Ci(a)pki w Ci(a)pki nie musisz zmieniać nicka wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka