tryggia Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 13:09 Lubię go, ale bez zachwytów. Dla mnie zbyt chłopięcy i blondyn. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:10 Wlasnie - chlopiecy blondyn to moj typ od 11. roku życia i do dziś go nie zmieniłam Zawsze kochałam się szalenczo w uroczych blondynach choć trafili sie w moim życiu miłosnym i dwaj bruneci. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 13:20 Zaczął mi sie podobać. A bardziej chodzi o wykreowany jego wizerunek na podst. ról jakie grał, bo jako anonimowy facet nie budziłby takiego zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 13:23 ni ziębi ni parzy. Widziałam ładniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 13:37 Tak, ale ja zawsze lubilam blondynow. Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 13:48 Aktorem może i jest genialnym - ja go w niczym nie widziałam to się nie wypowiem. Zachwytów nad jego urodą nie pojmuję. Znaczy nie pojmuję masowości tychże. I tego, że [ponoć] w rankingach przystojniaków ma super - hiper - duper wysokie notowania. Dla mnie - curiosum swoiste. Kompletnie nie mój typ. znaczy zapewne na ulicy bym minęła nie zauważywszy... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 13:53 Nie, wręcz przeciwnie - odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:07 Czekam az sie w koncu stanie mature man, narazie to wciaz dla mnie chlopiec Ja juz pisalam wiele razy, ze lubie (w kazdym znaczeniu tego slowa) brzydali typu Willem Defoe, Benicio del Toro, Javier Bardem no i ciemniejsza strone Ksiezyca poczynajac od classic gentleman Sidney Poitier plus Denzel, plus wspominany chyba wczoraj Sterling Brown etc. I nawet to, ze ci panowie nie sa az tak wysocy jak ja lubie jakos mi nie przeszkadza A z malutkich facecikow, ktorzy maja wedlug mnie owo "cos/je ne sais quoi" to zdecydowanie uroczy & talented bez watpienia Gael Garcia Bernal - super cool guy, no i wysmienicie dobiera sobie filmy, w ktorych gra. A to tez wazna sprawa - consistent image Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:16 Fajne podalas typy bi. Ja bym dodala jeszcze Joaquina Phoenixa. Ale nr 1 to u mnie Leo DiCaprio, a nr 2 Ryan. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 27.02.17, 15:45 bergamotka77 napisała: > Fajne podalas typy bi. Ja bym dodala jeszcze Joaquina Phoenixa. I Adriena Brody . Takie paskudne ciacho. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: 27.02.17, 16:32 majenkir napisała: > I Adriena Brody . Takie paskudne ciacho. Z tym, ze Adrien mi sie wydaje jakis weird, mam tzw. kiepskie "vibes" jak on sie pojawia wiec chyba jednak nie. Ale do mojej listy brzydali do przytulenia dodam mlodego (ale wylacznie mlodego, bo na starosc podejrzanie wyprzystojnial!) Donald Sutherland - w "Klute" czy w M.A.S.H. to on byl OMG ... OMG ... OMG ... OMG! Jest taki wspolczesnie relatywnie mlody brytyjski actor, ktory jest w podobnym typie, gra w BBC serii "Inspector Lewis" nazywa sie Lawrence Fox - brzydal jak trzeba i na dodatek odpowiednio wyski - 190 cm "paskudzwa" Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: 27.02.17, 16:44 przecież ten, co gra w Lewisie to jest całkiem przystojny, co ty gadasz? mnie się tam chce mruczeć na jego widok. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: 28.02.17, 14:28 Hey, ale to sa dwie rozne sprawy: (calkiem) przystojny vs. mruczec na jego widok Ja tam sobie mrucze na widok MM ale handsome to bym go nie nazwala Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:00 wogóle mi sie nie podoba, bo to nie mój typ...a jest bardzo podobny do gościa, w którym sie szaleńczo zadużyłam intelektualnie i erotycznie, że mi aż rozum odjęło... on też nie był w moim typie wogóle... no... i kto zrozumie i wytłumaczy to zjawisko? Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 17:02 feromony pani, nic innego Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:03 Baaaardzo. Mój typ w 100 proc. Wyszłabym za niego jak stoję Żonę też ma piękna czy tam partnerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:09 Nie jest moim ulubionym typem mężczyzny, ale ma w sobie coś, za co go kocham Nie jest nawet wybitnym aktorem, jak sądzę, a jednak chętnie oglądam filmy z nim. Na miłość nie ma rady. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:39 Nie. W ogóle mnie nie rusza. O wiele bardziej wole Ryana Reynoldsa. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:50 Niby R.R. jest OK, ale po jednej roli, którą zagrał, odrzuciło mnie zupełnie. To było w Zamianie ciał, rzyg. Chociaż wiem, ze to kwestia roli, a nie aktora, ale już nie jest dla mnie tym samym facetem, który zachwycał w Amitywille czy Dziewiątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:47 Chyba tak. To znaczy jest absolutnie nie w moim typie, ale jest tak przystojny i uroczy i tak uwielbiam jego grę, że yes yes yes! Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:47 Podoba się mi. Fajny gość (tak mi się wydaje). Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:51 Mam znajomego, trochę do niego podobnego. Zawsze jak się pojawia - życie robi się spokojniejsze. Ma dobre podejście w tym zabieganym świecie Można się zakochać Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 14:55 Nie, zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 15:12 Nie, nie, nie. Jak uwielbiam blondynów, to ten odpada. Coś totalnie niemęskiego w nim czuję. "Nie widzę " w nim błysku inteligencji. I nie uważam go za jakiegoś wybitnego aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 15:16 Nie podoba. Być może jest to przemiły facet, inteligenty i sensowny. Ale z wyglądu nie. Stanowcze nie. Mydłek. Mdły. Chłopczyk, mimo, że czasem zarośnięty. Mimo, że Kanadyjczyk. NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 15:22 Nie jest może w top 5, ale tak, przyjemny dla oka. Taki chłopięco uroczy. Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 15:49 Zakochałam sie w nim w Notebooku, tam byl takim męskim facetem rabiacym drwa i budującym dom. Podobal mi sie tez w Behind the pines, czy jak to bylo. A potem zrobili z niego wymoczka. No i czar prysnal, dla mnie to taka ciota teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 16:12 Dla mnie mniej interesujacy sie zrobil odkad zwiazal z Eve Mendez. Wlasnie przy niej chyba zdziadzial. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 16:03 Nie. Nie lubię typu marzycielskiego, wiecznego chłopca. Nie rozumiem fenomenu. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 16:37 Nie, fizycznie nie ma nic co mnie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 19:01 Oj tak, bardzo. Na Drive bylam 2 razy w kinie, bo raz się nie napatrzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Podoba się wam Ryan Gosling? 27.02.17, 19:41 Oczy to ma obłędne ale tylko oczy 😍 Reszta przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś