laruara 15.02.17, 22:43 Jedne mi sie podobają, inne nie, ale to normalne. Mój też niektórym może wydawać się głupi, ale... Jak pojawia się post Ciapkiwciapki, to zawsze czytam Cipkiwciapki. Forumko, wybacz To silniejsze ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlababa35 Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:46 Teraz zobaczyłam, że jesteś laruara, zawsze myślałam, że lauraura ! Ja tu zostałam złotą żabą niedawno . Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:15 ja dopiero po twoim poscie zauwazylam te roznice Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:20 Czyli nie tylko ja jestem nieuważna Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 11:50 Zawsze czytam Twój nick zlotazaba Odpowiedz Link Zgłoś
anamatopeja Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:47 tak ja też tam cipkę widzę nie mogę inaczej przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:50 Czyli nie jest ze mną tak źle A do napisania postu zbieram się już jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:49 Z ciapkami mam to samo, a Ciebie czytam LaRura (wybacz!) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:53 no! Cieszę się, że się śmiejesz, a nie walisz przez łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 22:55 A jak ja czytam Twój to robię się głodna Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 08:18 Ja tez "larura" Mnostwo nickow przekrecam we wlasnej glowie. A potem zdziwienie jak chce komus odpowiedziec i sie przyjrze, zeby napisac poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:06 No oczywiście, że cipka w ciapki. Czasem wiele zależy od kontekstu np.o ile nicka forumowicza Wielki_uscisk odczytuje zwykle w miarę poprawnie, to na wątku o lodziku widzę już tylko Wielki_ucisk, już pomijam skojarzenia czego na co Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:25 Tu jest taka osoba podpisajaca sie Zawsze-w-Drodze. Uroczy, poetycki nick, ktory mnie sie zawsze i wciaz kojarzy z takim dawno temu wydawanym pismem "kosciolkowym" pt. "W Drodze". W dawnych czasach klaustrofobicznego PRLu mialam sporo znajomych i przyjaciol pisujacych na tzw. lamach owego "W Drodze". Wiec ile razy widze ten konkretny nick to mam przed oczami ... pewnego zakonnika Dominikanina bardzo z tym pismem zwiazanego No tak jakby to on wlasnie tu sie na ematce specjalnie dla mnie pojawial Crazy ... wiem ... niezglebione sciezki skojarzen ... Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 10:14 Nie mam pojęcia, czemu, ale mnie się Twój nick bi_scotti kojarzy z szampanem, prosecco czy winem musującym. Jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:07 a mnie bi_scotti kojarzy się z biscuit lub...biscotti Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 12:21 >mnie sie zawsze i wciaz kojarzy z takim dawno temu wydawanym pismem "kosciolkowym" pt. "W Drodze". W dawnych >czasach klaustrofobicznego PRLu mialam sporo znajomych i przyjaciol pisujacych na tzw. lamach owego "W Drodze". >Wiec ile razy widze ten konkretny nick to mam przed oczami ... pewnego zakonnika Dominikanina bardzo z tym pismem >zwiazanego Akurat zarówno samo wydawnictwo, jak i miesięcznik "W drodze" mają się jak najlepiej i działają od 1973 do dziś. www.wdrodze.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:41 Ale to juz nie TO pismo Juz nie CI Dominikanie I hope you understand Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 20:45 Marcina B. Czy Macieeja Z.? A pismot nadal istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:22 Tak! Każdy inny nick czytam prawidłowo, a tu zawsze widzę wielki_ucisk. Kojarzy mi się ze stalinizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_uscisk Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 21:37 antyideal napisała: > Czasem wiele zależy od kontekstu np.o ile nicka forumowicza Wielki_uscisk > odczytuje zwykle w miarę poprawnie, to na wątku o lodziku widzę już tylko > Wielki_ucisk, już pomijam skojarzenia czego na co Ty się przyznaj (ptaszek na przełyku, żołądek zwrotnie na przełyku, paluszek na prostatę, czy ptak na pupu? ) Będzie jak w tym kawale poniżej (w mojej wersji był o teście Rorschach(a?)). Chyba wszystkie oba-trzy końce we wszystkich (zaskakująco licznych) kombinacjach już wymieniłem? A miało być tak pięknie! "Wielki ucisk" to sformułowanie popularne w terminologii ŚJ (czyli bliskie memu domowi, że tak powiem). Gdzieś tam w Biblii pisze, że będzie 'wielki ucisk' a później nadejdzie koniec [świata, znaczy się]. Jak papryczka_chilli (bodajże) tutaj chciała podyskutować z kimś, co to się znać musiał, to chwilę musiałem pomyśleć nad nowym loginem (bo niegdyś używany, 'zboczony' już skasowałem dawno) - i tak 'branżowo' postanowiłem trochę. Że niby swój swego pozna czy coś. A poza tym wielki to nieWielki. Żeby nie było bez skojarzeń, to mi się to wspomniało (proszę oglądać do 1:03:07 ) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_uscisk Re: Nicki, loginy... 17.02.17, 02:37 monikaszszsz napisał(a): > czy Ty nalezysz do SJ ?? Formalnie owszem - choć od ok. 14 lat jestem nieaktywny. Przygodę na forum zacząłem od (próby) dyskusji ze ŚJ w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaszszsz Re: Nicki, loginy... 19.02.17, 11:52 Czy to tam pisales o SJ jako o sekcie? (nie ,nie przynaleze do SJ). Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Nicki, loginy... 11.01.19, 17:09 Kurcze! To mnie się dobrze kojarzyło!!! Jestem byłym ŚJ, o czym na forum pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Nicki, loginy... 15.02.17, 23:54 Nie kumam dlaczego mówią na mnie wacik, jeśli jestem chusteczka. Ewentualnie chusteczkowa Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 00:23 cosmetic.wipes napisała: > Nie kumam dlaczego mówią na mnie wacik, jeśli jestem chusteczka. Ewentualnie ch > usteczkowa Same here Tez nie rozumiem przerobek na "Ciasteczkowa" - ani moj maz takie "Ciasteczko" (choc wciaz sie prezentuje jako-tako ), ani ja Paczowe, WZ-etka badz Karpatka, jak juz tu to taki bardziej "slodki suchar" Cheers. PS. Jesli o mnie chodzi to sam nick "Bi_scotti" nie ma NIC wspolnego z Italian pastry Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:52 To chyba od biscuit? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:13 mebloscianka_dziadka_franka napisała: > To chyba od biscuit? Nope Ja nigdy nie pisalam w zadnym watku na temat "skad sie wzial twoj nick" o tym jak sobie wymyslilam "bi_scotti" wiec prosze bardzo: zgaduj-zgadula. Co sie komu z czym kojarzy i jaka jest proweniencja mojego nick? Moze byc konkurs Gdy ktos zgadnie, niech poda swoja wybrana polska charity i ja w ramach nagrody dla zwyciezcy konkursu wplace dla tego charity 50,00 (piecdziesiat) zlotych. Zeby bylo uczciwie i sprawiedliwie, ktos moze tu sie zglosic jako maz/zona/ematka zaufania - wysle tej osobie na jej gazetowy email address prawidlowa odpowiedz. Jesli tak chcecie, to prosze bardzo - szansa dla jakiegos polskiego charity na extra 50,00 zl A jak nie ma chetnych, to Wielka Tajemnica Bi_scotti pozostanie Wielka Tajemnica Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:36 ALe ja nie mówię, że to ty sobie nicka od biscuit zrobiłaś, tylko że dlatego jesteś nazywana ciasteczkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:25 bo chciałabyś być biseksualną Szkotką? (tak, wiem że Szkoci to Scotch, ale tak mi się skojarzyło w pierwszym momencie). Ewentualnie biseksualnym Scott'em? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:34 daisy napisała: > Bo zawsze pijasz podwójną szkocką? Prawie Bingo Kierunek myslenia sluszny jak najbardziej! Komu mam wplacic te 5 dych? Ja slowa dotrzymuje Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:48 Serio, zgadłam? Wow, ale fajnie! Więc co dokładnie pijasz? Wpłać na *swoją* ulubioną organizację, na pewno jest tego warta. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:03 Daisy, bedzie OK? www.pah.org.pl/ Wysle Ci na gazetowy email potwoerdzenie wplaty (po pracy). Serwus. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:28 ej, ja też prawie zgadłam, oszukujecie. Zgadłam scotch i zgadłam, że chodzi o podwójne "coś" . F-O-C-H Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:55 Sanrio, nie obrażaj się. PAH jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 17:06 sanrio napisała: > ej, ja też prawie zgadłam, oszukujecie. Zgadłam scotch i zgadłam, że chodzi o p > odwójne "coś" . F-O-C-H Tak, tak, ladnie to tak grac na uczuciach miekkiego serduszka starszej pani? No ladnie to tak? Niech Wam bedzie, wplace stowe po 50 od glowy (Daisy + Sanrio), bedzie OK? Tylko musicie poczekac do wieczora, bo w pracy nie mam tej cholernej zdrapki z kodami do wprowadzania przy kazdej transaction z konta. Paciencia i Perseveranca Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:14 Taki offtop z ciekawości- w Kanadzie nie ma potwierdzania przelewów za pomocą SMSa? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:33 kk345 napisała: > Taki offtop z ciekawości- w Kanadzie nie ma potwierdzania przelewów za pomocą > SMSa? To chyba wszedzie na swiecie zalezy od tego jaki sie uklad z bankiem/swoim bankiem, jakie konto etc. etc. etc. Ja mam co mam Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 19:04 Po prostu dawno już nie widziałam zdrapek z PINami, stąd pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 19:25 Well, coz Ci moge na to powiedziec? To jest ten bank: PKO Bank Polski - jak chcesz zobaczyc, to na pewno Ci to umozliwia Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:58 Kochana, nie musisz, serio. Zresztą wierzę ci bardziej niż sobie samej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:00 Jeżeli juz od biscotti vel cantucini słodkich sucharków podwójnie pieczonych. Zaliczanych do kategorii ciasteczka. Stąd się nie dziwię na tą Ciasteczkową. Pochodzenie nicka wyjaśnione, choć przyznaję, że obstawiałam coś z podwójnym pieczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:08 kochamruskieileniwe napisała: > Jeżeli juz od biscotti vel cantucini słodkich sucharków podwójnie pieczonych. > Zaliczanych do kategorii ciasteczka. Ja Ci powiem szczerze, zadna z moich szanujacych sie kolezanek wloskiego pochodzenia, ktora od czasu do czasu poswieca sie dla ludzkosci i produkuje biscotti w duzych ilosciach dalaby sobie wmowic, ze biscotti/cantuccini zaliczyc mozna (wolno/dopuszcza sie) do kategorii "cookies" - no way Jose! To by sie pewnie miescilo w tej samej szufladzie co haslo z innego watku o kluskach z ketchup'em Ah, te subtelnosci kuchni narodowych Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:14 bo to Anglicy i Amerykanie zaliczają je do kategorii cookies.... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 16:23 kochamruskieileniwe napisała: > bo to Anglicy i Amerykanie zaliczają je do kategorii cookies.... Maybe, przyznam, ze jak dotad nigdy nie zglebialam tego tematu ani z zadnym Anglikiem/Brytyjczykiem, ani z zadnym Amerykaninem. U nas biscotti to biscotti a cookie to cookie, nawet Starbucks (American chain, jakby nie bylo) ma je wyszczegolnione oddzielnie Ciao Bella! Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 17:06 Nie wiedziałam, że coś takiego istnieje w ogóle Ale kombinowałam chyba całkiem nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Daisy & Sanrio 16.02.17, 21:43 Zgodnie z obietnica, stowa wplacona - macie potwierdzenie by email do kazdej z Was @gazeta.pl Mozemy sie we trzy poklepac po plecach, ze cos dobrego dzis zrobilysmy ... ot tak ... bo takie ematki sa, a co Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Daisy & Sanrio 17.02.17, 21:36 oj kochana, ty to masz naprawdę miękkie serduszko PAH pomaga w Syrii, cieszę się, że tam posłałaś Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Daisy & Sanrio 19.02.17, 11:56 ja zostane jednak przy wloskim biscotti - kojarzy mi sie z jednym z moich ulubionych episodes GG Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Nicki, loginy... 11.01.19, 14:48 Az sie boje powiedziec, co mam przed oczami jak widze twoj nick. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 05:07 Gdzieś tu kiedyś pisywała forumka ana123 Zawsze widziałam anaL23 Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:13 Ana zawsze będzie mi się kojarzyć ze swędzącą pipką. Cała epopeja. W sumie smutne, bo świąd może nieźle wykończyć, w dodatku w realu w towarzystwie nie ma się komuś pożalić, a lekarze są bezradni. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 07:08 O raju...ja od dziś tez będę tAK czytała Ciapkiwciapki😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ciapkiwciapki Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 10:37 OOOO, łobuzy ciapkiwciapki pochodzi od moich ukochanych domowych kapci. dziecko kiedyś stwierdziło, że mama ma ciapki w ciapki ( takie maziaje na obuwiu). bidulinka , nie spodziewałam się że Wy takie skojarzenia macie, niewyżyte baby proszę mnie teraz przytulić, bo idę zmieniać login - a ten mi się podobał. ale jak tu go zachować i z Wami dyskutować wiedząc, że co druga ma skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 10:40 no tak więc kolejny nick zostanie w mej pamięci przekręcony"cipka_w ciapki" Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 10:49 Nick Rosy. Na początku czytałam Rosapulchna. I żeby nie było - to było zanim przestałam ją lubić Laruara - Larura, Zlababa - Żaba. Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 11:49 Ja dlatego chyba nigdy nie komentowałam twoich wypowiedzi, bo miałam straszny dysonans mając gadać z cipkązcipki :% Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 12:30 <dziecko kiedyś stwierdziło, że mama ma ciapki w ciapki ( takie maziaje na obuwiu). jak maziaje, to nie wiadomo, może to ciapkiwcipki są? Odpowiedz Link Zgłoś
ciapkiwciapki Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:17 taaaa, jak w tym dowcipie przychodzi facet do psychiatry psychiatra pokazuje mu narysowany kwadrat i pyta: - co to jest? - goła baba pokazuje trójkąt -goła baba pokazuje koło - goła baba - Panie, pan jesteś chory! - mówi lekarz - ja???? a kto mi te wszystkie gołe baby pokazywał?!!! to ja mogę mieć ciapkiwcipki, zależy kto patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 17:56 A mnie się skojarzyło z tym tablicami do badania daltonizmu u kandydatów na kierowców Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 12:03 Mój mózg zawsze przerabia biedną Konwalkę na "Kornwałkę", ze niby z Kornwalii. To jest silniejsze ode mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 22:30 No, to taki zabieg stylistyczny Że Ci zmieniam nick, ale współczuję jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:29 Co?? zlababa??, zawsze myslalam, ze zlotazaba. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:38 Pisywał (lub pisze nadal) tu taki nick, który czytałem "makrorusek" Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Nicki, loginy... 17.02.17, 07:37 sanrio napisała: > Niezasłużenie A bo że niby co?! Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 13:39 Jak wiele innych forumek, czytam Twój nick : "larura" Pade zawsze czytam jako: "padre", Verdana- "verbena" a Menodo- "mendo". Wiecej grzechow nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:03 Ja zawsze czytam zamiast naturella to nutella Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 17:24 Blisko, bo naturella uwielbia nutellę ostatnio pozarlam cały słoik w pracy, dzień wymagał bardzo konkretnego pocieszenia i jeden batonik nie załatwiłby sprawy wiec jadłam cały dzień nutellę, łyżeczką, popijając Colą Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 22:31 Aż dziw, że Cię nie zabił olej palmowy Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 22:58 >>jadłam cały dzień nutellę, łyżeczką, popijając Colą Bez zagryzania ogórkiem kiszonym? Szacun. Ogromny. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Nicki, loginy... 17.02.17, 16:48 Bez zagryzania, bo nie miałam ogórków Następnego dnia nadal czułam tę Nutellę w żołądku, jakbym cegłę zjadła (i tu chyba wystąpił w swojej roli olej palmowy, ale nie dał rady mnie wykończyć). Minęło trochę czasu i znów mam ochotę (zwłaszcza, że żywiłam się dzisiaj tym, co miała koleżanka w diecie pudełkowej 1000 kcal - pojechała w delegację). Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 14:42 Zawszę jak czytam użytkowniczkę Asia_i_p to czytam jej nicka "Asia i pieniek" w związku z sygnaturką jaką kiedyś miała ale nie wiem czy nick ma cokolwiek wspólnego z tamtą sygnaturką czy to się wylęgło w mojej głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:39 A ja czytam asia i pipa. Nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 15:22 A pamietacie "zuleyke z targu" i "verande"? Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 17:32 Mnie się to "z targu" trzyma Oprócz tego Valkiria, wspomniany już Wielki ucisk i nie wiem czemu, bo litery trochę nie te, zawsze czytam Hallbera.jarlapiri Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:30 To zuleyka nie jest z targu?! Jak nie z targu to skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 18:44 Dla mnie jest z targu i taką pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 21:11 O matko, dopiero mnie oświeciłyście, że faktycznie nie jest z targu, lol Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 22:33 "Z talargu" mi się zawsze czytało, idiotycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Nicki, loginy... 17.02.17, 23:54 zuleyke? czytałam zawsze "żulerka z targu" Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 21:09 No przykro mi, ja też widzę cipki Drugi taki nick, to makurokurosek (aż musiałam w innym wątku sprawdzić, jak to się pisze ), ja zawsze widzę makurokutasek Do obu nicków nic akurat nie mam, ale takie budzą skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: Nicki, loginy... 16.02.17, 21:54 >> makurokurosek Może łatwiej będzie zapamiętać susuwatari Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Nicki, loginy... 11.01.19, 11:49 Przypominam o tym zabawnym wątku Ci(a)pki w Ci(a)pki nie musisz zmieniać nicka Odpowiedz Link Zgłoś