konwalka 27.02.17, 11:15 DZiewczyny, czy któraś z was to może czytała i podzieli die ze mną refleksja? Wydaje mi się, ze to może być niezła rzecz, ale pożądam opinii zanim kupię i wywalę kase na przesyłkę do uk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 11:18 Mogę się z tobą podzielić swoją refleksją, że to jest dobra, zaskakująca i ciekawa książka zamawiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 14:49 Ja też! Osobiście wybrałam audiobook - pod prasowanie mam jak znalazł. A ciekawa bardzo. Bez wątpienia. Ma być jeszcze o zwierzętach. Też czekam niecierpliwie: Duchowe życie zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 11:43 Kupuj! Jestem w trakcie i bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 11:52 posłuchaj sobie: www.youtube.com/watch?v=fSDvVeWfWgQ Odpowiedz Link Zgłoś
isanek Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 12:37 Książka niesamowita, już ją tu kiedyś polecałam. Ja przeczytałam jednym tchem, syn również , a córce opowiadam podczas spacerów zapamiętane ciekawostki o drzewach- teraz zupełnie inaczej patrzymy na to co nas otacza Na gwiazdkę podarowałam młodzieży w rodzinie, czytali i młodzi, i rodzice. Nawet dzisiaj o niej myślałam, że musze sobie w ramach utrwalenia przeczytać po raz kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 13:38 a wiesz ze w kwietniu wychodzi "Duchowe życie zwierzat" tego samego autora? Odpowiedz Link Zgłoś
isanek Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 14:04 Nie wiedziałam ,ale już się cieszę . Odpowiedz Link Zgłoś
feiticeira Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 14:20 Książka jest przepiękna i arcyciekawa. Ale jak przeczytasz, to nie wytniesz już żadnego drzewa 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 14:51 Kupujesz książkę o drzewach i zamiast wziąć eBook- zeby m.in. płacić za te droga przesyłkę- ty wybierasz opcje ścięcia drzewa, zeby powstała twoja książka ? Odpowiedz Link Zgłoś
aria Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 14:52 Ja akurat słuchałam audiobooka - ale bardzo bardzo polecam! Od razu inaczej spojrzałam na lasek za oknem i nie tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 15:53 Dodam tylko, ze jest przepieknie wydana, skromnie, ale cacuszko - wiec audiobooka odradzam. Rzadko się zdarzają takie piekne ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
aria Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 21:01 Ja akurat jestem bardziej słuchowcem niż wzrokowcem, więc zdecydowanie jeśli mam wybór to zawsze kupię audiobooka. A książek papierowych już prawie nie kupuję - bo brak miejsca w domu. Ostatni wyjątek to "Dom z liści" Marka Danielewskiego bo to jest książka którą można tylko na papierze inaczej nie ma sensu (ew. w pdf bo układ strony, dobór czcionki ma tutaj bardzo duże znaczenie) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 17:11 Autor jest - mam wrażenie - takim bardzo pozytywnym wariatem. Nawet jeśli to, co podaje w książce trzeba dzielić przez cztery, to i tak jest czysta magia. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 21:46 Wydaje mi się, że wręcz przeciwnie. Wszystkie fakty są prawdziwe. Sposób ich podania jest "magiczny", czyli bardzo przemawiający do wyobraźni. Spotkałam się z zarzutem, że autor zbyt uczłowiecza drzewa. Mnie to nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Sekretne życie drzew 27.02.17, 22:02 Miła książka ale usypia mnie w komunikacji miejskiej. Chyba brak mi fabuły Odpowiedz Link Zgłoś