Dodaj do ulubionych

Sekretne życie drzew

27.02.17, 11:15
DZiewczyny, czy któraś z was to może czytała i podzieli die ze mną refleksja? Wydaje mi się, ze to może być niezła rzecz, ale pożądam opinii zanim kupię i wywalę kase na przesyłkę do uk
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 11:18
      Mogę się z tobą podzielić swoją refleksją, że to jest dobra, zaskakująca i ciekawa książka smile zamawiaj.
      • slona78 Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 11:36
        potwierdzam! smile
        • butch_cassidy Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 14:49
          Ja też!

Osobiście wybrałam audiobook - pod prasowanie mam jak znalazł.
          A ciekawa bardzo. Bez wątpienia.

Ma być jeszcze o zwierzętach. Też czekam niecierpliwie: Duchowe życie zwierząt.
    • mid.week Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 11:43
      Kupuj! Jestem w trakcie i bardzo polecam.
    • lusitania2 Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 11:52
      posłuchaj sobie:
      www.youtube.com/watch?v=fSDvVeWfWgQ
    • isanek Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 12:37
      Książka niesamowita, już ją tu kiedyś polecałam. Ja przeczytałam jednym tchem, syn również , a córce opowiadam podczas spacerów zapamiętane ciekawostki o drzewach- teraz zupełnie inaczej patrzymy na to co nas otacza wink Na gwiazdkę podarowałam młodzieży w rodzinie, czytali i młodzi, i rodzice. Nawet dzisiaj o niej myślałam, że musze sobie w ramach utrwalenia przeczytać po raz kolejny wink
      • konwalka Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 13:38
        a wiesz ze w kwietniu wychodzi "Duchowe życie zwierzat" tego samego autora?
        • isanek Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 14:04
          Nie wiedziałam ,ale już się cieszę smile .
    • feiticeira Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 14:20
      Książka jest przepiękna i arcyciekawa. Ale jak przeczytasz, to nie wytniesz już żadnego drzewa 😃
    • asmarabis Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 14:51
      Kupujesz książkę o drzewach i zamiast wziąć eBook- zeby m.in. płacić za te droga przesyłkę- ty wybierasz opcje ścięcia drzewa, zeby powstała twoja książka ?
      • konwalka Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 15:21
        tez prawda uncertain
    • aria Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 14:52
      Ja akurat słuchałam audiobooka - ale bardzo bardzo polecam! Od razu inaczej spojrzałam na lasek za oknem i nie tylko!
      • nangaparbat3 Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 15:53
        Dodam tylko, ze jest przepieknie wydana, skromnie, ale cacuszko - wiec audiobooka odradzam. Rzadko się zdarzają takie piekne ksiazki.
        • aria Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 21:01
          Ja akurat jestem bardziej słuchowcem niż wzrokowcem, więc zdecydowanie jeśli mam wybór to zawsze kupię audiobooka. A książek papierowych już prawie nie kupuję - bo brak miejsca w domu. Ostatni wyjątek to "Dom z liści" Marka Danielewskiego bo to jest książka którą można tylko na papierze inaczej nie ma sensu (ew. w pdf bo układ strony, dobór czcionki ma tutaj bardzo duże znaczenie)
    • angazetka Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 17:11
      Autor jest - mam wrażenie - takim bardzo pozytywnym wariatem. Nawet jeśli to, co podaje w książce trzeba dzielić przez cztery, to i tak jest czysta magia.
      • zona_glusia Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 21:46
        Wydaje mi się, że wręcz przeciwnie. Wszystkie fakty są prawdziwe. Sposób ich podania jest "magiczny", czyli bardzo przemawiający do wyobraźni. Spotkałam się z zarzutem, że autor zbyt uczłowiecza drzewa. Mnie to nie przeszkadzało.
    • simply_z Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 22:02
      Miła książka ale usypia mnie w komunikacji miejskiej. Chyba brak mi fabuływink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka