swiezynka77 07.03.17, 14:29 kusi mnie ale opinie w internecie są różne, warto? chodzi mi o możliwość niemalowania się przez 3 tyg a nie jakiś spektakularny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennik-niecodziennik Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 14:31 Ktos tu kiedys kiedys wstawial zdjecie, mi sie bardzo podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 14:47 Zrob sobie henne. Tanio i super wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 14:54 henna mi sie zmywa po tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 15:43 Oj, u mnie trzyma się zdecydowanie dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 14:49 chodzi mi o możliwość niemal > owania się przez 3 tyg Powiem Ci w tajemnicy, że masz możliwość niemalowania się nie tylko przez 3 tygodnie, ale 3 miesiące, 3 lata, a nawet 3 dekady lub dłużej - bez względu na to, jak wyglądają Twoje rzęsy! Malowanie naprawdę nie jest jeszcze obowiązkowe i jeśli nie masz weny na zabawy z tuszem, to po co się tak spinać? Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 14:54 bo chce wygladac lepiej bez wysilku Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 14:55 Można nie miec weny do malowania, a poza nie chciec wyglądac jak wymoczek ja tak mam i maluję rzęsy codziennie, z wyjatkiem czasu chorob i weekendowych pobytow na działce. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 15:18 No, jak teraz czytam opis zamieszczony poniżej przez spanish_fly, to chyba pomalowanie rzęs rano normalnym tuszem i zmycie ich wieczorem, niezależnie od weny i innych okoliczności towarzyszących i tak jest mniej czasochłonne i mniej uciążliwe niż ten "zabieg" i jego wymogi Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 14:58 chyba kwestia rozwiaze sie sama bo jak szukam salonu i dzwonię to już nie robią tego... Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 14:59 "48 godzin po zabiegu nie należy myć oczu ciepłą wodą, ponieważ osłabia to substancje wiążące. W czasie noszenia maskary nie można pocierać oczu, używać tłustych olejków do demakijażu i stosować natłuszczających kremów pod oczy. Trzeba też zrezygnować z solarium, sauny i basenu. Po 3 tygodniach maskarę zmywa się u kosmetyczki. Wizyta trwa 5 minut i zazwyczaj jest bezpłatna." www.poradnikzdrowie.pl/uroda/twarz/permanentne-tuszowanie-rzes-na-czym-polega-trwaly-makijaz-rzes_42790.html To ja już chyba wolę malować rano i zmywać wieczorem, mniej zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: permanentne tuszowanie rzęs 07.03.17, 16:07 Szczerze, wchodząc w wątek, liczyłam, że będzie o obsesji malowania rzęs Odpowiedz Link Zgłoś